תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום המאוורר צד של המארז שלי (NZXT APOLLO) הפסיק לעבוד יומיים אחרי שקיבלתי את המארז, זה קרה לעוד מישהו ? הוא בטוח מקבל מתח כי יש לו לד כחול שדולק .. חוץ מלחזור לחברה ולבקש שיחליפו יש משהו שאני יכול לבדוק לנסות לפני ?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שהדבר קורה, בהתחלה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, והביה נפתרה זמנית, אך היום כאשר הפעלתי CS:S הדבר קרה שוב, פשוט יש מסך כחול, ומייד אחרייו המחשב עושה ריסט, מה לעשות? עריכה: קבצי הminidump נוספו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מנסה כבר תקופה ארוכה להתקין את הדרייבר של המדפסת HP PSC 1500 במחשב החדש של שכן שלי. אתמול כשהוא הביא לי את הדיסק של הדרייבר התחלתי להתקין,לאחר שהתוכנה זיהתה את המדפסת ד"א חיבור USB הופיע לי חלון אם השגיאה הבאה "גישה לא חוקים למקום בזיכרון"-כמו שרואים בתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?מדוע ההתקנה לא יכולה להמשיך? האם יש קשר ל-IRQ? בתודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום , יש לי מקלדת כבת 3 שנים , במקלדת יש אפשרות להגביר/להנמיך את עוצמת המוזיקה וכל פעם שהייתי מגביר/מנמיך הייתי רואה על המסך כמו קווים כאלה ירוקים שמראים לי על איזה עוצמה זה. בפעם האחרונה שפירמטתי לצערי לא יצא לי לראות יותר את הקווים אשר הסברתי עליהם למעלה. אני לא יודע אם צריך דרייבר למקלדת או לא , אבל לפעמים שהייתי מפרמט , זה היה פועל בלי דרייבר. השאלה היא האם אפשר להחזיר את הקווים הירוקים המקלדת של HP אין לי דגם מדוייק. תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, לרגל החלפת מחשב ורצון לחסוך, החלטתי לקנות חלקי מחשב תוך רצון להשתמש במארז והכוננים האופטיים הישנים שבידי (פנטיום CELLRON). שאני מרכיב את החלקים החדשים (AMDX2 עם בורד של ASUS) אני שם לב שהחיבורים לספק כח לא זהים. האם אני חייב להחליף גם את המארז והספק או שיש מתאמים בין הסוגים השונים של החיבורים ???
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המגעים שם לא כל כך טובים לפעמים עולה לי ההודעה של הדרייבר שאומרת שבגלל שלא מגיע מספיק חשמל ביצועי הכרטיס יורדים אז אני פותח את המחשב משחק קצת עם החיבורים וזה מיסתדר איך אני פותר את הבעיה הזאת ? אפשר להחליף את המולקס ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בימים האחרונים אני מבלה בנסיונות חוזרים וכושלים להפטר מTrojan.Win32.Agent.qt במסגרת הנסיונות והחיפושים נתקלתי בתדרוכים ארוכים ומפורטים איך לעשות את זה.אלא שהתכתובות שנתקלתי בהן היו באנגלית ואחרת בספרדית.וזה לא ממש עזר לי. בינתיים מרכז ההבטחה של windows בידיו ונדמה לי שגם האנטיוירוס ועוד ידו נטויה. אשמח מאוד אם מישהו ירצה ללוות אותי בקטע הזה , אני די ירוק בז'רגון אבל קולט מהר. תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי שבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך NX6600 VTD128E. הכרטיס תומך VIVO אך כאשר אני מתקין את הדרייברים של ה VIVO אני מקבל שגיאה. (שגיאה מספר 10 שאומרת שההתקן לא יכול להתחיל). על הבעיה קראתי רבות ברחבי הרשת. יש אותה בהמון כרטיסי VIVO. קראתי גם שהבעיה היא בתאימות הדרייבירם של הכרטיס מסך לדייברים של ה VIVO ולרבים הוצע להתקין דרייברים ישנים יותר. הבעה היא שהדרייברים הישנים הם מיימי ה GF 4 ולא יתמכו הכרטיס שלי. ניסתי להתקין דרייברים ישנים/חדשים/שילובים שונים ושום דבר לא עזר. יש הצעות? פתרונות? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 19.05.2007 בשעה 22:17:08 אולי בכל זאת?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום שבת. היה לי קצר בבית שגרם להפסקת חשמל. אחרי שהחזרתי את החשמל, המחשב לא עולה לי. כאילו לא מזהה את הכוננים ולא מצליח להעלות את הווינדווס. הוא מגיע לשלב העלאת הווידווס אבל מעלה מסך כחול לחלקיק שנייה ( שהייתי צריך לתפוס עם מצלמת ווידאו בשביל לראות מה כתוב) ואז מאתחל את המחשב וחוזר חלילה. גם לסייף מוד לא נותן להיכנס. ניסיתי לנתק את הכוננים הקשיחים מאספקת חשמל ולהעלות שוב ולא עזר. הנה המסך. אם למישהו יש עצה אני אשמח לשמוע. מקווה שלא קרה שום דבר לכוננים, למרות שיש גיבוי. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תראו יש לי כמה שאלות , ואני מבקש שתענו לי עליהם ברצינות ולא סתם אז ככה : 1. המשחקים לא פועלים לי טוב ויכול להיות שזה מעבר לזה נגיד אני משחק פיפ"א אז בהתחלה יש את הקטע שהשדרן אומר : "ea sport to the game" ויש את הסמל של ה-EA מסתובב כזה...אז שם הוא נתקע לי כזה...זז לי לאט לא רצוף כזה ובסאן אנדרס אני משחק 10 דקות ואז זה נתקע לי ואני צריך לעשות ריסטרט ... עכשיו יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה ? * המפרט שלי הוא כזה : מעבד : e6300 כרטיס מסך : Radeon X1900 GT Secondary 256 MB זיכרון 2 כרטיסים של 512 - ddr 2 667 mhz (ג'יגה סה"כ) * אם צריך עוד איזה פרטים תגידו ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2. תראו המפרט הזה…
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בוקר טוב הכונן DVD לא מוכן לקורא סרט מקורי ולא סרט צרוב אבל אם אני שם איזו שהוא דיסק למשל של תמונות שהדיסק עצמוו הוא DVD הוא כן קורא אותו יש לציין שכונן הוא של חברת LG ראו תמונה : http://img161.imageshack.us/img161/4311/32610045tk1.jpg
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא משתמש בלחצן הגדול של הדלק / כבה. אני משתמש רק בהתחל > כיבוי, מה אני מגלה? פתאום אני בא להדליק את המחשב, כשאני לוחץ על הלחצן הלחצן נתקע פנימה, אחרי שלוש פעמים הלחצן חוזר למצב רגיל אחרי הלחיצה, עכשיו מרדנית מכרו לי את המחשב עם המארז לפני כשנה (יש עוד שנתיים אחריות) מה הם יעשו בגלל זה למארז? כי אני רוצה או שיתקנו את זה או שיביאו חדש.. אני לא מוותר! קניתי מהם מארז ב 550 ש"ח A TOP BLACK GLADIATOR וככה אחרי שנה הלחצן מתחיל להתקע בפנים?!!? וזה ממש מעצבן אני אומר לכם אני עומד להתחרפן מזה כבר.. מה אתם אומרים? תמונה מדוייקת מרגע זה: אתם רואים מתחת לדלת הכסופה לחצן גדול, היום כשאני לוחץ עליו סתם ככה הוא נתקע, ובאיזור שלו לא אמור להיות שם כלום שיפריע לו, עכשיו.. יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המאורר של הכרטיס מסך, הוא מרעיש בצורה מחרידה. החלפתי אותו כבר פעם, הרעש הפסיק לכמה חודשים ועכשיו שוב. ולא נראה לי שיש איזושהי בעיה של אבק כי אני מנקה את המחשב מדי שבוע שבועיים. מה אפשר לעשות ???
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב אתמול ולפתע המסך לא מגיב... ניסיתי להשתמש בכבל 15 פין במקום DVI ולא עזר... המסך טוב כי מחשב אחר עובד.. כשאני מדליק את המחשב הכל רץ (מאווררים, צורב) אבל אני לא שומע את צליל הפתיחה של הווינדוס.. האם זה בעיה של הכרטיס מסך? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב שלי ולטלוויזיה כבל S-Video, הצהוב הזה. על הטלוויזיה לא מוצג כלום, אני יודע שצריך לשנות בהגדרות צפייה של המחשב במאפיינים אבל לא יודע מה לשנות. ברשותי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon 9600 תודה מראש מי שיודע!
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב מסוג פנטיום MMX 233MHz עם 64MB זיכרון. בגלישה באיטרנט לוקח לאתרים זמן רב יחסית לעלות, האם יש דרך/ תוכנה כלשהי לזרז קצת את המחשב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי סוללה בלוח אם אבל יכול להיות שזה מדד של הסוללה במחשבים ניידים ואני לא צריך להסתכל על זה בכלל?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוףףף... הייתי באמצע משחק ואז הופיע לי מסך כחול אני צריך שתגידו לי איך מסדרים את זה....בבקשה הנה הלינק לתמונה : http://www.speedyshare.com/965250849.html אני יודע שזה לא הכי ברור...אבל תעזרו לי ... תודה !
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכננן לקנות Sparkle Calibre 880LV כמו שהמליצו באתר ואני צריך ספק כוח חדש המעבד שלי הוא Pentuim D 820 ואני צריך משהו טוב בתקציב של עד 450 ש"ח בתודה Shnig0
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לא הצלחתי להתקין את ה DRIVER של ה ATI באמצעות התוכנה שלהם אז התקנתי ידנית וזה עבד.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני עובד בחברה קטנה של מחשבים ואני בעצמי גם טכנאי פרטי 90 אחוז מהזמן אני עובד דרך ה Disk oN KEY היום קרה לי מיקרה שזיין לי תDisk oN KEY חיברתי אותו לאיזה מחשב להתקין אנטי וירוס יענו להעתיק ממנו תהתקנה של האנטי וירוס כנראה הוירוס היה ממש חזק.זה שם הוירוס דרך אגב. win32/ VB.NIV בקיצור הרס לי את כול הקבצי EXE שהיה לי על הדיסקון קי וכמעט עבר למחשב שלי מבלי ששמתי לב מזל שהאנטי וירוס שלי הצליח לחסום אותו אבל נאלצתי לפרמט את ה Disk oN KEY וזה ממש מעצבן עכשיו מסקרן אותי לדעת אם קיימת דרך להתקין סוג של הגנה או אנטי וירוס מיוחד שמתאים ל Disk oN KEY או משהו שיוכל למנוע את זה בפעם הבאה. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מבצע את ההתקנה ורגע לפני באותו מסך שאני בוחר האם לעשות ריקוברי או סטאפ הוא מודיע לי כשאני בוחר בsetup שהוא לא מוצא את ההארד דיסק .. אני יודע שיש לזה פיתרון אבל שחכתי איך עושים את זה בבקשה עזרה.. תודה מראש לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-