תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שיש לי בעיה בדיסק. התקנתי וינדוז אקס פי, המחשב מגיע למצב של applying your settings ונתקע (גם לאחר התקנה חוזרת). ניסיתי להעביר את הדיסק הזה למחשב אחר, כשהמערכת מאותחלת מהדיסק המקורי של המחשב האחר, והדיסק החשוד משמש כסלייב, או יושב על הסקונדרי איידיאי. בקונפיגורציה הזאת המחשב מגיע למסך שבו מוצג הלוגו של אקס פי, והריבועים הירוקים ממשיכים לרוץ למטה אבל המחשב לא עושה כלום ולא עולה (למעט פעם אחת שהוא כן הצליח לעלות ככה אבל נתקע אח"כ). האם אתם חושבים שהבעיה היא בדיסק? האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי לבדוק/לתקן אותו? אני רוצה להוסיף שעל הדיסק החשוד יש גם פרטישן של וינדוז 98 שכן עולה, אבל לא מציג את הפרטישן השני, כך שאני יכול להריץ תוכנה בוינדוז. תודה!
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה: PCI DEVICE NO, LISTING BUS NO , DEVICE NO, FUNC NO, VEDOR/DEVICE CLASS DEVICE CLASS DISK BOOT FAILUFE אני ממש מיואש מה עושים????????????
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה להשקיע עד 5000 בערך המפרט שהציעו לי: מארז:gigabyte gz-fa1ca מעבד:intel core 2 duo e6600 לוח אם:asus p5w dh deluxe זיכרון kingston ddr2 1024 512x 2 דיסק קשיח:western digital 320gb 7200RPM כרטיס מסך:sappire ATI raedon x1900xt כונן דיסקטים כונן dvd צורב DVD הבעיה שהלוח אם והכרטיס מסך יותר מידיי יקרים לי אתם יכולים בבקשה לעזור לי בבחירת לוח אם של אסוס שתומך ב אינטל core 2 duo ובכרטיס מסך של nvidia או ATI זול עם חיבור s-video תודה רבה על עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
צורב DVD שלי Nec ND-3550A התחיל פתאום ללא שום התרעה מוקדמת לקרוא CD, ומDVD הוא מתעלם. למרות שכשאני מכניס DVD זה משנה את האייקון של הכונן, רושם CD DRIVE, אבל מראה שזה ריק... ניסיתי עם דיסקים צרובים ולא צרובים, וDVD לא עובד. פעם עבד, מה קרה? נ.ב. הרצתי חיפוש וראיתי שהנושא חרוש מכל הכיוונים, אבל עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה שלי...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב אני נכנס לתיקיות ואז כל המחשב תקוע לא משנה לאיזה תיקיה אם על שולחן עבודה או סתם המחשב שלי אבל זה מסתדר לי כאשר אני נכנס למנהל המשימות ואז יוצא מהexplorer ואז עושה משימה חדשה explorer ואז פתאום זה מסתדר לי ואני כן יכול להיכנס לתיקיות והכול ולא נתקע זה לא תמיד קורה פעם כן פעם לא אהה הנה המנהל משימות אחרי שאני סוגר ולוחץ שוב על אקספלורר http://www.swf.co.il/out.php?i=11734_explorer.bmp והנה תמונה איך שפועל המחשב והתיקיות נתקעות http://www.swf.co.il/out.php?i=11733_mmmm.jpg נ.ב בלי קשר לבעיה,המחשב שלי קצת מתחמם. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד פועל נגיד על 3000 סיבובים? או מה שאני מגדיר?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המחשב משגע אותי... צירפתי את שני הקבצים האחרונים (אחד מעכשיו ואחד מאתמול). תודה רבה רבה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. הוא עובד כל הזמן עם CPU 100% ובקושי זז. לפעמים מופיעים מסכים כחולים שרשום שם שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה אז לעשות ריסט אחרת צריך לבדוק אם אין חומרה חדשה או תוכנה חדשה שעושה בעיות... משהו כזה. והיום הוא פשוט נתקע... המחשב עולה כמה שניות העכבר זז ואז נתקע. בדקתי טמפ' בביוס הוא הגיע ל 60 מעלות!!!! ניקתי את המחשב מאבק זה לא עזר. המעבד הוא של אינטל P4 1.7 GHz עכשיו אני יכול להפעיל את המחשב רק עם מאוורר (שבחדר שינה) צמוד. גם אי אפשרר להכנס למצב בטוח. מה עושים?? להחליף מישחה תרמית??
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המסך מראה קוים ואז ריסטרט. המחשב חדש (שבוע): AMD 4600X2 GeForce 7600GT Leadtek 1G crosair זה מה שנראה לי רלוונטי. מה דעתכם ? הנטייה שלי לקחת לטכנאי כי הכל באחריות עדין ולנצל אותה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, מחפש גאון מחשבים, מומחה בתוכנה וחומרה למשימת תמיכה מתמשכת. יש לי בבית מחשב אשר שנים רבות וטובות הסתדרתי בתמיכה הטכנית שלו (מווינדוס 95 ועד ימינו....). עליי לציין שאני אוהב להפיק מהמחשב את המקסימום שניתן וזה כולל למשל קופסת מיתוג USB אשר אני משתמש בה עם הסקייפ ובעזרתה אני משתמש בטלפון הרגיל כדי להתקשר ולשוחח בסקייפ (דבר מדהים בפני עצמו). לאחרונה החלטתי שאני רוצה עמדת מחשב נוספת בחדר אחר בבית, עמדה עם מסך, מקלדת ועכבר בלבד. לשם כך קניתי את Magic Mirror ופה העיניינים התחילו להסתבך והידע שלי (שהוא לא קטן) כבר לא הספיק. יש לי קושי לשתף מידע כמו ספר הכתובות, אאוטלוק אקספרסס, מסמכים, אינטרנט, תוכנות שונות (שמירת סיסמאות וכדומה), סקייפ (חשוב מאד). אני מחפש מישהו שבאמת מבין ו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הצרוב שלי עבד יחסית טוב והוא לא ביצע עבודות קשות מדי... אבל פתאום לפתע הוא לא רוצה לצרוב... הוא מתחיל לצרוב לי מגיע ל3 אחוז ומבטל... הצורב מחברת BENQ... אני לא יודע את הדגם המדוייק יש למישהו מושג למה זה קורה? אני חייב לציין שמבחינת קריאת דיסקים וכד' הצורב מבצע את העבודה כמו שצריך אבל מבחינת צריבה הוא לא עובד טוב.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ברגע שמדליקים את המחשב הוא, לא עולה , המסך נשאר בסטנדביי, לא נדלק אפילו והמחשב משמיע ביפ, ביפ כל 2-3 שניות. למישהו יש רעיון? הבעיה התחילה כשעשיתי אתחול. P3 1000 512 MB RAM. לגבי הביוס- המסך לא נדלק, ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולבדוק עם הכרטיס של הלוח אם אבל גם שם אין תגובה.
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
זה הוא המדריך: לוקח זמן עד שה Xp מתכבה לכם הנה טריק שיכתבה בשניות... כנסו ל RegEdit קוד: Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200) הוא יכול לגרום נזק כלשהו למערכת או שאפילו עדיף לבצע מדריך זה?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שכח תסיסמא שלו בויסטה.. איך הוא יכול לפרוץ את זה בלי לפרמט? תודה..
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
Y0 :סמיילישעושהיו: מזה כשבועיים אני אוכל סרטים קשים עם ה Marvell Yukon המ*ויין המובנה בלוח האם (הג'יגהביט את'רנט). אותם הסרטים עליהם אני מדבר הם למעשה הופעה של BSOD הטוען שקובץ ה yk51x86.sys אחראי לקריסה, תחת הכותרת IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL_OR_HUNGRY_OR_DEAD_OR_MAGGOT וכו'... נוסו מספר גרסאות שונות של הדרייבר, אך ללא שינוי. פורמטה מערכת ההפעלה והותקנה מחדש, עם גירסת דרייבר 10.14.6.3 - עדיין ללא שינוי. לפחות פעם או פעמיים ביום, לאחר תעבורה די רצינית דרך כ' הרשת המובנה, אני חוטף את ה BSOD. תחילה חשבתי שזה בגלל האוברקלוק, המערכת הורדה לסטוק - המסכים הכחולים ממשיכים להכות בי! היום העפתי את ה Cellshocks לטובת קינגסטונים 800 KVR קפרעליהם שרצים בתזמונים של 90-90-90-5002 במתח של 1.…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היום לא היה לי קול המחשב אז בדקתי ומצאתי שהונדוס שינה לי אתה היציאה של הכרטיס עכשיו איך אני מחזיר את זה שיפעל על השקע הירוק דחוף הינה תמונה שמסבירה את הבעייה יותר טוב [br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 19:21:59 הסתדרה הבעייה אני עשיתי שחזור תמיד עובד וסליחה על ההקפצה[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המערכת שלי מורכבת מלוח ASUS P5W HD מעבד אינטל 6600 2.4 GHZ וזיכרןן של קינג 800 512*2 CL5 בבדיקת זיכרון שאני דרך ה TASK אני מוצא אצ הזיכרון על 750 רוב הזמן כאשר חוץ מהאקספלורר והקספרסקי כלום לא עובד למה זה כזה גבוה ?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. חיפשתי בגוגל וזה ישום שקשור למקפי (משהו עם המייל פרוקסי..) ומה אפשר לעשות? 2) דבר נוסף, שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% , זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום אנשים קניתי מפצל USB 2 ללא ספק והוא מתחמם מאד, מאוד! למפצל מחוברים מדפסת, סורק וצג (יציאות הUSB של הצג- אני חושב שיציאות הצד הן USB 1.1 למען הדיוק) המדפסת הסורק בשימוש מאד לא מאסיבי ובנוסף לששניהם ספק. ספק הכח של המחשב הינו מסוג HEC 400 W בנוסף אצין כי אני עובד עם אותו מפצל בדיוק במחשב אחר ובו מחוברים מכשירי USB שניזונים חשמלית מן USB ודוקא המפצל הנ"ל אינו מתחמם. עשיתי הצלבה ביניהם והתופעה חוזרת. אני בטוח שמשהו לא כשורה המפצל באמת מתחמם, למישהו מושג למה או מה עוד ניתן לדוק כדי לבודד את הבעה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מותקן לי ויסטה. אני מגיע לתפריט שבו אני יכול לבחור אם להכנס ל safe mode או last known good configurations וכו', אבל שאני מנסה להכנס אני מקבל את הודעה השגיאה הנ"ל. fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shut down עצם זה שהגעתי לתפריט boot של ויסטה אמור לשלול בעיה ב bios , אבל מה פירוש ההודעה הזאת בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים. באחרונה המחשב שלי מתנהג מוזר למדי: המעבד (Pentium D 805) מתחמם יתר על המידה (מגיע לכ-65-69 מעלות במנוחה). יש לציין שלא עשיתי לו מעולם אוברקלוקינג, והוא פועל במהירות השעון הרגילה שלו. המאוורר שהגיע יחד איתו עובד על כ-2700 סל"ד, כך שעושה רושם שהוא תקין. בנוסף, ניקיתי את פתחי יציאת האוויר של המאוורר מאבק, כדי לוודא שהאוויר זורם כמו שצריך למעבד. אני לא יודע אם יש קשר ישיר (מניח שכן), אבל גם ביצועי המחשב במשחקים כבדים (בעיקר ב-CoH החביב עלי), ירדו בצורה דרסטית. ה-FPS בקרשים, ואני פשוט לא מבין למה. אפילו פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, אך המצב נותר כפי שהיה. נתונים נוספים של המחשב, סתם שיהיה לכם: לוח GA-8I945P-G, Geforce7800GT, 1024 ddr2. תודה רבה מראש לעוזרים הנחמדים.
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני משתמש במסך CRT, בזמן האחרון מופיעים לי קוים לאורך המסך, אם אני נותן מכה קטנה בצד המסך הקוים נעלמים לזמן מה אבל שבים ומופיעים אחר-כך. מה הבעיה? יש מה לעשות? תודה מראש, eCentaur
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן לכולם, היום רכשתי מתאם IDE שמחובר להארדיסק פנימי של WD 120 ג'יגה, ומצדו השני מחובר לUSB 2.0. העניין הוא ככה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON. אני לא מבינה מה הבעיה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי האינטרנט מתנתק ברגע שאני מנתקת האינטרנט חוזר, אני לא ממש מבינה מה לעשות.. זה לא שהוא מופעל חשמלית על ידיי היואסבי יש לו חיבור חשמלי נפרד. מה עושים? למה החיבור של היואסבי 2 של ההארדיסק עולה על שאר החיבורים? תודה על כל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! רציתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את הWindows,ורציתי לשאול האם הפרמוט שאני יעשה ימחוק גם את העדכון של הביוס שהטכנאי עשה לי? פשוט לפני העדכון של הביוס המחשב היה זורק את עצמו למסך כחול ואחרי העדכון הכל הסתדר אז השאלה שלי האם העדכון יימחק ואני ייצתרך שוב לעדכן את הביוס או שהוא נשאר מעודכן. בתפריט הוסרה של הוינדוס מופיע לי העדכון הבא:bios b06.0721.01@ האם אני יצתרך להוריד את העדכון הזה שוב? ואם כן אז מאיפה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז תיקון של המחשב שלי (הHD שלי קרס) שהיה לפני 3 חודשים, הצורב DVD שלי קורא ממש לאט. כגדי להמחיש: לוקח לו דקה וחצי להעלות קובץ וורד ששוקל בערך 4MB מה לעשות?!?!?! :nixweiss: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-