תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום... אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה, בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות. כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר, ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17") (יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!) יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הלך לי ה CD בנייד. עד עכשיו זה לא היתה בעיה גדולה משום שהיה לי CD חיצוני שמתחבר לUSB כמו כן יש לי גם DOK לכן הכל היה טוב ויפה. עד שיום אחד החלטתי לפרמט את המחשב בהנחה שארצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אשתמש ב CD החיצוני. ההנחה היתה שגויה כי רק מערכת הפעלה מזהה את ה CD החיצוני!!! מה אעשה? אולי אפשר דרך ה DOS או כונן הדיסקטים להתקין אזשהו DRIVE לCD חיצוני וUSB ללא מערכת הפעלה?? אני מיואש צריך עצות דחוף... תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי היה מחשב ישן פנטיום 1 סלרון ומאחר ואני שדרגתי את המחשב שלי העברנו למחשב שלו את המעבד פנטיום 3 1000MHZ שהיה שלי + 512 MB זיכרון אבל מאחר ולצורך עסקיו הוא מתשמש בתוכניות שדורשות מערכת עבודה של DOS השארנו לו את ה- WIN98 אך משום מה , כאשר אני בודק את המעבד ב"מערכת" שבלוח בקרה הוא מציג פנטיום 2 למישהוא יש רעיון מדוע זה כך ? ומה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב Y700 אבל בגלל שאני רגיל לנייח אומנם יש אחלה FPS אבל הHZ מורגש מאוד ויש לי מריחות באופן קבוע (משחק OVERWATCH) רציתי לשאול אם אקנה מסך 144HZ ואחבר אותו למחשב נייד ביחד עם מקלדת זה יהיה כמו מחשב נייח לכל דבר? עדיין יהיה לי 120FPS והHZ יעבוד כמו שצריך? או שיהיה לזה חסרונות מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי מכשיר אסוס 639 עם מערכת הפעלה WM5.. יש לי בעיה מעצבנת כל הזמן יש לי סמל מוזר כזה ליד הסימן של הרמקול במסך הTODAY ושאני לוחץ על זה אז זה אומר משהו בקשר לFLIGHTMODE.. רציתי לשאול איך אני מבטל את זה?? כי זה כל הזמן קופץ לי ומציק.. וגם שאני לןחץ על זה ולוחץ על turn off flight mode זה לא מבטל את זה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלשה נגני סאנדיסק MP3 מתו לי בזה אחרזהבאופן מוזר ביותר. מתו - פרושו שאין לי אפשרות להדליק אותם גם אחרי שעות של הטענה (גם הטענה לא דרך המחשב) שניים מהם לא מזוהים בכלל כשאני מחברת אותם למחשב עם USB ואחד נותן הודעה שצריך לאתחל את המכשיר אולם תהליך האיתחול נכשל כל פעם. מה זה? המחשב "שורף" כביכול את הנגנים? זה ענין של דרייבר? מה עלי לעשות?? מאתרסאנדיסק לא החכמתי הרבה. תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ננעל לי והעלה מסך כחול בו הציג את הבעיה הזו... מזה אומר? מה הגורם לכך? מקודם לכן המחשב קרס בבדיקה ב S&M. ועוד כמה פעמים.... כרגע אני מריץ S&M לל OC למעבד. נקווה שזה לא יחזור. האם יכול להיות שהציפסט חם מדיי? שגורם להיבהובי מסך החלפת צבעים וכדומה? בדקתי ומאוורר הציפסט תקין וכיוונתי מאורר 70 מ"מ לציפסט.... המדבקה התרמית הוחלפה ב AS5.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי לכולם, המעבד שלי: i5-4690k. מאוורר המעבד שלי:Noctua NH-U12S. האם מאוורר המעבד שלי טוב?, איך ולפי מה נקבעת מהירות מאוורר מעבד זה?,איך ולפי מה הוא פועל? לפי מה נקבעת מהירות המאוורר של המעבד?,האם היא משתנה באופן עצמאי לפי הטמפרטורה של המעבד? על כמה עומדת (מהו הטווח - סיבובים לדקה) מהירות תקינה - של מאוורר המעבד במנוחה/בעומס? האם מהירות מאוורר מעבד במנוחה,אשר פחותה מ600 RPM - היא תקינה (ככה זה אצלי,אבל טמ"פ המעבד 30-40 מעלות)? בבקשה - הגדילו את הידע שלי בנושא... תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באמצע הצריבה ששום תוכנה לא פועלת ברקע פתאום הבאפר יורד והצריבה הולכת אני לא יודע מה קרה פעם הכל היה בסדר... עשיתי בדיקה של מהירות של הארדיסק וקיבלתי תוצאות של 45 מגה בשניה מעבד: p-4 1800 זכרונות 256 266 mhz
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל דיסק שאני מכניס הוא צורב עליו ובסוף שם הודעה הדיסק לא תקין ואני מגלה שלא צרב אז מי שיודע מה הבעיה שבבקשה יאמר לי יש לי צורב של lg 52 24 52 בתודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על כפתור ה CTRL המחשב מתחיל להתחפן הוא פותח לי את האאוטלוק ואת ה WINAMP ונורה של NUM LOCK נידלקת ונכבת כל פעם שאני לוחץ על CTRL , כל לחיצה יש גם ציפצוף מהחמשב והוא פתוח מחדש את התוכנות הנ"ל אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :s05:
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון 256MB 333MHZ 2.5CL וקניתי עכשיו 512MB 400MHZ 3CL התקנתי את שניהם על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1612 וכל פעם שזה בא להפעיל את הWINDOWS המחשב קורס ועושה RESET ניסיתי להפעיל כל אחד מהזכרונות בנפרד, והם עבדו, אבל ביחד לא, יש למישהו רעיון למה לא ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתקע כל כמה שעות והייתי צריך לעשות ריסטרט ולהמשיך עד הפעם הבאה אתמול בערב הדלקתי את המחשב אחרי 4 ימים שלא עבד בכלל והתחיל להתקע כל מספר דקות. אני בדקתי וירוסים בשתי תוכנות שונות ולא היה כלום, הפעלתי את המחשב עם כרטיסי הזכרון לחוד(512*2 DDR2) וממשיך להתקע. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה המפרט הוא P4 3.2 512*2 DDR2 6600GT
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי היום המחשב החדש - החיבורים נבדקו והם בסדר גמור, גם של הכרטיס מסך ללוח וגם של המסך לכ.מסך ואני לא רואה כלום. אני מדליק את המחשב, הכל מתחיל לפעול אבל המסך נשאר עם אור כתום. יש לי Q6600, GA-P35C-DS3R, SAPPHIRE X1950PRO 256MB. מה לעשות ? תודה מראש. נ.ב: הווינדווס לא מותקן, HD ריק. אבל לא אמור להופיע איזה מש'ו של הביוס?
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום , אני מתאר לעצמי שזה לא שיגרתי אבל אני צריך לדעת אם יש דרך לעשות את זה לבד. או האם אתם יכולים להפנות אותי למקום שעושה את זה. המקרה הוא מקרה של חנות שפשטה את הרגל. הכרטיס עדיין באחריות ( Leadteak 8800 GTS ) נקנה במהלך שנת 2007 ואני יודע שיש עליו שלוש שנות אחריות. אני גם יודע בוודאות שהתקלה היא בזכרונות . התיעצתי עם כמה אנשים וחנויות (כולל פנדה ) וכולם אמרו את אותו דבר. הבעיה היא שהפתרון המהיר הוא הפעלת האחריות ובדרך כלל החלפת הכרטיס . יש למישהו איזה עצה או שהלכו ה1600 שקל לפח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
VDSL Modem Router WIFI N -NB403 בדק . תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התקנתי מדפסת חדשה של לקסמרק וזה עובר דרך שרת. אני מדפיס מאוד עמודים ביום וזה מפריע לי. צרפתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר. תודה מראש, לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי, יש מדפסת USB לא אלחוטית (HP DJ2510) אני לא מצליח לחבר אותה דרך רואטר - VTECH (בזק) לפני זה היה לי ראוטר אחר ישן - וחיבור אלחוטית דרך רואטר עבד מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 4 צפצופים בעת העליה ולפעמים אני שומע שלוש כל פעם משהו אחר ....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן אך היה באחסנה לאורך תקופה של שנה בערך. לפני האחסנה הוא עבד כרגיל, אולם שהפעלתי אותו לאחר האיחסון הוא נדלק לי אולם המסך לא נדלק. המסך תקין והוא עובד לי במחשב אחר שקיים אצלי. כמו כן, חשבתי שאולי הבעיה בכרטיס המסך לכן החלפתי בין הכרטיס מסך שהיה במחשב הלא תקין לכרטיס מסך תקין ושעובד במחשב אחר, ועדיין המסך לא נדלק לי בעת הפעלת המחשב. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שגורמת למסך לא להידלק עם הפעלת המחשב?! אשמח לעזרה בעניין, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב לבעיה מוזרה. זה התחיל בכך שחצי מחיבורי ה USB הפסיקו לתפקד והאייקון של הבלוטוס נעלם לגמרי. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שאכן אחד מהבקרים של ה USB לא מותקן והבלוטוס בכלל לא נמצא. לחצתי על update driver על הבקר של ה USB וזה התקין גם אותו וגם משום מה מצא את הבלוטוס והתקין אותו. ניסיתי לפני זה להתקין את הבלוטוס עם הדרייבר מהחברה והדרייבר טען שאין התקן בלוטוס, רק אחרי התקנת הבקר של ה USB הבלוטוס זוהה משום מה. הכול עבד טוב עד ההפעלה מחדש, ואחר כך עוד פעם אותו סיפור... לא עובדים החיבורים הנ"ל, מתקין מחדש את הבקר USB, זה מוצא גם אותו וגם את הבלוטוס, ועובד עד ההפעלה מחדש. מה ניתן לעשות בקשר לבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה שלי קצת מורכבת, בהתחלה המחשב היה מתכבה במסך הטעינה של הווינדוס, כ5 שניות אחרי שהווינדוס מתחיל להיטען, המחשב היה מתכבה. מה כבר לא ניסיתי, חשבתי שברגע שמופעל עומס על המעבד הוא היה מתכבה, אז הוצאתי את המעבד עם המאוורר וניקיתי טוב טוב מאבק את המאוורר ואת הגוף קירור. זה לא עזר, אז החלטתי לעשות פורמט למחשב, עכשיו אחרי הפורמט המחשב היה מתכבה לי ב34 דקות של ההתקנה, קבוע, אז פירקתי את המחשב לגורמים, ניקיתי מאבק וחיברתי שוב, עכשיו המחשב מתכבה לי פעם ב34 דקות התקנה ופעם ב32 ופעם ב28, כל פעם משתנה אבל בדרך כלל אלה אותם המספרים. בחדר של האחים הקטנים שלי יש גם מחשב, לקחתי משם את המעבד+המואארר שלהם, את הספק כח ואת הזיכרון RAM (יש לנו את אותו המחשב), וזה גם לא עזר, עדיין …
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני עם אקס פי SP2 ותמיד שאני עושה רסטאו מכבה את המחשב המסך יציאה של הווינדווס עומד משהו כמו דקה ורק אז מתכבה... מה יכול לגרום לדבר כזה? אין לי לא וירוסים ולא ספייוורים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה לעשות ? ^ הHDD הוא WD500AAKS, מחשב חדש.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי,כשאני מדליק את המחשב שלי אז בתהליך הפוסט אני צריך ללחוץ F1 בשביל שהמחשב יעלה..... איך אפשר לבטל את האפשרות הזאתי?(חיפשתי בתפריתי הביוס ולא מצאתי איפה לבטל את זה...) הנה הדגם של הלוח אם שלי: Motherboard Name: Sapphire KM266PMSA תודה.
-
- 21 תגובות
- 6k צפיות
-