עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guynagdai,

שלום, קניתי לפני קצת פחות מחודש מחדש חדש עם המפרט הבא: מעבד: AMD 4800+ x2 dual core לוח אם: Gigabyte chipset NVIDIA FSB 2000MHz GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: Geforce 9600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI דיסק קשיח: 160Gb מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב עד היום קורה שפתאום (באמצע משחק, סתם באמצע אייסיקיו, או אפילו שבכלל לא נוגעים במחשב) העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול. המחשב עצמו כן ממשיך לעבוד כי אני רואה עדיין אנשים שולחים לי הודעות באייסיקיו ואנשים מתנתקים ומתחברים. אם אני מנתק את העכבר והמקדלת ומחבר זה בכל זאת לא עוזר והם לא פועלים, ואם אני מנתק תעכבר ומחבר אותו בתור USB הוא עובד אבל המקלדת עדיין לא. כדי שהם יחזרו לתפקד אני צריך לכבות את המחשב, לכבות את הספק, לנתק את העכבר, לחבר אותו, להדלי…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף שלום לכולם צריך עזרה דחוף! יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. שלום לכולם . בזמן משחקים שונים יש לי לפתע ירידה בקצב הפריימים לשניה , כאילו המחשב מבצע איזה פעולה שגוזלת ממנו משאבים רבים ואז כל המשחק מקרטע . המערכת מורכבת ממעבד 6600 2 ג'יגה זיכרון של OCZ כרטיס מסך 7800GTX. הרצתי בדיקת וירוסים ואנטיספייוור וכלום לא נמצא. יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by alonf29,

אהלן, אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש (בסביבות חצי שנה) ולפני שבועיים בערך הלך לו המאוורר. אחרי שהמאוורר הוחלף התחיל המחשב להכבות בפתאומיות (תוך כדי סתם שימוש באינטרנט). הדרך היחידה שאפשר להדליק אותו אחרי הכיבוי הפתאומי זה ניתוק שלו מהחשמל והחזרה (כמו שמאתחלים ממיר בטלוויזיה). אין למחשב בעיית טמפרטורה כעת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  6. שלום. אני רוצה להוסיף מודול זכרון של 256 מגה, PC2700 למחשב נייד R50E של IBM. שמעתי שעשויה להיות בעיה של תאימות עם מודולים של חלק מהיצרנים. מודול שאינו של IBM עולה כ- 150 ש"ח פחות מאשר מודול מקורי. מה האמת במה ששמעתי ורכיבים של איזה יצרנים יעבדו ללא בעיות. תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. המחשב שלי בן חודשיים הלוח שלי הוא gigabyte ga81945p-g rh וכפי שאתם רואים בתמונה המעבד מראה לי על 16 מעלות איך זה יכול להיות? ובמאמץ מקסימום ראיתי 30 מעלות מה הוא מזייף נכון? כי מוזר גם הורדתי מהאתר של ג'יגה בייט את התוכנה שמראה גם טמפרטורות וזה מראה לי את אותם נתונים [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by croetro,

שמתי עכשיו Floppy במחשב, חיברתי את הכבל שלו ללוח אם ל-FDD כמו שרשום בחוברת של הלוח. הלוח אם : ga-ex58-ud5 gigabyte הלכתי לביוס ועשיתי ב Floppy support Enabled עשיתי שמירה ויצאתי. אני נכנס למחשב שלי. מופיע שם הפלופי אבל כשאני מכניס דיסקט ומנסה להיכנס או לעשות פירמוט לדיסקט הוא לא נותן ורושם שאין דיסקט בכונן. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by Player9,

קניתי מחשב חדש בלי ווינדוס כמובן ואני בא להתקין ווינדוס XP אחרי שזה טוען את כל הקבצים פתאום רשום: Setup is loading windows משהו כזה ואז בום מסך כחול . במסך הכחול רשום משהו עם Viruses וכאלה .. בקיצור זה לא קרה לי בחיים איך פותרים את זה ?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by bad boy,

לחבר שלי המחשב לא מזהה את ההרדיסקים בעת הפעלת המחשב אבל בביוס הוא מראה אותם והם מוגדרים כראשיים מה עושים?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. אהלן אנשים. לפני חודש בערך הצבתי הודעה באחד הפורומים שאני מעוניין במחשב חדש ועזרו לי להרכיב מפרט שברובו נשאר כמו שהוא. מעבד: Intel E8500 זיכרון: Corsair 2X2GB @ 800MHz לוח אם: Asus PN5-D מעבד גרפי: Gigabyte 9800GTX 512MB כונן: 500GB ABYS Western Digital מארז: CoolMaster 690 קירור: Zalman 9500CNPu ספק כוח: Thermaltek 750W בעיה מס' 1 המחשב היה נכבה באמצע משחק. החלפת ספק כוח פתרה את הבעיה. ספק כוח מקורי HEC600W. בעיה מס' 2 ויסטה 32 נתקע מדי פעם. רק RESET היה אפשרי. התקיעות היו באופן רנדומלי. זה יכל לקרות 2 דקות אחרי איתחול המחשב או אחרי שעתיים של עבודה. קרה לרוב בעבודה בסביבת המערכת הפעלה ולא במשחקים. יומיים לפני הבעיה השלישית המערכת תפקדה ללא בעיות לאחר עידכון דרייברים לכ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by rOnka,

[table][tr][td]<blockquote>נידפק לי ה9800GT שהיה לי והטכנאי הביא לי חלופי 6600 משהו של נווידיה. מאז סרטים רצים לי נורא מקורטע כשאני עושה על מסך מלא ולפעמים אפילו הסאונד נעלם ופשוט רואים תמונה קופצת. כאילו זה איזה משחק מחשב שרץ על FPS נורא נמוך. לפעמים כשאני לוחץ על עצירה התמונה פשוט ממשיכה אבל בלי סאונד. עוד משהו מוזר שקורה(בעיקר כשיש איזה וידאו ברקע ועברתי רגע לדפדפן) זה שלפעמים יש מין קרעים כאלה בדפדפן לאיזה שניה ואזה מסתדר. מין עיוותים כאלה כמו תיקים לדפדפן.</blockquote><blockquote>הייתי מבין אם זה היה באכות HD(שגם לא עובדים) אבל אפילו משהו באיכות נמוכה בקושי עובד על מסך מלא ולפעמים גם לא כשאני מגדיל על מסך מלא. לפעמים כשאני רואה שידורים באינטרנט אז כ…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by Noam2011,

שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה: לפני מס' חודשים נשרף לי הכ.מסך ולאחרונה החלפתי אותו. שמתי לב שמאז המחשב לא קולט שום אוזניות שאני מנסה לחבר אליו (אין לי מושג אם זה קשור). בכ"מ, חיפשתי הרבה זמן על כל מה שאפשר לעשות עם הבעיה הזאת ואת האמת שניסיתי כמעט הכל (עידכנתי, מחקתי, הנמחתי לגרסא יותר ישנה, ניסיתי אפילו להפעיל תמחשב בלי הכ.מסך ואפילו פירמטתי) ושום דבר לא עבד. בסופו של דבר הגעתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. אני מצרף לכאן שתי תמונות שעשויות לעזור לכם להבין את המצב שלי. תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Seagate 750GB ES יעבוד לאט יותר ב SATA --> USB מאשר בחיבור SATA ישיר? אין לי כח לפרק את המארז...אז חברתי אותו ב USB לעכשיו...זה ממש יותר איטי? או שזה אותו דבר? בכל מקרה אני חייב לציין הדבר הזה הוא חייה!!! הזמנתי אותו מEBAY , לא ראיתי אותו עוד בארץ...זה מבוסס על טכנולוגיה ES של Seagate

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  16. שלום, אם מישהו יוכל לעזור לי- נורא אשמח- קניתי כרטיס firewire1394A. מערכת הפעלה- 98SE. התקנתי דרייבר, הכל בסדר. אבל- מחשב לא מצליח לזהות חיבר למצלמה. הורדתי דרייבר שמצאתי באינטרנט- dv driver, הוא עושה התקנה של עצמו אך לא מתווסף לאחר ההתקנה למנהל ההתקנים, בבקרי קול וכו', כפי שאני יודעת שהוא אמור לעשות. אני לא מצליחה בעצם להעביר את הסרטים למחשב! ניסיתי שעות לגלוש ולמצוא פתרון! הצילו....

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by kEv,

שלום, נתנו לי לוח אם כדי שאני אבדוק אותו... אני שמתי זכרון וחיברתי את החוט PWR ככה שאני אוכל להפעיל אותו בלי שום דבר אחר(RESTART LEDS..) עכשיו אני חיברתי את ההרמקול הפינימי... כאשר אני לוחץ אל הכפתור המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד... אבל...!!! שום דבר לא עולה על המסך ואין ציפצופים... נ.ב הלוח בחוץ כלומר לא מוברג פשוט רציתי לבדוק אותו... מה זה יכול להיות?? הלוח פגום? מעבד? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by darkman,

המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by amitaiz,

בעיה חמורה! הWIN XP שלי לא כבה. כשאני עושה כיבוי למחשב הוא מגיע למסך של WIN XP מבצע כיבוי ונתקע הוא לא מכבה את המחשב. WIN 98 כן מכבה אותו וXP לא. מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  20. Started by dannyb123,

קניתי מסך LCD benq fp71g+ אתמול, והיום הוא התחיל פשוט להבהב תמיד. לפעמים זה יותר ול]עמים זה פחות. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם יש לי בעיה בחילוץ קבצים ואני מקווה שזה פתיר. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה WIN10 PRO 64BIT על SSD 128GB. מלבד הSSD יש לי 2 כונני HDD שאחד הוא 1TB והשני 3TB. בSSD (כונן C) נשאר לי 17GB פנוי וכאן מתחילה הבעיה. יש לי קבצי RAR בכונן של ה3TB בתוכם ישנו קובץ ששוקל כמעט 80GB. אם אני מנסה לחלץ את הקובץ לאחד מכונני הHDD (שכמובן יש בהם מקום פנוי) אני מקבל שגיאה שהכונן מלא מהסיבה שבכונן C אין מספיק מקום בכדי לספוג את החילוץ הזה. חשבתי שיעזור לי אם אתקין תוכנה לחילוץ קבצים באחד מכונני הHDD אך זה לא עזר. יש לכם איזו עצה טובה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by roe10,

היי מה קורה? לפני כ-3 חודשים רכשתי לפטופ Asus 32xvd i5. הזיכרון הפנימי הוא 4 ג'יגה. מותקן ווינדוס 7 64 ביט. פחות או יותר מתחילת העבודה על המחשב, הוא לא עבד במהירות מצופה ממחשב כזה...אני מדבר על ביצועים בסיסיים כגון עבודה באינטרנט, פתיחת חלונות.. לאיטים בזמן הקלדה, ההקלדה קופאת למספר שניות. לעיתים לוקח זמן רב עד שחלונות נפתחים. גם זמן העליה של המחשב (מרגע שמדליקים ועד תחילת עבודה) ארוך. היה מותקן אנטי וירוס avg אך מחקתי אותו (חשבתי שאולי זה קשור), והתקנתי לבינתיים windows essentials. אין איזה תוכנה שהתקנתי שלדעתי עלולה להשפיע... יש למישהו רעיון מה לעשות או מה לבדוק? לא נראה לי שאלו הביצועים של המחשב הזה. תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. יש לי כאן Hard Disk - Western Digital - 10.2GB הוא ישן מלפני שלוש שנים בערך. הוא עומד למות כשמחברים אותו למחשב אז הוא עשה רעש מוזר כזה "טק טק טק טק טק..." עכשיו יש לי עליו חומר מאוד משמעותי בשבילי שאני חייב לגבות בדרך כלשהי (עבודות שהכנתי וכו'...), נסיתי לחבר אותו חברתי ואז נכנסתי למחשב שלי ולכונן הזה וזה נתקע. איך אני יכול לגבות את כל החומר שיש בו? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  24. המחשב הוא P2.4C @ 3GHZ 2GB DDR RAM DUAL CHANNEL 400mhz ASUS P4P800 MB Radeon 9000Pro ספק כוח ENERMAX 350W WIN XP PRO SP3 ועוד שאר רכיבי חומרה לא רלוונטים. המחשב הזה רץ כבר כמעט 6 שנים עם שדרוגים מפעם לפעם... אז ככה, אני מדליק את המחשב ודקה אחרי שהוא עולה פתאום הוא מבצע RESET פתאומי, אפילו בלי BLUE SCREEN... לאחר מכן הופיע מסך של אפשרויות בחירה של WINDOWS בין SAFE MODE לNORMAL וכו'... וכשבאתי לבחור המקלדת לא תפקדה, הNUMLOCK לא מגיב... הכל קפוא. לאחר עוד RESET... אין BIOS POST, אין כלום... המאווררים במארז עובדים טוב על המעבד יושב ZALMAN נחושת חזק... נורת לוח האם דולקת, ואז הבחנתי שהמאוורר על כרטיס המסך לא מסתובב, חשבתי שנשרף הכרטיס (למרות שהוא לא בOC ואני כמעט לא מנצל במ…

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. תקלה מוזרה כי היא לא עקבית. המחשב לעיתים כלל לא נדלק, כאילו לא מחובר לחשמל. בצורה אקראית לחלוטין שאני לא מבין למה, הוא יכול כן להדלק ולעבוד מצויין להרבה זמן בלי שום בעיה בכלל. ניסיתי לנתק את כל החלקים הפנימיים אבל זה לא משנה. אם לא היה עובד בכלל סביר שזה היה בגלל הספק כוח, אבל בגלל שכן עובד אני חושד שאולי יש משהו שקשור בלוח, או איזה מגע רופף. הצעות לאבחון הבעיה יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.