עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חברים אני צריך את עזרתכם. לאבא שלי יש מחשב אשר מותקן אצלו כונן סידי של LG אשר קורא DVD וצורב סידי רגילים. לפני שבוע החלפתי לו דיסק חדש התקנתי לו מערכת הפעלה XP PRO והכל נראה לכאורה תקין. השבוע נתקלנו בבעיה מאד מאד מוזרה. מאז השינוי הנ"ל, הסידי/צורב שלו הפסיק לקרוא מדיות אורגינליות(תוכנות מקוריות, סרטים מקוריים וכוי) , הוא פשוט לא מראה את התוכן. מדיות צרובות הוא מראה והכל בסדר. מוזר לא ? ברגע שמכניסים מדיה מקורית ומנסים לראות את תוכן הדיסק הוא מראה כאילו הוא ריק. האם מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by et_gershon,

שלוםן,הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מסך כחול של ווינדוס שכאילו בודק את ההרדיסקים, וכנראה שמשהו לא בסדר והוא אף פעם לא מסיים (יש 3, הוא מסיים את הראשון ונתקע בשני וכותב שאפס הושלמו ואז אי אפשר להיכנס לווינדוס, עכשיו שזה עולה יש לי אפשרות לא לעשות את הבדיקה הזאת וזה נכנס לווינדוס רגיל, אבל מאז הוא אף פעם לא שומר לי קוקיז בדפדפן משום מה. מה אפשר לעשות?? (אם צריך אני ייעלה תמונות).

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by asvg,

שלום יש לי צורב במחשב הנייח של חברת LG הדגם הוא GH22NS70 הצורב בן 3 שנים שנקנה עם המחשב בהשמעה של דיסקים אין שום בעיה הבעיה בצריבת CD-R שהוא לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת SILVER LINE אבל בקושי של חברות אחרות כמו ETION , אחרי הצריבה שמסתכלים על הדיסק לא רואים את מקום הצריבה בצבע שונה כמו שמקובל לראות בדיסקים צרובים,אחרי צריבת DVD של חברת ETION רואים בברור על הדיסק את החלק הצרוב כמקובל הצורב גם מאוד מרעיש שמכניסים דיסק אליו הרעש קיים גם בעת הצריבה ניסיתי להכניס דיסק לניקוי הצורב אבל זה לא עזר ניסיתי להסיר מנהל התקן ולהתקין מחדש [הסרתי במנהל התקנים ביצעתי רסטרט ווינדוס התקין מחדש באופן אוטומטי אחרי עליית המחשב] וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הם נפתחים ונסגרים אבל אינם מופיעים .בביוס הם מופיעים .הסרתי אותם ממנהל התקנים וכאשר המערת עלתה גילת אותם שוב אבל עדיין לא מופיעים ובמנהל התקנים מופיע סימן קריאה צהוב קוד שגיאה 39 מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. כשאני מדליק את המחשב של חבר שלי הוא מביא שגיאת DMA CONNECTION משהו כזה.. ועוד איזה משהו על FATAL ERROR. ולפעמים בפוקס זה נדלק עובר את שגיאות הראשונות אך מגיע לשגיאה חדשה שצריך להגדיר משהו בBOOT MENU הא נו את הDEVICE הראשון אני חושב. הוא החליף לוח אם כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מבין מה פירוש השגיאות הראשונות.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by zvikico,

הי. לאחרונה שדרגתי את המחשב, ולאחר השדרוג אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. זה עבד מצויין קודם. המערכת: מעבד אינטל, לוח אם Asus P5N-D (צ'יפסט nVidia 750i). כרטיס מסך בודד Gigabyte GV-NX86T256H שמבוסס על nVidia 8600GT. מערכת הפעלה XP Pro SP3. מריץ דרייברים הכי עדכניים של nVidia לכרטיס מסך, ללוח אם, דרייברים של Asus. החיבור בעזרת כבל S-Video. הטלויזיה היא טלויזיה רגילה פשוטה (מסך CRT), תומכת PAL ו-NTSC בצורה אוטומטית. הכרטיס בעל יציאה שדומה בצורתה ל-VIVO, אבל מגיע עם מתאם שמתחבר ל-S-Video ו-RCA (להלן תמונה). http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-125-070-14.jpg&Image=14-125-070-09.jpg%2c14-125-070-10.jpg%2c14-125-070-12.jpg%2c14-125-070-13.jpg%2…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by tuvia,

שלום. יש לי בבית שני מחשבים אחד מהם שיך לי ואחד לאחים הקטנים שלי. הבעיה היא במחשב של האחים הקטנים שלי יש לו חלונות 98 והוא לא מזהה שום עכבר שמכניסים לו (אין לו usb רק יציאה טורית שאפשר לחבר לה מתאמים). מופיעה הודעה כשמגיעים לwindows שהוא לא מזהה עכבר ויש באפשרותי לחבר כעת עכבר טורי, ולרות שאני עושה את זה הוא לא מזהה בבקשה עזרו לי. תודה טוביה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. היי, יש לי לוח abit IB9 ומעבד E6300... איך אני עושה שבעת האתחול זה יקרא מהדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. הרכבתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס. הכל בסדר, הכל תקין חוץ מדבר אחד. כשאני מוריד קבצי EXE מהאינטרנט, אני לא מצליח לפתוח אותם. זה נותן לי שלל הודעות כגון The file is corrupt. כשאני מוריד את הקובץ במחשב אחר ומעביר אותו למחשב החדש, הקובץ נפתח כמו שצריך. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SuperMassive,

היי.. יש לי בכרטיס מסך בעייה שנקראת Graphical Artifacts, פרטים עלייה: http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/2 * תראו במדריך את התמונה הראשונה, ככה אני רואה את רוב המשחקים... עכשיו זה החמיר, אפילו בדפדפן אינטרנט זה עושה לי קווים כאלו צבעוניים ואתמול ששיחקתי למרות כל הבלאגן של הצבעים הנמרחים המחשב עשה לי ריסטרט.. פרטי המחשב שלי: חלק 1: http://eliad.org/viewer.php?id=1255863639.jpg חלק 2: http://eliad.org/viewer.php?id=1255809223.jpg חלק 3: http://eliad.org/viewer.php?id=1255834895.jpg (הקישורים מפנים לשלושה חלקים של תמונה מהתוכנה אוורסט אולטימייט, שם צילמתי את המפרט) ויותר פרטים על הכרטיס מסך שלי מהתוכנה TechPowerUp GPU-Z: http://gpuz.techpowerup.com/09/10/19/7kk.png…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. היי קניתי כרטיס רשת חדש של DYNAMODE שהוא 100/10MBPS ETHERNET CARD ורשום שם גם REALTEK CHIP VERSION חיברתי את הכרטיס למחשב. הוינדוז אקס פי זיהה הכל לבד... עד עכשיו הכל טוב ויפה אציתי להתחבר לאינטרנט... הלכתי לחייגן שלי (אין לי וואו) ולחצתי על CONNECT והמחשב פשוט נתקע! הוצאתי את הכרטיס רשת והכל פתאום עובד. ב-NETWORK CONNECTION היה לי הכרטיס רשת והחייגן הרגיל שלי. יש לכם מושג למה המחשב נתקע? אולי זה בגלל המודם שלי (CREATIVE DI5630) ? הבעיה הזאת יכולה לחזור גם עם המודם של וואו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לפני שעה בערך פתחתי את המחשב של חברה שלי כדי לנקות אותו מאבק אם לחץ אוויר, אחרי שבדקתי שהכל מחובר הדלקתי את המחשב ולא היתה תצוגה במסך, המחשב עצמו לא השמיע שום צליל, עשיתי מספר רסטרטים והמחשב עלה והראה לי שגיאה של OC FAIL, המשכתי הלאה לווידוז והוא עלה אך העכבר לא עבד, עשיתי רסטארט ונכנסתי לביוס והגדרתי שהוא יקרא את המקלדת ואת העכבר בUSB במידת הצורך. ואחרי ששמרתי המחשב איתחל את עצמו וחזר לבעיה. איפסתי את הביוס בהוצאת הסוללה למספר דקות וזה לא עזר ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא העלה תמונה. הכרטיס מסך מובנה אז לא היה לי מה לנתק, היה מחובר זיכרון אחד של ג'יגה, וכרטיס רשת, ניתקתי את שניהם הרצתי את המחשב ואין שום ביפ. יתכן שהבעיה בלוח אם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by asw3,

כבר פעם שניה שאני מתקין וינדוס והקבצים בהארדיסק של ה-200 נדפקים בו הקבצים ועכשיו יש בו מלא קבצים שהורדתי ואני רוצה למנוע את זה אני רוצה לדעת אם זה בעיה של חומרה\תוכנה והאם ניתן לתקן אותה אז אם כן איך? os : xp

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום כולם היום התקנתי av vcs עוד פרטים כאן http://www.audio4fun.com/order_vcs.htm ועכשיו לא יודע למה שיקחתי בתוכנה שם בדברים ועכשיו המיקרופון שלי לא עובד אבל הסואנד כן! מחקתי תתכונה לא עזר התקנתי ושב והחזרתי הכול לדיפולט גם לא עזר מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by Free account Boy,

שלום! רציתי לדעת אם יש איזה טיפים או דרכים לעשות את המחשב הישן למשהו יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. i just did a format and i need to instell the audio driver, the thing is i downloaded the driver but its just files and i dont have an idea where to put the files the audio driver is SIS7012 heres the second problam , i want to change the settings to hebrew but the thing is there is no option of hebrew , i mean i can set the regional setting to isreal but i cant configure it to hebrew cuz it just isnt there O_o

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by sar_007,

המחשב לא מזהה את הסידירום מה אני יעשה? בהתחלה חשבתי שזה בגללל שהכבלים לא מהודקים היטב אבל הם כן

18. Started by UponTheRose,

שלום לכולם התקנתי כרטיס FIREWIRE ישן על הלוח אם, וגיליתי שהמערכת לא זיהתה אותו כלל אוטומטית יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והעניין הוא שהכרטיס חסר דרייברים ודיסקים (מצאתי אותו בבית בקופסה אבל רק את הכרטיס) אני לא יודע איפה נמצא השם של החברה על הכרטיס אבל אני מחפש שעות דרייבר ולא מוצא האם אני צריך לקנות כרטיס חדש או שיש פיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by malkavian,

יש לי בעיה שלא באמת ידעתי לאן להפנות - אבל זו בעיית חומרה. אז אני מנסה כאן. קניתי בשנה שעברה (אוגוסט) מחשב בחברה שנקראה foxpc אני לא יודע אם היא מוכרת או הייתה מוכרת או בכלל אפחד לא שמע עליה - אבל היום החברה לא קיימת. הבנתי שהיא פשטה את הרגל. על כל הרכיבים שקניתי ישנה אחריות מהקצרה ביותר של שנה אחת עד שלוש שנים. עכשיו יש לי כונן דיוידי צורב של אסוס, מתוך חבילת המוצרים שרכשתי, והוא לא קורא יותר די וי די. הוא כן צורב דיסקים רגילים, הוא כן קורא דיסקים רגילים. רק לא קורא די וי די. בדקתי עם דיסק שאני מכיר, בדקתי את הדיסק בכונן אחר, ניסיתי להעביר דיסק ניקוי וללא הועיל. אני מעוניין לממש את האחריות שלי - ואין לי מושג אם אני יכול לעשות כזה דבר דרך היבואן, החברה המייצרת (כאמור, ASU…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום, קודם כל מצטער אם זה לא הפורום המתאים. טוב בוא ניגש לבעיה =[ יש לי מדפסת HP Deskjet 3420 ולפני 10 דקות הדפסתי בה עבודה , עכשיו יש בעיה מסוימת במדפסת מאז שקיבלתי אותה היא "בולעת" דפים, כלומר לא ניתן לשים יותר מדף אחד, קיצר שמתי דף אחרי דף ובאחרון יצא עקום המדפסת נתקעה הוצאתי לאט לאט את הדף והכל נראה טוב ויפה אז אני מנסה להכניס דף אחר , לאחר שביטלתי את ההדפסה והוצאתי אחת חדשה ולמרבה הפלא המדפסת פשוט לא מגיבה , הכפתור הדלקה/כיבוי מהבהב מהר ואם אני לוחץ שוב אז הוא מהבהב לאט אני פותח את המדפסת , ואני רואה שהמחסניות דיו לא זזות (הרי שפותחים את המדפסת המחסניות "באות" לאמצע..) קיצר מחקתי תדרייברים התקנתי עשיתי ריסט התקנתי מחדש , עכשיו מסתבר שיש בעיות גם עם החיבור שאני מחבר א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by vadikml,

לאחר כיממה שהמחשב פועל ברצף , אני מקבל מסך כחול מהיר מאוד שאני לא מצליח לקרוא מה כתוב בו , והמחשב מבצע ריסט לעצמו . האם זה בעיית חומרה/תוכנה ? והאם יש הצעות או פטרונות למצב ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by מומה6,

אהלן, בעיה מעצבנת, המחשב עושה רעש חזק, ולפעמים אף מחריש אוזניים.. [כשהוא רגוע הוא עושה רעש סבבה, וכשהוא 'עצבני הוא עושה רעש של טרקטור בקטן..] פתרון? אולי קירור? =\ אובד עצות.'

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by oshrinuri,

שלום. ברשותי כרטיס מסך מעפן :< 5200 FX... לפני כמה ימים.. עשיתי OC קטן לכ"מ עם RivaTuner.. קיצר, היו לי בעיות עם הכרטיס לאחר ה-OC המטומטם הזה >_<.. היו לי תקיעות במשחקים.. אז כל הזמן נאלצתי לעשות הפעלה מחדש <_<... אז ביטלתי את ה-OC .. החזרתי למצב הרגיל.. וגם חשדתי בדרייבר החדש של Nvidia, אז התקנתי אחד יותר ישן.. (71.89).. אני רואה עכשיו גם שהטמפרטורת עולות.. , בדקתי ב-everest .. מעבד: 30, קשיח: 38.. [נ.ב : הארטיפקטים קורים רק במצב של משחקים.. לא ממש כבדים ולא סתם ככה..] פתחתי את המארז , ונגעתי בכ"מ מסך והוא ממש חם... מה לעשות? איך לתקן את זה? :< תודה, אושרי.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by KEY-Tech,

היי חברה. יש לי צורב של RICOH דגם MP7240A, לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות לי בעיות בצריבה ולכן אני רוצה לשדרג לו את ה firmware. הורדתי את התוכנה והכל אבל כשאני רוצה להריץ את העידכון הוא נותן לי את השגיאה הבאה "Cannot change Drive to Up Mode". לי אין מושג מה הבעיה ואני מקווה שלכם יש מושג. בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Player9,

שאני פותח את המחשב לפני שהווינדאוס עולה מופיעה התמונה הזאת: http://eliad.org/viewer.php?id=1247884498.jpg ואז כאילו המחשב מחכה ככה .. לא קורה כלום והווינדאוס לא עולה. ניסיתי לעשות ריסט - לא עזר ניסיתי להוציא את הכבל העבה הזה שמחובר ל-HD .. זה לפעמים עוזר ולפעמים לא רוב הפעמים זה לא פותר את הבעיה. הארדיסק לפעמים עושה רעשים טק טק כאלה והמחשב פתאום נתקע ונהיה מסך כחול עם מלא משפטים באנגלית. בקיצור איך מסדרים את זה? *פרמטתי את המחשב לפני כמה ימים ויש שם אנטיורוס אז אין מצב שזה וירוס או משו. לפעמים המחשב נתקע (אחרי שהווינדוס עולה ואני משחק במחשב,אז אחרי זמן מופיע מסך כחול ויש מלא משפטים באנגלי ורשום משהו כמו beginning dump of .. win32k.sys משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.