עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avivbiton11,

שלום! השבוע פירקתי את המחשב במטרה לנקות את המאווררים כי המחשב היתחמם לי מאוד. אז פירקתי את כל המאווררים ואז נשאר המאורר של המעבד אז הוצאתי אותו ופתאום המעבד היה מודבק לצלעות קירור של המאוורר חשבתי שזה בסדר ניקתי את הכול ואז באתי להחזיר את המאוורר למקום ואז שהכנסתי את המאורר עם המעבד ביחד אז כמה פינים שלו עיתקמו ולא שמתי לב כמובן כי כבר הכנסתי את המאורר. ניסתי להדליק את המחשב והמסך נשאר ריק לא עלה כלום במסך אז חשבתי שלא הכנסתי טוב את המאוורר אז הוצאתי אותו ופתאום ראיתי שהמעבד לך מחובר לצלעות קירור זה בפעם השנייה.הוצאתי את המעבד וראיתי שכמה מהפינים שבורים אז השגתי מעבד חדש הכנסתי אותו ואף פין לא עיתקם ניסיתי להדליק את המחשב וכלום לא עלה! המחשב לא מצפצף הוצאתי את הכרטיס מסך …

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  3. אני מאמין שזו בעיית חומרה, אבל אני לא בטוח. מידי פעם בזמן עבודה עם המחשב אני שומע שה HD נכבה ונדלק מיד לאחר מכן (אותו רעש מהHD כמו שעושים reset). כאשר זה קורה כמובן שהמחשב קופא, לרוב הוא מתאושש אבל לפעמים הוא מרסט את עצמו. איך אני יודע אם הHD עושה בעיות או שאולי זו בעיית תוכנה (windows משתגע או משהו שכזה) הבעיה התחילה לפני כשבועיים - מאז אני מגבה את כל הדברים על HD חצוני אבל כמובן שזה לא לעניין. יש איזה רעיון מה לבדוק, או לפחות איך להתחיל?

4. Started by kobi122,

כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא נדלק וכשאני מוציא את החשמל מחזיר זה עובד ומתכבה לפעמים לאחר 5 שעות , שעה או 20 שניות ליפעמים מחשב פנטיום 3 עם ספק 300W כרטיס מסך GEFORCE 2 32MB מעבד 800Mhz intel celron תודה לעוזרים ???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב והיא כשאני מדליק אותו לא מופיע כלום על המסך , חיברתי את המחשב למסך אחר אבל זה לא עזר אותה בעיה וגם בדקתי אותו מסך על מחשב אחר והוא עבד אז זה אומר שהבעיה לא במסך והבעיה האת קרתה אצלי מזמן אבל אז נפתרה אחרי שניקיתי את האבק מתוך המחשב והפעם עשיתי אותו דבר אבל זה בכלל לא עזר אז רציתי לדעת מה הבעיה בדיוק יש מצב שהיא בכרטיס המסך תעזרו לי דחוף

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פתחתי פורטים עם הנתב linksys WRT54GL ועדיין יש לי LOWID, למה?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. מחשב חדש שעבד חלק, אחרי התקנת WIN וכמה בדיוקות פתחתי אותו לסדר חוטים (ולבדוק לאן מתחבא איזה חוט שיש על המארז, אבל השאתי אותו לא מחובר), אחרי זה המחשב התחיל לפעול, ואחרי הפוסט הוא ריסטט את עצמו בלופים. אחרי שניתקתי את הכבל למעבד (ATX 2X4) הוא עבד, אבל לא היתה תצוגה, כשחיברתי אותו שוב הבעיה חזרה, ניתסי לחבר רק חוט אחד מהשתיים, ואותה בעיה מפרט: Gigabyte 965P-DS3 E6600 BFG 8800 GTX Liberty 400 G Skill 2 GB WD 320 LG H22 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Symphozis,

קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by mrtikit,

יש ברשותי סטיק זיכרון 256 ddr366 מה יקרה אם אני אחבר אותו למחשב שלי שעובד עם זכרונות ddr400(לוח האם תומך מ 266-400)?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  10. היי חברים אז המחשב הייה תותח פרט לקירור 1) לוח אם P4P800 ASUS 2) כרטיס מסך FX5200 3) מהמחשב הורדו 3 מאוררים שחוברו ליציאות לוח אם 4) למחשב הוספו 3 מאווררים טרמלטאק THERMALTAKE עם בקרת מהירות פשוטה (פוטנציומטרים) מחוברים לספק בלבד 5) המחשב עולה ללא בעיות, עובר שלב בדיקה, מציג לוגו ווינדוס (חוקי) ואז מפסיק להציג ומכניס מסך לPOWER DOWN 6) אם אחכה מספיק זמן ואלחץ על לחצן ON, המחשב יורד בצורה מסודרת 7) ללא 2 מתוך 3 המאווררים החדשים זה אותו דבר (כדי להוריד חשד לעומס) 8) שכחתי לאמר, הורדתי כונן 1.4 והורדתי אותו מה-ביוס 9) המחשב עולה ב-SAFEMODE אך לא מזהה כרטיס מסך 10) בעזרת MINIPE (מערכת הפעלה אלטרנטיבית משתלטת) אני יכול לעשות הכל - המחשב עובד ברזולוציה הרצויה 10) היכן וכיצד לחפ…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. המחשב פתאום נתקע, העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, וכשמנסים לעשות רסטרט או לכבות אותו כשמחזיקים את הכפתור של ההדלקה במשך 4 שניות הוא לא מתכבה. ורק אם מוציאים את המחשב מהחשמל אפשר להפעיל אותו מחדש. מה הבעיה של המחשב( וזה לא המחשב שכתוב במפרט שכתוב בצד ימין) תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  12. חומרה : מחשב : פנטיום D 2.6 , לוח גיגאבייט מדפסת : HP מחוברת USB בלבד חדשה למדיי ( בת כחודשיים ) תופעה : כאשר המחשב נידלק המדפסת עובדת באופן תקין לחלוטין , אם המחשב נעזב לזמן כלשהו ארוך ( ניבדק לאחר שעזבו את המחשב לשעה ) המדפסת מסרבת לקבל הדפסות , אין חיווי שגיאה , ההדפסה מופיעה בSPOOL ( הסימן הקטן של המדפסת שמופיע למטה ליד השעון ) כממתינה , הדרייבר של המדפסת מציין שהכל תקין מידע וניסיונות : כאשר זה קורה העברה של המדפסת לחיבור אחר לא עוזרת ביטול ניהול צריכת חשמל על הUSB HUB לא עוזרת ביטול התוכנת ניהול של HP לא עזר כיבוי והדלקה של המדפסת משחרר את ההדפסות כולל לפחות חלק מאלה שנישלחו בזמן התקיעה !!! במנהל החומרה אין שום חיווי בעייתי כלשהו כמו על USB למשל המדפסת לא…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by AFIK10000,

שלום אני מדליק את המחשב ואני שומע שלושה צפצופים ולא רואים כלום מהמסך מה עושים ? וזה מאוד דחוףלי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני מנסה לחבר הארד דיסק בנוסף לקיים. שני הארדיסקים מסוג סאטא SATA אחד 80 ג"ב והשני 160 ג"ב הווינדוס מותקן על ה80 יחד עם שאר התוכנות מאחר ש SATA לא צריכים ג'אמפרים אז אני פשוט מחבר אותם רגיל הבעיה שהמחשב לא מזהה את ההרדיסק שאני רוצה לצרף אבל בBIOS SETUP הוא כן מזהה את ה160 בתור THIRD IDE MASTER ואת ה80 FOURTH IDE MASTER ההארדיסק של ה160 מוגדר הכל על אוטומט 32BIT DATA TRANSFER הוא מוגדר על DISABLED מה עושים איך עושים שהמחשב יזהה את ההארדיסק החדש? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ofird,

די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  16. אהלן חבר'ה התקנתי את המשחק TC Splinter Cell Double Agent ולפני שפותחים את המשחק נפתחת תוכנה לזיהוי החומרה במחשב. התוכנה מתריאה בפני שאני לא עומד בדרישות המינימום של המשחק מכיוון שגירסת הSHADER שלי היא 2 והמשחק דורש גירסה 3 ומעלה. מעבר לזה כל המפרט במחשב שלי עובר את דרישות המינימום. כאשר פתחתי את המשחק וניסיתי להתחיל משחק אני מקבל הודעת שגיאה שמציינת שוב את עניין הSHADER ואז נסגר המשחק... רציתי לדעת קודם כל אם ה SHADER הזה זו תוכנה כמו דרייבר שמתקינים במערכת או שמא זוהי חומרה שיושבת על הכרטיס מסך עצמו ולא ניתנת לשדרוג ע"י עדכון דרייבר? אשמח אם תוכלו לעזור לי בתחום

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. Started by -Almog-,

קניתי חלקים לוח abit in9 32x כרטיס מסך 2900xt זכרונות ocz 1066 מעבד אינטל Q6600 הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  18. שלום יש לי בעיה אני התקנתי במחשב 4 סטיקים של 1GB כל יחידה. הם של חברת Kingston הלוח אם שברשותי הוא של חברת Asus מדגם P5B כאשר המחשב עולה אני רואה רק 3GB RAM במקום לראות - 4GB. אני יודע שהווינדוס XP תומך רק עד-3GB RAM אבל הבעיה מופיע גם ברישום של ה-BIOS. האם מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך ניתן לבדוק או לפתור אותה ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by godis,

יש לי בעיה מוזרה.. קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט כתוב לי בצד) עם מעבד e6300 עכשיו משום מה הCPU נמצא על 100 והכל הולך לאקפלורר.. אני לא יודע למה זה קורה.. המחשב לא זז.. זה בעיה במחשב או בוינדוס?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by bug123,

אהלן יש לי צורב NEC 4550A, ומשום מה הוא לא קורא לי DVD. הוא צורב כרגיל, קורא דיסקים רגילים, אך DVD מסרב לקרוא. הDVD המדוברים הם דיסקים שיש בפנים כמה סרטי בפורמט DIVX. פעם ניתקלתי בבעיה הזאת אך התקנה של NERO HOME פתרה אותה, ועכשיו שאני מנסה להפעיל בעזרת הנרו הוא מראה לי שגיאה בקריאת הפורמט. כאשר אני מנסה להכנס לדיסק דרך "המחשב שלי", הוא מראה שהדיסק ריק, אך הוא מראה סמל של DVD-R ב"מחשב שלי". וכשאר אין דיסק הסמל נעלם. כלומר הוא מזהה שיש שמה דיסק DVD אך לא קורא אותו. השאלה היא איך אני קורא את הקבצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. יש לי מחשב ישן ואני רוצה 'לעבוד' עליו קצת ולמכור אותו כאשר אני מנסה להדליק אותו[רק עם הכבל של החשמל הרגיל כמו שאתם מכירים]הוא לא נדלק,חשבתי שזה בעיה בספק,אבל המנורה בלוח אם נדלקת,וכאשר אני מוציא את הכבל מהחשמל אני שומע כזה קול מוזר מהמחשב...כאילו שיש שמה משהו ועכישו כיביתי אותו. שום דבר לא פועל והוא לא עושה רעש מה יכול להיות הבעיה?כי הספק בטח עובד אם המנורה נדלקת בלוח אם לא?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום, אני משתמש בצורב NEC 3540A ותוכנת צריבה Nero. בעת צריבה מופיעה לי שגיאת Power calibration error והצריבה נפסקת (זה קורה בערך ב5% של הצריבה). לפעמים אני מצליח לצרוב (גם לעיתים רחוקות) על מהירות 8X. הבעייה הופיעה אצלי לפני חודשיים בערך. הצורב בן בערך שנה וחצי ולא צרבתי איתו הרבה - כך שאני לא מאמין שהוא נשחק. ניסיתי את כל ההצעות שמצאתי באינטרנט: החלפתי מדיות צריבה (השתמשתי פעם בLG וכעת בSILVERLINE) החלפתי גרסאות נרו, השתמשתי בתוכנות אחרות ואפילו בתוכנה המובנת בXP שיחקתי עם כבלי הPOWER ועם כבלי IDE עידכנתי את הFIRMWARE לגרסה החדשה ביותר מהאתר של NEC http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/ אני לא יודע מה לעשות, אני משתגע! אודה לעזרה מצורף קובץ LOG [at…

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by mz155,

כשאני רואה סרטים בBSplayer, אחרי בערך רבע שעה, קורה אחד משני דברים: 1. יש מסך כחול שאומר שהחומרה לא הותקנה כמו שצריך ואז הוא מפעיל את המחשב מחדש 2. הסרט הופך להיות שחור וכתוב שהדרייבר הפסיק לפעול וחזר לפעול שוב (כתוב שהקובץ הזה nvlddmkm) חשוב לציין שהמחשב חדש, נקנה לפני שבועיים. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא הכי מעודכן שיש (האתר של nvidia) והמחשב רץ על ויסטה.. תודה לעוזרים mz155

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by mz155,

פתחתי על זה כבר אשכול בפורום "לוחות ומעבדים", ואמרו לי להעביר לפה... אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה תודה mz155

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by avi1134,

יש לי לוח אסוס 800 עכשיו אני צריך לפרממט את המחשב ולא עולה לי מהדיסק .. זה משו בלוח שאני לא מתמצא בזה.. אייך מעלים מהדיסק..??

• 7 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים