עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום שמתי לב שבעת הגלישה שלי לא לאתר מסויים אלא סתם כך לפעמים כל הדפדפנים מתחרבשים - התוצאות מגוגל הופכות להיות דרך אתר אחר, ההגדרות משתנות, משהו עובר על הכרום והIE, בדקתי וגיליתי שבכלים>אפשרויות אינטרנט>חיבורים>הגדרות LAN>מסומן כשזה קורה V והשורה הבאה מופיעה : http://wpad.com.gr/proxy.pac , אני לא מצליח למחוק אותה, מה עושים בנידון (בתקווה שזה זה הבעיה) תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Pc_freak,

שלום פתאום אני אני רואה הודעה Windows 8 coudnt loaded becuase kernel file is missing משהו כזה אז אמרתי אני אעשה פירמוט גם מופיע אותה הודעה נסיתי להתקין דיסק קשיח גם אותה הודעה בסוף התקנתי את ההארד דיסק על מחשב אחר והווינדוס עלה בלי בעיה . זה כאילו הלוח אם נתקע על ההודעה הזו יש דרך לאפס את הלוח? I7 950 x58 ud3r gigabyte תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  3. שלום רב כבר בערך חודש אני סובל מבעיה של מסך כחול המתקבל בעת הדלקת המחשב לפני שאני רץ לטכנאי מחשבים הייתי רוצה להתיעץ אתכם כאן בנושא. הבעיה מתרחשת רק כאשר אני מנסה להדליק את המחשב. לאחר מסך הלוג אין של XP (עם הפס הכחול שזז מצד לצד) אני מקבל מיד מסך כחול שמסביר שהמערכת קרסה וכו'.. מספר נתונים: אני כמעט תמיד מצליח להפעיל את המערכת במצב בטוח בדרך כלל לאחר מספר נסיונות לא קטן אני מצליח להדלק את המחשב והמערכת עולה. הכי חשוב" המערכת יכולה לדלוק שבוע ללא שום תקלה. רק כאשר אני סוגר את המחשב ורוצה להדליק כעבור מספר שעות אני לא מצליח ומתקבל המסך הכחול. האם אני יכול להסיק מכך בודאות שמדובר בלוח אם תקול?? בעיה בספק אני ממש לא חושב שיש וכן בעיה עם הזכרונות הדבר היחיש שאני חושב עליו הו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Theoldadam,

שלום, אתן קצת רקע לבעיה, אתמול ניסיתי להתקין משחק מחשב שהיה אמור לעבוד ומסיבה כלשהי נתקע בשלב ההרצה וכדי לצאת מזה היייתי חייב לעשות ריסט מאז התחילו הבעיות הסרתי את המשחק ועדיין המחשב נתקע או מרצד חשוב לי להזכיר שבפעם הראשונה שהוא התחיל לרצד הצלחתי לראות שהוא הסיר דרייבר כלשהו של המסך אבל לא ראיתי שום דבר בדרישה להתקין מחדש ולכן ביוזמתי התקנתי מחדש ועדיין זה קורה, דבר נוסף בזמן הריצוד אני יכול לצאת מהמשתמש ולהחליף משתמש התמונה חלקה. מלבד התקנת המשחק עשיתי דבר נוסף שאני חושד שגרם לבעיות, אציין זאת למרות הסבירות הנמוכה הגדרתי בביוס שהמקלדת תופעל ביואסבי אני משתמש במקלדת אלחוטית ורק אתמול שיניתי את ההגדרות, אני מצטער אם הנושא יצא מבולגן את כל זה אני כותב מהפלאפון, לכל מי שתו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום - יש לי דיסק קשיח אחד עם2 מחיצות:c,d וכונן אופטי e -מערכת הפעלה xp pro על c,מערכת קבצים fat32 בכולם(סה"כ 20 גיגה) הוספתי דיסק קשיח(f) בנפח 4 גיגה בביוס מזוהה כ- primary slave.עד כאן הכל נראה תקין. הבעיה: אין אפשרות להכנס לכונן f כי אינו מאותחל.ביצוע איתחול נכשל עם הודעה:לוינדאוס אין אפשרות להשלים את האיתחול. נכנסתי למאפיינים של הכונן ורשום בשורה של המערכת:raw ,כל השטח בשימוש ואין שטח פנוי(כל העוגה בצבע כחול). גם עם תוכנת magic partition לא ניתן לבצע איתחול. עוד לפני כן ניסיתי להתקין עליו xp לאחר הרצת פקודה fixboot,אך גם זה לא עזר יש עוד פתרון שפיספסתי? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by domuzy,

הHD חובר בהתחלה כMASTER ל-IDE1 וזוהה כשהמחשב עלה (זוהה, כלומר בDETECTING MATER DRIVE בעמ' הראון שמדליקים את המחשב). ע"י דיסקט הפעלה מA: ניסיתי להגיע לדרייבר עצמו של הHD אבל כלום לא עזר- ניסיתי את כל האותיות והוא לא נמצא. ניסיתי לפרמט מ:A אבל הוא רשם לי משהו על NTFS ו עוד 4 אותיות תוך כדי שהוא מסביר שהוא לא יכול למצוא את הדרייבר. גם צ'קדיסק, סקאן דיסק וFDISK לא עזרו- הוא פשוט לא נמצא. ללא מוצא חיברתי אותו כSLAVE לHD השני שלי (שאיתו אין בעיה) דרך IDE2. קיוויתי שדרך "המחשב שלי" הוא יזוהה ואז אוכל לעבוד עליו. כלום! הוא מזוהה דרך הDEVICE MANAGER, כלומר המחשב יודע שהוא שם, אבל אין לי גישה אליו. וגם אם תהיה לי, אני לא יודע מה לעשות כשהוא סלייב. מה עושים? איך אני יודע אם הוא NTF…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כמה ימים נתקע לי המחשב טוטאלית בלי שום סיבה שנראית לעין אז נאלצתי לעשות לו RESTART ידנית. ברגע שהמחשב התחיל לעלות, במסך של ה- Energy Star שמתי לב שהמחשב מתעכב המון זמן בחיפוש אחר רכיבים. לפעמים מוצא לי את ה- Hard Disk (SATA) ולפעמים לא. אני מבצע ניתוק חשמלי של ה-HD ואחרי זה הוא מזהה אותו לרגעים בודדים ואחרי זה נוצר נתק נוסף בתקשורת. הייתי בטוח שהבעיה ב-HD אז לקחתי HARD DISK שעובד על IDE והוא העלה אותו בקושי וגם נתקע. למען הסר ספק החלטתי לקחת את ה-HD של ה-SATA לחנות שקניתי אותו ממנו כדי לבדוק אם הוא עולה שם, הם חיברו אותו והכל עבד בצורה תקינה. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנדון ומה יכול להיות הגורם לתקלה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by matan13,

שלחתי פינג וקיבלתי תגובה של 94ms. יש גם פינג ששלחתי למקום אחר וקיבלתי זמן תגובה של מעל 100ms . איך אני יודע מתי זהו זמן סביר ומתי זהו זמן תגובה לא סביר שצריך לבדוק ? מה זה ה-TTL ? קראתי ולא הבנתי כ"כ את המשמעות תודה.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. קניתי לפני כמה שבועות כבל displayport to hdmi. עכישו אני מנסה לחבר את המחשב שלי (לנובו T410) לטלוויזיה של סוני אבל כתוב לי "אין אות". מה אפשר לעשות? (ניסיתי לחבר לעוד טלויזיה וגם שם זה לא עובד)

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  10. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין (צפו במפרט בצד) ולא מעט בעיות. אחת הבעיות שמטרידות אותי (ונראה לי שגם קשורה לשאר) היא שהתוכנית iexplorer.exe רצה באופן קבוע ב Task Manager למרות שהאקספלורר סגור. יש לי 2 ג'יגה זכרון ואני בספק אם זה משפיע על הביצועים, אבל כנראה שמדובר בתוכנה טרויאנית שפוגעת בכל מיני דברים. מישהו נתקל בבעיה או שיודע כיצד ניצן לטפל בה? (הרצתי סוגים שונים של Adawerים וAntiVirusים). בנוסף או בעקבות כך, יש לי קפיאות מעצבנות של המחשב שדורשות מידי פעם לבצע Restart, החלפתי כבר את הסטיקים של הזכרון (Kingston) והבעיה נמשכת. הדבר מאוד מציק ופוגע בביצועים של המחשב שמאכז אותי כך כמחשב חדש! תץודה, לכל העוזרים והמגיבים

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. Started by natee,

היי רכשתי מחשב לנובו לפני מס' חודשים THINKPAD כסיוע הפורום כאן, אגב! וברצוני לרכוש לו הארכת אחריות.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בגדול מה הסוגים? אני מחפש אחריות רגילה ל-3 שנים (משלוח עליי) וכמה עולה אופציה של שירות בבית הלקוח? תודה--- מצורפות האפשרויות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tomeryh,

חשבתי בהתחלה שזה המעבד שמתחמם אבל אני רואה שזה לא עוזר והמחשב עדיין נתקע בזמן מאמץ. ראיתי שלוח אם מראה 48 מעלות. חיפשתי מאווררים ללוח אם ולא מצאתי למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by itaysk,

יש לי EPOX 8RDA+ והGAME PORT שלי לא עובד... ניסיתי כמה גויסטיקים וגם באחד מהם אמורה להדלק נורה כשמחברים לגיימפורט וכלום לא קורה.. הגיימפורט פשוט מת.. מה שאני חושש זה שזה לא בעייה של דרייברים אלא שהרכיב עצמו לא עובד כי הנורה אמורה להדלק ברגע שמחבקים את הגויסטיק עוד לפני שמגדירים. חיפשתי בביוס ויש אזכור ל גייםפורט יש לבחור בין 209 ל 201 ושניהם לא עובדים.. תעזרו בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by tidan27,

יש לי בעיה מוזרה ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 אני לוחץ על התחל הפעלה כיבוי הוא רושם שהוא מבצע כיבוי וחוזר לי למערכת ההפעלה ולא נכבה מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. כאשר אני מדליק את המחשב..הוא עולה והכל טוב ויפה ואז שהוא מגיע למצב שהוא צריך להעלות את הווינדוס(את המסך פתיחה עצמו) אז הוטא פשוט עושה ריסטארט..עכשיו הבעיה היא שההארד דיסק הועבר ממחשב אחר למחשב זה וכנראה שהווינדוס צריך התקנה חוזרת כדי להתאים את עצמו למחשב זה. אבל, הבעיה היא.. שכאשר אני מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב..ומתחיל בפירמוט.. אז הדיסק אכן מתחיל עם הטעינה של כל ההתקנים..אבל לאחר הטעינה..כשהוא מגיע למסך בו אני צריך לבחור אם להתקין או לפרמט או לעשות REPAIR..אז האורות של המקלדת פשוט נכבים..והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי להחליף כבר 3 מקלדות אך הבעיה נשארה.. הדבר בטוח לא קשור להארד דיסק כי גם ניסיתי לעשות את זה עם הארד דיסק אחר והבעיה אותה בעיה. אני חושב שזאת אי…

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  16. מקווה שהבנתם למה התכוונתי זה מן ריבוע עם 4 פינים שיוצא מהספק ואמור להתחבר ללוח,בדרך כלל החיבור הוא ליד המעבד, אני שואל כי כשאני מחבר את הפינים האלה המחשב לא נדלק וכשאני מנתק אותם אז המחשב נדלק ולא מדליק את המסך, החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה אותה בעיה,חשבתי על בעייה של הלוח אבל לפני שאני מזמין לוח חדש אני רוצה להיות בטוח שזה אכן בעייה של הלוח למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. (לפני שאני מתחיל חשוב להגיד שאני ממש בעד אובונטו ואין להיבהל מזה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס) התקנתי את האובונטו דרך פרטישן מג'יק 8 וכשאני רוצה להעלות את המחשב מהווינדוס הוא אומר שחסרים לי שניי קבצים (לא זוכר את שמם...) ומאתחל את המחשב... אני יפרמט רק כמוצא אחרון... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by טל וייס,

שלום לכולם, אחרי שכיביתי את המחשב בצורה לא טובה, מופיע לי בכל עליה critical process died , ניסיתי שחזור, רענון, ואת כל האפשרויות האפשריות, מה עוד אפשר לעשות ? אני צריכה את החומרים שעל המחשב.. זה מחשב ביתי, עם מערכת הפעלה חוקית ווינדוס 10.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם, מדי פעם המחשב נתקע על המסך השחור הראשוני ולא עולה. אני צריך לחכות הרבה זמן ואז כשאני מדליק שוב הוא עולה. מה לעשות? חייב עזרה. תודה מראש!

20. Started by roeybarl,

אני עומד לרכוש חלקי מחשב ולהרכיב אותו לבדי, רציתי לשאול אם יש מדריך מסודר לנושא הזה, ודבר שני - אם מעבר לחלקים עצמם אני צריך לקנות כבלים מסויימים, או דברים נוספים בשביל זה.. רק אציין שהמפרט דומה למה שמומלץ בסעיף " מפרטים ", שמתאים למחשב לגיימרים ב4500 ש"ח המון תודה על כל תשובה..

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. שלום קודם כל מצטער אם זה לא הפורום הנכון להגיד את הבעיה.. יש לי בעיה בזיכרון RAM, ששום דבר לא רץ ברקע אבל מנהל המשימות מראה שהזיכרון מאוד גבוה. יש לי 4 ג'יגה בכללי וכאשר שום דבר לא רץ הוא מצביע על כך ש 1.5 ג'יגה RAM תפוסים (אפשר לראות בתמונה שצירפתי שרק החלון של האינטרנט איפה שאני כותב את ההודעה בפורום פתוח ומנהל המשימות וזהו, והזיכרון מצביע על כמעט 2 ג'יגה תפוסים). תהיתי אם זה נורמלי או בסדר ואם לא אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לעשות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by iamnothere,

שלום לכולם, לפני כחצי שנה שידרגתי את המערכת הפעלה מווינדאוס 7 לווינדואוס 10. לאחרונה המחשב התחיל לעשות המון בעיות והחלטתי לפרמט אותו. השאלה שלי אם ברגע שאני מפרמט ומתקין מחדש ווינדואוס 7, אני אוכל לשדרג שוב לווינדואוס 10, או שאצטרך להישאר עם ה7? יש לי ווינדואוס 7 מקורי עם סיריאל. תודה לעוזרים

23. אז ככה הלוח הוא P5W. המעבד 6300. הסיטואציה. כשהמחשב בדיוק עולה הוא מעיין נתקע בשלב המתאור. לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות... ניסיתי למצוא בביוס משהו שיעזור לבעיה להשתחרר, אבל לשוא, יותר מזה.. קרה לי פעם אחת שהביוס "נתקע" כששום כפתור לא הגיב וזה השתחרר לאחר כמה שניות.. הרצתי MEMTEST, ולא היו בעיות. בדקתי וראיתי שאין עדכוני ביוס עם התיקון של משהו דומה... מה הסיבה לתקיעות האלו?! ??? מציק מאוד... יש לכם רעיניות?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by Ran B,

אוקי, ככה : אני מכין חתימה לבן דוד שלי בפוטושופ.. עכשיו, כבר לקראת סוף החתימה, המסך שלי נכבה ונגר נכבה ונסגר, על כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו בפוטושופ, אז מהר שמרתי את מה שהכנתי, ואז סגרתי את הפוטושופ, המסך התחיל להכבות ולהסגר, והדסקטופ השתגע, ואז המסך נכבה לגמרי.., חשבתי שהכרטיס מסך שלי נשרף, או משהו קרה, כי הייתי באובר קלוק, חשוב לציין שבתופעה הראשונה שהמסך נכבה ונסגר, לפני ששמרתי את מה שהכנתי, הורדתי את האוברקלוק! (רק לזכרונות). והכרטיס בכלל לא התחמם (הליבה) היא הייתה על 30 מעלות, אז לא הורדתי לה את האובר קלוק, הייתי איתה על 291MHZ, אבל לא משנה. בגלל שהמסך היה כבוי כל הזמן, כמו שאמרתי, אז עשיתי ריסט, שהמחשב עלה נתתי לו לעשות את ה scan הזה לדיסק.. הוא מצא ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. זה מחשב ישן יחסית, עוד מהדור האחרון של הC2D אני לא בטוח לגבי כל שאר החומרה, אך אני יודע בוודאות שהמעבד זה E7500 סטיק זכרון אחד של 1GB ואין כ.מסך נוסף (יש רק את המובנה שעל הלוח אם) המחשב של חברה שלי, והבעייה קרתה לה בעבר אך עברה מעצמה. ולפני שבוע בערך הביאו לה איזה הארד דיסק ישן בחיבור IDE אבל תקין לגמרי! שמתי לה אותו, והמחשב עבד חצי יום ואז זה שוב התחיל לקרות: המחשב נדלק, כל המאווררים, הלדים אבל אין פוסט. שום צפצוף. והמסך לא מגיב. אחרי כמה שניות נכבה ונדלק שוב וככה בלי סוף! ניסיתי כבר איפוס ביוס, הוצאה של כל חלק במחשב, החלפת ספק. מה שמעניין זה כשאני מוציא את הסטיק זכרון אז יש את ה3 ביפים שמעידים שיש בעיה עם הזכרון. ככה שהלוח נראה לי עדיין מתפקד. מחר אני הולך לנסות את הלוח…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.