עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי את העכבר הזה - קיבלתי אותו משומש הוא תומך גם ב USB וגם ב PS2 כשמחברים אותו ב USB הוא עובד כמה שניות ואז פתאום הוא מתנתק והמחשב טוען שיש איתו בעיה כאשר אני מחבר אותו ב PS2 הוא עובד אך הוא קופא מידי פעם וממשיך לעבוד או שלפעמים מפסיק לעבוד בכלל וצריך לאתחל את המחשב. בכבל שלו צמוד לחיבור למחשב יש קרע בציפוי הגומי אך אין פגיעה בכבלי הנחושת, פתחתי אותו והסתכלתי בפנים והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף את הכבל לחדש יותר הבעיה תיפתר? יש לכם רעיונות? אני מאוד אוהב את העכבר הזה הוא נוח ולרוב מדויק ולא הייתי רוצה להשבית אותו.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by natanel20,

יש לי מחשב חדש של ASUS עם 24GB ראם DDRL4 ומעבד 6700Q I7 כונן SSD של סמסונג M.2 בקיצור מחשב פגז מאתמול פתאום המחשב התחיל להתקע בעיקר בגלישה בדפדפן. אני משתגע מזה איך ניתן לסדר את זה? עשיתי ניקוי להכל דרך התוכנה CCLENER אבל עדיין לא עוזר!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by xpepx,

יש לי מחשב די ישן, אפילו זקן - לדעתי בן 6 ככה הוחלפו לו מספר ספקי כוח. יש לו ספק כוח פשוט כרגע. הוא נדלק או שהמסך לא מגיב או שהוא נדלק ורושם NO SIGNAL או שהוא מנסה לעלות בוט מהארדיסק ואז עושה ריסטרט או נכבה. ואז עכשיו הוא נדלק, המאוורר של המעבד זז המחשב דולק כמה שניות ואז נכבה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לראיונות לטיפול

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by KL-xXx,

הי לכולם! עזרו לי בבקשה! יש לחברה שלי מחשב AMD 1000. לפעמים פתאום מופיע לה על המסך הודעה: OVERRIDE. היא מופיע גם כאשר המחשב דלוק וגם כשהוא מחובה. הם נתנו אותו לכמה טכנאים וכל אחד אמר שתות שונה. אישית עשיתי כמה בדיקות שללא הצלחה: החלפתי כרטיס מסך, מסך (בשני היה כתוב NOT CONNECTED ) לפעמים זה מסתדר כשאני מוציא ומכניס כרטיס מסך, לפעמים לא. לפעמים זה מסתדר לבד אחרי יום, ולפעמים אחרי כמה שבועות. אני מאריך שבעיה בספק

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  6. בפוסט הקודם שלי התלוננתי על מחשב איטי, ובאמת הבעיה התגלתה בקונן קשיח, עשיתי חיפוש קצר ברשת וראיתי שיש כמה סוגים, הנה המפרט של לוח האם שלי: האם קונן Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III יתאים לי? אגב המחשב נייד, תודה מראש.

7. Started by David2840,

היי. יש לי בעיה לאחרונה במחשב, כל משחק שאני מתקין ואז מנסה לפתוח אותו, מופיע שגיאה: 'ביצוע הקוד לא יכול להמשך' וכו' (מצורף תמונת מסך). ווינדוס 10. אשמח לפיתרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ORrrr,

שלום. יש ברשותי דיסק קשיח דיי ישן שנמצא איתי כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא אכזב אותי(מפרט). לאחרונה שמתי לב שבוקעים מהמחשב רעשים מתכתיים כאלה ואני די בטוח שזה מההרד דיסק כי שוב דבר אחר לא יכול לעשות רעש כזה. לא היו לי ועדיין אין לי אף בעיה, לא של מהירות לא של שגיאות, הכל עובד חלק גם כשמתחיל הרעש הזה. עד עכשיו שמעתי אותו פעמיים אני מקווה שלא אשמע יותר, אבל אם כן מה אתם מציעים לי לעשות? זה בטוח מההרדיסק? להחליף אותו כמה שיותר מהר? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by Dano,

יש לי לוח אם חדש ופשוט אין קול.. כלומר אין דריברים או Audio devices.. מאיפה לקחת ומה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

יש לי חלקים(לוח אם ,מעבד,והארד דיסק) ואני לא יודע אם הם תקינים כי הם סתם ישבו במשרד של אבא שלי..והוא לא יודע אם הם לא תקינים או לא ואני לא יודע אם לקנות מארז פשוט ב-150 שקל כי אז סתם ילך הכסף חוץ מלחבר אותם לספק אחר יש דרך ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB אלא דרך PS2 ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by _DavidB,

לפי הכותרת האם כדי לעדכן את ה Win7 ultimate 32 ל service pack 3 ? במה זה מועיל ? איזה יתרונות יש לו על הגרסה הרגילה ואם יש חסרונות מה הם ובכללי אם זה שווה לעדכן שאני לא יעדכן ובסוף זה רק יהרוס :] תודה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by adirnasri,

לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by dabaz,

החלטתי לפתוח פה בסוף, נראה לי הכי מתאים בפורום הזה. הבעיה מתוארת בלינק הבא: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15 התקנתי אתמול את ה-X-FI פלטיניום. לא עובד, בדיוק כמו שמתואר בת'רד בלינק. אני מקבל מלא "UNKNOWN PCI DEVICE" בבוט, וכל פעם עושה ריסטרס לעצמו... אני לא יכול להעלות את הווינדוס בשום מקרה. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ועדיין לא עובד. הבנתי שקרייטיב יכולים לעדכן את ה-FIRMWARE של הכרטיס, אבל קניתי אותו בארה"ב ואני לא יודע למי לפנות. יש להם יבואן בארץ, הוא יכול לעדכן/להחליף את הכרטיס למרות שקניתי בחול? המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY SA…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. כנראה בעקבות הפסקות החשמל המחשב היה דלוק הוא משמש אצלי גם בתור טלויזיה עם ממיר. קמתי בבוקר וראיתי את המסך "קפוא" על איזה סרט והמחשב לא הגיב ניסיתי להפעיל מחדש (ריסטרט) ומאז הוא לא מגיב הוא לא מדליק את המסך ולא מראה את הנורות הירוקות על המחשב רק את נורת החשיבה האדומה והכוננים. מה קרה? מה הלך? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Overshot,

שלום לכולם. שמי אדי, אני בן 21 ואני חדש פה בפורום. הבעיה היא כזאת : כשהוצאתי את הספק, והכנסתי אותו לגוף של ספק אחר שקצת יותר מאוורר, בטעות הלחמתי את ה 5V ל12V. זה בעצם אומר שההארדיסקים שלי קיבלו 12V למקום בו הם אמורים לקבל 5V. עכשיו אחד בכלל לא נדלק, ההארדיסק האחר נדלק אבל לא ניתן לזיהוי על ידי המערכת. מה אפשר לעשות בנושא? יתכן ואני יכול להזמין PCB(לוח) חדש ומרכיב? זה יחסוך לי אלפי שקלים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by ag43,

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. אורח איזנה
    Started by אורח איזנה,

היי, יש לי את הבעיה מספר חודשים ובזמן האחרון היא ממש החמירה עד כדי כך שהמסך נכבה כל כמה דקות ללא התראה. במיוחד במשחקי מחשב כאילו הוא עמוס מדי. ובנוסף יש פסים אנכיים מוזרים על המסך כאילו הכרטיס מסך נדפק. הכרטיס הוא GTX570, איך אני פותר את הבעיה חברים בבקשה ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני רואה את זה כאן הרבה לכאלה שאומרים שנתקע המחשב או משהו מקווה מאוד לעזרה תודה רבה לעוזרים1|

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nemesisx22,

שלום לכולם, אני רוצה לוודא איתכם האם הכרטיס מסך שלי מת באמת. יש לי כרטיס מסך radeon hd 7970 dual-x של sapphire. היום אחרי restart למחשב המסך נהיה שחור. עשיתי כמה פעמים restart וכל פעם או שהwin היה מצליח לעלות ולהראות את מסך הכניסה או שהראה מסך שחור, לאחר מספר פעמים כל הזמן מסך שחור. כשפתחתי את המחשב ראיתי שרק מאוורר אחד מסתובב בכרטיס. ניתקתי אותו וחיברתי מחדש עם כבל חדש שמחובר לספק ואותו הדבר. כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי של לוח האם הכל עובד. שמתי כרטיס מסך אחר בslot הזה וגם הוא עובד. האם זה אומר שהכרטיס מסך מת לחלוטין ואפשר לזרוק אותו או שיש אפשרות להציל אותו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המחשב שלי עושה בעיות דומות מאוד לבעיות של KOM.. והחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. יש כמה דרים מוזרים עכשיו... יש לי D,E,F, המערכת הפעלה (WINXP) מותקנת של F, ואין שום דבר בD.. ובE יש את כל הדברים החשובים. פעם שהתחילו הבעיות, (לפני שהתקנתיאת הXP) הF היה C, הE היה D, והF היה E... D->5G, E-> 25G F-> 10G אין לי שמץ מה עשיתי ואיך לי מושג איך להחזיר את זה לאיך שזה היה בלי חס וחלילה לאבד את מה שיש עכשיו בE... הוא קדוש!!!... יש לי גם בקר IDE נוסף חוצמיזה של הלוח, שיש על כרגע דיודי, יהיו עליו עוד דברים. אני רוצה (אם אפשר.... ) הסבר מפורט כמו לילד בכיתה א' שלא יודע מזה מחשב איך להתקין את הווינדוס, מה לפני מה, איך, כמה, למה . ואיך לסדר את ההרדיסק.... I will be back at n…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by daniel2828,

סתם שאלה שמסקרנת אותי,יש לי לוח אם של גיגהבייט מ2013,לאבא שלי מ2011,ועדיין עובדים חלק,יש ללוחות אם זמן משוער של אורך חיים? מישהו פה עם לוחות אם יותר ישנים שעדיין עובדים חלק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק יכול להיות זה בגלל המסך הישן שלי? יש מסך ישן 17 אינצ' אני יכול לשחק משחקים כבדים שעות עם60mhz וחלק עם 75 אבל יש משחקים שתוך 10 דקות המחשב נתקע

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Zippo,

לפני 3 חודשים בערך היה לנו בבית קצר שהמחשב שלי דלק, הוא נכבע כמו שאמור להיות, ושהדלקתי אותו לא הצלחתי, היו מכל מיני שגיאות וכל פעם הייתי צריך ללחוץ על כפתור כדי להמשיך, וזה רשם תמיד את אותו הדבר, אחרי יום שהמחשב היה כבוי הוא פעל, וכבר היו עוד קצרים, וכל פעם חיכיתי יום ויום ויום, בסוף קניתי ב500 שקל גנרטור שמחבר בין החשמל למחשב, מתי שיש אפסקת חשמל/קצר, המחשב יהיה דלוק עם עוצמה ל5 דקות, שב5 דקות אני אכבה אותו, וככה הוא ייתכבה רגיל ולא מקצר... אבל הבעיה עדיין נמשכת, ואני פשוט חדוש שלם לא מכבה תמחשב, שתקוע לי משהו אני עושה ריסט (ריסט זה לא עושה כלום, רק כיבוי והדלקה), אז אפילו הטכנאי שלי לא ידוע מה הבעיה, הוא אומר שזה קשור להארד דיסק, אבל לאחותי זה לא עשה כלום, שיש לה מחשב יו…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.