תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום התקנתי XP מחדש במחשב עם לוח ASUS 5PGD1-VM הכל תקין מלבד כרטיס קול שלא מצליח להתקין הורדתי דריבר מהאתר של ASUS ולאחר התקנה המחשב נתקע ועושה ריסט רק ב- LAST GOOD הוא עולה התקנתי גם את kb835221.exe שמגיע עם הדריבר ללא הועיל יש למישהו רעיון איך פותרים ?????????? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לדוד שלי מחשב מסוג PENTIUM 4 HT 3.0 וHD של WD בהתקן SATA הWINXP עולה והכול בסדר רק שאני ניגש לפרמט מדיסק BOOT הוא לא מוצא לי התקן HD וגם בביוס לא מוצא את ההארדיסק..ממש מוזר לאור העובדה שXP עובד פשוט אני רוצה לפרמט כי יש לו מלא בעיות איתה. מה עושים?? יש לציין שהחיבורים תקינים והכול פועל ועובד תקין למעט הזיהוי בביוס ובהתקנה של XP שלא מזהה את הHD ובכך אין אפשרות להתקין..אולי צריך דרייברים של SATA CONTROLLER??אולי גאמפר?? ועוד שאלה איך אפשר למחוק את האפשרויות של ההפעלה במסך הBOOT יש לי 2 אפשרויות התקנת XP והפעלתו..מאיזה קובץ ניגשים למחוק אותו.. אודה לתגובה מהירה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. קניתי מעבד E4300 1.8GH ולוח אם GIGABYTE 965P DS3 ונתקלתי בבעיות חמורות ביותר!!!!! המחשב שמורכב מספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 320 MBBFG GEFORCE 8800 GTS 2GIGA זיכרון 667 CL5 ועכשיו הבעיה: המחשב בצורה רנדומלית בדרך כלל קורס בצורת מסך כחול מרגיז ביותר ואומר שהייתה בעיה חמורה ניסיתי להחליף מעבדים וזיכרונות והגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בלוח אם. אם הבעיה אכן שם אני לא בטוח איך אפשר לבודד אותה, שכן אני ממש רוצה להבין כבר מה הבעיה של המחשב. אם למישהו יש לו רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואולי איך אפשר לבדוק בעיות כאלו (בעיות של מסך כחול) אשמח מאוד לשמוע
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.h…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אחרי עבודה (אפילו לא ממושכת, של שעה/חצי שעה) אחרי שאני מכבה את המחשב ונוגע בהארדיסק הוא פשוט לוהט... מה אני יכול לעשות? אגב, יש לי הארדיסק נוסף והוא לא כזה חם לדעתי...
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. אני ממש בספק שזה אכן העניין, מאחר שבעבר כבר קרה לי מקרה דומה עם כרטיס דומה (אבל לא זהה). שמעתי שישנה דרך להתגבר על הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מסך חדש 19 רחב של benq עכשיו יש לי בעיה כזאת שכל פעם שאני לוחץ יעני על העכבר וכביכול מסמן סתם משהו בחלק התחתון של המסך הוא משתבש, כשאני עושה רענן הכל עובר. הנה דוגמא: אשמח לעזרה בנושא. איתי
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://img408.imageshack.us/my.php?image=loiku5.jpg 69 מעלות תגידו לי זה בסדר? לכרטיס מסך ( כול המחשב ) חדש?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה: המאוורר של המעבד עובד בסל"ד גבוה מאד (לא קבוע) התקנתי speedfan אבל הוא מזהה רק את טמפרטורת הHD השאלה: האם זה אומר שחיישן החום של המעבד לא מחובר (או מחובר חלקית)? כשהתקנתי תוכנה(pcalert) של יצרנית הלוח (MSI)יש קריאת טמפרטורה של המעבד אבל אין שליטה על המאוורר.. כמו כן אני יכול לשלוט על טמפ' המטרה של הHW monitor בביוס - השאלה מה הערך הכי גבוה שאפשר לשים שם? (כרגע זה 50 מעלות צלזיוס) לסיכום: יש פתרון ללא החלפת חומרה? אם לא, מה צריך להחליף? (מספיק מאוורר?) מדובר ב: לוח MS-7173 של MSI (כלומר rc410m או m2 בגירסה כלשהיא - לא ברור) Pentium D 2.8 Mhz
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי HDD נייד לניגון סרטים זה הפריט http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=120129855595&rd=1&rd=1 ראיתי שהוא מנסה למצוא אותו ולא מצליח אגב, יש לי XP 64 BIT ________ נפתר ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, כאשר משחקים ששיחקתי בהם לאורך זמן ובלי בעיות, התחילו לקפוא ולבסוף לקרוס: הקפאה שלא "מפשירה" שהברירה היחידה היא לאתחל, ולעיתים קריסה עם מסך כחול. לפני כל תקיעה המחשב (כנראה הדיסק הקשיח) היה משמיע קולות נקישה לכמה רגעים, המשחק היה נתקע לעשר שניות, *השחקן במשחק היה נהרג...* ואז המצב היה חוזר לקדמותו למשך כמה דקות ואז שוב ככה... עד שהוא היה קורס. כעת אפילו אם אני משנה את הגדרות הגרפיקה למינימליות ביותר, המחשב עדיין קורס (לפני שצצה הבעיה יכלתי לשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר מבלי להיתקע אפילו לרגע). חוץ מהמשחקים, לא ראיתי שום שינוי אחר בתפקוד המחשב. אתמול פירמטתי את המחשב בתקווה שאולי זה מה שיתקן את הבעיה, אך היא לא נעלמה. לכן, אני חושב שהבעיה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 עכשיו.. ביטלתי את הEIST והמכפלות עדיין משתנות לפי הצריכה.. וגם הbus speed הוא 170.5mhz בקום 266 תמונה: איך לסדר את הקטע של הeist והבאס ספיד? תודה mz155
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לי השבוע....כל הזמן שהדלקתי את המחשב או עשיתי רסט, המחשב מתחיל לעלות ואז הוא עושה רסט ושוב עולה כאילו שום דבר והמסך רושם שומר אנרגיה משהו כזה....ואחרי זה המחשב עובד רגיל מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יום אחד הפסיק המחשב לעבוד לפתע, תמיד נתקע בטעינה של windows. הרצתי memtest ויצא תקין. הרצתי chkdsk היו כמה שגיאות, פירמטתי את בדיסק. ניסיתי להתקין windows מחדש מדיסק, מגיע עד לשלב של תחילת ההתקנה, אבל כל פעולה לוקחת הרבה יותר זמן מהרגיל. לאחר מכן שוב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אוקיי לא מזמן המחשב שלי נלקח למעבדה בגלל פרסומות שקופצות הבן אדם שמה פירמט והתקין הכול מחדש(אני חושב כולל הדריברים) ועכשיו יש לי מלא דוחי שגיאות וריסטרטים ולפני שלקחתי למעבדה ולטכנאי לא היה לי את זה אבל בהתחלה שמדליקים תמחשב היה צריך ללחוץ F1 והיה רשום משהו CPU מישהו יודע מה קורה כאן? אולי התנגשות דריברים אני כמעט בטוח שזה קשור לזכרון ולוח אם וגם תפתחתי תקבצי MINDIUP האלו או איך שלא אומרים והיא רשום את זה : (זה מהנושא שפתחתי לפני איזה חודש חודשיים אפילו קבלו """""""" עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשי…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כונן ואני רוצה לחבר לו אחד נוסף. חיברתי,בדקתי את הג'אמפרים,ואת הביוס והוא מזהה את המשני כ SLAVE כמו שצריך ואת הראשי כ MASTER אז ככה ששמה הכל בסדר שאני מחבר אותו המחשב שלי פשוט קופא ישר אחרי ריסט[לא בחלון LOGIN של וינדוז אלא ישר אחרי ריסט] אז מה הבעיה? כמו כן הצלחתי להכנס לדיסק הקשיח המשני דרך SAFE MODE[איכשהוא עברתי את הקטע של ה FREEZE אחרי הרבה ריסטים]והצלחתי להכנס אליו ואפילו לסרוק אותו לוירוסים,אז ככה זה אומר שהוא תקין לא? ומשהו אחרון,גם שאני מפרק את הדיסק הקשיח הנוסף,עדיין לפעמים קורה לי ה FREEZE הזה למרות שיש לי רק את הדיסק הקשיח הראשי ולא החדש שהוא לא מחובר,זתומרת הוא דפק לי את כל המערכת איכשהוא. תודה רבה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, אז אני אפרט אותה בקצרה: כשאני מדליק את המחשב- המאווררים עובדים, הנורה של המחשב (זאתי שדולקת כשמדליקים את המחשב) עובדת. מה שלא עובד: - המסך לא מזהה שום דבר - העכבר לא עובד - המקלדת לא עובדת חיזקתי הכנסתי והוצאתי את כל הכרטיסים והחוטים כך שהבעיה היא לא בחוטים, הבעיה גם לא בכרטיס מסך, כי ניסיתי להדליק עם שני כרטיסי מסך שונים. מי שיכל להגיד (או לשער) מה הבעיה אני אודה לו מאוד! [אני חשבתי שאולי הבעיה היא בספק כוח- מה דעתכם?] תודה מראש לכל מי שידו בעניין.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חיברתי 3 סטים של אוזניות תקינות לפאנל הקדמי של מארז ה ENERMAX CHAKRA 3052 שלי ואין שום צליל! לא מוזיקה לא צלילי מערכת לא סרטים ולא משחקים מה הבעיה? אגב פעם יכולתי לשמוע כעת לא...
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות, יש לי בעיית הקלטה מוזרה. חיברתי את המיקרופון שלי לכניסה המתאימה(מיקרופון סתמי ב30 ש"ח, כרטיס קול מובנה על MSI 875P) והגדרתי את הווליום שלו למקסימום, ובדקתי שהוא לא על מיוט. אני "שומע" את עצמי מדבר כאשר אני מדבר אל המיקרופון, אך אני פשוט לא יכול להקליט איתו... ניסיתי בSound Recorder המבונה בXP(SP2) וניסיתי גם בAudacity... נאדא, כאילו אין מיקרופון(וזאת בטוח לא בעיית ווליום, כי אני שומע את עצמי במיקרופון טוב ויפה ). תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המסך(הוזזת העכבר) לאחר כיבוי המסך (אפשרויות צריכת חשמל - כיבוי צג) כל המסך משובש ומציג מלא קווים שחורים\כחולים והכל פשוט משתגע... לפעמים רואים את הדסקטופ אבל הכל זז. לפעמים הכל מסתדר אחרי כדקה אך בד"כ אני מוציא את התקע של המסך ומחזיר וזה פותר בד"כ את הבעייה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-