תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
Seagate 750GB ES יעבוד לאט יותר ב SATA --> USB מאשר בחיבור SATA ישיר? אין לי כח לפרק את המארז...אז חברתי אותו ב USB לעכשיו...זה ממש יותר איטי? או שזה אותו דבר? בכל מקרה אני חייב לציין הדבר הזה הוא חייה!!! הזמנתי אותו מEBAY , לא ראיתי אותו עוד בארץ...זה מבוסס על טכנולוגיה ES של Seagate
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי בכונן 3 הארד דיסקים , 1. כונן C (מערכת ההפעלה) 2. אחד לא פועל 3. אחד שעשיתי אותו לשתי כוננים (E;D) בכונן E;D אני מאחסן את כל הדברים שלי , תמונות , משחקים , שירים ותוכנות , כל הקבצים שם. הוא היה עושה בעיות עם הזיהוי לפני שהוא הפסיק לפעול אבל הייתי מצליח לסדר אותו ע"י הוצאת הכבלים והחזרתם ולגשת למנהל ההתקנים. היום שבאתי להדליק את המחשב גיליתי שהכבל IDE שמחבר בין הארד דיסק ללוח אם לא היה מחובר , חיברתי אותו שוב , ההארד דיסק פעל , ניסית שוב פעם להפעיל ומאז הוא לא פועל. מה עושים ? אני חייב את כל הקבצים האלה לפחות רק לגבות אותם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב,כל חצי שעה או עשר דק' ככה נכבה לי המחשב.. והמחשב הוא אחריי פירמוט וכל הזמן נכבה.. לפניי שעשו את הפרמוט אף פעם המחשב לא היה במצב כזה שהוא כל הזמן נכבה.. נגיד כשנכנסתי לאיזשהו אתר או משחק או בכל מיני תוכנות איסיקיו מסנג'ר המחשב נכבה.. מה לעשות במצב כזה? =\ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי קניתי מזמן איזה מצלמת אינטרנט שאני זוכר שהיא עבדה לי.. ופירמטתי מאז ובלהבלה, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה... אני מחבר לUSB - *זוהה התקן מצלמה PC CAMERA בלהבלהבלה* אני עושה לו למצוא דרייברים והוא לא מצליח.. ואין לי שום דיסק או דיסקט של דרייברים עם המצלמה.. עכשיו , אין עליה שום דגם או חברהה..מה אני יכול לעשות?? יש איזה דרייברים אוניברסלים למצלמות אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של הלוח אם ביוס כרטיס מסך והוא ממשיך להציג לי מסכים כחולים השתמשתי בתוכנה WINDBG וככל הנראה הבעיה נובעת מקובץ ntoskrnl.exe קראתי את המדריך לתוכנה ולמרות שהורדתי את כל הדרייברים החדשים המחשב עדיין עושה לי מסגים כחולים בצורה רנדומלית שאני מפעיל תוכנה (לא כל תוכנה ולא כל פעם אלא באמת בצורה רנדומלית) אני ממש אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לתקן את זה בין אם זה להתקין WINDOWS חדש או פירמוט (שעשיתי כבר 5 פעמים) או אם אפשר להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר (אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ) תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה זה DMI? ומה אומרת ההזהרה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
האם זה בסדר ?! הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלות אני ב OC של באס מ200 ל226.. .גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלות האם זה מוריד FPS ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
נעלו לי את האשכול הקודם על הקפצה ולא ידעתי שאסור על שיהיה עכשיו על תינעלו לי אני לא יקפיץ .. זה חשוב!!! האתר הזה: http://spongewars.com/ לא פועל לי גם בIE וגם ניסיתי דרך firefox וזה לא גם נכנס לאתר .. עד לפני כימעט שבועיים האתר עבד לי מצויין רק פעם הוא היה עושה לי בעיות(קריסות וכאלה של האתר וזה היה רק לי ) אבל זה עבר והתחיל לעבוד טוב ועכשיו זה לא נכנס בכלל... הדרך היחידה שאני מצליח להכנס לאתר זה דרך הפרוקסי כאן: http://www.freetorproxy.com/ אבל זה מלא בפופ אפים ועושה בעיות וזה ממש לא נוח .. ניסיתי למחוק קוקיז,קבצים זמניים ,לעשות ריסטרט ולשנות קידוד והכל אבל זה לא עזר.. מה עושים??ולמה זה לא נכנס לי לאתר?? בקשה תעזרו זה חשוב
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
האתר הזה: http://spongewars.com/ האתר לא פועל כבר שבועיים כימעט לכולם הוא פועל רק לי זה לא.. =\ האתר הזה תמיד עשה לי בעיות לא יודע למה אבל הוא תמיד פעל ... אני ניסיתי להוריד firefox והאתר בכל זאת לא פעל.. אני ממש צריך את האתר הזה בקשה משהו יודע מה לעשות?? אה ויש לי spyware doctor אבל גם שהוא לא פועל זה לא נכנס לאתר
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 4200+ 2 ליבות .. עכשיו שנכנסתי למשחקים היו לי בהם לאגים ... לא קשור לתרד הקודם ( עדיין יש תקיעות במשחקים ו FPS נמוך ) אבל שביטלתי ליבה אחת ... לא היה לאגים ... הלאגים יסתדרו . יכול להיות המשחק לא עובד טוב עם ה2 ליבות ? אותו דבר עם המסנגר הוא פועל חלק עכשיו ... ששולחים לי הודעות אני רואה תחלון של ההודעה חלק מקודם ראיתי עם לאגים .. איך אני מבטל תליבה לתמיד ?... אבל שאני יוכל להחזיר אותה .. תודה פשוט הכל עובד מהר ! !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי הוריד מאיזה אתר ווינדואוס מדיה פלייר כי הגרסה שלו הייתה לא מקורית אז לא איפשרו לו מהאתר של מייקרוסופט הלרויד אז הוא הוריד ממקור אחר ומאז המחשב פשוט לא נדלק כמו שצריך וכל מיני אנשים אמרו לו שזה בעיה בלוח אם או הארד דיסק באמת כל זה יכול להיגרם מדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה... לפני כחצי שנה קניתי מחשב (את המפרט אתם יכולים לראות בצד) כשקניתי אותו אז המעלות של הרכיבים היו ככה : כרטיס מסך 40 מעלות לוח אמ 15 מעלות מעבד כ - 35 מעלות כיום הטמפרטורה של הרכיבים היא פי 2 יותר ממה שהיה .... הכרטיס מסך שלי 65 מעלות כשהוא במנוחה וזה מתחיל להדאיג אותי.. כנראה גם בגלל זה חלק מן המשחקים החלו לקרטע.. עכשיו לפני שאני פותח את המחשב כדי לנקות שם הכל אני רוצה שתדריכו אותי איך לנקות את המאוורירים ובמיוחד את המאורר של המעבד או שיש איזה פתרון אחר .. ץתודה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרגע דיסק SATA אחד בלבד שמותקן במחשב ואתמול ניסיתי להוסיף דיסק IDE נוסף ואז הWINDOWS קרס ולא ניתן היה לעלות אותו בשום מצב (אפילו לא ב SAFE MODE) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול "המפורסם" ואז עושה RESET, השאלה האם יש קשר כלשהו בין חיבור דיסיקים שהם לא אותו חיבור (האם הכל אמור לעבוד רגיל או שאיאפשר לחבר דיסקים שונים) למה שקרה או שהWINDOWS נדפק בלי קשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
פתחתי את my computer ופצאום ראיתי שחסר לי כוננן, ה DVD איננו, פתחתי DEVUCE MANAGER ותחת הכונן ישנו סימן של התנגשות ובפנים כתוב: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available מה אני אמור לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? ADSL 5MB או HOT 5MB ? היום עברתי מכבלים לבזק מ5 מגה ל 5 מגה, וה5 מגה של בזק אכן יותר מהירים!! ידעתם?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי 7300gt כאשר אני משחק מישחקים כמו fear שמחבידים על הכרטיס מתחילים להיעלם לי הקירות כל מיני סימנים על המסך וכשה אני משחק מישחקים קלים גראפית הכול טוב יש לי ספק 500 וואט ג'נרי תודה לכול העזורים
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לקחתי הארד דיסק מהמחשב של אחי פירמטתי אותו ואני בא לחבר בחזרה למחשב שלו עולה לי הודעה MTLDR IS MISSING ללחוץ קונטרול אלט דילט לריסט. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי העיה בכבל שמחובר אל הכרטיס מסך מהמסך ובזמן שאני מזיז את הכבל ואפילו טיפה בלי קשר לכרטיס אני רואה את המסך כולו אבל בגוון צהוב אז עכשיו יש אייזושהי דרך לסדר\להחליף כבל נתונים למסך?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא עושה ציפצופים כמו של פצצה שסופרת לאחור ונכבה. לפעמים זה קורה שניות ספורות, לפעמים אחרי עשרים שניות, לפעמים באמצע עבודה. האם זה לוח אם? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אחרי שהדלקתי את המחשב אחרי כמה שעות שהוא היה סגור העכבר הפסיק לעבוד וניסית הרבה עכברים ששום אחד מהם לא עבד אפילו פירמטתי ועדיין לא עובד מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-