עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nitro,

בעיה מוזרה עם המחשב: פתאום הוא לא מבצע POST, ומשמיע צפצוף ארוך ולאחריו 3 צפצופים קצרים. אחרי נסיון כושל להחליף כל רכיב במחשב (רק החיוניים מחוברים - מעבד, כ. מסך וזכרונות), אני מקבל רק צפצוף ארוך, הפסקה, ועוד אחד ארוך... וכו' וכו'. מה פירוש הצפצופים? אם למישהו יש תשובה.. אודה לו מאוד. נדב.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב כאילו הוא מכובה...רק שאני עושה ריסט למחשב הוא מגיב ...למה זה קורה..?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by er4n,

ערב טוב לכולם! נכון לכרגע יש לי 2 מסכי מחשב מחוברים למחשב, אחד ל dvi והשני לhdmi . יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ואין לו יציאות נוספות ואני מעוניין לחבר למחשב טלוויזיה כך שהתוצאה הסופית תעבוד, מבחינה טכנית, כך: כלומר, ששלושת המסכים יתפקדו כאילו הם מסך אחד שאפשר להעביר בין כולם את העכבר. הדגם של הלוח אם שלי: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/59505/intel-desktop-board-dh77eb.html?fbclid=IwAR3qh-ajOGEATcHUwQ5lahsPdvzVW0j2Npv9KaqPUJXtKmJzW3RZClYhsEI נאמר לי שהלוח אם תומך רק ב2 מסכים, זה נכון? האם יש פתרון חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש? האם מפצל dvi יכול לעשות את העבודה? מפצל hdmi כלשהו? hub usb כלשהו? חי…

4. Started by tamir70s,

שלום אני גר בבית גדול, כאשר הראוטר נמצא במרתף ולא מגיע לשאר הבית. קניתי ACCES POINT של אדימקס EW-7416APn חיברתי אותו בקומה העליונה של הבית עם כאבל רשת לממיר יס טוטאל של חברת yes. כלומר שהאינטרנט יעבור דרך הממירים של יס. הכל עבד תקין במשך שנה שלמה. היום הגעתי והאינטרנט לא עבד, מבדיקה ראשונית גיליתי שנורת WLAN על האדימקס בצבע כתום, ולא ירוק כמו שאמור להיות. כמובן שכיביתי והדלקתי את האדימקס עצמו, את הראוטר של בזק ואת ממיר היס טוטאל. ממצאים נוספים הם שהממיר שנותן את האינטרנט לאדימקס מקבל אינטרנט בצורה תקינה ומהירה, הVOD עליו עובד, והנורה LAN על האדימקס ירוקה. אנא ממכם עזרו לי, בתודה מראש, תמיר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. נראה לי התחיל לאחר שהתקנתי SP2. לרוב קורה כשאני משחק במשהו (רק פעם אחת בלי). הבעיה היא שקופץ לי מסך כחול ואני לא יכול לעשות כלום. רשום בו " A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. MACHINE_CHECK_EXCEPTION אם זו הפעם הראשונה תפעיל מחדש, אם לא תבדוק תוכנות אחרונות שהותקנו וכד'... עוד כמה שטויות ו *STOP: 0X0000009C(0X00000000,0X80540370,0X842A4000,0X00000136) לפעמים המחשב פשוט סתם נתקע, או שקופץ מסך כחול שלא רשום בו בכלל כלום. יש מצב שזה בגלל התחממות? למרות שאני בספק, כי למה דווקא בזמן האחרון זה התחיל. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, למלא אנשים יש את השגיאה אבל לכולם יש סיבה. כלומר בהתקנה של משהו, בפתיחה של תוכנה כלשהיא וכד'. אצל…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by guyb7,

אהלן, מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי: יש לי את כרטיס המסך GeForce FX 5700LE, ובאתר של nVidia כתוב שהוא PCI-Express, אבל בפועל החיבור שלו נראה ככה (התחתון): אני מפספס משהו, או שהכרטיס הזה הוא AGP? (nVidia: http://www.nvidia.com/page/fx_5700.html) בינתיים, בגלל שהכרטיס לא מתאים ללוח-אם (GIGABYTE GA-G41M-ES2L) אמורה להיות בעיה להריץ אותו עם הכרטיס מסך On-Board?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by LIOR42,

יש לי בעיה. לאחר שאני פותח את המחשב אחרי זמן מסוים אני שומע תיק קטן ואז המחשב נתקע רציתי לדעת ממה זה נובע

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by x-pac,

יש לי בעיה כל פעם שהמחשב עולה יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה כזאת stop : 0x0000008e גם כשאני מנסה להכנס לSAFE MOD עולה לי מסך כחול[ ניסיתי לחפש בגוגל עזרה לא הצלחתי אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. שלום לכולם! אתמול בערב עשיתי ריסט, והמחשב נתקע על המסך של "shutting down" ויותר לא הגיב, גם לחיצות על כפתור הריסט או החזקת כפתור ההדלקה - לא השפיעו כלל, לכן כיביתי את החשמל, ומאז המחשב לא נדלק... זוהי לא בעיה בספק למיטב ממצאי, משום שמצלמת האינטרנט שלי נדלקת ברגע שאני מחבר את הספק ומדליק את הכפתור שלו מאחורה... מה אני יכול עוד לנסות?? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by mikelson,

שלום לכולם יש לי מחשב עם vista sp1 מקורי עם לוח אם ga-ma78gm-s2hשהתחיל לעשות בעיות בימים האחרונים ובצעד נמהר (אולי יותר ואולי פחות) החלטתי להתקין אותו מחדש על ה-HD. הבעיה היא שבאמצע ההתקנה המחודשת הוינדוס החליט שחסר לו קובץ והוא לא יכול להשלים את ההתקנה. (בעיה בפני עצמה שלא בטוח שקשורה לפורום זה אבל ההמשך כן) כאשר התחלתי את המחשב מחדש, ה-BIOS החליט שהוא לא מוצא את ה-HD sata . בדקתי שבקר ה-SATA עובד בביוס אבל זה עדיין לא עוזר. כעת אני לא יכול אפילו לנסות להתקין את הוינדוס מחדש. האם יש סיכוי שה-HD קרס (די חדש פחות משנה)?אדגיש כי החלטתי לבצע ההתקנה מחדש מכיוון שאופציית התיקון של ויסטה נכנעה ולא הצליחה לגרום לוינדוס לעלות עקב הערה של בעיה לא ידועה עבורה. האם יכול להיות שאני פ…

12. חיברתי את הצורב דיוידי ללוח אם שלי עם הכבל של הHDD זה יכול לפגוע בביצוים של הצורב או של המערכת עצמה? החיבור הוא IDE והHDD שלי הוא SATA2 תודה

13. Started by Big_Guy7,

עשיתי במחשב שלי פרויקט די גדול, הוספתי מאווררים, בקר, החלפתי ספק ועוד... עכשיו אחרי שסיימתי הכל, רציתי להדליק את המחשב. לחצתי על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, ותוך 2-5 שניות הוא נכבה לבד. (זה לא היה מקרה חד פעמי, ניסיתי כמה פעמים). אין מצב שזה עומס על הספק כי חשבתי על זה, אז ניתקתי הכל חוץ מלוח האם ומהדיסק קשיח, והמחשב עדיין נכבה. אם יש למישהו מושג מה זה ותוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד!!! תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by bar.dor,

שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by KaPuT,

נעלם לי הקול במחשב של קומפאק מדגם EVO N115,ניסיתי להתקין דרייברים מגרסאות שונות למחוק את ההתקן ולהתקין ידנית ושום דבר לא עובד,במנהל התקנים לא מצויינת שום בעיה פשוט אין קול דרך הרמקולים הפנימיים ולא דרך יציאת האוזניות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ניסיתי לפני בערך שבוע לפרמט את המחשב שלי הכנסתי דיסק וגם דרייבר של VIA SATA RAID DRIVER עכשיו שניסיתי לפרמט אז זה הראה לי את התמונה שיש בקובץ המצורף ולא נתן לי לפרמט ללחוץ על Boot.... זה רשם לי ככה באדום [רואים את זה שם מטושטש] the number of disk is not adequate to creat a RAID מישהו יכול להסביר לי מה זה ? ומה הייתי צריך לעשות כדי לפרמט את המחשב .? פרטים על המחשב ...: 80GB 512MB SATA 2 SP1 [היה לי הפכתי ל SP2] עוד משהו ? תודה לכל מי שיעזור לי !!! [br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:25:31 כל האפשרויות שבתמונה בצד שמאל ..לא הייתי יכול להגיע אליהם זה לא הגיב .. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו Windows XP Pro 64Bit שאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות אני מקבל כל מני שגיאות, לפי מה שהבנתי זה קשור ל64 ביט אמרו לי להגדיר במחשב בתאימות לservice pack 2 (משהו כזה) מזה אומר תאימות ל-service pack 2 ואם זה ייפתור את הבעיה איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. שלום, התקנתי על מחשב P4 ומערכת הפעלה XP כרטיס של קריאטיב CT4830 לצורך שימוש בפורט משחקים שלו (יש לילד שלי ג'ויסטיק והגה המתאימים לפורט הישן). המחשב זיהה את הכרטיס, התקין דרייברים לבד וביקש איתחול, איתחלתי (RESTART) והמשכתי לעבוד. כשהפעלתי סקייפ נשאלתי האם אני רוצה להשתמש בכרטיס החדש ועניתי שלא ואכן כל השיחות והמוזיקה נותבו למערכת הקול הישנה על לוח האם. לאחר 24 שעות המחשב נתקע וסירב לעלות, הוצאת הכרטיס שיחררה את הבעייה והמחשב מתפקד מצויין. טכנאי אמר לי שכפי הנראה כתובת פורט המשחקים מתנגשת עם משהו אחר ויש אפשרות לסדר את הכתובת הזו (תמורת תשלום, מכיר את הטכנאי והוא הגון אבל רחוק ממני). 1) האם אני יכול לשנות את כתובת פורט המשחקים בכרטיס וכיצד? 2) האם הגיוני שזו הבעיה? בתודה, …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך. הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'. המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח. מצרפת דוגמא בקובץ המצורף. המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!! איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, בשבוע שעבר היו כאן הפסקות חשמל.. הפסקה, אחרי כמה דקות חוזר החשמל, ושוב הפסקה.. חבר שלי התקשר ואמר שאין לו קול והרשת בין אח שלו והמחשב שלו לא עובדת. הלכתי לבדוק.. הדריברים נמצאים הכל נמצא, אבל.. הכרטיס רשת והכרטיס קול לא מזוהיים ע"י המחשב, לכן אני חושב שהם נשרפו. אבל, יכול להיות שהם נשרפו, אבל עדיין הלוח אם עובד כרגיל? כי בכל זאת, זה הכל מחובר ביחד... תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  21. אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by kidan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. ביומיים האחרונים, לאחר שהמחשב עומד כמה דקות מבלי שאתעסק בו ונכנס למצב שינה (קר פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או SAFE MODE ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tisan4us,

חברה אני חייב לעשות מסיבה ואם אני לא פותר את זה אין מסיבה אז ככה: כשאני מדליק את המחשב והוא עדיין ב ms-dos הוא רושם לי: please insert sysyem boot disk and prees enter אני לוחץ על enter ואין כלום ! ניסיתי לשנות משו ב boot ועדיין אותה תגובה וזה פועל כאשר אני מנתק תארד דיסק המחשמל בלבד!, ולוחץ אנטר קניתי ספק חדש, ולא עזר בקשה אם זה לא עובד אני לא יוכל לעשות מסיבה תודה חברה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by ScreameR,

קיבלתי מקרוב מחשב עם לוח Asus PSG41C-M LX המסך מחובר לכרטיס און בורד ופשוט לא נדלק. אין למחשב רמקול POST אז אני לא יכול לבודד בעיות אחרות אבל ניסיתי את הדברים הבאים: בוט עם סטיק זכרון 1 מתוך 2 (ניסיתי את שניהם) החלפת ספק כוח חיבור כרטיס מסך PCI-E יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by Keity,

היי, אני עוברת לגור בקרוב במעונות שוב באזור שידוע לי שאין לי בוא קליטה של הוויפי החינמי של המעונות. למה הם לא משפרים קליטה? זה לא רלוונטי - מהכרות שלי עם בעיות האינטרנט, זה לא משהו שהם הולכים לתקן באמת בקרוב. אציין שזה שירות שאני משלמת עליו כחלק מתשלומי המעונות. כך שאין כאן גניבה. אז קניתי אנטנה, 21DBI שאני מתכוונת להתקין. אך ההתקנה, לפי ההוראות (בלי פירוט מורחב) הוא באמצעות virtual machine. אני זוכרת שניסיתי להתקין ולא הבנתי מה אני אמורה ומנסה לעשות. זה פחות או יותר המוצר שבידי: https://www.amazon.co.uk/Amplifier-VicTsing-Booster-Wireless-Distance/dp/B00JZG8KGG בכוונה לקחתי אנטנה חזקה מאחר שאני גרה בקראוון ממתכת והקליטת וו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.