תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שבת שלום.. אני ניכנס לאתחל ובא להפעיל את הדואר אלקטרוני שזה{האוטלוק הקספרס} ואז איך שאני לוחץ ניפתח לי המאפייני אינטרנט מה קרה לדואר אלקטרוני שלי ואיך אני מחזיר הכל לקדמותו? '>http://www.2send.us/"]
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני שומע במחשב מין טיקים כאלו מעצבנים כל איזה 15 שניות הבעיה היא שזה גם באוזניות וגם ברמקולים אז סימן שהבעיה היא במחשב.. תעזרו לי =(
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום. הבעיה במחשב Dell Inspiron 1300. המקלדת לא מגיבה בכלל או לא מגיבה כראוי. לדוגמא - אני פותח מסמך כתבן, מנסה להקיש משהו... או שזה פשוט לא מבצע או שזה מבצע פעולה אחרת לגמרי. (G פותח לי חלון חיפוש בדף... כאלה דברים) כמו שרובכם חושבים עכשיו.. גם אני חשבתי.. המקלדת דפוקה. זהו שלא. ניסיתי לחבר מקלדת חיצונית דרך הUSB. נחשו מה, אותו הדבר!!! אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע. (קחו בחשבון שאין באפשרותי לבצע פעולות שדורשות הקלדה)
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום אנשים . יש לי צלליות על הסמלים, נסיתי להכנס להגדרות תיקיה ולא מצאתי משהו שיסדר את העניין. הנה תמונה: http://i17.tinypic.com/4tgzkv5.jpg תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה התקנתי ווינדוס XP ושחכתי ליצור מחציות אז נעלצתי ליצור כונן נוסף (מחיצה) דרך הבוט שמדליקים תמחשב.. ובטעות יצרתי כונן והתקנתי שוב עליו XP אז ככה שיש לי שתי ווינדוסים בשני כוננים: C E כיצד אני מוחק תווינדוס מכונן E ומשאיר בכונן C בצורה נכונה...
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קיבלתי מסך כחול ב XP. הרצתי בדיקה עם memtest וקיבלתי error. העניין הוא שהתקלה מתקבלת כל הזמן באותה נקודה בדיוק, כתוב במסך הבדיקה של memtest באחת העמודות - 1950.5MB כאשר הדפוס הנבדק הוא משהו כמו fefefefe. כמובן, הבאתי את הזכרונות ל KSP, הם בדקו, הריצו אפילו כמה לולאות ב memtest ונאדה, כלום, הזכרונות תקינים. אצלי, הורדתי את הזכרונות, ושמתי את הישנים שלי ואין שום בעיה, מכאן, שאין בעיה בבורד. כעת יש לי כמה שאלות: את הזכרונות (שני מודולים של 1G של קינגסטון) אני שם עם עוד שני מודולים אחרים (2 של 256MB של הייניקס). כל הזכרונות הם CL3 DDR400 האם יכול להיות שכאן הבעיה, האם זה אפשרי בכלל שזכרונות שלא מאותו יצרן יהוו בעיה למערכת? יכול להיות שהזכרונות החדשים לא תואמים לב…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 ישן שהוא נדלק אך לא קורה שום דבר. הוא מפעיל את המאווררים אבל אין שום דבר על המסך ואים שום צפצופים שאשר אני מוציא את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך. מה עושים ? יש מצב שנשרף הלוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב לפני 3 ימים ככה אין לי כלום על המחשב חוץ מסנג'ר איסיקיו ואנטיוירוס אווסט... זה הכל וכמה שירים והמחשב זז לי לאט מגיב לאט ולפני הפירמוט זה לא היה ככה האינטרנט היה מהיר המחשב היה מהר תגובות מהירות ..עשית סריקה של וירוסים ולא היה לי עשית סריקה של מרגלים וגם כלום אני ניכנס לאינטרנט הוא לא זז לי שנה עד שהוא מעלה לי אתר הוא ניתקע הרבה.. מוזר לי העניין הזה של המחשב ככה.. יש לי ווינדוס XP זיכרון 768 פנטיום 4..מהירות אינרנט זה 3 מגה משהו טוב.. אבל כל אתר אבל כל אתר הוא ניכנס לי באדישות אבל שאני אומר אדישות ממש כמו צב אפילו צב יותר מהיר מהמחשב שלי משהו לא יאמן אני לא יודע מה יכול להיות הבעיה..
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה בעצם אני יודע שאני אשם בזה אבל עדיין מעניין מה ניסגר איתו בגדול... הסיפור הוא כזה יום אחד חזרתי הביתה ראיתי שהמחשב שלי ניתקע ולא יודע חטפתי קריזה הרמתי את המארז וזרקתי אותו על הקיר אחר הרמתי עוד פעם זרקתי... וזהו כאילו בגדול המארז הלך (כבר ניקנה אחד חדש במקום)... ואחרי זה חיברתי את כל החלקים בהתחלה לא עבדו אחרי זה יום אחד החליטו שהגיע הזמן לעבוד חחח קיצר חירבתי הכל בלי מארז באותה תקופה והכל עבד יופי... חוץ מהספק שרק עשה קול כזה כאילו הוא הולך להיתפוצץ חחחח כל כזה של ציפצוף עולה חח לא יודע מה זה והמאורר שם לא עבד :-\ :-\ קיצר מה ניסגר איתו???? מה זה הרעשים האלה והאם אפשר לסדר אותו איך שהוא
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרון ddr2 נוסף ואני פשוט לא מצליח להכניס אותו לסלוט. וידאתי שאני מכניס אותו בהתאם ל"חור" ששמבדיל בין הכנסה נכונה ולא נכונה. אני מצליח להכניס את הזיכרון כחצי דרך אבל הוא מתעקש לא להיכנס יותר, כנ"ל עם הזיכרון הקודם. כשאני מנסה להכניס את הזיכרון נשמע כאילו יש חול בתוך הסלוטים הפנויים - אף פעם לא השתמשתי בהם. הוצאתי והכנסתי את הזיכרון הקודם בקלות לסלוט שלו ושם לא שומעים כאילו זה מלוכלך. ניסיתי לנקות עם לחץ אוויר, למרות שזה לא נראה מלוכלך. הצלחתי גם להכניס את הזיכרון החדש בסלוטים שהיו בשימוש די בקלות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי מסך מסוג BENQ FP93GX 19' INCH. עד היום הייתי מחבר אותו דרך VGA ובעזרת מתאם לכרטיס מסך (8600 GT). אתמול ניסיתי לחבר אותו עם כבל DVI רגיל וברגע שאני מדליק את המחשב הוא מראה לי את המסך הרגיל שבו הוא סופר 256 MB זכרון של הכרטיס מסך ואז הוא אמור לעבור למסך שבו רשום FOXCONN החברה של הלוח אם שלי אבל במקום הוא רושם על המסך signal not found ומאתחל. עזרה? תודה מראש=] יש לציין שדרך VGA הוא עובד בלי בעיה וכשחיברתי את המסך ב2 הכבלים למחשב הוא זיהה את שניהם אבל לא רצה לעבוד על DVI
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום .. היום בבוקר באתי לפרמט את המחשב שלי שהכנסתי את דיסק התקנה של הווינדוס הוא מתחל לי את המחשב סבבה ניכנס למצב שמימנו מתחילים את הפירמוט ואאני עושה לו רק ריפר זה האפשרות היחידה שהוא נתן לי, סבבה אחרי הריפר הוא מעלה לי את המחשב בהפעלה הוא לא מצליח לעלות את המצב שהוא מתקין את הווינדוס לא עושה לי כלום כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עושה לי ריסט בעצמו אז אני מנסה להיכנס למצב בטוח ואז הוא אומר לי" התוכנית במצב של התקנה חדשה" וניתן רק לעשות ביטול וזהו ואז הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש ..מה שאני רואה וחושב שאין לי הרבה ברירות וללכת לפירמוט שאני הכי לא אוהב לעשות זה דרך דיסקת אתחול.. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק מה אני עושה שלב שלב אני מכניס את הדיסקת מאיפה אני מביא עכשיו דיסקת א…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רואה לפעמים שהזכרון מודלף, מבלי ששום דבר(מיוחד) רץ ברקע, סכנה כנראה לטריואני או תוכנת ריגול וכו'..
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?) כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס. לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt אני …
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב, אז ב boot הראשון ( רק הראשון ) המחשב נתקע במסך של הלוגו של הלוח אם. כאשר אני עושה ריסט זה לא קורה.. לפני שבועים זה היה לי והתקנתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך שלי וזה הסתדר עד שלשום.. יש איזה שהיא דרך לגלות פרטים על התנגשויות חומרה שקורות במהלך ה boot ?? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי תמישחק NEED FOR SPEED CARBON ב38 חלקים .. הבעייה שהוא מבקש מימני קוד בישביל ליפתוח אותו ואני לא יודע מה הקוד !!! מה אפשר לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי כרטיס מסך Albatron GeForce 8600GT. התקינו לי את הכרטיס מסך בחנות מחשבים. אבל, כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך PCIe, אז יש מסך אפור לפני המסך Welcome, ולא קורה כלום (רק נורית של דיסק קשיח מהבהבת). המערכת הפעלה כן עולה במצב בטוח עם הכרטיס מסך PCIe, והצלחתי להתקין את הדרייברים שלו במצב בטוח. אבל, במצב רגיל אין שינוי (מסך אפור). בביוס אפשר להגדיר אם לעשות init לכרטיס מסך OnBoard או לכרטיס מסך PCIe. עם הכרטיס מסך OnBoard הכל עובד בסדר. אבך, כאשר מחברים את המסך לכרטיס מסך PCIe, אז המערכת הפעלה עולה רק במצב בטוח, ובמצב רגיל יש מסך אפור (שחור) אחרי המסך של ה-ProgressBar, ולפני המסך של ה-Welcome. חשבתי שאולי הכרטיס מסך דפוק, אז החליפו לי אותו לכרטיס אחר זהה, וג…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד - על התצוגה במסך מופיעים מלבנים (ניתן לראות בתמונות המצורפות). יש לציין כי המלבנים מופיעים, אם כי במיקום וצבע אחר, עוד לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות, כך שזו כנראה לא בעיה של דרייברים. יש לציין כי כאשר גוללים את התצוגה המלבנים נמרחים (כמו שניתן לראות בתמונה השניה). אבקש עזרתכם בפתרון הבעיה. כרטיס המסך הוא: 7600gs המסך הוא: LG F900B (מסך CRT) בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-