עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא יודע כבר מה לעשות יש לי מחשב קומפאק איוו מילפני שנתיים בד"כ הוא בסדר גמור לאחרונה ישנה לי תופעה מוזרה - אני מכניס דיחסק לכונן - שכבר קרא אותו בעבר וההכונן אפילו לא ניכנס לפעולה....כלומר מזהה שהוכנס לו דיסק ניסיתי עם כמה דיסקים / מוזיקה וכלום מיצד שני ב"מחשב שלי" כן רואים את הכונן והקלקה עליו מראה שהוא ריק!! וגם כן לא גורמת לו להיכנס לפעולה...ולעפש דיסק כלומר הוא לא ניכנס לפעולה = לא דרך האקספלורר ולא באמצעות הכנסת דיסק לעיתים נדירות זה מיסתדר מעצמו - לא יודע למה לרוב זה משגע אותי כבר!!! תודה לעוזרים

2. יש לי סוללה בלוח אם אבל יכול להיות שזה מדד של הסוללה במחשבים ניידים ואני לא צריך להסתכל על זה בכלל?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  3. סליחה אם הכותרת לא נכונה או שההודעה לא מתאמה לאשכול אני פה אחרי מלא זמן שלא ניכנסתי אני לא יודע כלום חח אז סליחה מראש... יש לי בעיה במחשב הוא מיתכבה לי לבד חשבתי אולי בעיה בקירור של המעבד אבל לא יש לי על המעבד קירור 3D RocKet-Pro PCU22-VG Cooler והוא די טוב בישבילי אני לא מאמת יותר מידי תמחשב אז ככה שאייני חושב שיש למעבד ממש סיבה להיתאמץ זה המעבד שלי.. הוצאתי את המאוור של המעבד וניקתי אבק כאילו עם רוח לא נגעתי בכלום והחזרתי את המעבד ועדין לאחר כמה זמן עבודה במחשב הוא נבה לבד וראיתי שהמישחה טרמי שעל המעבד ועל גוף הקירור של המאוור היתייבשה אני חשבתי אולי צריך למרוח שם שיכבה של המישחה טרמי אולי זה יעזור..!? תעזרו לי בבקשה בתוודה רבהה בן..

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) תודה רב…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. אני מדליק את המחשב שהוא נותן לי את השגיאה הבאה: Sec Master Drive - ATAPI INCOPATIBLE Sec Slave Drive - ATAPI INCOPATIBLE ואז הוא עובר חלון לזה: Analyzing Network Media Type , This Will Take Sevarel Seconds. OK. RPL - ROM - ADR : 0011 5B29 39DF RPL - ROM - IRQ : 11 RPL - ROM - PIO : DC00 RPL - ROM - FFC פה הוא טוען עד 50 שניות וכל פעם חוזר על זה. ומגיע לאותו חלון ומבצע את אותו התהליך של ה50 שניות מחדש. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  6. זה המקום הנכון לפרסם את זה כן? :-[ פשוט אני פה בלחץ כי כל שנייה המחשב משתגע לי.. ככה כי וירוס נכנס לי למחשב ועושה לי pop ups וכל מיני דברים כאלו וגם חל איטיות במחשב ובאקספלורר.. יש לי אנטי וירוס קספרסקי 5 מעודכן הוא מצע 2 וירוסים ומחק אותם אבל עדיין זה לא עוזר.. עשיתי סריקה בתוכנהAd-Aware SE Personal והוא מצא כמה דברים ומחקתי אבל עדיין לא עוזר.. ומוזר כי כל שנייה נכנס לי פופ אפים שהמחשב נגוע בspyware ושולח לי כל שנייה אתרים של אנטי וירוסים וכדומה אבל אני לא מוריד כלום כי אני חושש שזה גם וירוסים... מה אפשר לעשות בנתיים חוץ מלפרמט? תביאו תוכנה נגד spy ware וכדומה בבקשה זה חשוב

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by rambo88,

שלום לכם הורדתי את התוכנה סטייל אס פי style xp וצ'יפרתי ת'מחשב שלי עכשיו השאלה יש לי שם boot screens עכשיו שמתי שם משהו אחר במקום האקס פי הרגיל ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש אז הוא שאל אותי מאיזה ווינדוס לעלות boot screen או הרגיל ואני רוצה שזה תמיד יעלה דרך הboot אז נכנסתי למחשב שלי ואז מאפיינים ואז מתקדם והגדרות הכי למטה ושיניתי ל0 שניות וביטלתי את הווי ולאחר 2 פעמים של כיבוי שוב חוזר ל3 שניות יש למשהו איזה שהוא פתרון אולי דרך הרג'יסטרי או משהו אחר תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. הינה התוכנה '>http://www.2send.us/"] דברו איתי בפרטי כל מי שמכיר ויש לו יקבל תמורה רצינית לא מצאתי פורום יותר מתאים..

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  9. הכרטיס שלי לא יציב ותוך 15 דקות אחרי שאני מפעיל את Half-life 2 הוא נופל Geforce 6600 קראתי במדריך קירור כרטיס מסך וכתוב שם בדיוק את הבעיה שלי. פנינו לשחק ב-Half Life 2 אך לאחר כ-15 דקות בלבד המשחק קרס, מה שאומר שלא תמיד כדאי לסמוך על 3DMark כמדד ליציבות המערכת. בסופו של דבר, המהירות המקסימלית היציבה אליה הגענו היא 545MHz לליבה ו-385MHz לזכרונות. איך אני מסדר את זה ?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  10. אני שומע שירים ועשה מיקיסם, המחשב לא זז, אחרי דקה הוא מתכבה, אני מעלה אותו מחדש וההרדיסק לא מזוהה. אני מכבה אותו, מעלה אותו מחדש, יש הרדיסק, המחשב עולה, אני עושה מיקסים, אותו דבר, אני עוד הפעם מכבה, מדליק, המחשב עולה... הלכתי לראות משהוא בTV, גולש, מדבר פה.., המחשב מפסיק לזוז, אני מעלה אותו מחדש, והוא לא עולה!!!, מראה לי איזה משהוא לפני שהWIN2000, משהוא TV לא יכול לעשות משוהא... דייייייייי, נמאס לי!!!!, ההרדיסק הזה בין פחות משבוע!!, (ואין לו את הL בסוף... ). אולי מישהוא פה יכול לחשוב על משהוא יכול לחשוב פה על מה לא בדסר אצלי!?!?!!??! הנה מפרד מדויק ביותר של המחשב שלי!: asus a7m266 AMD athlon 1133 hundai(משבוא כזה..) 256 DDR elsa 311 3com כרטיס רשת... apachi כ…

• 40 תגובות
    • 21.7k צפיות
  11. Started by nadav77,

פירמוטו לי את המחשב ואין לי את הדיסקים של הדריברים ואני יודע מה השם של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול איך אני יוכל לדעת מה השם של שתי הכרטיסים

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by sako_188,

שלום לכולם יש לי בעיה , האם יכול להיות שהמשחק ספיידרמן החדש לא יכול לרוץ חלק בקונפיגורציה כמעט הכי גבוה? המחשב שלי : Core 2 duo 6600 Gigabyte ga-965p DQ6 2*1024 OCZ Asus Gforce 7900gt 256 Antec P180 HD WD160 ב3d mark 06 קיבלתי תוצאה 4885

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by see4,

מדובר בלוח אם של Elite Group דגם P4VXMS זה לוח של 423 , 1. המקלדת לא עובדת , מדליק מחשב מוציא הודעה שאין מקלדת ואני בטוח שכל במגעים בין המקלדת לחיבור תקינים , בנוסף מוציא קול של צפצופים ברצף . 2.אם מחבר מקלדת של USB זה עובד ויש מקלדת אבל אחרי זמן 15-30 או אם עושה כמה RESET אז המקלדת לא מגיבה וכל פעם שאני לוחץ על מקש מצפצף בגלל שקשה למצוא לוח כזה , אין לי בררה אלא לחפש דרכים לתקן אותו ....אני ממש צריך עזרה .... נ.ב עדקנתי את הביוס בעדקון האחרון כדי לנסות לתקן את הבעיה אבל גם זה לא עזר ....

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. שלום, המערכת שלי: xfx nforce 780i sli 9800gtx בימים האחרונים מסך הטעינה של הווינדוז מלווה בקווים ונקודות בצבעים אדום ולבן. שזה קרה בפעם הראשונה הרזולוציה השתנתה ל-800X600 (ניתן להחזירה). device manager מראה שמשהו לא תקין עם שני הכרטיסים (code 43). ניסיתי להסיר דרייברים קיימים ולעדכן את החדשים, בהתחלה הכל אבד טוב אבל אחרי ריסטרט אחד המצב חזר לקדמותו. אני חושב שזה הורם לקריסות (הלא שכיחות) שקורת לפעמים במשחקים. עשיתי בירור קצר באינטרנט וכנראה מדובר בבעית זיכרון של הכרטיס הגרפי. הרצתי תוכנה כלשהי לבדיקתו, לא כל כך הבנתי את הפרטים הטכניים במלואם, אבל משהו אכן לא תקין. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? האם הכרטיסים מתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by ShahafH,

תראו... בכל משחק שאני משחק יש פתאום תקיעה של המשחק לאיזה 8 שניות ואז זה חוזר וזה בכל משחק ככה... בזמן ה7 שניות האלו אז גם איזה 2 שניות אין קולות ואז זה חוזר. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות במשחק וזה עדיין עושה את זה. בעבר זה לא קרה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by maxkid22,

כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי ואני מתחיל לשחק משהו אז פתאום יש מסך כחול בו כתוב : IRQL_NOT_LESS_NOT_EQUAL אני יודע שעל הלוח אם שלי(Asus P4S533-MX) יש VGA Onboard ואני חושב שזה התנגשות ביניהם זאת האפשרות היחידה האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  17. שלום חבר'ה... בזמן האחרון יש לי הרבה מאוד קפיאות של המערכת והחלטתי לבדוק מדוע... שיחקתי עם הזכרונות הוצאתי החלפתי מקומות... נשאר אותו דבר... כאשר החלפתי כרטיסי מסך שמתי לב שיש שיפור ענק... כמו כן כשהחזרתי את הרדאון למחשב וניסיתי להחליף רזולוציה או את ה DEPTH המחשב היה מראה לי מסך שחור ונתקע... סט הדרייורים גם הוחלף... היה 5.8 ניסיתי 5.7 ו 5.6 אותו הדבר עריכה 2 : זה עדיין ממשיך להיתקע לי המחשב המעפן הזה... יש מצב שזה עדיין הזכרונות בגלל שכשאני נכנס למחשב הוא מראה שהמהירות שלהם היא 333DDR אבל אלה הם זכרונות KINGSTONE 400 Mhz יש מצב שזה בגלל זה?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

טוב מכיוון נמאס לי כבר ממעגל הקסמים הכיפי הזה ומכיוון שכבר אין לי שמץ של מושג מה עושים(זה נדיר)החלטתי לשפוך הכל כאן אולי יצא לי מזה משהו, המעגל קסמים הזה שדיברתי עליו הוא שתמיד אחרי שאני מכבה את המחשב יותר מפעם אחת פתאום נאבד סוג מערכת הקבצים של C ,או שנמחק לי איזה קובץ במערכת או שהוא לא עולה,בקיצור קורה משהו שמכריח פירמוט,יכול ליהיות האמת שהגעתי למצב הזה מכיוון שפירמטתי יותר מדי... בקיצור משום מה אני לא מצליח לעשות restore עם ghost (אני מפרמט ואז עושה את זה ואומר לו overwrite windows אבל משום מה זה לא עובד ואז צריך לפרמט שוב)מה שמוביל לכך שכל פעם אני צריך להתקין הכל מחדש,אני מניח שאתם יודעים כמה מייגע העיניין הזה. טוב,אני רוצה שתגידו לי למה לעזאזל זה קורה,תכנית,האיכס פי …

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. התקנתי לא מזמן התקנה חדשה של XP על מחשב שהיה עד עכשיו עם 98 והראה הרבה מסכים כחולים. התעורר אצלי חשד שאולי הבעיה היא בזיכרון, אולי זיכרון דפוק או משהו כזה, רציתי לדעת על תוכנות לבדיקת הזיכרון, או על סיבות אחרות לבעייה זו. (מכיוון שזו התקנה חדשה, מן הסתם זו תקלת חומרה). מדובר בפנטיום 3 733 עם שני סלוטים של 128 SDRAM 133 במידה וזה לא בעיה בזיכרון, מה עוד זה יכול להיות? (יכול להיות כרטיס מסך? מעבד? איך בודקים את זה?)

20. בוקר טוב. אתמול נתקלתי בתופעה חדשה פתאום שאני נכנס לאתרים עתירי תמונות צבעים וכו' הדפדפן קרס הרזולוציה בחלק מהמסך התעוות. לפעמים הגיע למסך כחול ורשם memory management. הוצאתי כרטיסי זכרון העברתי אותם סלוטים והבעיה חזרה הפעם מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך ופתאום נעלם הבעיה כאילו מעולם לא היתה. איך שאני מתקין את הדרייברים חוזרת הבעיה שנית ויותר גרוע. מצרף תמונה של המקרה. מדובר בכ.מסך hd 4870 ati

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור

22. מאז אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך שלי, אני כרגע שמתי GFORCE 2, על חריץPCI . מה אוכל לעשות ? האם דפקתי ל-לוח אם את ה- צי'פ ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by orlupo,

קרה לי מה שמתעוד כאן בכתבה בנענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167684&sid=10 מה יש לעשות? יש אפשרות לתקן את הנזק או שהסוס לא משפיע מעבר מעובדה שאי אפשר לשמוע את השיר? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by yuvalbit,

לפני זמן מה שמתי לב כי המחשב שלי עובד ממש ממש לאט ואז הבני כי סביר להניח שקרה משהוא אז הורדתי את ה zonealram והיא מדווחת כל פעם כי היא חסמה משתמשים שניסו להתחבר מה לעשות נורטון לא עובד לי בסירקות וכל 10 שניות אני מקבל התרעה על נסיון התחברות\פריצה!!!!!!!!!11

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by X-ShaY,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך "חדש" 9800GT 1GB DDR3 הכל בסדר ב5 הדקות הראשונות במשחק, לאחר 5 דקות יש ירידה דרסטית ל 9-10 FPS למשך 3 דקות בערך ואז זה חוזר להיות רגיל, ואז שוב הלופ. בדקתי וב3 דקות של הירידת FPS, המעבד על 100% שימוש ואחריי ה3 דקות הוא חוזר להיות רגיל 20-40 (כמובן עם המשחק ברקע) לפי מה שאני יודע זה התופעה שנקראת צוואר בקבוק בגלל חומרה לא מתאימה אחד עם השני, אבל אני לא מבין למה כי המעבד E8400, כ.מסך 9800GT, 4GB RAM DDR3 המעבד והכ,מסך יצאו בערך באותה שנה והם אמורים להתאים, זה לא ששמתי 780GTX... אפשר לפתור את זה? ניסיתי OC אבל אחריי שהעלתי 10 FSB המחשב נדלק אבל לא עושה בוט לWIN, בהעלאה של 2-3 FSB המחשב כן עולה אבל זה כמובן לא מספיק. לוח אם MSI G41 P26

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.