עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ariel2011,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם הצורב DVD... הצורב הוא דיי חדש של LG והוא צורב בסדר גמור כל דבר, חוץ מדיסקים רגילים של מוסיקה, לא mp3, כאלה שמיועדים למערכת, אתם יודעים למה אני מתכוון... דיסקים רגילים של DATA הוא צורב בסדר, אבל כשאני צורב דיסק רגיל של מוסיקה, משום מה המערכות לא קולטות את השירים טוב, לוקח למערכת בערך 5 דקות לקרוא שיר אחד, אם בכלל... יש לי עוד צורב ממש ישן של HP, שגם הוא מחובר למחשב, ואיתו אני צורב בדיוק, אבל בדיוק באותו תהליך דרך הNERO דיסק של מוסיקה, ואיתו הכל סבבה.. המערכות קולטות והכל... משום מה הצורב DVD לא צורב טוב דיסקים של מוסיקה (שוב, לא mp3, אני מדבר על דיסקים למערכת, mp3 רגיל הוא צורב בסדר)... אם למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה אני אודה…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי לוח אם של MSI מדגם 865PE NEO3 וHD של סמסונג בתקן SATA. ניסתי לפרמט ולהתקין WIN XP ושהעלתי את תוכנת ההתקנה של הWIN לחצתי Enter להתקנה ואז הופיעה הודעה שבפירוש קצר לעברית היא אומרת "שאין HD במחשב", גם בביוס אין זיהוי של HD. בדקתי את החיבורים והכל תקין. האם זה קשור לזה שהHD הוא SATA? האם זה קשור לדרייבר מסויים שצריך להתקין? ואם כן האם אפשר להביא לי אותו בבקשה (אין לי שום דיסקים או דיסקטים של הלוח אם או של הHD). מה לעשות, תודה מראש :s05:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי בעיה של מסכים כחולים במסך הכחול כתוב שמקור הבעיה היא הקובץ הזה : ati2dvag.dll שנימצא ב- WINDOWS\System32 התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של ATI (חשבתי שמקור הבעיה בדרייברים) שיש לכ''מ שלי אבל בכול זאת לא עזר והיו עוד יותר בעיות אז חזרתי לדרייברים שבאו עם הכרטיס . ובכול זאת יש מסכים כחולים עכשיו אני נכנס ל : %systemroot%\minidump כמו שהסבירו ב-FAQ אחרי מסך כחול והתיקיה ריקה ה-LOG לא נשמר משום מה , עם מישהו יכול לעזור אם הבעיה של המסכים אני ישמח , תודה מראוש .

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. קיבלתי מחבר הגה ודוושות של Genius הדגם הוא: SpeedWheel 2, הוא הביא לי אותו בלי הדרייבר לכן נאצלתי להוריד מהאינטרנט אחד ולהתקין, חיברתי את ההגה, התקנתי את הדרייבר, המחשב זיהה הכל טוב ויפה ואף התווסף לי אייקון בשורת ההתחל של יישום שדרכו אני מכוון את כפתורי ההגה, אך מה? היישום הזה לא מזהה את ההגה, וכשאני נכנס בלוח הבקרה לבקרי משחק אני מקבל את הדבר הבא: המחשב מזהה את ההתקן כלא מחובר, ולכן ההגה לא פועל גם. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה! כמו כן ההגה מחובר בוודאות וגם נורות הבקרה שעליו נדלקות.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by ben060,

אני מפעיל את המחשב והוא כותב שיש לי בעיה עם המוניטור (תמונה ראשונה) אחר כך אני נכנס לביוס הוא כותב שיש משהו עם המעבד - זה לא נראה לי כי אני באוברקלוק תראו (תמונה שנייה). לאחר מכן אני נכנס לאיפה שמראים את הטמפרטוקה והוא מראה לי שהמעבד על 100+. עוד בעיה היא כשאני מזיז את הכפתורים בביוס אז הוא נתקע ולא מגיב. למישהו יש פתרון? מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי משחה כי אין לי כרגע. למרות שזה לא נראה לי הגיוני.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by XpdX,

שלום לכולםם.. אז ככה אני אנסה לתאר בקצרה את הבעיה הדלקתי את המחשב ולא ראיתי כלום במסך (הנורה נשארה בסטנד ביי והיה רשום no input signal) בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם החיבור למסך אבל זה היה תקין לחלוטין נכנסתי למחשב דרך LogMeIn ואכן קיבלתי תמונה אבל של מסך שונה מהרגיל פחות צבעים וכו" ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (GF 6600) אבל בתפריט אוטורן של הדיסק היה כתוב: sorry, we dont support this VGA card . כאשר נכנסתי למאפייני תצוגה>צג לא היה כתוב את שם הצג, לא הייתה לי אפשרות לקבוע צבעים ופיקסלים וכו'. מה קרה? האם כרגע פועל כרטיס המסך המובנה שבלוח אם? אם כן איך אפשר לחבר בינתיים את המסך לכרטיס זה?? ומה יכולה להיות הבעיה בכרטיס מסך שלי?? תודה מראש!!!! רועי (:

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by pizzaguy,

אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  9. Started by amitaiz,

אני מנסה להתקין win 2000 על P3 450 128RAM. ההתקנה עוברת חלק ובשלב שיש את המסך של העליה(שכתוב WINDOWS 2000 PRO וכו', לפני המסך של הLOGIN)המחשב נתקע. במצב בטוח המחשב עולה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  10. Started by hackermeir,

המחשב עושה RESET כל כמה דקות מה יכולה להיות הבעיה ? אולי וירוס ? או משהו חומרתי ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון בנוגע לשאלה הזאת השאלה היא בנוגע לאחריות קניתי דרך פלונטר כרטיס מסך geforce 6600 agp לפני כשנה (האחריות היא לשלוש שנים), ומסתבר שבשלב מסויים (או אפילו מהרגע הראשון) המאוורר פשוט לא היה מסתובב כי הוא היה נתקע בפלסטיק שמחזיק אותו, מה שגרם להתחממות של הכרטיס תוך כדי שאני מפעיל משחקים. אתמול באמצע משחק call of duty 2 סוער ברשת, התחלתי לראות כל מיני צורות מוזרות על המסך, היה רעש של ניצוץ וקצר מתוך המחשב ואז המחשב נכבה ולא נדלק יותר. משהו בכרטיס התחמם, חלק ממנו גם הותך ומאז גם נהיתה לי איזשהי בעיה עם הלוח אם שאני לא יכול לחבר אליו שום דבר בIDE פרט להארד דיסק שלי אם אני מחבר צורב\סידירום, הוא פשוט לא מזהה שההארד דיסק מחובר (ניסיתי להחליף בין הIDE…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by i022052,

יש לי מחשב ישן P3 1GHZ, 512MB עד לפני מספר שבועות הוא עבד יפה. מאז הוא היה כבוי. החלטתי להתקין אותו שוב לאחר שה windows לא עלה (נראה כמו בעיית תוכנה) סיימתי בהצלחה התקנה של Vista home premium. כאשר עשיתי restart למחשב, אחרי הצפצוף הוא השמיע תקתוקים. שלפתי החוצה זכרונות כל פעם אחד אחר, הוצאתי כרטיס מסך, הוצאתי מודם-פקס, ניתקתי DVD, צורב CD, אפילו HD ו floppy. והתקתוקים ממשיכים. התקתוקים עצמם לא היו מפריעים לי אילו המחשב היה עולה, אלא שהוא עושה restart מחדש ולא עולה. א. האם מישהו נתקל בתקלה דומה? ב. האם יש אפשרות לוודא סופית שמדובר בתקלת לוח אם? ג. האם למישהו יש לוח אם לפנטיום 3?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by msa90,

שלום אני חייב עזרה דחוף בבקשה עזרו לי אני נכנס לווינדוס ואז ה explorer סוגר את עצמו ואז אני מפעיל אותו והוא שוב נסגר(explorer לא iexplorer לא להתבלבל לא האינטרנט) לפעמים הוא גם סוגר ופותח את ה EXPLORER מה לעשות ?? משהו תוכנה מסויממת סוגרת אותו אז איך מסדרים??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by IDAN AMRAM,

אני מדליק את המחשב והנירית של ההפעלה פועלת וגם הנורית של ההרד דיסק... אני יכול להוציא את הCD ROM אבל זהו... המסך לא נדלק והכי מוזר זה שאין צפצופים (הPCSPEAKER מחובר ותקין) איזו בעיה זו יכולה להיות כאין צפצופים בכלל? נ.ב. המחשב ישן מאוד (פנטיום 3) הכרטיס מסך הוא OB ואין למחשב AGP

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה אני מתחיל לפחד חחח המחשב מתכבה לבד באמצע עבודה עם המחשב חשבתי שיש וירוס אז פירמטתי וגם עכשיו אחרי הפירמוט זה קורה .. זהק רה לי באמצע בדיקת וירוסים באנטי וירוס במקביל הייתי בicq! תודה לעוזזרים

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. היי קניתי מחשב DUAL CORE עם 4 ג'גיה זיכרון מטכנאי, אבל הוא בחו"ל לכמה ימים, אני מנסה לבדוק אולי זה אחד הרכיבים שלי שלא טובים (קניתי רק לוח אם, זכרונות ומעבד) הבעיה היא שהמחשב נתקע לפעמים (ממש קופא לו העכבר) ואני מנסה להתקין מערכת הפעלה כגון VISTA שעבדה לי במחשב אחר והוא פשוט לקראת הסוף נתקע לי ... עשיתי כמה בדיקות עם תוכנות והנה הדו"ח, מישהו אולי יכול להסיק מזה איפה הבעיה בדיוק? PassMark BurnInTest Log file - http://www.passmark.com======================================================== BurnInTest V5.3 Pro 1005 Logging detail level: Normal ****************** SYSTEM INFORMATION ****************** Network Name: AMIR Date: 07/12/07 02:21:27 Operating system: Unknown or …

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by hakoki,

המחשב פועל נורמלי בלי שום טעויות מהאנטי וירוס או בעליה של המחשב,לאחר כמה דקות הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו יותר אלא אם כן מוציאים את השקע מהחשמל ומחזירים חזרה ואז הוא נדלק אבל ממש לשתי שניות עוד לפני שעולה המסך בכלל ואם מוציאים את השקע ומחכים עשר דקות אז אחר כך הוא נדלק וחוזר על המקרה הראשון שבו לאחר כמה דקות הוא נכבה פתחתי אותו ניקיתי מאבק בדקתי את המאווררים (כולם עובדים כראוי) חיברתי את המחשב רק לחשמל בלי כל שאר הקבלים ונתתי לו לרוץ איזה 10 דקות לראות שאף מאוורר לא נכבה ובאמת הוא רץ כמו שצריך והכל אבל ברגע שחיברתי אותו חזרה שוב עשה את אותה בעיה נכבה לאחר כמה דקות יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חושב שזה אולי זכרונות, איך אפשר לבדוק? חבל לי להזמין טכנאי שיעלה לי ב150 שקל …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

שלום. תאמינו או לא, בלילות אני לא מצליח להיכנס לhwzone ,אני נכנס לכתובת של האתר והוא מחפש אותו הרבה מאוד זמן ובסוף כותב שהוא לא מצא אתר כזה חשבתי שזה מקרה חד פעמי בפעם הראשונה והשנייה שזה קרה לי, אבל עכשיו זה כבר התחיל להציק לי כי אני באופן קבוע לא יכול להיכנס לאתר בשעות מאוחרות של הלילה. וניסיתי גם באקספלורר להפעיל חשבתי אולי בעיה בפיירפוקס אבל לא עזר, וגם עשיתי רסטרט. יש עוד מישהו שיש לו את הבעיה הזאת, ויכול לעזור לי. תודה.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by s_b54,

יש לי בעיה די דחופה כשאני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז הכל תקין ההתקנה קוראת את כל החומרה של המחשב והוא מגיעה להתחלת ההתקנה אבל כשאני לוחץ לו אנטר להתחיל את ההתקנה אז הוא כותב לי שההארדיסק לא נמצא ושצריך לבדוק את חיבורי החשמל וכל מיני כאלה אבל ההארדיסק מחובר והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה זה די דחוף לי תודה רבה: s_b54

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by dor_eli,

המארז שלי התחיל לרעוד אחרי שעשיתי לו חלון בדלת וככל שאני מאמץ את המחשב יותר ככה הוא רועד יותר עד שהוא מגיע למצב שאי אפשר לשמוע אותו יותר מישהו יודע מה גורם לזה??

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by crovei,

אתמול בלילה פתחתי את המחשב לאחר שהוא היה סגור בשבת, וראיתי שהמסך לא עולה. שיחקתי עם החיבורים, החלפתי שקעים וכלום (הבעיה היא לא שהמסך אינו מזוהה ע"י המחשב, אלא שהוא פשוט לא מקבל חשמל/לא עובד פיזית). המסך הוא מסך LCD של יונדאי, דגם ImageQuest L50A. המסך (והמחשב) מחוברים לאל-פסק (UPS), ככה שאני לא חושב שמדובר בקיפצת מתח או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול ממש לדעת איפה הבעיה.. יכול להיות הכבל חשמל, יכול להיות השנאי (שלפני שנתיים נדפק לי והחלפתי אותו לשנאי חדש), ואולי זה המסך שנשרף. המסך בן 3 ומשהו.. חוץ מהשנאי הוא מעולם לא עשה לי בעיות. אין פיקסלים שרופים, לא עיוותי תמונה ולא כלום. יכול להיות שהוא פשוט ניצל את כל תוחלת החיים שלו ומת?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  22. שלום, קניתי את הצורב LG H30N חיברתי אותו הוא פועל אבל משום מה הווינדוס לא מזהה אותו. (אני חושב).. לדוגמא כשאני בא לצרוב משהו בנרו הוא לא מזהה שיש לי צורב DVD. הצורב לא בא על דרייברים או משהו כזה כך שאני לא יודע מה לעשות.. בבקשה זה ממש דחוףף תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. יש לי את לוח האם K8V-E SE של אסוס. עד לאחרונה היו לי שני סטיקים של 256 MB במהירות 400 MHZ. היום הוספתי שני סטיקים של 512 MB שאמורים לעבוד גם הם במהירות 400 MHZ, אך משום מה פתאום כל הזכרון עובד ב-333 MHZ. התקנתי את הסטיקים לפי ההנחיות בחוברת של הלוח אם, שהם שבכל ערוץ זכרון (Dimm 1+2/ Dimm 3+4) תהיה אותה כמות זכרון, אך זה לא עוזר. מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב-400 MHZ במקום המהירות בנוכחית (333)? עדכון: התקנתי את גירסת ביוס החדשה ביותר ללוח הזה (1010) וזה לא שינה את המצב.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by for.digit,

שלום הרכבתי את המחשב החדש שקניתי והוא עושה לי ריסט כל 2 שניות. את המחשב קניתי בחלקים זכרון G.SKILL 2*1024 לוח אם P5B-E. מעבד E6600. עשיתי אתחול של הביוס וזה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? איך אני פותר אותה? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים