עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hikikomori_,

[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  2. שלום לכולם! התחלתי להתקין היום את הלוח הנ"ל על מארז Raidmax Scorpio 868, ונתקלתי בכמה בעיות.. אז אם מישהו יכול לענות לי על השאלות הבאות... תודה 1) ישנם פינים המסומנים כ N.C או כ Ground N.C, במה הם שונים מ Ground רגיל? 2) האם עלי לחבר את כל חיבורי החשמל ללוח או שזה משהו אופציונלי בלבד? (20 פינים, 4 פינים ומולקס) 3)בפינים המיועדים לחיבור לפאנל הקדמי (ריסט, הדלקה, לד הארד דיסק וכו') - האם הקוטביות של הפינים חשובה? (החיבורים הם 2 חוטים - לבן ועוד צבע, האם זה חשוב שדווקא הלבן יהיה על אחד הפינים ספציפית, או שכל דרך בה אחבר תהיה נכונה?) 4) כ. הקול המובנה הוא באמצעות מודול ה Karajan. בשביל לחבר אליו את כניסת האוזניות של הפאנל הקדמי, באיזה פינים אשתמש? ישנם פינים המסומנים L…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. אז ככה... לפני כחצי שנה קניתי מחשב (את המפרט אתם יכולים לראות בצד) כשקניתי אותו אז המעלות של הרכיבים היו ככה : כרטיס מסך 40 מעלות לוח אמ 15 מעלות מעבד כ - 35 מעלות כיום הטמפרטורה של הרכיבים היא פי 2 יותר ממה שהיה .... הכרטיס מסך שלי 65 מעלות כשהוא במנוחה וזה מתחיל להדאיג אותי.. כנראה גם בגלל זה חלק מן המשחקים החלו לקרטע.. עכשיו לפני שאני פותח את המחשב כדי לנקות שם הכל אני רוצה שתדריכו אותי איך לנקות את המאוורירים ובמיוחד את המאורר של המעבד או שיש איזה פתרון אחר .. ץתודה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה, קניתי לא מזמן מחשב נייד לראשונה אחרי רצף נייחים. 1.יש בעיה כלשהיא שהנייד יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל? (נייד גיימינג שבדר"כ לא זז יותר מדי). 2.בנוסף לזה, כשהוא לא מחובר הסוללה נגמרת תוך שעתיים/שלוש במסך דלוק (רק כרום ו2/3 כרטיסיות ברקע) זה סביר? 3.יש דרך לראות בצורה יותר מפורטת מה אוכל את הסוללה חוץ מהכלי המובנה של הווינדוס? 4. קיים במחשב מצב טורבו שמדליק את המאווררים בהרבה יותר עוצמה, יש בעיה שהם יפעלו בזמן משחק באופן קבוע או שברגע שהטמפרטורה יותר לכבות ולהדליק שוב כשצריך? אשמח לעצות נוספות לשמירה על חיי סוללה. תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. מפרט נוכחי: A-10-5800K ASUS F2A85-M PRO (pci e 2.0) s 4X4GB CORSAIR Vengeance 1333mhz ddr 3 sapphire dual x r9 280 3gb gddr 3 oc pci 3.0 SSD 64GB Main drive HDD 1T drive אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי בקרוב. אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף ומחפש איפה אפשר לחסוך. אופציה ראשונה לחסכון היא להשאיר את הלוח אם, כי AMD Richland A10-6790K תואם ללוח אם הנוכחי שלי. קטע נוסף שקרה לי בזמן האחרון הוא שאתמול אחרי כ4 שעות משחק בDA3, הלוח אם התחמם לי באופן חריג קצת. לצערי לא הצלחתי לקלוט את הטמפרטורה דרך הCPUID MONITOR... יש סיבה לדאגה? לדעתי זה בגלל המארז הקטן יחסית, והכרטיס הגדול יחסית, אז כנראה אצטרך להחליף מארז ולהוסיף איזה מאורר או שתיים אז את זה גם אני צריך לקחת בחשבון... שאלה ראשונה של…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by barakdavid,

מה זה מהירות לוח האם ? כיצד ניתן לקבוע את תדר לוח האם ואת המכפלה שלו , בשביל מה צריך את זה ??? בשביל מה צריך להיות מכפלה ?? ומה הקשר ביניהם ? אומרים שהתדר לוח אם וותדר המעבד צריך להיות זהה אם תדר המעבד הוא 300mhz אז תדר לוח האם צריך להיות 300 אז למה נגיד כתוב אם תדר המעבד הוא 1700 אז תדר הfsb הוא 400 ??? זה צריך להיות שווה לא? מישהו מוכן לעשות סדר בכל הנושא הזה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. נתחיל מזה שהביאו לי מחשב E2140 זיכרון 512 של 667MHZ ,כרטיס מסך מובנה על המחשב שאני לא יודע מהו בכלל 80 גי'גה מקום ואני מאמין שכולכם כאן מכירים את המעבדים של הE2140 . בקיצור השקעתי במחשב טיפה וקניתי כרטיס מסך של 8600GT של גי'גה בייט וגי'גה זיכרון של קינגסטון עלה לי קצת פחות מ1000 שקל . עכשיו השאלות שלי הם כאלו : 1. האם אני צריך לקנות ספק כוח בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי ? ואם כן אז איזה ? 2. האם בגלל שזה מעבד של E2140 אז היכולות של הכרטיס מסך ירדו ? ואם כן עדיף לשדרג אותו או משהו כזה ? 3. מה דעתכם על הכרטיס מסך שקניתי וקחו אותי בתור אחד שמשחק המון פיפא [מנהל ליגה כבר כמה שנים טובות במשחק] ומידיי פעם גם משחק משחקי אסטרטגיה נחמדים כמו Heroes וכאלו , האם הוא יספיק או שעשיתי …

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by The_SurfeR,

לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל אבל קצת מכביד (הרבה תוכנות פתוחות) המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. עכשיו גם הבנתי שזה נגרם בגלל שהמחשב משתמש בכרטיס מסך של אינטל ולא בכרטיס מסך של Nvidia. בדקתי גם בהגדרות צריכת חשמל והכ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by GaTor120,

1.איך אני יכול להיות בטוח שהלוח אם הלך? החלפתי ספק והמחשב עדיין לא נדלק ויש נורה ירוקה שדולקת בלוח 2. אמרו לי שאם אני מחליף לוח עם אותו סוג שך צ'יפסט אז אין לי צורך להתקין את הווינדוס מחדש איך אני יכול לדעת איזה צ'יפסט יש לי או לחילופין איזה לוח אני יכול להזמין במקום מה שיש לי? הלוח הוא ASUS P5GD1-VM 3.אחרי שאני מחליף את הלוח איפה אני יכול לראות איך לחבר את הכבלים הקטנים האלה שעושים את ההדלקה והריסט? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. את המפרט אפשר לראות בצד א. גם לאחר שביטלתי את הEIST עדיין המכפלה יורדת ל6 כאשר המעבד לא בשימוש ב. מישהו יכול להסביר לי איך מכוונים את המאוורר של הכ.מסך ל100%, כרגע הוא עובד על 1600RPM - הEVEREST מראה שזה 60% ניסיתי לסדר את בRIVA TUNER אבל לא הבנתי מה לשים בVALUE של ה SPEED FAN ג. משהו מוזר, אני עושה OC לכ.מסך דרך התוכנה של NVIDIA, שומר את ההגדרות, רואה אכן שהOC עובד, אחרי אתחול המחשב הכרטיס חוזר לסטוק ד. שאלה הכי חשובה, למישהו פה יש צ'אקרה והוא הצליח להכניס BIGTYP VX, שאלתי את הטכנאים של SKYPC ו IQPC והם אמרו שזה גבולי והמליצו לי לברר לעומק לפני שאני קונה כידוע לכם יש לצ'אקרה מאוורר ענק שתופס לדעתי לפחות עוד 3 CM

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by idan-cohen,

שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  13. המפרט שלי INTEL PENTIUM 4 2.93MHZ לוח אם ASUS P5VDC-MX לא ארחיב כי אני חושב שאין צורך לבנתיים. רציתי לדעת אם בלוחות אם שהחברה שייצרה אותם (לדוגמא ASUS )בדקה עבורם תאימות זכרונות וכרטיסי מסך שהלוח תומך רק בהם ולא בזכרונות או כרטיסי מסך אחרים? קניתי ללוח שלי 2 זכרונות מחברת TWINMOS DDR2 533MHZ שלא פועלים במחשב שלי. כשבדקתי בחוברת של הלוח אם שלי בחלק של תאימות זכרונות החברה של הזכרונות בכלל לא נתמכת בלח אם שלי ולכן הם לא פעלו. רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסי מסך. בתודה עמית...

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by TzV-EyE-GeR,

כיום יש לי כונן של WD 120 ג'יגה בחיבור ATA, ונאמר שכדי לעבוד עם אופציית הרייד יש צורך בכונן זהה נוסף. רציתי לדעת, האם הכבל הוא אותו כבל? כיצד אני מגדיר את האפשרות הזאת כאשר יש לי אני הארד דיסקים הזהים? והאם זה אפשרי להפעיל את הפונקציה הזאת כאשר אחד הארדיסקים מלא כמעט עד אפס מקום? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by BedBoy,

1) בכונן C זה מראה לי על 40GB במקום 80GB ... העניין הוא שהטכנאי חילק את זה למחיצות.. והוא אמר שב"לחיצת כפתור אחת" מחזירים את כונן D ואז יש 40GB ב C ו 40GB ב D ... אבל אני לא יכול להתקשר עכשיו לטכנאי... ואין לי כוח לחכות עד מחר כמובן!! אז אם מישהו יודע בבקשה איך ב"לחיצת כפתור אחת" אני מחזיר את כונן ה D הבלתי נראה?? ד"א אני יודע ובטוח שזה 80GB ... 2) באוורסט מראים לי בטמפרטורות על AUX ... מה זה? 3) (אי אפשר לערוך כותרת) מאז שהתקנתי את הדרייבר של ATI ושל המקלדת .. הלחצנים הקטנים שלהם מהשורה למטה (איפה שיש Start) לא נעלמים לי!! איך מעיפים את הבני זונות?? 4)אני חייב אנטיוירוס כי הטכנאי התקין רק פיירואל ואני חייב אנטיוירוס.. אז אם למישהו יש לינק לפנדה או לאחד אחר שהוא טוב..…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by FIRE-KID,

שלום.. בפעם הראשונה שלי אני כנראה ארכיב צורב ואני רוצה שזה יהיה בלי פאשלות... טוב.. דבר ראשון אני בודק שיש לי מקום נוסף בלוח שאני יוכל לחבר אותו IDE אם אני לא טועה...(יש 4 מקומות לפי מה שאני זוכר HD ,סידירום, וגם פלופי אם אני לא טועה גם קשור לזה... אז נשאר אחד גם לצורב....) עכשיו לחבר אותו אני יודע.. עכשיו כמה שאלות... 1.צריך להגדיר אותו בביוס ואם כן אז איך? 2.אחרי שאני מרכיב והכל צריך להיות לי עוד כונן ב"מחשב שלי" באופן אוטומטי או שאני צריך לעשות פעולה כלשהיא כדי שיופיע לי גם הכונן של הצורב? 3.האם יש לוחות אם שלא כל הצורבים יכולים להתחבר אליהם? תודה לכולם בבקשה לענות על כמה שיותר שאלות

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by shmulikp,

אהלן, יש לי את ה-INTEL AVALON D915GAV, וכמה בעיות... 1. הדיסק קשיח שלי הוא סמסונג 80MB SP0812C, ואמור לעבוד UDMA7 בחיבור SATA, אבל משום מה עובד ב-UDMA5, הביוס לא מאפשר יותר, עידכנתי ל-BIOS אחרון וזה לא עוזר, מה עושים? 2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ONBOARD של הלוח הזה? אני יודע שכרטיסי מסך ONBOARD הם על הפנים, אבל אם אני לא מתעסק במשחקי 3D אלא עובד עם PHOTOSHOP הרבה, האם ארגיש שינוי משמעותי כשאקנה כרטיס חיצוני? ואם כן - יש המלצה לכרטיס בסביבות ה-500 ש"ח? תודה מראש על כל תשובה! שמוליק.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by X-ShaY,

טוב אז ככה קודם כל בוקר טוב! כשאני שם מעבד למחשב שכבר היה, משדרג, אני חייב לפרמט את המחשב גם? או שאין קשר? איך אני עושה למעבד בדיקת מאמץ הכי "חזקה" ? מה השם של התוכנה? תודה.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  19. יש לי 1.5 מחשבים אני רוצה לשלב. האחד, אינטל פנטיום 3, 550 מגהרץ, לוח אם ישן, מהסוג שבו המעבד עומד, ולא שוכב, המחשב עובד, יש בו את כל הרכיבים, וגם דיסק קשיח של 40 גיגה שבו אני משתמש [זה מתקשר בהמשך אני לא סתם מציין]. והשני, אינטל סלרון 800 מגהרץ, ועם לוח אם חדש יותר, שבו המעבד שוכב, ואיתו יש 40 גיגה, ריקים, מפורמטים. אני חדש בתחום החומרה, אך לא דפוק לגמרי. :s05: שאלה 1: שני המעבדים, האינטל פנטיום 550, והסלרון 800. מה עדיף? מה מהיר יותר? מה טוב יותר? שאלה 2: אז אם אינטל פנטיום טוב יותר, אני יכול להכניס אותו ללוח אם החדש יותר, (השוכב)? שאלה 3: נניח ועברתי את השלב של שילוב לוחות האם האופטימליים עם המעבדים האופטימליים, איך אני מוסיף את ה40 גיגה הריקים ל40 גיגה שבשימוש, אנ…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. קניתי שני מחשבים אתמול אבל הופתעתי מכמה דברים: במחשב הראשון: abit NF7 AXP 2500+ 400MHz 512 DDR 120GB sigeit brakuda 7200 RPM GF5700LE 120 MB Inno3d Sony CD-rom RW (crt250e) 52x32x52x אז ככה, כשהמחשב עולה כתוב שמהירות הזכרונות היא 333. כששאלתי את הטכנאי של המקום ממנו רכשתי את המחשב למה הם לא ב400 מה"ץ הוא אמר לי שהם חייבים להיות מסונכרנים עם המעבד. אז השאלה הראשונה היא כזאת: 1. האם הוא צודק ונדפקתי (והוא יצא חרא שהוא לא אמר לי מלכתחילה כי אז הייתי קונה 333). 2. אם הוא לא צודק האם אני יכול לשנות את המהירות שלהם בביוס ל400? שאלה שניה: כשאני מריץ בהפעלה את כלי האבחון של DirectX (את dxdiag) אז כתוב לי על המעבד ככה: AthalonXP 2500+, MMX, 3Dnow, 1.8GHz. מה זה אומר? שהמעבד פועל …

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by ten55,

1. יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. אז בהוט ונטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? 2. המחשב שלי חדש יחסית.. קניתי אותו לפני שנה. והוא באמת במצב טוב, עובד מהר, חלק, האינטרנט טס.. הכל בסדר גמור. אבל עדיין - אשמח לטיפים כדי לשמור עליו במצב טוב ושיעבוד מהיר.למשל.. שדיברתי עם נטויז'ן, הנציג תמיכה המליץ לי מדי פעם לנקות קוקיז וכאלה.. וזה משהו שלא עשיתי אף פעם.. ובאמת מאז שהוא אמר לי, האינטרנט עובד בצורה מהירה פי 3.או למשל הטכנאי שלנו נתן לי ה…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by אורי סלמן,

אני מוריד cod aw בסטים ובזמן ההורדה דפים נפתחים בדיליי של 3-4 שניות אני לא יכול לשחק משחקים אחרים רציתי לדעת אם זה בסדר או לא למפרט הזה intel core i5 4590 gtx 970 8gb ram אני לא אומר שיש לי מפרט סופר על או משהו ואיך זה הגיוני שזה קורה.. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני ועוד שאלה זה אם למשל אני מוריד cod aw או לדוגמא cs go שתיהם צריכים להאט לי את המחשב באותה צורה בזמן הורדה? או שבגלל שcod aw יותר גדול אז המשחב יותר יתאמץ? או בקיצור אם המחשב מתאמץ באותה מידה בשתי הדוגמאות של המשחקים האלה בזמן הורדה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by IMAGUY1X,

אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול .. שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיה בהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלום אז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכל אני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כך אז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדו עכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMD אני עושה X זה עושה הפעלה מחדש זהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!! המקשים לא עובדים בכלללל אז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכל עכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאל לפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה מ…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. שלום! יש לי מחשב pentium 4 3.00 GHZ s-478 abit vt7 readeon 9550 gigabyte עכשיו ככה זה הבעיות: 1) איך נאי רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך? 2) כל כמה זמן שאני משחק פתאום המשחק נתקע וזה עושה שגיאה עם VPU RECOVER או משהו כזה או שפשוט נתקע כל המשחב וצריך רק לעשות ריסט...\מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? וממה נובעת הבעיה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, סוף טוב הכל טוב קיבלתי את ההזמנה של הכרטיס מסך בשם: R9 Radeon 280X Vapor-x מחברת- TMS בחצי מחיר מהמקור (לאחר שחזר מביטקויין). לא ידעתי שכך יראה/נראה הכרטיס החדש במארז שלי, הוא נראה דיי גדול לעומת ה- HD 6850 הישן שהחלפתי. יש לי תצלומים של לפני ואחרי התקנת כרטיס המסך, תוכלו בבקשה לעזור לי בלווסת את כמות החום החדשה נכון? או משהו אחר/חדש שאצטרך? לפני ההתקנה: (HD 6850) אחרי ההתקנה: R9 Radeon 280X Vapor-x תוכלו בבקשה לעזור לי לווסת את המאווררים או שצריך לקנות משהו חדש/ לשפר? מקווה שהקירור אדים 2048 של הכרטיס החדש יוכל לעזור בקירור. הכרטיס החדש דרש להתקנה במחשב- 2x8 PIN זאת אומרת שימוש נחרב בחשמל כן? כמו כן במשחקים החום עולה במספר מעלות C אם צריך תמונ…

• 71 תגובות
    • 12.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים