תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב שבערך כל שעה המחשב מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול שבכל פעם אני רואה שגיאה אחרת בפעם האחרונה זה היה בMEMORY MANAGMENT השגיאה הקריטית היא תמיד: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. בKERNEL POWER חוץ מזה שגיאות רגילות באותו הזמן :בBUGCHECK The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x00000031, 0x866ca950, 0x8a039000, 0x931c44ba). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 112910-15927-01. ולפני כן 3 שגיאות שונות: The BITS service failed to start. Error 0x8007045B The Background Intelligent Tran…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5B.. הבנתי שאפשר לעדען איכשהו דרך הוינדוס... איך? ואיך אני מגבה את הביוס? תודה..
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שאלה לי, מאז ומתמיד ביטלתי את UAC בוינדואס ויסטה וגם ב-7. לאחרונה קראתי קצת בנושא והבנתי שעדיף להשאיר את התכונה הזו פועלת כדי להמנע מפרצות אבטחה מיותרות. לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדואס חדש, כל התוכנות, דרייברים, עשיתי לי אימג' עם אקרוניס והכל טוב. ואז החזרתי את UAC. קראתי מאמר בנושא שאמר שאם מתקינים תוכנות כש-UAC מנוטרל ואז מפעילים אותו חזרה, ייתכן שתוכנות מסויימות לא יעבדו כי כש-UAC מנוטרל התוכנות מתקינות קבצים לספריות שונות מאשר כשהוא מופעל ואז כשמפעילים אותו חזרה התוכנה תחפש את הקבצים בספריות אחרות ולא תעבוד טוב. אישית לא נתקלתי בתוכנה כזו עדיין שהפסיקה לעבוד לי, השאלה היא באלו תוכנות מדובר בכלל? רוב הסיכויים שבכלל לא התקנתי תוכנה כזו על המחשב עדיין? ואם…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, אני מקבל מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE, SSD של CRUCIAL RAM של HEYPER X. סה"כ מחשב פשוט לא מתכנן OC או שום דבר כזהץ מתכוון להתקין וונידוס 10. יש דרייברים מיוחד שכדאי לי להתקין או שלהשאר עם מה שהווינדוס יתקין? מעניין אותי הלוח אם. אשמח אם משהו שמבין יכול להסתכל כאן תחת קטגוריית Chipset ולאמר מה כדאי לי להתקין. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370M-D3H-rev-10#support-dl תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, דיי בפאניקה אז מתנצל מראש... *מחשב לנובו Y50 toch* בקצרה, אתמול בזמן ששיחקתי במשחק כלשהו, הטתי מעט את צג הלפטופ והצירייה זזה מהמקום מעט, אז כיביתי את המחשב, פתחתי את הצירייה תיקנתי וניסיתי להפעיל מחדש. כשהפעלתי מחדש, גיליתי שהמחשב עובד, אבל המסך נשאר "כבוי" ואפילו הלוגו של לנובו לא מופיע. * חשוב לציין שזה קרה לי כפעמיים בעבר (לא מרבה לכבות או לאתחל את המחשב בכלל - הוא לרוב יושב על השולחן ולא זז) ובעבר כשזה קרה, זה הסתדר לאחר מספר פעמים שכיביתי והדלקתי את המחשב. בכל אופן, במהלך הניסיונות לכבות ולהדליק, פעם אחת הוא נשאר דלוק כ5 דקות בערך בזמן שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל. לאחר כ5 דקות, פתאום הלוגו של לנובו הופיע ומש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום מחשב חדש של lenovo שהזמנתי (סתם לידע כללי, הזמנתי דרך ניידנייד וחייב לציין שהשירות שלהם מעולה. ממליץ). כמה שאלות : 1. אני מנסה לסנכרן את הכרום שלי עם המחשב הקודם והסלולרי שלי, אבל למרות שאני מחובר למשתמש גוגל שלי הוא מבקש בנוסף את ה passpahrse שלי. אני לא זוכר בכלל מתי הגדרתי סיסמה כזאת, ובכל מקרה אני לא מצליח לשחזר אותה .. קריטי לי לסנכרן את המחשב עם הנייד, מה עושים? 2. המחשב הגיע עם אנטי וירוס של מקאפי. כדאי להחליף? ממה שאני מכיר הוא לא להיט. 3. הרצתי עדכון לווינדוס, יש איזשהי תוכנה שבודקת איזה דרייברים בדיוק אני צריך להתקין? עם המחשב לא קיבלתי שום דיסק.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע זה אפילו אני מפש חורש ועדיין כלום אני ממש חייב את הדרייברים ואני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א- זה אפשרי לעשות GHOST לHD עם סקטורים פגומים?... כי עם NORTON GHOST הוא לא נתן לי ב- אם התוכנה לתיקון (או ביטול גישה ל) סקטורים פגומים בHD, דורשת פירמוט?....
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קבצי הminidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה סיפור מצחיק ועצוב. אבל מבקש לכתוב בתגובות רק לעניין.. אחרי כמה וכמה עצבים,החלטתי לעשות ניקוי יסודי ומלא לדיסק הקשיח,כמו כן לערוך כמה שינוים. השתמשתי בדיסק HIREN'S לצורך הניקוי המלא (עד 0) ולצורך הגדרת מחיצות מחדש. אה,לפני הכל העתקתי הרבה דברים חשובים לדיסק נייד. אחרי ההגדרות של המחיצות ,ניסיתי להתקין את ה-XP שהיה לי,ההתקנה נפסקה בעצמה באמצע,לא זוכר בדיוק מה היה השלב,אולי השני או השלישי.. אחרי כמה נסיונות חוזרים וכושלים (לא הצליח להעלות את קובץ ntldr) ניקיתי שוב את המחשב ורציתי לאושש את כונן הדיסקטים וכנראה נגעתי במשהו ב-BIOS. (כנראה,הכונן דיסקטים שבק חיים,כי שום דבר לא הצליח לגרום לו לקרוא מהדיסקטים,וניסיתי על כמה). אז התחילו דברים מוזרים. חלק מתוכנות שהיו בדיסק HIREN…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל TPM 2.0 דרך הביוס וכשאני עושה את זה המערכת הפעלה לא עולה ואני נזרק שוב לביוס. מעבד - ryzen 5 3600 לוח אם - B450 AORUS M עקבתי אחרי הסרטון הזה בכדי להפעיל ואחרי שעשיתי הגדרות כמוהו הווינדוס לא עלה לי. החזרתי את ההגדרות לקדמותן לבינתיים והווינדוס חזר לעלות, אך הבעיה שלי לא נפתרה למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שלי אני מנסה לצרוב דיסק DL דיול לייר (שני שכבות) ואני לא מצליח הוא רושם לי Could not perform start of Disc-at-once אז ניסתי להחליף דיסק כי חשבתי שאולי הדיסקים שלי לא טובים אבל זאת לא היתה הבעיה ועכשיו אני משתנש בדיסקים האלה: Verbatim DVD+R DL 8X אני משתמש בתוכנה NERO 9 אחרי שהחלפתי מNERO 7 וניסיתי להתשמש גם בIMGBURN וגם שם אותה הבעיה מישהו יודע מה זה יכול להיות? זה הצורב שלי: HL-DT-ST DVDRAM GSA 4160B וזה הLOG שלי אחרי הצריבה שנכשלת: Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 9.0.9.100 Internal Version: 9, 0, 9, 100 Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B>Version: A306 - HA 1 TA 0 - 9.0.9.100 Adapter driver: <IDE&g…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן! המחשב החדש והחזק שלי אמור להריץ משחקים יפה: מעבד אינטל quad 9550 = 2.83ghz x4 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ ati hd4850 512m במשחק flight simulator x, אני מגביל אותו ל-25 פריימים לשניה, וזה אומר שהוא צריך לשאוף להגיע לשם אבל לא לעבור, כדי לא לאמץ את המערכת לשווא (אנחנו לא יכולים להבחין ביותר פריימים מזה). עכשיו, אני מריץ את המשחק ותוך כדי בודק את ניצול הזכרון והמעבד: אני מקבל 13 פריימים בשניה. המעבד מנצל בסביבות ה-25 אחוז וכ-2.3 ג'יגה RAM מנוצלים, ניצול כרטיס המסך על כ-30 אחוז.. למה, כשהמערכת מסוגלת להרבה יותר, היא לא עושה את זה?! למה אם אני יכול לקבל עוד 10 פריימים, היא לא מנצלת עוד יותר את המעבד+זכרון+כרטי מסך?! אשמח לקבל תשובה! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה חמורה , הוספתי היום בבוקר זיכרון מ256 ל512 ועכשיו המחשב עושה לי רסטרט כל פעם שאני מדליק משחק או אקספלורר! העברתי אותו סלוט , ועכשיו במקום רסטרט , ברוב המקרים הוא פשוט יוצא מהמשחק / אקספלורר בלי שום הודעת שגיאה !! מה קורה עם זה ואיך אני פותר את הבעיה , אף משחק לא עובד!!! תעזרו לי !!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המחשב שלי אחרי פורמט וכל ההתקנים מוגדרים כראוי פרט להתקן: בקר אפיק טורי אוניברסלי (USB) שנימצא תחת הכותרת "התקנים אחרים" !!! אני אשמח מאוד אם מישהו מכם יוכל לעזור לי להגדיר אותו כי הוא נימצא אצלי בסימן ?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD64 3200+ vc ולוח Gigabyte K8NF-9 שמתי לב ב CPU-z שמתח המעבד שלי קופץ לו בחופשיות מ 1.392v ל 1.408v כל כמה שניות וחוזר אפשר לדעת למה זה קורה? המחשב שלי מקורר היטב, ובעל ספק של HEC, ככה שלא נראה לי שזו בעיה בספק הביוס הוא F7
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חברים יש לי בעייה חמורה עם הדיסק הנשלף, על הדיסק קיים מידע במך תקופה אני פותח קובץ קסל מהדיסק ובמהלך העבודה עושה שמור ישירות לדיסק הנשלף. לא היתה בעייה עד לאתמול, הדיסק הנשלף בפנים אך הוא לא מזוהה ... :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי P4 קקה, הבעיה מתוארת בכותרת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500 . הוא נשרף לי וכשלקחתי אותו לחנות שממנה קניתי את המחשב הם אמרו לי שאין להם אותו במלאי ושהם מוכנים לתת לי את ה9700 שהוא גירסה יותר מתקדמת. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב והרצתי את מנהל המערכת כדי לראות שהכל בסדר ושזהו באמת הכרטיס. כשנכנסתי לשם זה מה שראיתי שרשום לי (צירפתי גם תמונה של המסך) - סוג מתאם - תואם NVIDIA. מה זה אומר?? למה רשום "תואם" ולא את סוג הדגם הספציפי כמו בכרטיס הקודם? יש מצב שזה לא רכיב מקורי? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן עריכה בפוטושופ, בזמן שינוי פרמטרים התגובה איטית משהו כמו 2-3 שניות בכל שינוי לדוגמא: בזמן שינוי צבעים או סטורציית צבע השינוי מתבצע בהדרגה איטית מה שמפריע לאופן עריכה שוטף. ברשותי שני מסכים: 1.DELL U2311H 2.LG L1900R שעובד כמסך משני בעריכה המסכים מחוברים לכרטיס מסך יחיד מדגם: NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB) הדל מחובר לכניסת DV אשר עובד ב- FHD ה-LG מחובר לכניסת VGA אשר עובד ברזולציה 1280X1024 מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz זיכרון: 6G DDR2 800mhz אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי ממה זה נובע ומה עלי לשדרג? האם יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מדי בכדי לסחוב שני מסכים? ואם כן מה מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח (שוב אך ורק לעיבוד תמונה ולא וידאו\משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי תכונה מהאינטרנט. הופיעה בקשה להפעיל מחדש את המחשב, הסכמתי. המחשב כבה ועלה מחדש, עד ברוך הבא ואז נשמע ציפצוף ומופיע מסך כחול שאומר שיש תקלה והמחשב לא ממשיך כדי לא להזיק. בערך משהו כזה. הפעלתי מחדש את המחשב וזה חוזר על עצמו. מה עושים. מבקשת עזרה. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-