עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rotman,

שלום אנשים , קיבלתי דיסק DVD (צרוב) עם כל מיני סרטי DIV-X , הדבר הכי מוזר קרה , אני מכניס את הדיסק לצורב DVD שלי (NEC 3540) וזה לא מזהה אותו בכלל.. הכנסתי את הדיסק לנגן DVD , לקח לנגן משהו בסביבות 5 דקות(!!!) עד שהוא הצליח לקרוא את הדיסק אבל בסופו של דבר הוא כן זיהה את הדיסק וניגן את הסרטים שעל הדיסק.. איך יכול להיות שכונן DVD לא מזהה את הדיסק ולא יכול לקרוא אותו? יש איזשהו פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום הדגם של הצורב Sony DVD RW DW-D23A והוא היחידי אין CDROM או משהו נוסף עכשיו אני מכניס דיסקים והוא לא קורא אותם, ומידי פעם שהוא קורא דיסקים ריקים הצריבה נכשלת באמצע. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  3. Started by ZXY1,

קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by nitz23,

שלום וברכה , רכשתי מחשב עם שני כוננים SSD נפרדים ( פיזית ) ובמחשב רק האחד שעליו מותקן הווינדוס פעיל , איך אני גורם לכך שאוכל להשתמש גם בשני לאחסון וגיבוי ואראה אותו ב"מחשב שלי" תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by airforce,

שלום רב, אתמול פירמטתי את המחשב לאחר תקיעות בתפריט ההתחל. לאחר כמה חיפושים ברשת זה נראה כבעיה בוינדוס 10 (כי הכול מתפקד כראוי). כאשר לחצתי על Format יצא לי הודעה בסגנון הבא: error:0x8004242d MBR/GPT או משהו כזה.. לאחר חיפושים בגוגל ויוטיוב עשיתי כמה פקודות בכדי להתגבר על התקלה דרך הCMD (לרבות המילה Clean) (תוך כדי שאני נזהר לא לסמן את הדיסק הקשיח עלוי נמצא מידע רב וחיוני). לפתע נעלם הדיסק קשיח ונשאר רק הSSD 840 EVO של סמסונג. עשיתי שתי מחיצות ולבסוף הופיע לי רק אחת והדיסק הקשיח נעלם גם מהביוס (הוא מעודכן) אבל! מופיע במנהל ההתקנים. מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הדיסק הקשיח? אני מצרף כמה תמ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. האם הכונן הקשיח (מתוצרת WD) צריך להיות MASTER או SLAVE?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by Randy Orton,

התקנתי כונן קשיח של חברת MAXTOR למחשב הבעיה היא כזאת כל פעם שאני עובר אתר או עושה פעולה עם המחשב הכונן עושה רעש כאילו דיסק קשיח ישן של גיגה לא מבין את זה בהתחלה חשבתי שזה חוסר במשאבים ושהמשאבים נלקחים מהכונן הקשיח [ זיכרון וירטואלי או זיכרון פנימי ] אבל קשה לי להאמין כי יש לי 512 MB שם שעובדים גם ב DUAL למרות שאין ממש קשר , יכול להיות שהכונן הקשיח פגום ? ועוד משהו מה ההבדל בין זיכרון וירטואלי לזיכרון פנימי מגה בופר שיש בכונן הקשיח זה מבלבל אותי תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. חברים קניתי מחשב שילשום וקניתי את הדגם הבא Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ עכשיו שמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן שהוא חושב.. יענו שהוא קורא\כותב כמו המחשבים של פעם... שעושים קול חירחור כזה לא יודע בדיוק איך להסביר אבל קול מרגיז. (כששהכונן לא מבצע עבודה אז אין רעש) אני הוזה? או שלכול מי שיש את הדגם הנ"ל זה קורה לו?! כי אני מתחרפן מהרעש הזה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי כבר הרבה שמן את הבעיה הזו. כל פעם שיש הפסקת חשמל, המחשב לא מזהה את SSD M4 CRUCIAL 128 GB שעליו מותקן הווינדוס והווינדוס לא עולה... כשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועולה הדיסק אז זה מסתדר. השאלה היא למה זה קורה? זה מה שזה רושם: Windows failed to to start... Status 0xc000000f The boot selection failed becouse a required device is inaccissible זו לא ההודעה בדיוק, אבל זה נראה בדיוק כך רק במקום F אחרי כל האפסים בסוף יש C אני חושב. אולי זה הכבל SATA, או כבל החשמל?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, הסיפור שלי קצת ארוך כי אני רוצה לתת לכם את כל הפרטים מקרה ממש ממש מוזר יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 300G שהוא הראשי עליו יושב הווינדוס השני 500 G שבעיקר שם יושב רוב החומר והוא הארדיסק הפעיל אתמול התחלתי לבצע סדר הארדיסק הגדול, מחקתי המון חומר, התחלתי להתקין מכונות וירטואליות ב VMWARE ולאחר התתקנה שהתחלתי לעבוד עליהם פתאום קיבלתי שגיאה שהוא לא יכול להפעיל את המכונה הוירטואלית. נכנסתי למחשב שלי ולא ראיתי את הכונן קשיח עשיתי ריסטרט למחשב, ראיתי שהכונן חזר למחשב שלי, התחלתי לעבוד שוב עם הכונן הנ'ל, ועוד פעם קיבלתי שגיאה.... התחלתי שמוע את הכונן מתאמץ ואז "נופל" ששומעים את הסיכה נתקעת... ביצעתי בדיקה של תוכנה HDD למצוא סקטורים פגומים. ולאחר הלילה באמת ראיתי שיש 23 א…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ?!Walla,

אז ככה, יש לי מחשב הורדות שבניתי מכל מיני חלקים של המחשבים הישנים שלי.. בגדול זה פנטיום 4 1.7 GHz עם לוח של אינטל D845WN, זכרון 640 MB SDRAM ושני הארדיסקים - 1. 60 ג'יגה של WD, והשני 40 ג'יגה של SAMSUNG (הגדול יותר הוא המאסטר והשני סלייב), שניהם מחוברים בכבל IDE ל PRIMARY. שניהם תומכים במהירות UDMA 5 (ATA-100) x. על המחשב מותקן WIN XP PRO. עכשיו הקטע הוא כזה - שאני מעביר ברשת הביתית מידע אני מצפה לקבל מהירות סביב 11MB/s ~ (רשת ביתית רגילה של 100MB).. ומהכונן הראשון אני בהחלט מקבל קצב סביב ה 12mb/s ~ , אבל מהכונן השני אני מקבל משהו כמו רביעית מזה... 3mb/s ~ .. למה זה קורה ? בעבר לא היה לי כבל IDE כפול והכונן השני היה מחובר ל IDE SECONDARY והיה איטי בגלל שהוא הוגדר כ U…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by alex542,

כיצד אני יכול לגבות את הכונן דרך מחשב אחר?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shmizan,

שלום עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אני פועל על XP SP3 עם 3 כוננים קשיחים פיסיים. כנראה נכנסו וירוסים והייתי צריך לפרמט. לאחר הפרמוט כוננים C וE נשארו תקינים אך כונן D הציג הודעה של CORRUPT MBR ואז התחילו הבעיות. הכונן הוא WD3200KS SATA2 עם אחסון 320 גיגה. שחזרתי את כל המידע שיכלתי ומחקתי את המחיצות, פרמטתי מחדש, בדקתי עם כל תוכנה אפשרית של WD. בדקתי עם הרבה תוכנות מ Hiren's Boot CD בדיקות מקיפות, לא נמצאו שום BAD SECTORS או פגמים כאלה או אחרים בכונן. החלפתי חיבורי כוח של הכוננים האחרים, החלפתי את הסדר של כבלי הSATA, אותה תוצאה. לכאורה הוא פועל כרגיל, העברת קבצים מתאפשרת אך במהירות איטית במיוחד. כשבדקתי עם תוכנת BENCHMARK קיבלתי תוצאה עגומה במיוחד: Transfer Rate של 6 מגה לשני…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  14. הכונן הקשיח הקודם שלי הפסיק לפעול לפני כמה חודשים, המחשב פשוט לא קלט אותו באיזשהו שלב ומאז כל המידע שיש עליו הלך. ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים וגם הם לא קולטים אותו... השאלה שלי היא, איזה עוד דרכים יש בשביל לנסות להציל את המידע שיש עליו. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התגובות גם במייל בגלל שהיום אני חוזר לבסיס, להרבה מאוד זמן, כך שלא בטוח שאני אמצא את האשכול הזה כשאני אחזור, תודה מראש, שחר. Shahar1802@gmail.com

15. Started by dror7,

רכשתי כונן IDE למחשב פנטיום 4 שלי מפני שבמקורי יש לי המון וירוסים החלטתי לקנות חדש לחלק למחיצות ולהתקין חלונות XP הבעיה היא שהוא לא מוצא את הכונן ומתחיל את פעולת ההתקנה אפילו שבביוס נתתי לו הרשאה ללכת ראשון לכוננים ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי לאחר הטעינה שלו את המילה: _ <GRUB מה עליי לעשות כדי שהדיסק הקשיח יתחיל את פעולת ההתקנה של החלונות מיד עם עליתו? תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by McMerc,

כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by אלון בכר,

שלום,קניתי מבאג אתמול כונן קשיח של MY PASSPORT בגודל טרה בייט אחד, ובטעות כשחיברתי אותו למחשב, מחקתי את כל תכולתו (הדרייברים הנחוצים לו). כאשר, ניסיתי להתקין אותם מחדש, ההתקנה שלהם פשוט תוקעת את המחשב (הורדתי את ההתקנות מהאתר הרשמי), וכך גם כשאני ניסיתי להיכנס לכונן עצמו דרך המחשב שלי (המחשב מזהה את הכונן אך לא ניתן להעביר אליו קבצים, כשמנסים להעביר ההעברה קופאת). זה ממש דחוף לי, אני רוצה להעביר לשם קבצי מערכת הפעלה על מנת לפרמט את המחשב.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by rabelsi,

שלום. יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה. לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן. אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו. אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד. כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק. החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן. למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו. -ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי כונן קשיח חיצוני של Iomega בנפח 1TB, ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות עם המחשב שלי, שמבוסס על Windows 7. מה שקורה לרוב הוא שלפתע אני מאבד אפשרות לקרוא מהכונן לחלוטין - אני יכול לראות את הקבצים שעליו, אבל אי אפשר לפתוח אף אחד מהם (Windows טוען שהקובץ פשוט לא נמצא). כמו כן, כאשר אני מנתק את הכונן ומחבר אותו מחדש - הוא לא מזוהה כלל. עם זאת, כאשר אני מנתק את הכונן ומחבר אותו ללפטופ שלי - הוא מזוהה בלי שום בעיה, ואפשר לגשת לכל הקבצים. יתרה מזאת - אם אני מחבר אותו לפורט USB אחר, המחשב מזהה אותו כהלכה ואפשר לעבוד איתו.. עד הפעם הבאה שזה קורה. זה ממש מתסכל, ומתחילים להגמר לי הפורטים שעוד לא השתמשתי בהם. האם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. שלום, באמצע העברת מידע לכונן קשיח חיצוני מדגם WD5000D032-000 ( 500GB של WD מnotebook. בטעות ניתקו לי את החיבור USB, והמחשב נותק מהמחשב. לאחר חיבור המכשיר שוב, המכשיר מזוהה בתור מכשיר ריק, ז''א שאין אפילו מידע עליו שלוחצים עליו או במאפיינים בנוסף לזה שלוקח לו שעה להופיע במחשב שלי. גם לאחר ריסטים אותה בעיה, וגם במחשב נוסף חיברתי אותו והתוצאה שווה. חיברתי אותו למזרים מדיה , והוא מזהה אותו + לחומר שבתוכו. מה הבעיה? למה הוא לא מזוהה במחשב? אי אפשר למחוק\להוסיף חומר לשם. תודה, זה די דחוף יש שם חומר לעבודה שלי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה קטנה, הכונן ההקשיח שקיבלתי, מבצע פירמוט מהיר, אך בפירמוט מלא, הוא נתקע על 0 אחוז וזהו, לא זז. כמו כן, הבעיה הנוספת היא, שבפירמוט מהיר, הוא מבצע אותו, מעתיק קבצים, עושה רסטרט, לאחר מכן כאשר הוא מסיים את חלון טעינת המערכת עם הקוביות הרצות למטה, מופיע לי מסך כחול, עם כמה שורות של בעיה. מישהו נתקל בבעיה מסוג זה? כמו כן, חיברתי אותה דרך מתקן ככונן נייד למחשב, הוא רואה אותו, ניסיתי לבצע פירמוט מלא דרך המערכת, אך שוב הוא נתקע, אך פירמוט מהיר גם ככונן נייד במחשב האחר שלי שאני מחבר אותו, הוא מבצע. כמו כן, הכונן מופיע מודגש בכחול. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דני35,

הערב הפעלתי את המחשב ואחד הכוננים לא מזוהה,ניסיתי במנהל הדיסקים לבצע סריקה מחדש ,ועדיין נשאר אותו מצב,כונן שבשימוש ויש בו חומרים.יחסית כונן חדש(פחות משנה), אשמח לעזרתכם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by gogi,

היה לי כונן קשיח SATA שהתקלקל וקיבלתי אחד חדש מהחברה חיברתי אותו למחשב אך הביוס לא זיהה אותו, בשדה שהיה אמור להיות רשום השדה היה ריק ניסיתי להוציא את הסוללה ולאפס את הביוס ללא הצלחה, ניסיתי גם להחליף את הכבל SATA גם ללא הצלחה. וניסיתי גם שהביוס יזהה אותו אוטומטית. בביוס מוגדר שיזהה את SATA כIDE ואכן הוא מזהה את כניסות הSATA כIDE אך לא מזהה את הכונן עצמו. מה לעשות?

25. שלום, מחשב חדש בעיות חדשות . כונן קשיח חדש מבית "ווסטרן דיג'יטל" בנפח של 200ג'יגה מזוהה ע"י WindowsXP Pro. SP1 ככונן קשיח בעל נפח של 137ג'יגה, אף על-פי שבביוס הכונן מזוהה בגודלו המלא, 200ג'יגה. זוהי בעיה ידוע שאת הפיתרון עליה מייקרוסופת מציאה בעמוד http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;303013 . הבעיה היא שגם לאחר התקנת SP1 ועדכון Atapi.sys לגירסה החדשה יותר, עדיין ווינדוס לא מזהה את הכונן בגודלו האמיתי. תודה מראש על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.