עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xpl0it,

בטוח שאני לא צריך להעביר לכם איך אני מרגיש עכשיו - הצילו ! חיברתי את ה-HD החיצוני שלי (WD my book essential 500gb external hd), נשמעו כמה רעשי עבודה, ואז שקט. המחשב לא מזהה אותו. הרמתי אותו וראיתי שהמארז טיפה פתוח - כנראה נפל ממקומו הקבוע על המארז, לרצפה. מה עושים ? מיותר לציין שכל החיים שלי על הכונן הזה, וצריך לשחזר אותו בכל מחיר... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by Mr.Gleb,

טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Mr.G,

יש לי כרטיס מסך leadtek ti4200 כאשר אני מחבר את יציאת הטלויזיה שלו ישר לטלויזיה אין שום בעיה, אך כאשר אני מחבר אותו דרך המגבר (בשעה שכל שאר מכשירי הוידאו פועלים עליו טוב) אני מקבל תמונה מקפצת ולא ברורה על צג הטלויזיה. עזרה בבקשה....

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: I5 4690 Gigabyte h97 hd3 Kingston 8 giga fury Hitachi 1Tb Gigabyte gtx 560 ti Seasonic s12ii 520w ופתאום אני מקבל הודעה מווינדוס שביצועי המחשב איטיים ומומלץ להחליף לערכת צבעים בסיסית במקום ערכת aero של ווינדוס. יש לציין שבמשחקים שאני משחק כגון assassins creed black flag שפועל על הרמה הגרפית הכי גבוהה המשחק רץ חלק ומצויין. אני אשמח לקבל תשובה מדוע אני מקבל את ההודעה הזו מווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by 6847761,

שלום: קניתי את הדבר הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/527 בשביל להפעיל אנטנטה לקלוט שידורי טיוי (1,2,10) אבל לא משנה חיברתי את זה למחשב ובצד של המאריך דיסק אונכי והוא אומר שהוא לא מצליח לקלוט למה? יש למישהו רעיון מה לעשות?

6. Started by ilan2525,

בכונן c מןתקנת רק מערכת הפעלה , תוכנות ואופיס . כל התמונות , הסרטים והמסמכים נמצאים בכונן d . למרות זאת המקום הפנוי בדיסק הולך ומצטמצם . אני מרוקן את פח המיחזור . מוחק דואר ישן ולמרות זאת המקום הולך ומצטמצם .מדוע ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dezaster,

שלום, החלפתי היום כרטיס מסך, לוח אם ומעבד (I5 4590, R9 280X, H81HD3) ברגע שאני מחבר את הכרטיס מסך המחשב נדלק והכל אבל כלום לא מופיע על המסך וברגע שאני מנתק את הכרטיס הכל עולה כרגיל. אני מניח שזאת בעיה של מתח, הספק הוא ANTEC 620W 80 PLUS שאמור להספיק, יש למישהו רעיון למה זה קורה/איך לסדר את זה? תודה רבה! עמרי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by maoros,

קיצר המחשב שלי עבר פירמוט אצל איזה טכנאי ועכשיו אני לא שומע כלום במחשב. למשל כשאני פותח media player הוא כותב לי:Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. מקווה שתעזרו לי.תודה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by DarkTesticle,

זה הלך ככה: נסיונות כניסה לכל אחד מן הכוננים (partitions) של ההארד דיסק המדובר הניבו הודעת "drive is not formatted", למזלי C אינו אחד מהם כך שהוינדוס רץ. יום לאחר מכן הכוננים נעלמו כליל מ"המחשב שלי" הניחוש שלי הוא קריסת הכונן הקשיח עקב חימום יתר או סתם היותו ישן מאד.. או שניהם. בכל מקרה הבנתי שברוב המקרים אפשר לשחזר את מרבית הקבצים ע"י תוכנות, מה שקצת בעייתי במקרה שלי בהתחשב בכך שהכוננים פשוט נעלמו ואי אפשר להורות לתוכנה לשחזרם. אשמח לדעת איך אני בודק באיזה מצב ההארד דיסק כרגע והאם אפשר לשחזר את הקבצים ללא שליחת הדיסק לטכנאי, אם כן - כיצד? או שטכנאי הוא המוצא האחרון.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  10. כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009 אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה. לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר. לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה. לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRM…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by MASTER HACKER,

שלום לכולם, יש לי מחשב של חבר שהמחשב לא עולה בכלל. שהוא מנסה לעלות הוא מנסה לטעון את האר דיסק אבל הוא בכלל לא מוצא אותו. חשבתי לעצמי אולי זה בעיה באר דיסק וצדקתי..החלפתי אר דיסק והמחשב עלה מצויין. הבעיה היתה ונשארה שהיה גם ציפצוף כזה. חשבתי אולי זה הזכרון RAM בדרך למות..החלפתי לזכרון אחר וגם הוא לא עזר והציפצופים עדיין קיימים... כרגע המחשב עולה כמו גדול, השאלה מה זה הציפצופים האלה?? צירפתי קישור ליוטיוב שלשם העלתי את הצליל של הציפצוף אורך של 3 שנים בערך.. חשוב להדגיש הלוח אם של MSI. יש למישהו רעיון מה זה הציפצוף הזה? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by gshhar,

יש לי צורב של לייטאון שצורב מצויין אבל עם דיסקים CD-RW יש לי בעיות. כבר כמה פעמים שצרבתי(על דיסקים שונים,חדשים,ישנים ולא מאותה החברה) והמחשב לא קורא אותם אח"כ. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד של פאקרד בל: Model : ENTS11HR-2634G64Mnkk CPU : i7-2630QM 2 GHz Ram : DDR3 8 GB GPU : GeForce GT 540M 2 GB המחשב סוקר כאן בפורום בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498046.0 מהרגע הראשון לא הייתי מרוצה כלכך מהביצועים הגרפיים שלו וכשהיה לי זמן להתעסק עם זה ניסיתי למצוא פתרונות כמו: עדכון דרייבירים ניקוי המחשב עם לחץ אוויר קניית לוח קירור פירמוט המחשב והתקנת דרייברים לא של פאקרד בל קניית ראם נוסף (שדרוג מ4 ל8) שום דבר מזה לא עזר, ומשחקים שרצים חלק על מחשבים ישנים יותר מקרטעים אצלי. אני יודע ש540M הוא לא הכרטיס המושלם למשחקים, אבל העניין הוא שהלאגים במשחקים לא נראים כאילו הכרטיס "לא מספיק טוב" כדי להריץ אותם, א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הבהרה: המטרה של המחשב הזה היא למשחקים שכבר לא פועלים ב - XP ודברים ממש ישנים אחרים, אז שידרוג לא ממש בא בחשבון בכל מקרה, יש לי מחשב פנטיום 3 - 350 מגהרץ - 64 מגה זכרון. לפני כמה ימים הדלקתי אותו לראשונה מזה חצי שנה, והוא לא נדלק בכלל. תיארתי לעצמי שזה הספק, אז החלפתי את הספק. והמחשב נדלק, אבל הוא לא מציג שום דבר על המסך, ואין פעילות בכונן הקשיח כך שאני לא מניח שזה כרטיס המסך. המאוורר על המעבד פועל, כך שלא נראה לי שזה לוח האם ( אלא אם כן, הוא יכול לפעול גם אם לוח האם שרוף ) יש 2 Dimm-ים של זיכרון ( אם עוד קראו לזה Dimm אז בכלל ), ניסיתי כל פעם להפעיל עם רק אחד מהם, אבל זה עדיין לא פעל... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by Oranl,

אהלן, הגיע לידי מחשב ישן שעבד טוב עד לאחרונה, עד שלפתע החליט להפסיק להידלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. 1. בדקתי את הספק והוא תקין. סגרתי מעגל חשמלי עם מהדק והוא מתפקד. 2. בדקתי את הכבל שמחבר בין המתג ללוח האם והוא מחובר טוב גם ללוח וגם לפאנל ההדלקה. 3. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב והוא עדיין לא נדלק. יש למישהו רעיון? אני כבר אובד עצות.. ???

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by yaron266,

יש לי את התוכנה JetAudio ועד עכשיו היא פעלה טוב.... אבל לאחר שעדכנתי אותה אני לא מצליח לפתוח (ת'קבצים) כאשר אני לוחץ "דבל קליק" אלא אני צריך לעשות "פתח באמצעות"... איך מחזירים למצב הקודם??

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by eitan10,

שלום לכולם. לפני שבוע הופיע לי מסך כחול, המחשב נכבה ולא עלה והשמיע צפצופים. רק כעבור כמה שעות עבד. כעת קרה לי שוב. מסך כחול, נכבה , לא עולה ומשמיע צפצופים. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום כאשר הייתיי מדליק את המחשב , היה מגיע אוטומאטית לשולחן עבודה. כעת מגיע לשם המחשב באישור כניסה ,ורק כשלוחץ עליו מגיע לשולחן עבודה. כיצד חוזר למצב הקודם ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. אהלן חבר'ה מה נשמע : תראו , הבוקר התחילה לי תופעה מוזרה במחשב של ניתוקים ( המחשב נכבה אוטו' ונדלק אוטו' ככה רצף של כיבויים והדלקות מחדש , זה מגיע לווינדוס כל התוכנות עולות ואז "תיק" עושה תהליך כיבוי אוטו' ואז המחשב מכובה ובלי שום קשר נדלק מחדש ..התופעה הזאתי הפסיקה משום מה כרגע , כי זה רק צץ לי הבוקר ישר העיר אותי כי שמעתי שמשהו לא בסדר ( המחשב עושה ביום יום המון רעש מהמאווררים אז שמים לב שיש שקט פתאום כי משהו לא בסדר ) קיצור עכשיו תופעה חדשה , עבדתי עם הXP זמן מסויים הפעלתי משחק מולטיפלייר ואז באמצע המשחק המחשב שוב פעם עשה כיבוי על דעת עצמו ונדלק מחדש .. נכנסתי לביוס לראות אולי אם הטמפ' עלתה , לא .. הכל מצויין טמפ' מעבד 17 ולוח 30 . הפעלתי את הווינדוס שוב פעם ואיך ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ilan73d,

שלום המחשב שלי נכבה בלי התראה לפעמים ללא מאמץ בכלל - סתם דלוק וקצת אינטרנט אחרי שהוא נכבה שום כפתור לא מדליק אותו כמה דקות לפעמים נדלק אחרי מנוחה בפעם האחרונה לא נדלק כמה ימים אלה רק שהוצאתי את הכבל חשמל שלו והחזרתי המחשב נדלק מה יכולה להיות הבעייה? לפני כמה חודשים היה תופעה דומה והחליפו לי לוח אם (עדיין באחריות ) תוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by HolyDevil,

שלום לכולם, בהרכבה של מחשב חדש, חיברתי ספק של HEC 500 ללוח אם asus p5q pro, המחשב לא נדלק. אני בטוח שחיברתי הכל נכון. ללוח יש חיבור 8PIN ATX למעלה, מקריאה במדריך הבנתי שצריך לחבר רק כבל 8PIN, לספק יש יציאה אחת של 4. זאת הבעיה?לקנות מתאם?איך הגיוני שלא סופק עם הלוח/ספק?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by rgb00,

שלום לכולם, גיליתי שבזמן שלא עבדתי על המחשב, נמחקה תוכנת האבטחה Eset שהיתה מותקנת. מצאתי את תיקיית ESET Security ב Program Files ריקה מכל תוכן. יש בפורום שלהם כמה דיווחים של משתמשים שמתארים את אותה תופעה. אני מעוניין לפרמט את המחשב בצורה הכי אפקטיבית כדי להתחיל מחדש בראש שקט. א. הבנתי שיש אפשרות לעשות ב Windows 10 'Reset this PC' ולבחור Remove Everything. עד כמה שזכור לי, עדיף לפרמט את המחשב דרך ה BIOS ואז להתקין מחדש את Windows. ב. האם פירמוט המחשב יספיק במקרה הזה? או שיש סיכוי שגם הביוס נפרץ? תודה למגיבים. החומרה שלי - Mini PC מהדגם הזה: https://www.gigabyte.com/il/Mini-PcBarebone/GB-BLCE-4105C-rev-10#ov

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

המפרט נמצא ב "מפרט מחשב בצד ימין" בזמן האחרון (מאז התקנת מודם ADSL של רוטל דגם ALE070) הצורב שלי מסרב לצרוב דיסקים של מוזיקה כאשר אני מחובר לאינטרנט וכאשר אני צורב בכלל אי אפשר לעשות כלום במחשב יש כל הזמן "לאגים" ומשהו ישן יותר אף פעם לא הצלחתי לצרוב דיסקים של 900 ד"א תוכנת הצריבה היא נרו גרסה 5.5.7.3 שסופקה בבנדל עריכה: ניסיתי גם עם winoncd5.0

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by CkerCky,

לאחר שהוינדוס לא עלה לי והראה לי מסכים כחולים, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועכשיו כבר שאני מדליק את המחשב אני רואה כל מיני פסים מוזרים כאלה: http://dl.dropbox.com/u/3339199/shithappens.jpg אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך ולא במסך עצמו כי כשאני משנה רזולוציה ואיכות צבע מ32 ל-16 אני רואה פחות פסים, והם בצבע כחול. כרגע אני מוריד את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי (8800GTS) אבל אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה. תודה רבה על תשומת הלב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by andrei21,

לא בטוח שזה המקום הנכון לפוסט האם ניתן להפעיל סרטי 1080P או לפחות 720P על AMD SEMPRON ישן ( thoroughbred 1000MHZ )? האם כרטיס מסך מתאים יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.