תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני מעיל את המחשב עולה לי רק הרקע של שולחן העבודה ללא איקונים , ללא ההתחל וללא כלום מה ניתן לעשות מבלי לפרמט אודה לעזרתכם המהירה תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ערב_טוב בעיית_*קלדת_*וזרה אין_אפשרות_לעשות_רווח,_לכן_קו_תחתון אין_אפשרות_לעבוד_עם_אותיות_40,50_לכן_יש_כוכבית *קש_E*TER_וגם_בקספס_ש*עליו_לא_עובדים תודה_*ראש_ל*ציל
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כרטיס מסך ngeforce 7600 gs התקנתי אותו ואת הדרייברים כמו שצריך, ובכל זאת נתקע המחשב כשמפעילים משחק.. היתה לי בעיה דומה גם לפני שהחלפתי את הכרטיס, אך במקום להתקע, המחשב אתחל את עצמו, אלא אם היה מאוורר ביתי מכוון ישירות אליו, ואז הכל הלך חלק. אני משער שהתחממות בטח היתה הבעיה של הכרטיס הקודם, אך מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס החדש? כי כשמכוונים מאוורר לכיוונו הוא עדיין נתקע, בניגוד לישן.. והאם יכולה זאת להיות בעיה ברכיב אחר? אשמח אם תעזרו לי, זו בעיה שמציקה לי ולמחשב שלי כבר די הרבה זמן..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני זקוק נואשות לעזרה! אני לא מצליח להגדיר RAID בלוח הזה עשיתי הכל לפי המדריך של הלוח אבל הוא לא נותן לי את המסך שבו אני לוחץ CTRL+J כדי להיכנס RAID UTILITY מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בערך חצי מהמשחקים על המחשב עובדים לגבי החצי השני אתה מפעיל את המשחק זה עובר למצב FULL SCREEN ואז חוזר לדסקטופ משחקים שעובדים FATE משחקים שלא עובדים HELLGATE FABLE הכל התחיל אחרי שהקספרסקי הודיע לי שקובץ בשם EXPLORER.EXE (אבל במיקום שונה מאיפה שהוא אמור להיות) הוא בעצם קילוגר אז עשיתי לו TERMINATE ו APPLY TO ALL
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי , יש לי לוח אם אסוס P4S533-VM שתומך ב - USB2 הביוס מוגדר usb2 enabled , כל הדרייברים מותקנים בדקתי את כל ה 6 כניסות , קדמיות ואחוריות אבל הוא לא מזהה התקני USB2 . רעיון ? תודה גולן
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עשיתי format למחשב ואחרי זה התקנתי WINDOWS ובשלב שאחרי העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול מחדש ושמופיע המסך השחור של XP אז הוא ניתקע דברים שניסתי ולא עוזר *ניסיתי כמה גירסאות שעובות של WIN *ניסיתי הארד דיסק אחר למקרה ולא יודע *ניסיתי אתחול איטי ועדיין לא עוזר תמיד ניתקע באותו שלב והמחשב עבד לפני הפירמוט אז לא יודע אם זה חומרה או בעיית תוכנה אשמח מאוד לעצה כי אני כבר תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
[קניתי מחשב חדש ואני צריך להוריד ולהתקין דרייברים מעודכנים, האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים כדי להתקין את החדשים?. תודה מראש. נ.ב אני לא הכי מבין במחשבים ומבקש הסברים ככל שניתן.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מפעיל תמחשב מחדש הוא איטי כזה ניהיה לי פס לבן עם קווים שצריך לחכות הרבה זמן עד שזה יתמלא עכשיו יש תתמונה הזאות של הוינדוס XP טעינה כזה כחול זז שזה גם 10 דקות עד שזה מגיעה לברוך הבא והמחשב עצמו עושים לי אל תשלח אל תוכנות שאני מפעיל לפעמיים והכל האיטי!! אני משחק במחשב העכבר ניתקע לפעמיים זז לי לאט אני לא בטוח אבל אני חושב שהמחשב מתחמם תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחשב חדש, עבד יפה בערך שבוע ופתאום מת (נתקע באמצע HL2 ואז מת). הסימפטום: נדלק לכמה שניות (לדים דולקים, כל המאווררים דולקים, לד של DVD דולק) ואז נכבה (לא מגיע לביוס ואין כלום על המסך) וא נדלק שוב וכו' . התחלתי לנתק דברים (זכרונות, HD, כרטיס מסך) ושום דבר לא השתנה (אפילו לא מצפצף כשאין זכרונות אבל הכראיס מסך צפצף כשניתקתי לו את החשמל) עד שנתקתי את החיבור ATX_12V ואז המחשב נשאר דלוק (ספק ולד PWR) אבל כמובן ששום דבר לא קורה כי ה 12V לא מחובר. ניסיתי גם לרסט את הביוס אבל לא עזר (הגיוני אם אני בכלל לא מגיע לביוס). נראה לי שזה או ה12V של הספק או הכניסת 12V בלוח אם , יש רעיונות? המפרט: GA-P35C-DS3R Q6600 עם טוניק 2X1Gb של Patriot 8800GTS 640Mb של leadtek corsair 520 כל רעיו…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני משחק המסך עושה מעין פלאשים מוזרים כאלה ואז כשאני יוצא מהמשחק יש לי תהודעה הזאת(שלא רואים מה כתוב בה) http://img153.imageshack.us/img153/5551/thermalic7.jpg
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
דוד שלי הביא cd rom מהצבא ואני רוצה לדעת אם זה תורב או לא.... איך אני יודע???
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-