תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
לאחר שידרוג הווינדוס 10 באנגלית אך ניתן להפוך לעברית תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP על הארד דיסק של מחשב נייד (התקנתי כשהו מחובר למחשב נייח עם מתאם)...עד פה הכל בסדר הווינדוס עולה כשהוא מחובר למחשב הנייח והכל טוב. כשאני מחזיר אותו למחשב הנייד אני מפעיל את המחשב ולפני שאמור להיות המסך שטוען את הווינדוס אני פשוט רואה מסך שחור ולא קורה כלום.. מה לעשות?? חשוב לציין שההארד דיסק חדש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי צורב שלא מזוהה לא במחשב שלי , לא בניהול דיסקים ובביוס רשום שלא נמצא הצורב ? החלפתי כבל ide לאחר ,ולא עזר החלפתי גם צורב לא עזר , מחכה לעזרתכם?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני משחק CS ויש לי פינג של 20 25..ומשום מה יש לי תקיעות במשחקים חשבתי אולי זה קשור לאיזה חלק שצריך להחליף במחשב.. זה המפרט: מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT]זיכרונות- System Memory 2043 MB]DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)]מארז-Computer Type ACPI x86-based PC ,SERVICE PACK 1
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
המחשב שלי נתקע אחרי שחיברתי מדפסת בUSB, לחצתי ריסט והוא לא הגיב, אז ניתקתי אותו מהחשמל ומאז הוא לא עולה... מסך שחור, אין POST ואין צפצופים. ניסיתי לאפס ביוס אבל גם זה לא עזר. אני חושד שהלוח אם מת לי, (מצאתי איזה חלק מתכתי שהתעופף במחשב אחרי שחיברתי את הUSB וכנראה שקיצר משהו בדרך), איך אפשר לבדוק אותו אם אין לי לוח אם נוסף זמין?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לנקות תמחשב והוצאתי תזיכרונות והכל , אני בא להחזיר כבר כמה פעמים שאני מחזיר ומוציא ורשום לי במחשב זיכרון מותקן RAM : 8 GB , אבל רק 3.99 GB ניתנים לשימוש אלה הזיכרונות שיש לי G skills 2x2GB 1600MHZ 7-8-7-24 G skills Ripjaws 2x2GB 1600MHZ 7-7-7-24 duel channel בביוס זה מזהה רק 4 GB וזה הדגם של הלוח אם GIGABYTE P55A UD3 אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא ,אם הזיכרונות לא היו תקינים אז הייתי יודע אבל מכיוון שנראה לי שהכל תקין אז אין שום סיבה שלא יהיה 8 GB ..פשוט
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מידי פעם המחשב עושה הפעלה מחדש . סתם ככה באמצע העבודות והמשחקים
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ניסיתי לעשו הכל לפי המדריך וזה מה שהוא מראה לי: Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000EA, {82b49da8, 82d711e8, f8a9dcb4, 1} *** WARNING: Unable to verify timestamp for hal.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for hal.dll *** WARNING: Unable to verify timestamp for nv4_disp.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nv4_disp.dll *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for win32k.sys - ERROR - could not read driver name for bugcheck parameter 3 Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp+3871c ) Followup: MachineOwner --------- kd> g ^ No runna…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , הורדתי את התוכנה avi recomp לקידוד סרטים וסדרות והשמת כתוביות בעברית , אבל זה לא נותן לי להוסיף כתוביות למה ? איך אני מוסיף כתוביות? (למרות שלחצתי על אפשר\בטל) אני לוחץ על טען כתוביות אבל אין לי מאיפה להוסיף כתוביות ... תמונה מסך להמחשה : אני לא מבין איך אני מעלה כתוביות ומאיפה??
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לנקות מחשב מאבק? כל כמה זמן צריך לבצע ניקיון? אילו תרסיסים\מוצרים מומלצים אני צריך לקנות על מנת לקבל ניקיון טוב? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
מה הבעיה? למה אני לא יכול לצרוב דרכו דיסקים רגילים? מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הת'רד ה 10 על המחשב שלי אם לא יותר,שכה יהיה לי טוב. המחשב שלי חדש.. נקנה לפני חודשיים וחצי,הנה כל מה שקרה: לאחר התייעצות בפורום על מפרט,ולאחר כמה קיצוצים שלי ,הגעתי למפרט למחשב זה. (ראו חתימה). כשהגיע המחשב.. הוא היה בסדר בהתחלה. התחלתי להתקין אינטרנט,תוכנות הגנה וכו'. לאחר יומיים אכזבה.. המחשב ממש איטי. הכרטיס המסך הראשון - איכות ירודה,מסכים שחורים (!) ,תקיעות. הכרטיס הוחלף . לאחר מיכן המחשב נבדק,המחשב עובד כמו מחשב פנטיום 2. (אבל,המעבד עובד פיקס. הכרטיס מצויין,הזיכרון טוב ) במעבדה ששם נבדק המחשב אושר שהלוח דפוק. סיכמתי עם המעבדה שאחליף את הלוח אחרי פסח. החלטתי בכל זאת לפרמט מלחצים אחרים,פירמטתי.. המחשב נשלח למעבדה שנית,נבדק שוב.. מה קרה? פתאום הם מאשרים שהלוח בסדר. והמח…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
למרות שיש לי 10 גיגה פנויים במחשב
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
משחה טרמית תעזור להוריד את הטמפ של מעבד סלרון מ70מעלות לטמפ תקינה??? המאוורר מיסתובב 4100 סיבובים לדקה... כי אני נקתי את המישחה ואין מישחה עכשיו המחשב עובד בלי מישחה... אני לא יודע מה הייתה הטמפ שהייתה מישחה כי זה מחשב שקניתי בחלקים יד שנייה אז לא בדקתי איך שהוא הגיע נקתי את הכל כולל המישחה...
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19" דגם MAG B916 נוצר לי נתק בחיבור אחד החוטים בתוך קונקטור ה- VGA (קונקטור 15 פין D-SUB) ניסיתי להחליף את הקונקטור בלבד אבל ללא הצלחה. האם מישהו יודע היכן ניתן להחליף כבל זה בלבד? נראה לי מוגזם לקנות מסך חדש בגלל בעיה כזו. אם יש למישהו מסך MAG ישן, ממשפחת דגמים זו, שלא עובד שניתן לקחת את הכבל ממנו - יכול להיות פתרון מעולה. בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. אתמול בלילה התקנתי את המשחק The amazing spider man למחשב מTORRENT ואחרי שהתקנתי אותו והפעלתי אותו נפתח לי לאנצ'ר ברוסית [אני לא יודע רוסית] ולחצתי על הכפתור שנראה לי שהיה אמור לפתוח את המשחק בהתחלה לא קרה כלום אחרי שלחצתי על הכפתור אז לחצתי שוב כמה פעמים אבל כלום לא קרה ואחרי איזה דקה שתיים המחשב פתאום נכבה מעצמו ולא נדלק יותר אז ניסיתי כמה דברים שקראתי באינטרנט כמו להחליף את הכבל שהולך לחשמל ולמחשב וכמובן הוא לא עזר אז פתחתי את המארז וניסיתי עוד מדריך שאמר לי לנתק את הכרטיס קול את הכרטיס מסך צורב וכרטיס ראם אחד וניתקתי אבל עדין לא עבד והמחשב לא נדלק אז יש לכם איזה הצעות מה לעשות? מזל שיש לי את המחשב נייד לפחות
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
באמצע עבודה על המחשב, המסך נכבה, ואז נכבה ונדלק לסירוגין, ככה איזה כמה שעות עד שכיבו את המחשב. מאז שכיבו אותו אני מנסה להדליק אותו אבל: הלוח נדלק, אבל מייד קופא, אפילו לא מגיע לסריקת כונן הדיסקטים. פשוט קופא. נדלקת מנורת התראה שאומרת שיש לאתחל את הגדרות CMOS ועשיתי זאת על ידי שינוי בג'מפר, כי כמובן לא רואים כלום על המסך שכן נדלק אך לא מראה כלום. לא עזר! החלפתי סוללה בלוח אם - לא עזר אם אני מעיף את כרטיס המסך, אז בעת ההדלקה יש ציפצוף ארוךךך ואז הוא כן מגיע לסריקת כונן דיסקטים (הנורה שלו נדלקת) ואז שוב קופא מה עושים? לוח אם Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלומות חברים!!! מקווה שהכול טוב.... טוב אז ככה...בזמן האחרון הביצועים של הכרטיס שלי ירדו .....(redeon 9600 se) כלומר רק במישחק 1....קאונטר סטרייק 1.6 (למי שמכיר)... כלומר...ה-fps שלי היה כול הזמן על 100 יציב בלי נפילות...וביום בהיר אחד פיתאום זה 30 או 40.....ניסיתי הכול...להתקין דרייברים חדשים, תישנים... כלום... אחרי כמה ימים שאר המישחקיםפ לא ממש עובדים כמו שצריך...אני ממש לא מבין..מה קרה...בבקשה מישהו יכול לעזור אני נואש פה!!!!! :s05: תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני בדיוק אחרי פרמוט של המחשב אחרי בעיה שנוצרה כנראה ע"י תולעת.. החלטתי שבגלל שלא חסר לי מקום במחשב, אני אגבה להבא את כל המערכת ע"י יציאת אימג' של הדיסק או בכל צורה אחרת שמאפשר שחזור מהיר של כל המידע והמערכת לדיסק. מה שאני צריך זה שתגידו לי מה התוכנה והשיטה המומלצת שמאפשר לשחזר לאחור הכי בקלות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה אני בוחר את סוג הכרטיס מסך , סדרה והמוצר שלי ואת מערכת ההפעלה שלי שהיא ווינדוס 7 64 ביט אני מוריד את הקובץ וכשאני נכנס אליו זה כותב לי שזה לא תואם לרכיבים שיש לי במחשב או משהו כזה וההתקנה יוצאת אז איך אפשר לעדכן את הכרטיס מסך?!?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי נתקע כל פעם במצב אחר... לפעמיים המסך נהיה שחור והוא רושם לי sync out of range לפעמיים הוא סתם נהיה שחור בלי כלום... ולפעמיים הוא נתקע אבל לא נהיה שחור נגיד אני באיזה אתר אז רואים את האתר אבל המחשב לא מגיב לכלום כמו סתם תמונה מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שנה טובה! אז התחדשתי ב Corsair Force 60GB חדש, הבעיה - מהירויות נמוכות - קריאה 200 MBs, כתיבה 60 MBs. (במתכונת רצף - Seq). מה שאמור להיות: קריאה 285~ MBs, כתיבה 275~ MBs. עכשיו, התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כשבדיעבד התברר לי שהביוס על IDE ולא AHCI. והכונן אמור לעבוד בתפוקה מלאה בצורה הזאת. אז מצאתי דרך (ממש לא מסובכת, נגיעונת ברג'סטרי), כדי שאני אוכל להפעיל את ה AHCI בביוס והווינדוס יקבל אותו. כך עשיתי. לא השתנתה המהירות. ניסיתי קצת לעדכן איזה Controller שקשור לChipset, גם לא עזר. בדקתי את התוצאות בכמה בנצ'ים. מערכת: Intel Core 2 Duo E6600 ASUS P5B-Deluxe (P965) 4GB RAM Radeon 4870 יש לי עוד 4 הארדיסקים נוספים (HDD, לא SSD), רק אם זה רלוונטי... תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת יותר לעומק מזה TDP הבנתי שזה ערך מקסימלי של פליטת חום של המעבד הכוונה אם למשל מעבד או רכיב כלשהו אחר במחשב בעיקר התייחסות למעבד שהTDP שלו נמוך זאת אומרת שהוא מעבד "חלש" יחסית לעומת מחשב עם TDP גבוהה ואיך זה מתבטא במעבדי I7 עם TDP נמוך?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-