עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 8600 GTS של Gigabyte. האם יש אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי אליו ולהקליט את מה שמשודר? האם יש לכרטיס הזה Video in שאפשר לעשות בו שימוש או שאני חייב כרטיס טלויזיה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by panker,

היי, בעיה מוזרה, לפתע המסך שלי לא עובד על המחשב, כותב על המסך שהכבל לא מחובר. חיברתי את המסך למחשב אחר והכל תקין. ניסיתי להוציא את הכ. מסך ולהחזיר ללא שאר הכרטיסים - לא עזר כשניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב אחר (יותר חדש) - עבד תקין (גם הכרטיס מסך של המחשב החדש עבד על המחשב הנוכחי) הבעיה שאני לא יכול להישאר בתצורה הנל מכיוון שמחשב אחד (הבעייתי) מיועד לעבודה משרדית בלבד בעוד בשני לעיתים משחקים ולכן אני מעדיף את הכרטיס ה"חזק" יותר במחשב החדש (יחסית) מה לדעתכם עלי לעשות \ לנסות כדי לזהות היכן הבעיה , הייתכן שזהו לוח האם עושה בעיות ? מדובר על כרטיס מסך tornado TNT2 Innovision (הכרטיס היותר חדש שעבד על אותו מחשב הוא fx5700 של leadtek) תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  3. הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by Bios-Phere,

ברשותי מחשב ישן וטוב של NEC, פנטיום 3 שהותקן עליו WINDOWS XP והמחשב בקושי סוחב. ברצוני לפרמט את ההרד דיסק ולהתקין WINDOWS 2000. יצרתי דיסקט אתחול של DOS והגדרתי שהמחשב יעלה מכונן A בהתחלה. קיבלתי PROMPT ל A , אבל שניסיתי להריץ FORMAT C אני מקבל כל הזמן BAD COMMAND... מה אני לא עושה נכון? (תודה מראש ).

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. שלום, עברתי מחשב וקניתי כמובן הארד דיסק חדש והתקנתי עליו XP. אני מעוניין להתקין את הכונן הקשיח הישן (IDE) בנוסף לו, אבל אז תהיינה שתי מערכות הפעלה שיכולות לרוץ וכשאני אקבל את האופציה לבחור איזו להפעיל איך אדע איזו נמצאת על איזה כונן? ועוד שאלה.. יש לי פלופי, ואני מתעקש להשאיר אותו. אפשר לקחת כבל עם כמה חיבורי IDE ולחבר 1 ללוח אם 1 לפלופי ו1 לדיסק הקשיח הישן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. המחשב שלי קרס באמצע שימוש ב-DISK DEFRAGMENTER, לא הצלחתי להחזיר אותו ליציבות בשום צורה, אז כיביתי את המחשב "באלימות" והדלקתי שוב, ועכשיו הוא מסרב להעלות את מערכת ההפעלה, ניסיתי גם להעלות אותו ב-SAFE MOD, אבל גם אז הוא לא עולה. מה עושים? אני כמובן מעדיף שלא לפרמט לחלוטין את המחשב ולהתקין הכל מחדש, אבל אם חייבים, אני אעשה גם את זה, האם קיימת איזה שיטת RECOVERY שלא כוללת פירמוט?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קניתי מחשב הוא הגיע אתמול בקיצור נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך כדי לשנות משהו אבלזה בעיצוב שונה מהעיצוב הרגיל שאפשר גם לעשות אבל אני לא ידוע איך הינה תמונה של העיצוב הנוכחי אני רוצה כמו שהיה לי לפני זה את העיצוב הרגיל הפשוט עם הלשוניות ... בבקשה עזרה בדחיפות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. היי לכולם אני מעוניין להסיר ולהתקין מחדש את האינטרנט אקספלורר שלי אם אפשרי לשלוח לי לינק עם מקום להורדה אשמח ובנוסף לזה הסבר איך אני מתקין יום טוב לכווווווווווולם

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. הי. מדובר על לפטופ של לנובו שביצעתי לו אתחול ל"FACTORY DEFAULTS" דרך התוכנה המצורפת אליו. ה-WINDOWS עובד בסדר גמור. אממה, כל פעם שאני עושה אתחול, הוא נותן לי 3 אפשרויות (UPGRADE, XP ועוד משהו) ואני צריך לבחור את הראשונה. והוא כברירת מחדל רוצה את השלישית. הבנתי שניתן לערוך את הקובץ BOOT.INI בכדי לשנות את זה, אבל אני פשוט לא מוצא את הקובץ. ב-C גם לאחר שאפשרתי צפיה בקבצים נסתרים לא ראיתי אותו! ניסיתי להעביר ממחשב אחר, אבל מהמחשב הזה אני פשוט לא רואה את הקובץ ברשת ! (והמחשב השני כן..) בשניהם אני מחובר כמנהל. לדעתי הקובץ חייב להיות איפשהו, גם חיפוש בכונן לא מצא אותו.. איזשהן הצעות ?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  10. היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף. חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק' לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by comablack,

אהלן יש לי lg 19 כבר 6 שנים בשבוע האחרון למטה בצד שמאל בקצה של הזכוכית של המסך ישנו כתם שקוף שהלך וגדל בשבוע האחרון כאילו יש בפנים דבק והוא התיבש הכתם הזה פנימי כמובן למישהו יש מושג מה זה ? מכווה שהבנתם את ההסבר תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הכל עבד בסדר לפני ההתקנה מחדש (XP), עשיתי רק התקנה מחדש לווינדוס עקב וירוסים וכו'. יש לי צורב DVD מדגם - Optiarc DVD RW AD-5170A של חברת NEC. ולאחר ההתקנה הוא לא קורא דיסקים DVD (CD כן), פשוט לא מזהה את הדיסק בכלל כאילו. חיפשתי driver - ים אולי צריך (למרות שבהתקנה הראשונית לא היה, רק לחבר אותו וזהו..), כל מיני firmware אולי, לא ממש מצאתי ולא עזר כלום. למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות ?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה עם הצורב DVD... אני מכניס דיסקים של DVD והוא פשוט לא מראה כלום... כאילו שהדסיק ריק... ואז אני עובד עליו, אני עושה כאיללו אני רוצה לצרוב עם הדיסק הזה ואז הוא אומר שאי אפשר כי יש משהו בתוך הדיסק.. ווכה זה אם 90% מהדיסקים של הDVD שלי.. סרטים תמונות הכל... הדיסקים לא שרוטים או משהו הם במצב טוב... מה דעתכם? ד"א דיסקים רגילים הוא כן מעלה...

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  14. היי אני לא מבין איך להרכיב דיסק קשיח במארז SAGITTA. בבקשה מי שיודע שיסביר לי. תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ORBIT,

האם יתכן מהירות סיבוב (RPM) של המאוורר של המעבד הוא *רק* 577 RPM? בתוכנה המפקחת יש סימן קריאה מהבהב! יחד עם זאת הטמפרטורה של המעבד היא 37 מעלות. מעבד E6750 עם מאוורר מקורי שלו. וגם מאוורר של המארז 12 ס"מ *רק* 1347 RPM? הטמפרטורה 41 מעלות (מארז סגור). זה הגיוני?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב כבר כמעט שנה ואני לא מצליח להנות ממנו מהסיבה הפשוטה שאני בצורה קבועה מחליף בו חלקים בגלל שהם מתקלקלים. כל כמה חודשים ההארד דיסק שלי 250GB sata2 samsong מתחיל לתקתק ואז אני צריך להחליף בחדש ולחיות מהגיבויים וזה עושה לי את החיים קשים מאוד. כבר החלפתי לוח וזיכרונות והבעיה נשארה בהינה.מה כבר יכול להיות שאני עושה ששוחק את ההארדיסקים ככה אחד אחרי השני? בחנות שממנה קניתי את המחשב חושבים שהבעיה ממני אבל שאלתי מה כבר יכול להיות שאני עושה שגורם לזה(לפחות שאני יידע כדי לדעת לא לעשות זאת להבא) לא הייתה להם תשובה. וסתאם פרט שתדעו אם תהיתם , אז לא , אין לי משחטה של הארדיסקים בבית אז מה זה יכול להיות? אהה וקצת רקע : גם בהתחלה כשקניתי את את המחשב אחרי חודשיים אז לא רק …

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by A.M,

אז ככה בהתחלה הכל עבד כרגיל...הכנסתי דיסק לסידי רום והוא פעל והכל הוצאתי ואז אחרי כמה זמן ניסיתי לפתוח את הסידירום הוא נפתח אבל הוא לא קורא את הדיסקים שאני מכניס והוא משמיע קול כזה מוזר כזה ואז הוא בכלל לא עובד ..בבקשה תעזרו לי.. ???

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by sm0g,

אהלן! לחברה שלי יש בעיה ממש מוזרה במחשב: בזמן צפיה בדפי WEB מסוימים (לא כולם) המסך כולו נהיה מטושטש. אם מורידים את הדף למטה, המסך שוב נהיה חד. ניסיתי לעדכן קרייור של כרטיס מסך - לא עזר. יש לה windows XP על Pentium 4, מסך CRT... מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. לאחר שקרס לי הדיסק הקשיח הקודם קניתי חדש... WD800BEVS חיברתי אותו והכנסת את הדיסק של הווינדווס אבל הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח שלי... סוג הכונן הוא SATA וראיתי בFAQ שצריך להתקין את הדריברים מדיסקט, אין לי מקום לדיסקט במחשב הנייד... התקנתי את הדריבר של הדיסק הקשיח והוא סידר לי מחיצה של FAT והיה כתוב שאחרי שאני יצא מהתוכנה שהתקנתי איתה את ההארד דיסק שאני יכול להתקין את הווינדווס ועדיין לא מזהה... אה וגם בחיפוש שלי מצאתי שצריך להתאים את לוח האם לדיסק, ואני לא יודע מה לוח האם שלי... מחשב Presario 300c או שתגידו לי איך לגלות כי בלי WINDOWS אני לא יודע... עזרה בבקשה =\ תודה רבה מראש

• 57 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by shai82,

שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס (P4 2.8 (478 ,לוח אם של MSI. הבעיה היא שבחצי שנה האחרונה נאלצתי להחליף 3 ספקים שעושה רושם שנשרפו (המחשב נדלק רק אחרי החלפת ספק). כמו כן המחשב מבצע ריסטים במהלך העבודה באופן קבוע, שללתי בעיית תוכנה. בבדיקת זכרון התגלו המון שגיאות, אך כשבדקתי את הזכרונות במחשב אחר הם יצאו תקינים. יכול להיות שיש בעיה רצינית בלוח ? תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי בעיה בשידור אינטרנטי ששומעים את האודיו לפני שרואים את הוידאו ..או הפוך בעצם ..לא שמתי לב כלכך חח יש דרך לסדר את זה ? הבעיה אצלי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by tomer_bb,

שלום אני מעוניין לדעת כיצד צורבים דיסק מוגן - copyrighted אודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  23. Started by KaBuKiM,

בוקר טוב כולם, אז ככה. כבר כמה ימים שהמחשב שלי מתריע לי שמשהו לא בסדר איתו. הוא לא באמת אומר "אחי, אני לא בסדר", אלא בעיקר נופל במצבים מוזרים. למשל, אני משחק Oblivion בכיף כשאחרי כמה שעות (זה לא זמן קבוע) המשחק נתקע ותוך כמה שניות המחשב מאתחל את עצמו. ככה זה יומיים-שלושה (ממש התחיל כשהתקנתי את המשחק). אתמול, בלי קשר לזה, כביכול, חיברתי קורא כרטיסי-זיכרון ל-USB כדי להעביר תמונות מהמצלמה והופס - המחשב קרס ושוב אתחל. היום בבוקר קמתי והמחשב לא הגיב (הוא עובד 24/7). המאוורים מסתובבים, המחשב נשמע כרגיל אבל אין תמונה, אין עכבר ואין מקלדת. מת. אני מאתחל - כלום. נאדה. כיביתי, ניתקתי את כבל החשמל, חיכיתי כמה דקות ושוב הדלקתי - נשמע כאילו הכוננים התחילו לזוז, המאוורים עובדים אבל אין…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  24. יש לי ראוטר של LevelOne מדגם WBR-3400TX. כל המחשבים מחוברים ישירות לראוטר (ולא אלחוטית). במחשבים שיש לי בהם XP אני צריך להתקין NetBios כי אם לא אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. במחשב החדש שלי עם ויסטה, לגלוש באינטרנט אני יכול, ואפילו לראות מחשבים אחרים ברשת לפעמים, אבל כשאני מנסה להכנס לתקיה המשותפת שלהם אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר אליהם. התקנתי NetBios גם בויסטה אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by skytex,

קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו בבית מדובר בלוח אם אסוס 680I מעבד של אינטל 6750 כרטיס מסך של XFX 8800 GTS 640 זכרונות של ocz הארד דיסק: סייגייט 250 ג"ב sata 2 החלטתי להתקין ויסטה ולאחר ההתקנה שמתי לב שבאיזשהו שלב פעולות של הההארדיסק כמו להכנס ולצאת מספריות התחילו להתקע ולאחר משהו כמו חצי דקה זה ממשיך , בין לבין התקנתי מחשק שיחקתי ולא היו שום תקיעות , לאחר שחזרתי לגלוש באינטרנט ולפתוח ספריות שלי בכוננים חזרו התקיעות גם בטעינת דפי אינטרנט. כמו כן כאשר כיביתי כמה פעמים את המחשב הshut down לקח הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. ולבסוף אחרי איזה שעתיים וכמה ריסטרטים הווינדוס בכלל לא הצליח לעלות גם לא בsafe mode השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? בחרתי לפרסם בבעיות חומרה כי נראה לי שזה…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים