תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב נדלק אך מערכת ההפעלה לא עולה וזו האזהרה שמופיעה לי באיתחול המחשב: warning: system boot fail your system maybe overclok fail or post interrupted, enter setup to load defaule מה מהות השגיאה ומה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי לפני יומיים פיתאום העלתי את המחשב והמסך לא נידלק - זאת אומרת האור הכתום לא הופך לירוק ויש לי NO SIGNAL. החלפתי כרטיס מסך אפילו וזאת עדיין אותה בעייה.. מה זה יכול להיות?:\
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד הוא כל הזמן מתנתק נראה לי שיש בעיה במגע בחיבור של החשמל והמחשב. כשהמחשב היה תקין אני זוכר שהחיבור בין השניים היא קשה יותר והיה צריך להפעיל מאמץ קטן. היום הוא מחליק לשם די בקלות מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת הבעיה והאם יש חנות שיכולה לסדר לי את זה ולהליץ את כל השנאי
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב של דודתי. מה שיש לה שהמחשב עולה ולא נכנס לווינדוס. כאילו אחרי הטעינה של המחשב הוא פתאום מפסיק לעבוד. יש אפשרות להכנס למסך הביוס. נכנסתי ולא מצאתי שם את האפשרויות בחירה/בחירה שהמחשב יטען ישר מהדיסק של הווינדוס. זה מה שכתוב בעמוד של הביוס. bios fenrures serup 2A7G9KPNJ. יש לי תמונות של העמוד שצילמתי בפלאפון אם יהיה צורך.. אודה לכם על עזרה. תודה מראש. למי שלא הבין- אחרי הטעינה המחשב לא מפעיל כלום. הוא לא מגיע אפילו למצב שרואים טעינה של ווינדוס. אחרי שהוא שואל אם אני רוצה ללחוץ על del הוא מפסיק לעבוד. אחרי שאני לוחץ על del זה מגיע לי למצב של הביוס שיש בתמונות. אין שם איך להכנס לבוט..ואני לא יכול לעשות שהמחשב יפעיל את הדיסק של הווינ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נורת הדיו מהבהבת, שזה אומר זחסר דיו. האמת: דיו שחור (אחרי מילוי) קיים אבל דיו צבעוני לא קיים. בעבר זה הדפיס לי במצב כזה, אבל היום לא. מה עושים? XP
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי היום המחשב החדש - החיבורים נבדקו והם בסדר גמור, גם של הכרטיס מסך ללוח וגם של המסך לכ.מסך ואני לא רואה כלום. אני מדליק את המחשב, הכל מתחיל לפעול אבל המסך נשאר עם אור כתום. יש לי Q6600, GA-P35C-DS3R, SAPPHIRE X1950PRO 256MB. מה לעשות ? תודה מראש. נ.ב: הווינדווס לא מותקן, HD ריק. אבל לא אמור להופיע איזה מש'ו של הביוס?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סט עכבר ומקלדת אלחוטיים של חברת Logitech מדגם MX 700 Duo. לאחרונה החלו להופיע בעיות בתפקוד המקלדת כאשר כרגע המקלדת אינה מצליחה לבצע התחברות מול יחידת הרסיבר שלה. כתוצאה מכך לא ניתן כלל להשתמש במקלדת. חשוב לציין, כי בניגוד למקלדת, העכבר אכן מצליח לבצע התחברות בהצלחה לאותו הרסיבר. כמו כן, הסוללות שנמצאות במקלדת הן טובות ומלאות. אשמח מאוד לקבל עזרה לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית אתמול בלילה כיבית את המחשב והיום אני מנסה להדליק אותו והוא לא נדלק. כשאני מדליק אותו אני שומע שהמאווררים מתחילים לפעול לשנייה בדיוק ואז הוא נכבה . מה זה יכול להיות? הדבר האחרון שהתקנתי אתמול זה עדכון בעדיפות גבוהה של ווינדוס. (יש לי XP PRO) והיה משהו מוזר בו הוא סיים להתקין את עצמו ונתן רק אפשרות "סגור" ולא נגיד "הפעלה מחדש" ומיד אחרי זה הופיע עוד פעם העדכון שצריך להוריד אותו . ביצעתי את אותו עדכון מס' פעמים (גם דרך האתר של מיקרוסופט) וכל פעם הוא הופיע עוד פעם. ובגלל שהיה כבר מאוחר כיביתי את המחשב (הופיע במסך שצריך לבחור כיבוי , הפעלה מחדש או ניתוק סמל שצריך לעשות כיבוי כדי שהעדכונים שירדו יפעלו) ויום למחרת המחשב לא נדלק. המחשב בן שנה והמפרט שלו: ל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לשאול עם יש איזה תוכנה שבודקת לי את hard disk במחשב. מה שם התוכנה ? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? אני רוצה תוכנה שתבדוק לי את ה- hard disk במחשב, כמו התוכנה memtest שבודקת את הזיכרון . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתקע כל כמה שעות והייתי צריך לעשות ריסטרט ולהמשיך עד הפעם הבאה אתמול בערב הדלקתי את המחשב אחרי 4 ימים שלא עבד בכלל והתחיל להתקע כל מספר דקות. אני בדקתי וירוסים בשתי תוכנות שונות ולא היה כלום, הפעלתי את המחשב עם כרטיסי הזכרון לחוד(512*2 DDR2) וממשיך להתקע. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה המפרט הוא P4 3.2 512*2 DDR2 6600GT
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלו לכם !!! קניתי hard disk חדש למחשב פנטיום 3. חיברתי אותו למחשב הפעלתי את המחשב ואז הוא רשם לי שהמחשב עלה מין ריבוע אפור כזה שרשום עליו disk boot sector? מה זה ? ומה אני עושה? נ.ב הוא נתן לי להתקין מערכת הפעלה , אבל הוא מראה לי פעם ב.. את ההודעה הזאת. ואני רוצה לציין שוב שזה ארד דיסק חדש שקניתי!!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים הוצאתי את הכונן קשיח מן החשמל שחיברתי מחדש ראיתי שהמחשב חושב שאין לי כונן קשיח חשוב לציין שניסיתי את כל החיבורים כולל S.ata תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי איתו זיכרון RAM DDR2 2GB 800. נכנסתי לbios במחשב (יש לי לוח אם Intel DP965LT), והסתכלתי בbios בקטגוריה של הזיכרון וראיתי כתוב שהמהירות היא 667! אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני במיוחד שהלוח אם תומך בזיכרון 800. היה אפשרות של manual ואז אפשר לשנות ל 800. שיניתי ל800 ושמרתי. ואז המחשב לא עלה יותר. ניסיתי להוציא את הjumper בלוח אם או להזיז אבל לא עזר. שאני מדליק אותו הוא עושה פעם אחת beep ארוך שלושה פעמים, אבל אחרי שאני מדליק עוד פעם, אין שום beep. ואחרי זה שאני מדליק עוד פעם הוא עושה את הbeep הזה. אין לי כבר מושג מה יכול להיות, ניסיתי אולי להזיז את הזיכרון לslot אחר אבל לא הצלחתי לשים בslots האחרים.. מה אתם מציעים לעשות? תודה, אלעד.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך X800XL ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה אבל אני לא מצליח.. ניסיתי הכול שום דבר לא עובד.. התקנתי את העדכון הכי חדש.. ניסיתי לאלץ את הטלויזיה או לחילופין לעשות שהיא תהיה הצג המרכזי וכלום.. לדוגמא כשאני במאפייני תצוגה ואני לוחץ על צג 2 ואז רושם לו הרחב תצוגה לצג זה..אני עושה החל או אישור וישר אחרכך הוא מראה כאילו הצג לא בפעילות ולא עשיתי כלום כאילו חזר למצב ההתחלתי (שרואים ריבוע עם מנוקד כזה) בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות...
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ברשת P2P עם עוד 5 מחשבים. חלקם עובדים עם חלונות XP וחלקם עדיין על 98. יש מחשב אחד ברשת (XP) המשמש כמחסן נתונים וכל מאגר הנתונים נשמר עליו. בכל פעם שעמדת XP ניגשת לשרת הנתונים ע"מ לההכנס לספריה עם קבצים מסוג EML יש עיכוב בגישה והמחשב מראה סימן של פנס של חיפוש והמתנה לנתונים. כשניגשים לנתונים מסוג אחר (PDF, פקסים , תמונות ואחר) אין בעיה כזו. מחשבי ה 98 ניגשים לכל הקבצים במהירות גבוהה וכשמנסים לפתוח ספריה עם קבצי EML בשרת הספריה נפתחת מיידית. רק למחשבי ה XP יש בעיית גישה לספריות עם קבצי EML. אנו מחוברים עם כרטיסי רשת ומוגדרים נכון. טכנאי שמכר לנו ציוד, מנסה למכור לנו תוכנת סרבר ואומר שכך תיפתר הבעיה. האם משהו יכול לעזור ולתת פתרון לפני שנרכוש תוכנת סרבר (שהיא…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
חיברתי לאחרונה למחשב כונן 80GB, במטרה להתקין עליו מערכת הפעלה, אחר כך, אחרי שכיוונתי את ה-BIOS לעלות מ-CD (בשביל להתקין WINXP), הוא עשה ריסטרט ללא מסך כחול, ומאז נדלק לרגע (הנורה של המסך עוברת מצהוב לירוק, ככה שהוא מקבל אות מהכרטיס מסך), ונכבה, נדלק לרגע, ונכבה שוב, הדבר הראשון שאני הולך לנסות עכשיו, זה לנתק את הקשיח שיתכן שדפוק, ואז לנסות להדליק את המחשב, לעומת זאת, במידה וזה לא הקשיח (שהמחשב בכלל לא פנה אליו עד עכשיו, ככה שליקויים בו לא אמורים להתגלות), מה עשויה להיות הבעיה? יתכן וזה הלוח?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה במסך במחשב , זה מחשב של dell. והאחים שלי שיחקו במחשב , ופיתאום נהך לי המסך לצד שני. מה הכוונה נהפך כל השורת משימות ההתחל וכו' הם עכשיו הפוכים , כאילו עם אני הופך עכשיו את המסך אז אני יראה טוב. איך אני מסדר את זה שיחזור הכל כמו שהיה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילולהופיע על המסך פסים באיזור הסמן של העכבר, טקסט לא היה מוצג כראוי, ולפעמים המסך היה נכבה ונדלק בלי הפסקה. החלפתי מסך, והבעיה נמשכה. גם לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. ניקיתי אם הכרטיס מאבק, אבל זה לא עזר ממש. התקנתי את התוכנה SmartDoctor של ASUS, ונראה כי הפסיקו הבעיות האלה, אלה שעכשיו קבצי וידאו לא נראים טוב, ונתקעים. רציתי לשאול אם הבעיה היא בכרטיס מסך, ואם כן, האם יש דרך לפתור אותה חוץ מקנייה של כרטיס חדש. ברשותי לוח-אם P4T של ASUS, דיי ישן, ולכן החיבור הוא AGPx4. רציתי לדעת אילו אפשרויות קנייה יש לי, אם אפשר לקנות AGPx8, כי קשה למצוא כרטיסים מתאימים (אני לפחות לא מצאתי). אם מישהו מכיר כרטיס מתאים טוב, במחיר סביר (כפי שאתם מבינים, המחשב ישן, ולא שווה הש…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GS עם הדרייברים החדשים של NVIDIA אני חייב לציין שגם עם הדרייברים הקודמים שהיו לי התופעה חזרה על עצמה. יש לי מסך 17' שעובד על 1024*768 של LG. ממה יכולה להיווצר התופעה?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הגיע לי מאוורר לכרטיס מסך .. עכשיו הוצאתי את הכרטיס 8600GT ושמתי את המאוורר ניסיתי להפעיל את המחשב נדלק וזה אחרי כמה שניות שהוא עדיין בהפעלה הוא נכבה ולא נדלק לי מאז .. מה הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איפה אני אמור למרוח את המשחה על הריבוע השחור במרכז שכתוב עליו nvidia או על כל הריבוע ? והמשחה זה כמו נוזל כזה כמו דבק לבן ? וכמה למרוח על המקום ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-