עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by matan770,

לפעמים אני שומר תמונות מהאינטרנט או חברים שולחים ואני רואה את זה ולא את התמונה. מזה? למה באינטרנט אני רואה ופה במחשב לא?.?..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by zion561,

תראו המחשב שלי אני משתמש בוא חצי שעה ככה והוא פתאום קופא העכבר והמקדלת לא מגיבים ואני צריך לעשות ריסט ולפני כ חודש קניתי כרטיס מסך חדש וספק וזיכרון ואני לא מצליח להבין למה זה קורא כי המחשב שלי לא חם הנה הטמפרטורות מעבד 31-32 כרטיס מסך 50 דיסק קשיח 35 או שלפעמים המחשב עושה ריסט וזה לא קרא לי אף פעם בעבר לפני שקניתי תרכיבים וניקיתי עם פן תמארז והכול וגם הספק אמור להחזיק תכרטיס HEC 400TRT 400W אם אני לא טועה בעכבר הישן שלי הוא גם היה ניתקע והכול היה קופא וזה וקניתי עכבר חדש וזה עבר אולי זה הבעיה.? מה עושים?

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  4. אהלן, יש לי בעיה בנייד של דל,שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לטעון את הביוס ולפעמים הוא נתקע ואני צריך לכבות ואז להדליק שוב,לפעמים אני צריך לעשות את זה איזה 5-6 פעמים עד שהוא נכנס. בהתחלה חשבתי שאולי הוא מנסה להתחל ממקומות אחרים ורק אז מגיע להרדדיסק אבל בדקתי וזה לא זה, הכל בביוס ניראה בסדר,אבל זה עדיין קורה,אני לא נתקלתי בבעיה הזאת אף-פעם. אחרי שהביוס טוען הכל בסדר,הכל רץ סבבה,זה רק הבעיה זאת. אשמח לעזרה, יהונתן.

5. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, יש לי במחשב כרטיס קול מסוג SB Audigy2 ZS. הכרטיס אצלי כ4 וחצי שנים. כשאני מעלה משחקים אני שומע מעין "פיצפוצים" ברקע, וסאונד מקוטע לפעמים. כמו כן, לפעמים הכרטיס לא מזדהה בערוץ הPCI, מה שדורש ממני להחליף סלוטים עד שזה נקלט.. המפרט שלי: Amd 64X2 4200+ Asus A8V Deluxe Radeon 1950 Pro 2GB RAM DDR400 אשמח לעזרתכם. *עריכה: האם ייתכן שהכרטיס מאט ביצועים במשחקים בגלל הסימפטומים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. יש לי כונן חיצוני של 160GB שמחובר דרך USB ומדי פעם כשאני מנסה להעביר אליו קבצים, הוא מודיע על שגיאה והכונן מתנתק יש על הכונן יותר מ60 GB פנוי... יש למישהו רעינות ניסיתי להחליף כבל, לנתק ולחבר מה עוד לנסות? גודל הקובץ שהוא לא מצליח להעביר הוא 1.2 GB... אבל עושה מדי פעם בעיות גם בקצים קטנים יותר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by tamr,

שלום לכולם שאני נכנס לאינטרנט אקספלולר מופיעה לי שגיאה של הפניית זיכרון וגם שאני נכנס לSAMP תמונה לשגיאה : תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by al_n,

אין לי כח לרשום הכל באנגלית אז בקיצור: זוהתה בעיה במערכת ווינדוס כובה כדי למנוע פגיעה במערכת.. הבעיה נוצרה בכלל הקובץ: atidvag הבעיה עלולה להתעורר כאשר מנהל ההתקן של התצוגה נלכד בלולאה אינסופית בעת שהוא ממתין שחומרת הוידאו תעבור למצב לא פעיל. נושא זה מציין בדרך כלל בעיה בחומרת הוידאו או אי-יכולת של מנהל התקן התצוגה לתכנת כיאות את החומרה please check whith your hardware device vendor for any drivers update 0X000000EA מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. Started by silky,

אהלן, בשבועיים האחרונים "אכלתי" די הרבה ריסטים/קפיאות פתאומיות וסבלתי בשקט עד היום בבוקר: כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נתקע בשלב האחרון לפני העלאת הWINDOWS(בדיוק לפני שצריך לראות עכבר). לפעמים הוא אפילו לא מזהה שיש הארד דיסק בכונן.(לא ברור למה). אוטומטית חשבתי שזה ההארד דיסק דפוק, אבל הוא יושב במקום מאוורר מאוד ושומר על אכלה טמפ', מה שגרם לי לחשוב שאולי זה הספק(400W ג'נרי). שני הרכיבים באחריות ואני באמת שלא יודע מה לעשות. אם זה ההארד דיסק אני צריך לגבות אותו איכשהו כי יש לי שם דברים חשובים. עזרה? תודה עדכון: ביטלתי את הריסט האוטומטי וכעת אני רואה מסך כחול כאשר אני מנסה להפעיל: "UNMOUNTABL_DISK_VOLUME". הלך הדיסק הא? האם ישנה תוכנה להורדה שבודקת סקטורים בדיסק(BOOTABLE)?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  10. Started by dondon,

הורדתי והתקנתי בטעות תוכנה שכנראה היא סוג של וירוס כי מיד אחרי ההתקנה הופיעו הסימנים הבאים: 1.דף הבית השתנה ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה (השתנה לhttp://asecuremask.com/). 2.בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעה : "asD release" ואני צריך ללחוץ אישור כדי לסגור את הדפדפן. 3.בסרגל ההפעלה המהירה של חלונות (צד שמאל למטה) מופיע לי סמל מהבהב שמשתנה מסימן שאלה לX וכתוב System Alert ...(אני לא חושב שזה של חלונות אלא של הוירוס עצמו כי אי אפשר לסגור את זה...). 4.מה שהתקנתי (שזה כנראה הוירוס) נמצא בכונן C אבל אי אפשר למחוק את זה (אדם אחר או תוכנית אחרת משתמש בקובץ)... 5.סרקתי את המחשב עם נורטון אנטי וירוס 2007 (גירסא מלאה מקורית מדיסק) סריקה מלאה ולא מצא כלום. 6.סרקתי גם עם AD…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by GbeTech,

קניתי Shadowrun של Microsoft... במיוחד בשבילו, התקנתי Vista Ultimate 32 בדואל בוט עם XP, התקנתי דרייברים, הכל בטוח, המערכת מסודרת. אחרי כל הבלאגן, הכנסתי את הדיסק של המשחק... וויסטה לא מזהה! כאילו אין דיסק בפנים בכלל... אני לוחץ פעמיים על הכונן, אני מקבל הודעה Insert a Disc. יש. [מפרט בצד ימין] גם אין דרייברים Vista ל NEC שלי, אם אני לא טועה... מישהו?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Amit_S,

שלום לכולם, רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה restart מדי פעם בלי להזהיר לפני או משהו כזה? לפעמים גם המסך פשוט נהיה "שחור" לכמה שניות ואז הוא חוזר לתצוגה רגילה ולפעמים מהמסך השחור הזה הוא פשוט עושה restart. אמרו לי שכנראה הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי, פתחתי את המחשב ועשיתי שם נקוי רציני ולא עזר. אני בודק ככה בלוח בקרה של nvida על כמה מעלות הכרטיס מסך (7600gt), הכרטיס מסך שלי נמצא עכשיו בדיוק ברגע זה שאני כותב את ההודעה (שום משחק לא מופעל או משהו כזה, רק אייטונס, מסנג'ר, קספרסקי ופיירפוקס) 53 מעלות. זה הרבה? אם לא, מה הסיבה להפעלות מחדש? אם כן, מה עושים? ד"א אני קראתי את הfaq בקשר לזה שהטמפרטורה עולה.... פתחתי בכל זאת אשכול בשביל לדעת אם זאת הבעיה? איך אני יודע?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  13. השאלה למעלה, תמונה מצורפת: http://rapidshare.com/files/51455263/26082007049.jpg.html תודה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by ashkii,

בדקתי גם ב-EVEREST וגם ב-SPEEDFAN וההארד דיסק מתחמם לכ-55 מעלות+ ואילו המעבד, לוח-האם והמארז נמצאים בטווח הטמפרטורות הבריא שלהם. למה דווקא הדיסק הקשיח מתחמם ומה ניתן לעשות? המפרט שלי הוא: ATHLON 4600 M2N-E ASUS WD 250GB 2GB זיכרון 1950PRO

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by BloodyW,

הלוח אם הוא INTEL D915GEV, והסלוט ה PCI-E פשוט הפסיק לעבוד נראה לי. ניסיתי לחבר אליו כמה כרטיסי מסך, המאוור שלהם עובד ואני מרגיש שהם עובדים, אבל במסך אין שום אות תצוגה. פעם ראשונה שזה קרה חשבתי שיש בעיה בכרטיס, אבל א ניסיתי אותו על מחשב אחר וזה עבד... אז מה הבעייה? הסלוט נדפק?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by rb024,

קודם כל רצוי שתדעו שהיום זה היום האחרון לאחריות על הלוח אם. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם (לוח אם של אינטל- intel sandy canal d865gsa- צ'יפסט- i865g) כשאני מנסה להשמיע משהו בכל תוכנה שהיא,הוא רושם לי הודעת שגיאה. ב-WMP למשל, הוא רושם לי: windows madia player cannot play the file because there is a problem with your sound device, there might not be a sound divice installed in your computer, it might in use by another program, or it might not be functioning properly. במנהל ההתקנים לא מופיעה שום דבר חריג (אין סמני שאלה או קריאה צהובים). תחת- sound, video and game controllers- מופיעים: audio codecs legacy audio drivers ו-media control devices. כולם בסטאטוס- working properly. …

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by ilay22,

יש לי DVD מחובר ב IDE, באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטור יש לי עוד HD מחובר ב SATA החלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATA והוצאתי את הישן כהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל, ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE, כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה. ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר, אבל כתב NTDLR MISSING למיהשו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  18. טוב כנראה שאם אני לא ימצא תשובות כאן אז אני לוקח את המחשב ב4 וחצי מחר לחנות מחשבים . שאלה ראשונה : איך אני בודק אם הספק כוח שלי עדיין פועל ויודע ב100% אם הוא פועל או לא .. שאלה שניה : שאני מורח את המשחה הטרמית הלבנה הדביקה אני מורח על הריבוע של הכרטיס מסך וגם על הברזל של המאווררעצמו ההוא יענו שנמצא על אותו המקום ששמתי עליו את המשחה בכרטיס עצמו או שרק בריבוע ושם עליו את המאוורר רגיל ..

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by maxshuk,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב בובה (Quad, 8800gtx, 4gb ram). השבוע התקנתי אקס.פי. 64 ביט (הויסטה 64 לא עובד לי טוב) כדי לנצל את כל ה4 ג'יגה ראם (אני מנצל את כל הראם לעיתים קרובות). שאני מקליק כפתור ימני על המחשב שלי לבדוק את הראם אני רואה שרשום רק 3.2 ג'יגה. חשבתי שהמהות העיקרית של 64 ביט היא היכולת של הוינדואוז להשתמש בהרבה יותר זיכרון, לא? (בעיקר שכל מחשב משפחתי פשוט מגיע היום עם ג'יגה ראם). שכשאלתי אדם עם מחשב בעל מפרט כמעט זהה לשלי הוא אמר שלו הוינדואוז כן מראה את כל ה4 ג'יגה (גם אקס.פי 64 ביט). מישהו יודע מה הסיבה? ואיך ניתן לנצל את הראם במלואו? ד"א, האקס.פי. 64 שלי לא תומך עברית (אין באפשרויות התקנה). איך בכל זאת ניתן להוסיף לו עברית? (שרציתי להתקין מדיסק אחר הוא נ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by VanGuard,

אני מעוניין לנקות את המחשב מבפנים בצורה יסודית. כולל פירוק כמה שיותר גורמי. מה הדך הכי טובה לעשות את זה? באילו חומרים להשתמש? כיצד לנקות את הכרטיסים והכוננים? עוד דבר...הבאתי חומר תעשיתי מיוחד שאנחנו משתמשים בו בצבא לניקוי מגעים וכרטיסים. הוא נקרא (I.D RED (fast evaporating industrial degreaser. הםא מומלץ להשתמש בו ואם כן אז כיצד? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  21. אני עובד עם שני עכברים ה RX1000 עבד עד היום בבוקר ותפתאום הפסיק לעבוד התקנתי את ה SETPOINT ואז הסרתי כי הוא לא עוזר לי במשחקים לא בגללו זה קרה תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש עם כרטיס GF 8500GT, אני מנסה ללא הצלחה לבצע משהו ממש פשוט - כאשר אני מפעיל סרט במחשב אני אוכל לראות אותו *במסך מלא* בטלויזיה. כאשר חיפשתי ב-HELP של הדרייברים הוא נתן לי הכוונה למקום שלא קיים באופציות.. (From the NVIDIA Control Panel navigation tree pane, under Video & Television, click Modify full-screen video options to open the page. ) פשוט לא קיים! מה עושים? אגב - מישהו יודע איך אפשר לעזעזל לשנות את הממש לאנגלית (ושגם התפריטים יהיו בצד שמאל) ------------- עדכון - אחרי בדיקה, שמתי לב שהפתרון הוא פשוט (ועצוב) - NVIDIA פשוט הורידו את האופציה הזו מהכרטיסים החדשים שלה!! כעת לא ניתן יותר לצפות במסך מלא ביציאה משנית (טלויזיה) בוידאו.. דפוקים!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by asafsee,

שלום כולם אני מנסה לעשות תריק במדפסת ישנה של מישהו זוהי מדפסת HP מדגם 690C מצאתי ראשי דיו לHP של דגם מעט שונה....אך מסדרה 6 השחור לבן מתאים יופי אבל הראש של הציבעוני שונה.....השאלה המרכזית... *** האם אפשר להחליף את המכסה של ראש הצבע שהבאתי בישן הריק שבמדפסת וע"י כך לאפשר שימוש בראש צבע החדש?? זה נראה לי קשה לפתיחה.... יש למישהו ידע? או ראיון? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by choochoo,

שלום, המחשב החדש שלי קורס (BSOD) בדר"כ עם 0x000000F4 או 0x00000077 אבל לא מספק minidump הרצתי MEMTEST ללא שגיאות, CHKDSK עובר, עשיתי repair לחלונות (XP עם SP2) גם ואני כבר ממש לא יודע מה לעשות. המפרט: Athlon X2 4800 Gigabyte GA-M55S-S3 2x1GB Kingstone DDR 667 WD 320GB 16MB Leadtek 8600GT מה לעשות ? ???

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by אופיר,

כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים. לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור. החלפתי ספק, אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים