תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח אחד שהוא 2 מגה קאש באפשר ואחר שהוא 8 מגה.. נכון לעכשיו המערכת הפעלה יושבת לי על הדיסק קשיח שהוא 2 מגה באפר השאלה היא אם אני מחליף מקומות בין 2 הארדיסקים ומתקין מערכת הפעלה על הארדיסק של ה8 מגה באפר האם יהיה שיפור כלשהו בביצועים או שיפור כלשהו בכלל? או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי 512 DDR2 במהירות 266 מגה הרץ. עכשיו אני יודע שזה לא מהיר ... אני גם מרגיש ככה . אני רוצה לקנות עוד 512 DDR2 אבל במהירות יותר גבוהה למשל 500 מגה הרץ. אז זה אומר שאני מוסיף למהירות השנייה( 266) עכשיו השאל ה זה באיזה מהירות זה יפעל? לפי המהירות הנמוכה או מה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את הארד דיסק ... והבעיה היא : זה בסדר אם יהיה רק כונן אחד? כלומר זה לא משנה אם הארד דיסק מחולק לכמה חלקים או או אחד? נניח רק C.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש י לוח אם של shuttle bx 440 ab61 ומה שמעצבן אותי בלוח הזה שאני לא רותה את הטמפרטורה של המעבד ומה המהירות סיבוב של המאוור ויש לי שאלה?? אם אני יעשה שידרוג לביוס אני יראה את המהירות של המאוור ואת הטמפרטורה של המעבד??? אבל רק מישהו שיודע ב100%
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייב להיות קבוע קבצי דאמפ במחשב נכון ? הוא יכול לעשות שגיאה לפעמים שאין תיקיה בשם הזה ? (כי לא היו שגיאות וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
החלפתי את המעבד שהיה לי לפנטיום 4 עם הוספת זיכרון המחשב עבד אבל אני מרגיש אותו איטי מה אפשר לעשות כדי פתור את בעיה ????? אולי צריך לשנות משהו בbios תודה מראש.......
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והאמת שאני מרגיש שהווינדוס קצת בעייתי אצלי- כשאני עושה כיבוי למחשב הוא "שומר הגדרות" ומשם לא זז, כשאני עוסק בדברים רגילים כמו אינטרנט וורד הכל עובד מהר אבל לא כמו שציפתי לכן, אני בדקתי את התהליכים שפועלים במחשב וגיליתי רק שאני מפעיל את המחשב אז פועלים איזה 42 תהליכים והמחשב משתמש בכ 600MB זיכרון למרות שמבחינה מעשית חוץ מאימיול שפועל אני לא רואה סיבה לשאיבצ זיכרון כה גדול כאשר שום תוכנה/משחק לא פועלים.-לעומת המחשב הישן שצרך כ 170 MB זיכרון. אז אני צילמתי את ה"התהליכים" שרצים לי במחשב ואני אשמח אם תגידו לי אם משהו נראה לא כשורה. ד"א הנה המפרט: E6300 945p-s3 2 ג'יגה זיכרון
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עכשיו הבנתי שיש איתם המון בעיות!!! והמחשב לשי מטרתו היא משחקים! אז קודם כל כמה זמן ייקח עד שהמשחקים יעבדו עליו טוב? איזה פתרונות יש לזה? האם כדאי לקנות מעבד אחר במרום הדיולקור? כמו ה-3200 חד ליבה? מה אתם ממליצים... תודה.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי כבל IDE עכשיו יש עליו שתי יציאות כאילו שאפשר לחבר אליו שתי כוננים עכשיו תסבירו לי אם אני יכול להגדיר בכל יציאה מה שאני רוצה כאילו סלייב או מאסטר דוגמא: נגיד בקצה של הכבל מחובר סידירום ובאמצע צורב אז את הצורב אני יכול לשים מאסטר ואם אני רוצה אני יכול לשים את הסידירום במאסטר מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש לכל העוזרר
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי שני HD במחשב בזמן האחרון אני שומע הרבה תיקתוקים מאחד ההארד דיסקים ובנוסף מדי פעם מופיע לי מסך כחול לפחות משניה ועושה לי ריסט למחשב והכל חוזר לפעול כרגיל (חוץ מהתיקים) איך אני יכול לבדוק איזה מHD הולך "למות" לי? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הנקודה היא שהמחשב של הבנות שלי הוא בפורמט WIN32 עם מערכת הפעלה WIN 98 ואני דואג שאם המיר את הכונן הראשי שלי / ומערכת ההפעלה לפורמט קבצים NTFS אז המחשב שלהם לא יוכל ליקרוא דיסקים שאני צורב עבורם של משחקים ועוד האם זה נכון? האם תהיה לי בעייה של תאימות?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אוקיי אז יש לי במחשב שני כרטיסי רשת. אני רוצה שאחד יהיה בשביל האקס-בוקס ואחד בשביל האינטרנט אבל מה שקורה זה, שרק כרטיס אחד פועל. למרות שבמחשב הוא מזהה את שניהם, אבל משתמש רק באחד גם לאינטרנט וגם לאקס בוקס והכרטיס השני כאילו לא נמצא, למרות שהוא מופיע. מה אני עושה כדי שהכרטיס השני גם יפעל?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN98SEC ושני כרטיסי רשת, אחד לרשת הביתית והשני לADSL כרטיס הרשת- Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס האי די אס אל- GENIUS - GF100TXRIII SERIES המחשב מזהה רק את הכרטיס שאמור להיות כרטיס הרשת, אז הגדרתי אותו להיות לאי די אס אל.. כי זה יותר חשוב לי, למה הוא לא מזהה ת'שני, להוריד דרייברים חדשים? מאיפה? זה משנה באיזה כרטיס אני משתמש למה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. המחשב נהיה היום נורא איטי ומלווה בהרבה מאוד תקיעות במשחק Far Cry, וכשאני יוצא ממנו באמצע להסתכל באינטרנט, הוא לא עולה חזרה. אלא המחשב נתקע ומפסיק להגיב ואני נאלץ כל הזמן לעשות ריסט. עד היום המשחק עבד בצורה חלקה ללא שום בעיות. הייתי יוצא ממנו ונכנס חזרה באמצע ללא שום תקיעות. אולי זה קשור- יש לי 1 ג'יגה של זיכרון והוא מגיע בדואל צ'אנל, ותמיד כשהמחשב עולה היה כתוב במסך הפתיחה: Memory Information: Dual Channel היום, הבחנתי לפתע שכתוב Single Channel!! מה פתאום השתנה? איך אני מחזיר את זה ל- Dual Channel??? התוכנות מזהות שיש 1 ג'יגה RAM, כך גם הווינדוס. אגב, החלפתי את מיקום הסטיקים לפני שבוע- אחד על הסלוט הראשון ואת השני שמתי על השלישי...אולי כאשר המצב כך אין דואל צ'אנל?
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שמעו אני קניתי לפני איזה חצי שנה +- זכרון של KINGSTON 512 MB ועכשיו שקניתי את המחשב החדש הוא הביא לי סטיק אחד של ,KINGSTON 512 MB והוא אמר לי שהם קצת שונים אבל הם עובדים בDUAL CHANNEL והם אכן עובדים ככה אבל שאני שם את שתיהם ויש לי 1024 זיכרון המחשב תמיד עושה מסכים כחולים אבל שאני מוציא סטיק אחד לא משנה איזה המסכים הכחולים נעלמים למה זה קורה שיש מסכים כחולים? וגם אם אני יקח ממנו זיכרון של TWINMOS אבל לא יעבדו בDUAL CHANNEL כי זאת חברה שונה ודגם שונה הזיכרון יעבוד? כאילו יהיה 1024 רק לא בDUAL CHANNEL? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם , כפי שאומרת הכותרת יש לי שתי יציאות usb מקדימה במארז והם לא פועלים לי חיברתי עכבר(שעובד) וזה עדיין לא פועל חיברתי מצלמה אינטרנט ועדיין לא פועל למישהו יש מושג מה הבעיה?תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
וניסיתי נורטון אנטיוירוס ואיידי אוואר וספי סוויפר והם לא העיפו אותו.....
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
גם לי יש תבעיה של התקיעות וגם נכבה לי המסך במשחקים לפעמיים :'(. שמו לי בחנות כרטיס חדש אבל היתה אותה בעיה. אז אולי זה לעדכן ביוס כמו שאחרים עשו כאן. עכשיו השאלה שלי חוץ מהתקיעות שיש לי.יש לי גם תשתושים במשחקים ולא עוזר שום דבר לא ההגדרות ולא דרייבר אז שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מאותה בעיה של ביוס בלוח אם?[וכך אולי זה עושה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך]או שזה בכלל לא קשור. תודהה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-