עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahkar_19,

כל הזמן שאני נכנס למשחק ואני משחק בו(לא משנה איזה משחק כל משחק) .. באמצע המשחק הנתקע הצריך לעשות Restart למחשב.. ואני לא יודע מה לעשות..יש לי מחשב: xp home edition ועשיתי לו עידכונים pentium 4 256 mb של RAM ויש לי 19 ג'יגה.. ומתוך זה 14 ג'יגה פנוי...אם מי שהוא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי..

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

3. אני נכנס למשחק Deux ex 2 וזה עושה מסך שחור ..וסימן שהוא חושב וזהו ככה נתקע עכשיו כשאני יוצא אז אני עושה לחצן ימני והדבק זה רושם משהו כזה .. *** Win32 Runtime Fault : ACCESS_VIOLATION *** Build Nov 14 2003 13:41:15 *** Thread Id : 0000011Ch *** Stack Trace Follows... frame: IP=00405CC2 SP=0012D520 BP=0012DBD8 { 0001:00004CC2 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } frame: IP=00413AD1 SP=00000000 BP=7F904688 { 0001:00012AD1 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } מה הוא רוצה ממני??? יש לי Ge force 2 pro gts וכל הדרייברים המעודכנים לזה פלוס דיירקטס 9 .. מה הבעיה מה אני אמור לעשות???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. Started by vinipyx,

חברה ישתעגתי,אני כבר כמה ימיים מנסה לחבר מיקרופון כדי לדבר ב SKYPE והמחשב פשוט לא מגיב,נישיתי כבר כמה מיקרופונים שום דבר לא עוזר תצילו אותי פליז

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. Started by game kILLer,

הבעיה היא שהמסך רוטט פשוט התמונה זזה קצת במהירות גבוהה וזה מעצבן יש לי מסך של מאג DJ530 יש לי רדאון 9500 פרו יש למישהו מוסג איך לתקן את זה ??? ולמה זה קורה בכלל???

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by diablo4u,

יש לי מסך mag 19 inch 810fd יש לו 2 בעיות 1. הביהרות שלו מוזרה. וכאשר אני פותח את המחשב אחרי נגיד שהיה סגור בלילה כל פעם שיש מסך לבן או משהו בהיר הוא נסגר... ככה בערך 15 פעם ואז הוא מסתדר.. 2. יש לו פסים אדומים לרוחב של המסך בהפרשים של 5 סמ בערך כל אחד. וזה לא קשור להגדרות. גם כשמהסך לא מחובר אלא רק למחשב רואים את זה על המסך השחור. המסך הוא בן 3. אז רציתי לדעת איפה יש באזור המרכז מקום שבכלל יסתכלו על כזה דבר ויוכלו לתקן (כי עד עכשיו איפה שלא התקשרתי אמרו לי לא מתקנים, ואלה שכן אמרו שמתקנים אחרי שאמרתי את הבעיה אמרו לי לך למקום אחר). עשיו אם אי אפשר לתקן אני קונה מסך חדש 17 אינץ. כבר פתחתי על זה דיון כאן. אם יהיה לי מספיק תקציב אני הולך על הviewsonic שאמרו שהוא הכי טוב. וא…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by Oranili,

הוא חם מדי.. 60 מעלות שהוא במנוחה אני רוצה להוציא את המאורר ולא מצליח! יש לי מעבד של INTEL מקורי עם 2 קליפסים הרמתי תקליפסים אין ברגים מסביב למעבד.. מנסה להוציא אותו משחק איתו ולא מצליח !\ עזרה..

8. Started by Vietcong,

?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : קיצור הכנסתי סוללה העברתי שירים איך אני לעזעזל פותח ת'נגן?אני לוחץ על פלאי ולא קורה כלום... ?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : וזה לא על הולד ?~Vietcong~ ?(08:24 PM)? : ורק כאשר אני מכניס ל USB הוא מגיב אבל רואים שהוא ישן ואי אפשר לעשות כלום זה הנגן http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/38383.jpg SIK SNAKE אמר שאני צריך קושחה,אז מאיפה מורידים?!ולא אין את זה בדיסק... והנגן של פרוסאונד

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by orlf,

יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. דרך האוזניות,מערכת סטריאו ועוד לא שומעים בכלל עשיתי על הכי גבוהה בדקתי בControl Panel את כול הדברים האפשריים... בבקשה עזרה תודה. יש לי כרטיס מסך של CREATIVE

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by daniel123,

שלום, אתמול שחקתי במחשב ופתאום כעבור כמה זמן נכבה לי המחשב כאילו מישהו הוציא את התקה מהמחשב כשניסיתי להדליק דרך הכפתור מקדימה זה לא נתן לי להדליק, אז ניסיתי ללחוץ על הכפתור השחור שמאחורי המחשב למעלה חיכיתי כמה דקות ואז לחצתי בחזרה כמו שזה היה מקודם ואז לחצתי על הלחצן של הפעלה מקדימה וזה פעל ככה זה קרה לי כמה פעמים לפעמים זה נסגר כעבור הרבה זמן לפעמים כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב ואז פעם אחת זה נסגר ומעכשיו אני לא יכול לפתוח את המחשב בכלל אז רציתי לדעת עם זה בגלל הספק או משהו אחר! ??? ???

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. לא מצליח להתקין את העכבר בחלונות 98 דגם M-8D69 USB איפה יש דריברים לזה

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by kipi-man,

אז ככה אני מכניס את הדיסק למחשב ונכנס דרך הדוס כמובן ... מגיע לי המסך הכחול... עם סיום טעינתו אני לוחץ על enter ואז f8 על פי ההוראות ואז המקלדת מפסיקה להגיב ... ואני לא יכול להמשיך יותר בהתקנה .. שתבינו אני כבר פירטמתי הרבה מאוד פעמים וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזאת ... תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by Ecalips,

אני חייב עזרה דחוף!! אני לא מצליח לפרמט את הווינדוס אקס פי שלי ואי אפשר להיכנס אליו דרך הבוט אני חייב עוד דרך טובה לפירמוט ודרך הדוס זה רושם לי שאי אפשר ההארד דיסק בשימוש אז איזה דרך יש???? :'(

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tulicooli,

יש לי בעיה בצורב פיליפס אחרי קנו לי מחשב חדש אז שמתי את הצורב והוא לא צורב לי טוב אין לי מושג למההוא אכילו נכון השהוא צורב הוא עושה עיגול כזה מאחורי הדיסק אז עכשיו הוא עושה לי עיגולים עם רווחים מישהו אולי יודע מה קרה ויכול לעזור לי?? :s05:

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by maormark,

הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. יש לי בעיה גדולה מאוד המחשב שלי לא מזהה את הcd-rom שלימה אני עושה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by yahalom,

התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) עכשיו אולי הסיבה היא שהתקנתי ווינדוס 64 ביט ליפני ופיתאום זה קרה או שלא יודע מה.. בכל מקרה בעיה מרגיזיה חשבתי על לעדכן את הביוס אבל עוד לא ניסיתי ודרך אגבבבב פורמטטט לא פותר לי את הבעיה!!! יש לי לוח DFI NF4 Ultra Infinity

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  20. זה ממש מוזר תיראו : אנשים בבקשה בבקשה !!! אני מכניס את ה-DRIVER של הכרטיס טלוויזיה והוא לא נותן לי צריך מין קובץ שרשום שם !! אז בבקשה תעזרו לי !!! אולי להביא לי את הדריוזר הזה משהוא !!! :-[ תעזזרו לי בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by LinKinG,

אממ הבעיה שלי שנעלם לי מקום בכונן C נעלמו לי איזה 4 גיגה ובכוננים האחרים גם נעלמו לי כמויות זכרוןואין לי מושג ממה זה נובע למישהו יש רעיון???

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by kobi_af,

יש לי את המסך הכחול פתאום ואין שום מידע לא רשום כלום או קובץ שגורם לבעיה אתם צריכים שאני יעלה את קבצי ה dump האחרונים? זה קורה לי פתאום ואין לי בעיה של טמפרטורות

23. Started by oas77,

יש לי בעיה המסך לא נדלק בסוף אחרי בדיקה החלפתי לוח אבל שי אני מפעיל את המחשב רשום לי באדום משהו על המעבד ו חמש שניות המחשב נכבה האם הלוח לא מתאיים למעבד??? הפעלה רשואנה נכנם לביום אבל אחרי זה חברתי את הדיסק קשיח היא לי הבעיה עם האדום גם אחרי שי נתקתי את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by eli rma,

התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:

• 1 תגובה
    • 12.2k צפיות
  25. אני לוחץ עליו לא קורה כלום ואז אני עושה קומטרול אל דלט יש מסך כחול ואז אני עושה אסקייפ ויוצא ממנו נסיתי להתקינו מחדש! ורק התקנתי מערכת הפעלה חדשה חלונות 98

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים