תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק אותה אני שומע שהמנוע עובד שאני מסתכל במסך שלה אני רואה כוכביות רצות עד סוף המסך ונתקעות וזהו אין תגובה יותר , המדפסת מתה גם ריסט וגם קולד ריסט לא פתרו כלום גם פרוק לגורמים ובניה מחדש לא עזרו לי יש מי שיודע משהו בנושא? (ניסיתי בים פורומים ושום כלום) hp4050n laserjet תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבצים מסוימים באינטרנט (לא כולם) פועלים מהר. זתומרת נגיד באתר של פלאפון יש צלצולים אניש ומע אותם במהירות ושומעים את הקול מהיר כזה ודק בגלל המהירות...עוד דוגמה אתר one בתוצאות לייב יש קטע שכשיש שער שומעים בקול את התוצאה ...אז גם את זה שומעים מהר ובקול דק מהמהירות.. אממ או עוד דוגמה באתר פלייבקים שומעים מהר את המנגינה ודק.... בדקתי במחשב השני שלי והכל תקין ככה שהבעיה לא באתרים.......\ הכרטיס קול שלי מעודכן... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום זאת הבעיה אני מדליק את המחשב אז כל הזמן המחשב מצפצף בלי ששום מסך מופיע הוצאתי והכנסתי את הזיכרון לא עזר ואז ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולהחזיר לא עזר מה אני צריך לעשות תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי פשוט מחשב אחר קצת ישן והמחשב פשוט עומד על מסך הבית אי אפשר ללחוץ על שום דבר במקלדת או בעכבר איזה בעיה זאת..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. כל כמה זמן נתקע לי המחשב בfreeze ואז משתחרר. גם העכבר נתקע. כל בערך 20 או 25 דק זה קורה. יש גם סאונד מוזר של המחשב כשהבעיה מתרחשת. מה עושים? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב כאשר אני מריץ משחק או סרט , סרטון וכו' המחשב נתקע קצת ויש רעשים (לא מהמחשב, מהרמקולים). בנוסף גם המשחקים פועלים חלק רוב אבל יש קטעים שזה נתקע קצת לכמה שניות ואצל חברים זה פועל בלי שזה נתקע לפעמים , ולי יש מחשב יותר חזק משלהם. מפרט: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version AMD XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 2700 CREATIVE LIVE 5.1 3 מאווררים במארז בבקשה תעזרו לי כי הבעיה הזאת שיגעה אותי כבר , אז מה אני אמור לעשות ??? ???
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כשאני משחק סתם בכול מיני משחקים אז המחשב פתאום נכבה זה לא תמיד קורה זה מידי פעם ואין לי מושג למה זה וזה לא בגלל המשחק או משהו כזה ועוד בעיה גם שאני משחק אז שאני יוצא מהמשחק או שאני באמצע ואני לוחץ במקלדת על הכפתור חלונות אז ניהיה מסך שחור וחוזר וככה בלי הפסקה עד שאני מתחיל אותו מהתחלה מה הבעיה.? יכול להיות משהו בכרטיס מסך?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי אתמול היה לי ליפני intel pentum d 3.4 GHz eax1900xt 512mb 4 ג'יגה רם 3כוננים קשיחים 500 250 250 ג'יגה וספק 500 w של jtc צורב די וי די SATA וכונן די וי די רגיל לוח אמ לא זוכר מה היה כבר שידרגתי ל intel cor 2 do e8400 3000 ghz לוח אם P5K SE EAX1900XT 512 MB 2 ג'יגה רם (יותר נמוך כי הטכנאי צריך להביא לי עוד שתיים הוא פשוט מחליף לי אותם ליותר מהירים) אותם כוננים ואותו ספק עכשיו הבעיה היא שבאמצע משחק המחשק נתקע לאיזה חצי דקה וזה ניראה כאילו המחשב עשה ריסט אבל הוא לא וגם המסך כותב שאין חשמל משהו כזה ואז זה חוזר למשחק מה זה יכול להיות? יכול להיות שהספק לא עומד בעומס? או משהו אחר ? משהו לא תקין כרטיס מסך או לא יודע מה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כרגע מושבת אני לא יודע איך ליפתור תתקלה הזאת אז ככה.. הכל התחיל כשהכנסתי דיסק יום אחד לפני חודש אז המחשב עשה ריסט ומאז אני לא שם דיסקים בכונן ממש כל דיסק שנאי מכניס ברגע שהוא ניכנס המחשב מיתכבה ועושה הפעלה מחדש ואני לא יודע מה הבעיה.... ואחר כך היום זה הגיע לסוף .. כשאני מדליק המחשב מגיע למסך שחור או כחול ואוטומטית עושה ריסט וככה שוב ושוב ואפילו יש פעמים שלא נידלק. ניסיתי דרך הביוס לתקן ניסיתי גם לאפס תבטריה של הביוס ואני לא מצליח אולי זה לא קשור תוכנתית . אני אולי 99 אחוז מהמר שזה בעיה חומרתית כניראה אולי זה ספק הכוח? אין לי מושג .. אם יש לכם פיתרון אודה לכם מאוד . תודה. :'(
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לפני זמן קצר המחשב שלי סירב לעלות את הווינדוס ונתקע בשלב של מסך שחור הצלחתי להפעיל אותו במצב בטוח וגם במצב בטוח הוא עבד נורא לאט וכל התוכנות שהפעלתי נתקעו ונאלצתי להפעיל מחדש את המחשב מחדש בפעם השנייה הוא סירב לעלות את המצב בטוח וכתב שיש לי בעיה בקובץ בשםntoskrnl ולכן חשבתי שפשוט נהרסו לי כמה קבצים בווינדוס והפעלתי את התקנת ווינדוס מחדש במצב של תיקון התקנה קיימת וגם זה לא עזר הבעיות נשארו גם לאחר מכן כשניסיתי לפרמט בתור פתרון אחרון הוא מגיע ל-100% אבל לא מסיים אלא מוציא מסך כחול עם שגיאה היה כתוב בראש השגיאה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ובאמצע הדף הוא כתב שיש לי צורך לבדוק חומרה חדשה שהכנסתי או את החומרה הקיימת ובסוף השגיאה כתב את זה 0X0000000A ניסיתי מספר פעמים לפרמט ועדי…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היום המחשב התחיל לצפצף לי כל כמה שניות ולפעמים יותר הציפצוף נשמע כמו שלוחצים על מקש הרבה זמן, רק בבודדים כמו תיקתוק שעון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המחשב הנכה שלי נתקע באמצע משחק: אני משחק פתאום הכל נתקע כל הסאונד והתמונה נעצרת והכל נתקע וכשאני עושה ריסט זה לא עוזר צריך להוציא לגמרי מהחשמל.. מה לעעשות תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס והכל פעל טוב , לאחר מכן עשיתי עידכונים של ווינדוס, כמו שצריך עם סיום ההתקנה עשיתי התחל מחדש למחשב ומאז כל פעם שאני מגיע לווינדוס המסך מראה לי מסך כחול ריק, ואחרי שני או שתים עושה ריסט
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, אז ככה יש משחקים שאם אני נכנס הלהם בfull screen אז המסך פשוט נהיה שחור אפור עכשיו זה לא בעיה במסך בדקתי ו זה לא שהמחשב ניכבה זה פשוט שחור אפור ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלסגור את המחשב עם הכפתור כיבוי. חשוב לציין שאותם משחקים שזה קורה בהם אז אם אני איך שהוא מצליח להכנס אז אני מעביר אותם לחלון קטן אז זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק וכול זה אבל הוא מדליק את המנורה של הטעינה ברציפות במשך 10-20 שניות ואז מפסיק ותוך כדי המסך בכלל לא נדלק והמחשב גם לא עשה את הפיפ הזה בהתחלה שמפעילים את המחשב צריך עזרה דחוף אני כבר המון זמן מנסה לתקן אותו כול החומרה מחוברת וכול זה אבל זה התחיל לי שפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק ואז שחברתי הוא לא עבד... הבעיה כבר היתה לי בעבר וגם אז שברתי את הראש איך לתקן חזרתי על הכבלים מליארד פעמיים עניין של ימים ואז פעם אחת בפוקס הוא עלה לביוס ומשם הצלחתי אחרי שהוא נתקע כמה פעמיים במשך העלייה ומתישהו הוא כבר הצליח והינה אני שוב... תודה!...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה המחשב כל פעם ניתקע לי ומעלה לי הודעת "אל תשלח" של האקספלורר וזה תוקע לי את המחשב איך אני מסדר את המחשב שהוא יהיה יציב מהיר יותר ובלי שגיאות כאילו כמו בהתחלה? יש לי ווינדוס אקס פי בעברית
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הוא רושם 4 שורות בדיוק ואחר כך עובר מסך ורושם 2 שורות של סוג הביוס ואז רשום: bios rom chaksum eror משהו כזה... אני לא יודע מה לעשות זה המחשב של חבר של אחי ואני חייו לעזור לו... אחרי השורה הזאת הוא רוצה שאני יכניס system disk הוא קורא רק a:\ ושאני מכניס הוא ממשיך לעלות אין לי אפשרות לבחור במספר 2 או 3 זה ישר ממשיך עם מס 1 ואז שאני מגיע למצב שאני יכול לרשום אין לי כוננים של האר דיסק אלה רק את הדיסקט ועוד כוננן מערכת
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן שאני נכנס למשחק ואני משחק בו(לא משנה איזה משחק כל משחק) .. באמצע המשחק הנתקע הצריך לעשות Restart למחשב.. ואני לא יודע מה לעשות..יש לי מחשב: xp home edition ועשיתי לו עידכונים pentium 4 256 mb של RAM ויש לי 19 ג'יגה.. ומתוך זה 14 ג'יגה פנוי...אם מי שהוא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי..
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק Deux ex 2 וזה עושה מסך שחור ..וסימן שהוא חושב וזהו ככה נתקע עכשיו כשאני יוצא אז אני עושה לחצן ימני והדבק זה רושם משהו כזה .. *** Win32 Runtime Fault : ACCESS_VIOLATION *** Build Nov 14 2003 13:41:15 *** Thread Id : 0000011Ch *** Stack Trace Follows... frame: IP=00405CC2 SP=0012D520 BP=0012DBD8 { 0001:00004CC2 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } frame: IP=00413AD1 SP=00000000 BP=7F904688 { 0001:00012AD1 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } מה הוא רוצה ממני??? יש לי Ge force 2 pro gts וכל הדרייברים המעודכנים לזה פלוס דיירקטס 9 .. מה הבעיה מה אני אמור לעשות???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
חברה ישתעגתי,אני כבר כמה ימיים מנסה לחבר מיקרופון כדי לדבר ב SKYPE והמחשב פשוט לא מגיב,נישיתי כבר כמה מיקרופונים שום דבר לא עוזר תצילו אותי פליז
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הבעיה היא שהמסך רוטט פשוט התמונה זזה קצת במהירות גבוהה וזה מעצבן יש לי מסך של מאג DJ530 יש לי רדאון 9500 פרו יש למישהו מוסג איך לתקן את זה ??? ולמה זה קורה בכלל???
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 19 inch 810fd יש לו 2 בעיות 1. הביהרות שלו מוזרה. וכאשר אני פותח את המחשב אחרי נגיד שהיה סגור בלילה כל פעם שיש מסך לבן או משהו בהיר הוא נסגר... ככה בערך 15 פעם ואז הוא מסתדר.. 2. יש לו פסים אדומים לרוחב של המסך בהפרשים של 5 סמ בערך כל אחד. וזה לא קשור להגדרות. גם כשמהסך לא מחובר אלא רק למחשב רואים את זה על המסך השחור. המסך הוא בן 3. אז רציתי לדעת איפה יש באזור המרכז מקום שבכלל יסתכלו על כזה דבר ויוכלו לתקן (כי עד עכשיו איפה שלא התקשרתי אמרו לי לא מתקנים, ואלה שכן אמרו שמתקנים אחרי שאמרתי את הבעיה אמרו לי לך למקום אחר). עשיו אם אי אפשר לתקן אני קונה מסך חדש 17 אינץ. כבר פתחתי על זה דיון כאן. אם יהיה לי מספיק תקציב אני הולך על הviewsonic שאמרו שהוא הכי טוב. וא…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הוא חם מדי.. 60 מעלות שהוא במנוחה אני רוצה להוציא את המאורר ולא מצליח! יש לי מעבד של INTEL מקורי עם 2 קליפסים הרמתי תקליפסים אין ברגים מסביב למעבד.. מנסה להוציא אותו משחק איתו ולא מצליח !\ עזרה..
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-