תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אחרי כחודש שלא נגעתי במחשב כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קפצו לי כל מיני עדכונים של ווידוז 10, ביניהם גם משהו על גלישה בטוחה באינטרנט. מאז הרבה חיפושים בגוגל מצריכים אותי קודם להקליד קוד קאפצ'ה ובדפים מסויימים במקום לפתוח את הדף הוא כותב לי האתר שאתה עומד לעבור אליו מכיל תוכניות מזיקות איך אני מבטל את זה???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט AMD3000 עם לוח K8NF-9 כרטיס 6600 GT טמפ' מנוחה 48 CPU 39 הבעיה: אני משחק למשל 20 דקות ב GTA ואז המסך נכבה והדבר היחיד שעוזר הוא ריסטרט נ.ב בתקנתי דריורים מה הדיסקים שבאו עם החומרה וגם את הדרוירים גירסא 6.66 לAMD ןNIVIA
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אוקי נתחיל יש לי ראדון 9500 לא פרו עם 128 זיכרון אני על הדרברים החדשים ביותר (3.10) ויש לי בעיה שקוראת לי במשתי משחקים Mace Griffin Bounty Hunter SpellForce - The Order of Dawn ועל תגידו לי אז אתה לא תשחק בהם למה זה לא מצחיק תודה מראש על כול נסיון עזרה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה באסה עשיתי ביום שישי עידכון לביוס של לוח GA-965-PS3 ( רציתי שהמחשב יצליח לזהות אז מהירות הזיכרון 800) ומאז הייתי צריך להתקין את המחשב 3 פעמים בהתחלה הוא זרק לי מסכים צהובים ועשה לי קצת בלאגן כשעלה המחשב ןגם זה לא עוזר ניסיתי אחרי ההתקנה להחזיר את הביוס לקודם וכלום אחרי שאני מסיים את ההתקנה עושה ריסטרט ואז הוא מציג לי קבצים חסרים מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם האם אפשר להחזיר את הביוס לקודם ?? יש מצב לעשות איפוס לביוס ??
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נתקתי את הכרטיס רשת USB של TP-LINK שברשותי מפורט USB אחד וחיברתי לאחר ואז נתבקשתי להתקין את הדרייבר מחדש. כשהחזרתי לאותו פורט הוא מזהה דרייבר. הדרייבר מותקן במערכת הפעלה, למה הוא לא דורש התקנה חדשה כשאני מחבר לפורט אחר ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה נגן MP3 USB פשוט...הנגן הגיע רק עם דיסק דרייברים ל-Win98, חוץ מזה כלום.. לפי מה שהבנתי, בשביל להכניס שירים לנגן כל מה שצריך לעשות זה לחבר אותו ולהעתיק אליו שירים..משום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קובץ MP3 הוא אומר לי שהדיסק הוא Write Protected ולכן אני לא יכול להעתיק אליו שירים. הוא גם אומר לי לבטל את הדבר הזה. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי לאחרונה פירמטתי מחשב נייד של IBM, אחת הפונקציות שיש בו היא אינטנט אלחוטי שהוא כקולט ללא בעייה בכל מקום?(WiFi). אך לאחר הפירמוט איני מצליח למצוא רשתות כלל.. בבית יש אינרנט אלחוטי ואני לא מצליח לפתור את הבעייה.. מישהו יכול לעזור? היכן ניתן למצוא דרייבירים למחשבים ניידים של IBM R50E אני חושב.. דגם בן שנה.. התקנת והוינדוס לא פתרה את הבעייה באופן אוטומטי כמו כן גם הסאונד לא עובד.. מה שאומר שיש מספר ריכבים שלא מותקנים או שלא מופעלים? איך פותרים את הבעייה ובעיקר את בעיית האינטרנט..? מדובר בוינדוס XP... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, יש לו קושי להריץ משחקים לא הכי כבדים. אני לא מדבר על FAR CRY או דברים כאלה אלא על יותר כמו FIFA 12/13 גם על ההגדרות הכי נמוכות המחשב פשוט לא מצליח והכל נתקע ונשאר על FPS נמוך המפרט: Intel C2D E6750@2.66GHZ 4GB Ram Windows 7 ATI Readon HD4850 512MB Gigabyte P35-DS3 רזולוציה FHD מה צריך לעשות? יכול להיות שפשוט עבר זמנו ואפילו פיפא הוא ליכול להריץ? ואני יתעלק על האשכול של עצמי, יש לי מחשב אחר שיש בו בעיה, יום אחד הזזתי אותו והוא פשוט התקצר מעצמו ומאז הוא לא נדלק החלפתי ספק כוח והוא עדיין לא עובד, ממה יכול להיות הבעיה? ייתכן שהלוח אם נשרף?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
יש לי עבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא פעל לי בסדר גמור, אבל היום פתאום הכפתור השמאלי של העכבר לא תמיד מגיב, צריך ללחוץ עליו חזק כדי שיגיב ולפעמים הוא לא מגיב בכלל, וכל זה קרה רק היום, הוא אף פעם לא עשה בעיות, רציתי לדעת עם יש משהו לעשות לגבי זה או שכדי לי פשוט לקנות עכבר חדש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היום קניתי 4 ג'יגה ראם של קורסייר CORSAIR DDRII 800MHz קניתי 4 סלוטים של ג'יגה כל אחד...עכשיו שהתקנתי אותם ופירמטטי ת'מחשב זה רושם לי שיש 3.5GB RAM ומתחת לזה רשום Physical Address Extension השאלה שלי היא אם ככה זה אמור להיות או שזה אמור להראות שיש 4 ג'יגה....ובקיצור מה אני צריך לעשות תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סטרימר מסוג Original S82 Amlogic S802 Android4.4 Quad Core 2.0GHz Mali450 GPU 2G/16G Bluetooth4.0 XBMC WIFI 2.4G/5G Miracast DLNA Mini PC , לאחרונה נתקע ולא מנגן סרטוני יוטיוב. פתרון זמני של ניתוק וחיבור הוא זמני בלבד עד שהתקלה חוזרת . מישהו יודע דרך לעדכן תוכנה או פתרון של הורדת אנדרואיד גרסה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי (AVG חינמי) כל הזמן מתריע לי על וירוס Adware Generic7.CASB. אני מדליק את המחשב ואז במשך כמה ימים הוא כל כמה דקות מתריע לי שהוא מצא אותו, ואני לוחץ על "remove threat" הוא כותב לי שהוא טיפל בו ואז אחרי כמה דקות מופיע עוד אחד ובשם המלא שלו (הכוונה c:/Users/user...) הם טיפה שונים. ואם אני לא לוחץ על "remove threat" הוא פשוט צובר לי הרבה כאלה עד שאני אומר לו לטפל בכולם. אחרי כמה ימים זה פתאום מפסיק, לא ברור לי למה, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה חוזר... לא הרגשתי השפעה על התפקוד של המחשב אבל זה מציק.... מישהו פה יודע מה לעשות?? שאלה נוספת שאני לא בטוח שקשורה לפה, אם לא אז תגידו, על איזה אנטי-וירוס חינמי אתם…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאית בעזרת MEMTEST שיש לי זיכרון פגום. הזיכרון שלי במחשב מורכב מ 256X2 ומ 512X2 : איך אני יכול לאתר בדיוק את הצ'יפ הפגום? אם אני יעבוד רק עם 3 צ'יפים אז לא יהיה בעיות ?(הבעיות אצלי שתוכנות ומחקים קורסים)
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
פתאום הופיע לי איזה ערך מוזר בשם microsoft user-mode driver framework feature pack 1.0 אני מנסה למחוק אותו ואז הוא מאיים עלי שאם אני יסיר את wudf01000 חצי מהתוכנות לא יעבדו.. מה זה הערך הזה ומה הוא קשור ל"wudf01000" (מה זה בכלל?) ולמה הוא מאיים שחצי מהתוכנות לא יעבדו? לפי חיפוש בגוגל, אני לא היחיד שהערך הזה קיים אצלו, אבל פתרונות לא מצאתי.. הדבר היחיד שמצאתי זה שאולי הערך הזה בא עם מדיה פלייר 11, אבל אני לא בטוח בגלל הwudf01000... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום,אני צריך עזרה בבחירת ווינדואוס, יש לי התבלטות בין 7 ל10 מה עדיף מביניהם ומה ההבדלים, ואם אפשר מדריך התקנה, בנוסף אני רוצה להרחיב זיכון במחשב, איך אני מוסיף את הדיסק הקשיח החדש בלי שימחקו לי כל הקבצים ואוכל להשתמש בו.אני רוצה לרכוש למחשב Samsung 850 EVO 250GB או Samsung 850 EVO 500GB רציתי לדעת מה מהם מומלץ ואם יש עדיפות לאחר.חשבתי לרכוש בנוסף זיכרון ראם נוסף, האם יש ביניהם הבדל? ומהו?http://ksp.co.il/?uin=21135&select=.1038..392..166..786.אוhttp://ksp.co.il/?select=.166..796.&...t=&store_real=חשבתי לרכוש את הזיכרון הזה האם הוא נחשב לטוב או שעדיף לי לקנות זיכרון חיצוניhttp://ksp.co.il/?uin=20584&select=....45..2076..1438.בכונן שלי יש אפשרות להתקנה של ע…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ערב טוב. אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600. את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב. http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf הבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר. זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול של המחשב גורם לקול להיעלם ושאני בודק במנהל התקנים כתוב שהכל תקין
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הלוח אם לא מצליח לקרוא את המהירות שלו, חיברתי סתם מאוורר אחר עם חיישן והוא כן קרא את המהירות שלו! עכשיו שמתי לב שבמאוורר שהוא כן קרא הכבלים מסודרים (מימין לשמאל): צהוב,אדום,שחור ובמאורר שהלוח לא קורא זה מסודר (מימין לשמאל): ירוק, צהוב, שחור. עכשיו אני יודע שאין הבדל בין הירוק לאדום בין שני המאוררים ומה שחשוב פה זה הצהוב שהוא של חיישן הטמפ'. המאורר הזה שיש לי והוא לא פועל הוא STOCK של אינטל שקיבלתי עם המחשב לפני כמה חודשים..דיי חדש. הגיוני שהכבלים לא מסודרים טוב ואני צריך לפרק את הפלסטיק ולשנות מקום לכבלים ? או שזה הגיוני? אם מישהו יוכל לרשום לי איך הסדר אצלו עם אותו מעבד 2.6C תודה.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב אתמול בערב החל לעשות בעיות, הכנסתי כרטיס קול (די פשוט) לסלוט אחר כי הוא לא עבד ופתאום כניסת היו אס בי של העכבר הפסיקה לעבוד, המחשב כובה ע"י הפסקת החשמל (בכפתור) ואז נדלק ונכבה כל 4 שניות בערך (לא עלה, רק נדלק ונכבה), כעת הוא נדלק אבל לא עולה, גם העבר וגם המקלדת לא נדלקים בכלל שיחקתי עם הזכרונות כמו שאמרו לי, לא עוזר.. ישר חשבתי על ספק כוח אבל יש מצב שלוח האם שלי סיים את חייו? המחשב בן 5 שנים.. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בכרטיס קול המובנה שלי שהוא REALTEK ALC850 ישנה באחת מההגדרות תיבה מסומנת בשם real-time s/pdif-in monitor מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של סמסונג שנמצא אצלי במחשב דיי הרבה זמן כבר, כשגיליתי שהוא לא מזהה שום דיסק שאני מכניס אליו... כשאני מנסה לצרוב דיסק, התוכנה רושמת לי שהיא לא זיהתה שום צורב. כמו כן, כשאני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה רק את הדיסק הקשיח ולא את הכונן DVD, כלומר המחשב לא מזהה בכלל את הכונן? למרות שהוא עובד והנורה שלו דולקת ומהבהבת כשמכניסים דיסק, אבל המחשב פשוט לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מחשב ניד של Compaq דגם Presario M2000. WinXP SP 2 משום מה המחשב לא מזהה את USB שמוכנס אליו, עכבר, מצלמה וכו.. בדקתי שהכל מוגדר כראוי ב Device Manager וכל ה- USB מוגדר בסדר. חשבתי אולי זו תקלה בתוך המחשב, בחומרה, אבל אם כך המחשב לא היה אמור לזהות את ה USB כ- USB שמוגדר כראוי.. אני טועה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי שני זוגות רמקולים אבל במחשב שלי יש רק כניסה אחת ירוקה 3.5 מ"מ (aux) (הכבל של האודיו הירוק..) דוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=1jzibdcntqo4.jpg אך אני זקוק ל2 כניסות. ניסיתי לרכוש מאיביי מפצלים כמו זה לדוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=nnhxyuj2zz3e.jpg או זה לדוגמא זה: שאגב עלה לי 100 ש"ח.. http://sizmedia.com/my.php?i=ggiqnnoi0jwn.jpg בסופו של דבר כשניסיתי לחבר אותם אז או שהיו בעיות מגעים או שהאיכות סאונד הייתה על הפנים.. ואני באמת מחפש בנרות איך לסדר את זה.. אני אשמח אם תציעו לי פתרון שיעבוד ללא כל בעיות סאונד/מגעים כולל גם אם זה לרכוש ציוד נוסף.. אין לי בעיה לקנות כרטיס קול או סוג של אקולייזר או משהו בסגנון שיפצל.. אין לי שמץ.. העי…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-