עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofirg1,

יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by morx,

קראתי כמה מדריכים מפה וגיליתי שהBSOD במחשב נייד שלי בגלל הקובץ "ntoskrnl.exe" חיפשתי עליו בגוגל ולא הבנתי כל כך למה זה קורה.... אפשר מידע איך לסדר או משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  3. הבעיה הזאת בולטת כמעט בכל המשחקים... הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, והבעיה היא גם לא בהארדיסק משום שהבעיה הזאת קרתה גם עם ההארדיסק השני... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם הבעיה?.. אני די מיואש מהבעיה הזאת.. תודה רבה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. צריך להסיר את האינטל? הם לא מבטלים אחד את השני?

5. Started by maximeivine,

יש לי בעיה במחשב, שיחקתי בוא קצת ובטעות כיביתי אותו דרך המחשב עצמו ולא דרך הווינדוס ועכשיו שאני מדליק אותו אני תקוע ב bios והווינדוס עבד בסדר גמור ואני לא רוצה להתקין אחד חדש מה לעשות איך אני מחזיר את המחשב לווינדוס (יש לי לוח אם של גיגאבית)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Blind-Killer,

בכל פעם שאני מנסה ליכנס למשחק World Of Warcraft זה כאילו מכבה לי את המחשב ועושה לי את זה קיצר חשבתי שאולי זה בגלל שהתקנתי לפני שזה קרה את התוכנה Mysql אז מחקתי אותה וזה לא עזר את פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה לא עזר :\ בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by reiematza,

תקשיבו אני לא יכול ליפתוח שום קבץ שהו סרט המחשב פשוט ניתקע אני החלפתי כבר נגן אני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. Started by Armageddon1,

הטמפ' של המעבד היא בין 38 ל40+ יש לי מעבד פנטיום 4 1.6 נורטווד התקיעות החלו לפני איזה שבוע ומשהו ככה, אז קניתי משחה טרמית חדשה והחלפתי . וזה לא עזר ! המחשב ממשיך לקפוא . יכול להיות שצריך להחליף את כל הגוף קירור? -הגוף קירור הוא זה שהגיע עם המחשב של אינטל המקורי. הזיכרון תקין . תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by sharonp9,

יש לי בעיה עם קובץ CMD32.EXE או דןרש או כול פעם

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by sharonp9,

קובץ CMD32.EXE כול הפעלה לחלונות או דורשה את קובץ או כותב או מחפש את קובץ בדקית אני לי פתרונה לא יודע מלעשות מבקשה פתרונה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by lightning,

קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך חדש ge-force4 ti4200 128 mb התקנתי את הדרייברים החדשים... עכשיו אני בא לשחק במשחקים ואחרי דקה שתיים שאני בא לשחק ניתקע לי המשחק מה אני צריך לעשות ;[

13. יש לי 2 הרדיסקים אחד 30 גיגה ואחד 200 גיגה יותר חדש בDEVICE MANAGER רואים שאין להם בעיות אבל אני מרגיש בשבוע האחרון שהמחשב לא זז בכל מה שקשור לקריאה כתיבה מההרדיסק הספציפי הזה. (צפיה בAVI כבדים שהוצאתי מDV והוינדווז והכל איטי ) אבל מההרדיסק השני אין בעיה. אז עשיתי בדיקה בנרו עשיתי בדיקת מזיקים עם 3 תוכנות שונות עשיתי איחוי דיסק. מה זה יכול להיות. תצילו אותי! ופורמט קצת בעיתי לעשות כי יש לי קבצים של סרטים שהוצאתי מהמצלמה שהם כמה גיגות. מה גם לא נראה לי שזה הפיתרון כי ההרדיסק השני פועל טוב.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by neoyun,

שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.

15. הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. עד לאחרונה היה לי הרד דיסק קטן של 20 גיגה שהיה מחובר למחשב כ"עבד". ניתקתי אותו לאחרונה ועכשיו אני מנסה להתקין משחקים וכל משחק רושם לי שגיאה: eror 1327 invalide drive d:\ מה עושים? הבנתי שהמחשב כניראה חושב שהדיסק עדיין מחובר אז ניכנסתי לביוס וניסיתי להגדיר אותו כלא מחובר...למרות שלא ניראה לי שכל כך הצלחתי.... למישהו יש רעיון?????

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. יש לי בעיה לא בכל המשחקים בוא נגיד במשחקים שאני משחק יש לי ראידון 9700 פרו ואך שאני מפעיל סינון סטורפי נמשל .. רואים משהו חבלז ... הפעלתי על 4 אני מדבר בדידדפקט ... רואים הכל טוב אני מפעיל gta 3 עולה חלק הכל 5 דקות אחרי 5 דקות הכל מקרטע נתקע קופץ מגמגם ... בפיפא זה עובד חחלק כל הזמן .. אבל gta 3 אחרי 5 דקות אין מה לדבר . מה לעשות ?!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by אדלרון,

רקע: התקנתי XP על (SATA =(sata as ide . כאני מדליק את המחשב (אך ורק כשאני מדליק אותו ממצב כבוי), המחשב עובר את הפוסט ומחפש CD ,שהוא ההתקן הראשון לBOOT אך הוא אינו עובר הלאה להתקן הבא שהוא הHD. יש לי את ההודעה הבאה disk-boot-failure-insert-system-disk-press-enter . אם אני לוחץ אני שומע את הפלופי מנסה לקרוא. רק לאחר שאני לוחץ alt ctrl del או reset הוא עולה כמו שצריך איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה רונן

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. Started by BEN903,

בעיה בהתקנת כרטיס הקול המשולב בשלב התקנת הדריבר מופיעה ההודאה הזאת HDO SOUND DRIVER BUS NOT INSTALLD ניסיתי להתקין את הדריברים של הציפסט ולא עזר ניסיתי לעדכן את הBIOS כי ראיתי שהיו הרבה בעיות אם הלוח כמו הלוגו של המעבד שלא מופיע הסמל אם הHT אלא הרגיל התקנתי את הגירסה האחרונה שבאתר וזה רק שינה את הלוגו של הלוח אם בהעלאה . והמחשב גם עולה מאוד לאט ויש שם ווינדוס XP PRO SP2 המפרט של המחשב הוא : P4 3.0 GHZ EMT 64 BIT 2MB L2 ASUS P5GL-MX 2X256 TWINOMS 400 DDR GIGABITE 6600 256 DDR KSP PSU 300W 20 PIN

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by expi,

שלום יש לי צורב חיצוני כבר שנתיים ולפני חודש שהוצאתי את הכרטיס של הצורב ואחר כך החזרתי אותו הוא לא עובד לי התקנתי דרברים של SONY (זה החברה של הצורב) הורדתי DRIVER CHEKER כלום לא עוזר עזרו לי אני מתחנן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אני גיימר ולכן אני משתמש במיקרופון לדיבור בזמן המשחק בתוכנה שנקראת וונטרילו, המיקרופון פעל לי מצויין עד שתקנתי את כרטיס הטלוויזיה שלי ועכשיו פתאום המחשב לא קולט אותו, יעני אני יכל לעשות ככה שאני ידבר וישמע את עצמי ואפילו לשלוט בעוצמה של המיקרופון דרך הווינדוס אבל שום תוכנה לא קולטת את הקול שלי, בכאילו זה לא עובד אפילו הרשמקול של ווינדוס לא קולט אותי, אני יכל רק לשמוע את עצמי אם אני יבחר? יש למישהו מושג מה הבעיה אני חושב בכרטיס הטלויזיה התחמן הזה? ???

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. טוב תקשיבו יש לי בעיה יש לי מחשב שקניתי לפני שניים מחשב דיי טוב. עכשיו כל כמה זמן המחשב נעשה איטי או לפעמים כל המחשב ניתקע או שלפעמים כל הצבעים במשחקים שאני משחק נידפקים וכאילו. השאלה שלי. עם לקנות מאוורר חדש או לא? (תמליצו לי עם כן) העם הבעיה בכרטיס מסך שהוא: gforce 8800gt וכמה זמן אחריות של NVIDIA

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  24. היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) צירפתי תמונות של המפרט של המחשב שלי (התמונות מCPU-Z) אשמח לתשובה באימייל: odenigal@gmail.com

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by fire15,

יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.