עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם וחג שמח בהתחלה היה ציפצוף ארוך אחד וחוזר על עצמו, החלפתי כרטיס מסך,המחשב עלה ולאחר כ10 דקות נכבה,נסיתי להפעילו מחדש והפעם יש ציפצופים קצרים וחוזרים מה הבעיה? ומה פתרונה? בברכת חג שמח אהוד

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by Tal14,

הייתה לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט,ניתקתי אותה וחיברתי מקלדת רגילה בחיבור PS2 או איך שלא קוראים לזה וזה פשוט לא עובד. מחקתי את הדרייברים של מייקרוסופט וזה עדיין לא עובד מה לעשות ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SerpentMage,

שלום לכולם קניתי היום את הזכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הרכבתי אותו במחשב במקום הקיט הקודם שעבד יופי, שהוא Geil Ultra 800MHZ 2GB. מאז ההרכבה של הזכרון החדש במקום הישן המחשב מסרב להדלק. או ליתר דיוק - נדלק לשניה ונכבה מיד. לוח האם שלי הוא Gigabyte p965-DS3, גרסת ביוס F6. (מיושן יחסית..) ניסיתי להעלות מתח לזכרונות עד ל 2.2V, והבעיה נמשכה. לא ראיתי טעם להמשיך ולהעלות. האם יש בעיה ידועה של תאימות הזכרון עם הלוח הנ"ל? או שיש צורך לעדכון ביוס? עריכה: אוקיי, הסתדרתי. אפשר לנעול.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by eyal91,

אוקי אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש. מפרט לא מטורף אבל זה בהתאם לתקציב ולדרישה. doual core duo e4300 msi 1g אם אני לא טועה. geforce 7100gs lg 19' wide screen flarton 160g. אז ככה. איך אני יודע שאני מוציא מהמחשב את המירב? ואיך אני שומר על הרכיבים ועל הביצויים. ואיך שאני מודד ת'ביצויים. אייל.

5. אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…

6. חברה לא יודע מה הבעיה הורדתי תתוכנה SQL 2000 כדי ליבנות שרת של משחק ושאני באה ליפתוח תהתקנה זה מופיע לי http://img182.imageshack.us/img182/6844/87951803sm4.jpg זה הופיע לי פעם באיזה תוכנה אם אני לא טועה לא זאת מה אני אמור לעשות אין לי מושג אני חייב ליפתור את זה =[

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by Itsik-L,

יש לי כמה שאלות יש לי עכשיו במחשב האדיסק של 80 ג'יגה מחובר בSATA2 ויש לי פה בבית איזה מחשב ישן דפוק,אבל ההאדיסק שלו טוב אני מאמין... במחשב הישן יש הארדיסק של 40 ג'יגה בחיבור IDE בהארדיסק הישן הז מותקנים כל מיני דברים כמו ווינדוס וכמה משחקים,רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ההארדיסק הישן למחשב החדש האם זה יעשה בעיות כלשהן? וכשיהיו מחוברים שני הארדיסקים אז המחשב בעצם קורא את שניהם,אז איזה ווינדוס אני אראה על המסך? בגלל שזה הארדיסק ישן אז הוא יהיה איטי יותר וזה ממש יאט את כל המחשב? זה בעצם יופיע לי ככונן נוסף ב"מחשב שלי"? ואיך מחברים אותו? חיבור אחד של הIDE ללוח ואחד של הספק ,זה הכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600gs של leadtek. לפני כשבועיים בערך אחרי ששיחקתי במשחק, לפתע נהיה מסך שחור. הייתי חייב לעשות ריסטרט- כעשיתי ריסטרט גיליתי שכל המסכים האלה שבאים לפני הwelcome הם מטושטשים כאלה בצבעים- כשזה הגיע לwelcome אחרי זה זה לא העלה את הווינדוס. נכנסתי לסייפמוד והסרתי את הדרריברים של הכרטיס מסך. עשיתי ריסט- עדיין היו צבעים מטושטשים אך הפעם זה העלה את הווינדוס (בלי דרייבר של כרטיס מסך). מאז, כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר, בסוף ההתקנה זה עושה לי מסך שחור. ניסיתי להתקין דרייברים שונים, ישנים ,חדשים וכל מיני גרסאות- בכל אחד היה אותם בעיה- מסך שחור בסוף שמחייב ריסטרט. פעם אחת חיכיתי קצת ואחרי כמה דקות המסך השחור נדלק לפתע והיה את המסך הכחו…

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  9. שלום. היום בזמן שאני נמצא בתפריט של המשחק NFS MOST WANTED פתאום המסך כבה והמחשב קפא :-[ מה זה יכול להיות בבקשה ???

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by Tal14,

באמצע צריבה המחשב עשה פתאום רעשים חזקים מאוד אז מהר עשיתי ריסטרט ואני מנסה לפתוח את הכונן שבפנים יש דיסק שהיה באמצע צריבה והכונן נפתח קצת ולא מצליח יותר ואז הוא נסגר אני חושב שהרעשים באו מהכונן אבל אני לא בטוח מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מכניס דיסק הוא לא מגיב אבל אם אני לוחץ לו על "הוצא" הוא מוציא לי את הדיסק ( יש לי XP) הDVD מחובר לחשמל ולIDE בדקתי כבר 20 פעם וגם ללוח אני לא יכול להתקין שום דבר.. לא כרטיס מסך לא קול לא כלום ניסיתי דרך האינטרנט והמחשב עצמו לא מזהה את זה ..יש לי את הדרייבירים מהאינטרנט שהוא לא מזהה פשוט ואין לי מושג למה..!! משו לא הולך... דחוףףף בבבקשההה ...

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  12. יש לי מחשב חדש, עם WIN XP, ומקלדת pleomax pdk700 פשוטה עם 3 כפתורים מיוחדים (כיבוי, סטנדביי ופתיחה כנראה). כרגע המקשים המיוחדים האלה לא עובדים איך אני משפעל אותם?

13. Started by Episode-666,

אז ככה,במחשב של בת דודה שלי תמיד היה מחובר לUSB אחד מדפסת ולשני MP3 קיצר בזמן האחרון הוא לא מזהה אותם בכלל. יש השערה מה יכולה להיות הבעיה בדיוק ?

14. Started by X-Gamer,

במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by Hotmetal,

שלום רב למשתמשי הפורום , כבר מזמן יש לי בעיה מוזרה , מדי פעם אני מקבל הודעה במחשב של NVIDIA שאומרת שכרטיס המסך שלי לא מקבל עוצמה מספקת ולכן המניח את ביצועיו .. מה שאני עושה כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא את הכרטיס ומחבר אותו שוב ואז הבעיה נפתרת לשבוע.. וכך התרגלתי לעשות במשך שלוש השנים האחרונות.. יש דרך להפסיק את זה לחלוטין? פרטי המחשב שלי הם: intel pentium 4 2.40 GHz 512 ram (אני לא ממש מבין בזה אני יודע בערך) אין לי מושג מה הספק כוח שלי GEFORCE 6600 GT 128MBIT תודה ומקווה שתוכלו לעזור.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  16. שלומצ'יק ... לאחר סיפור נחמד עם המחשב הנייד שלי (שמו לי סיסמה במעבדה של ניופאן - לסיפור המלא bsh83.blogspot.com) אני זקוק לדרך כלשהיא לאפס את סיסמת הביוס שלי. הביוס הוא של pheonix וע"פ מה שהבנתי מהם הסיסמא נשמרת על זיכרון NVRAM (יש מצב שזה לא נכון ). אני מחפש אחר חומר טכני כל שהוא על הלוח אם (יכולת , היכן נמצא jumper איפוס וכו'..) נאמר לי (טלפונית) במעבדה כי הסוללה מולחמת. המעבדה ביקשה 1600 שקל להחלפת לוח האם . ניסתי את ארבעת ססמאות פיוניקס : PHEONIX pheonix BIOS CMOS ככל הידוע לי בלוחות אם בדר"כ ישנה אפשרות איפוס ביוס . קצת פרטים על הלוח : lspci 00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10) 00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridg…

17. כי אין לי כונן דיסקטים יש דרך לבדוק דרך הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. שלום אני רוצה לדעת מה זה אומר 86x ויש לי מעבד core 2 due e6600 ורציתי לדעת אם זה מתאים למחשב שלי.. ובלי שום קשר מה זה 86x? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by super-MC,

מיפרט המחשב : p5b deluxs e6400 1g800 corser 7300 gt 420 w העינים הוא קזה ברגע שאני מוריד קובץ של 2 גיגה (עם אקספלורר) המחשב עושה ריסט זה עשה לי לפני חודשים ! עשיתי בדיקת מאמץ + בדיקת זיכרונות (m&n memtest ) הכול בסדר ! הגעתי להשארה שזה נפילה של מתח בבית (קרה כמה פעמים ) עכשו התקנתי תמישחק Stranglehold הכול עבד אד שאני מנשה להפעיל תשלב הרישון ב lod הוא עובד ועושה ריסט אין לי מושג למה אני בטח שזה הלוח עושה תבעיה יהיה לי בעיה לממש את האחריות ?(ksp) הייה ויש למישהוא רעיון אחר אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by Oranili,

1.מה זה CI ? CASE OPEN? יש ג'מפר בביוס .. מה המצב הזה עושה ? 2. אם יש CLR CMOS אז למה צריך להוציא את הסוללה ? פשוט שמים את הג'מפר בCLRCMOS ונגמר הסיפור ? לא הבנתי למה יש תסוללה. 3. ויש FUSB1 ו F_USB2 לאן אני צריך לחבר את ה כבלים של ה USB? 3. מה זה COMA CONNECTER? 4. F1_1392 IEEE CONNECTOR מה זה? זהו ! תודה רבה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by The_MG,

שלום ותודה שאתם קוראים. יש לי מחשב ישן שאני עומד להחליף עוד מעט אבל המחשב של עכשיו עדיין יעבוד אבל לא למשחקים. טוב אכשיו הבעיה: כשאני משחק במשחק אפילו משחק ממש חלש כמו NFS-U1 במסך כתוב NO SIGNAL והמסך ניכבה. אככשיו זה הניסיון ה -3 ליכתוב את השאלה הזאת בגלל שהמסך ניכבה. טוב אכשיו פתחתי את המחשב ואני רואה שהמאורר של ה כ.מסך בקושי עובד ואחרי כמה דחיפות הוא עובד יותר טוב אבל עדיין חלש )הכ.מסך שלי זה 5200 של PALIT) אפשר עזרה? להחליף כרטיס מסך? או שאפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by Mashrom_head,

שלום,.. לאחרונה מופיע פס ברוחב של כמ"מ בצד ימין של מסך מחשב נייד ACER 5102. הזזת המסך מעלימה ולפעמים משנה את צבע הפס. ברגע שמפסיקים להפעל כוח על המסך הפס חוזר ומפיע.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HdInspect,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה במשחקים שאני רואה הרבה עצמים מוזרים כגון הבהובים וקווים בלתי מוסברים אשר אינם שייכים למשחק... (המשחקים שניסיתי הם -BATTLEFIELD 2 , stranglehold AND WORLD IN CONFLICT) ניסיתי להחליף DRIVERים , ואף התקנתי מחדש את המחשב אולם שום דבר לא השתנה. ביצעתי בידקת זיכרון עם MEMTEST וכעבור שעה לא נתגלו שום ERRORים. יתרה מזאת לא ביצעתי OC באף רכיב במחשבי. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? תמונה רכיבי המחשב שלי הם כדקלמן : E6600 P5W DH X1900XT 2 GIGS of cram by croasir c6400 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. Started by marik,

לאחרונה התגלתה אצלי בעייה המחשב לא עולה עושה RESTART בלי סוף ומגיעה למסך של אפשרות להכנס ל SAFE MOD בדקתי את זכרונות ודיסק קשיח במחשב אחר הכל תקין . מה יכולה להיות הבעייה תעזרו לי בבקשה.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by fachimoo,

תראו אין לי שום בעיות במחשב אבל הייתי מעוניין לעשות עדכון לביוס. דרך אגב הלוח אם שלי הוא ASUS P5N32-E SLI וה-REVISION של הביוס שלי כרגע הוא 1002 כאשר בדקתי והחדש ביותר הוא 1205. איך עושים עדכון לביוס והאם אפשר להשתמש בכונן דיסקים או שחייב להשתמש ב-FLASH חיצוני USB הכוונה שלי? האם יש סיכון גדול כאשר עושים עדכון לביוס? עריכה: שחכתי לציין הקובץ שהורדתי הוא קובץ BIN ואין לי מושג מה עושים איתו....

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים