תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הי, רכשתי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3-14ITL (i7 דור 11) ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין דרך USB (בעזרת הכלי של מיקרוסופט) כשהגעתי לאפשרות לבחור איפה להתקין את Windows קיבלתי הודעת שגיאה "לא נמצאו מנהלי התקנים חתומים". חיפשתי ומצאתי הצעת פתרון: בהתקנה לבחור "תיקון", להגיע לשורת פקודה, להקיש diskpart, להקיש list, להקיש select disk 0, להקיש clean. התוצאה: ה DOK 32GB שהיה מחובר ללפטופ נמחק (אני לא מצליח להכנס אליו או לפרמט אותו ) הבעיה לא נפתרה. עכשיו כשאני מגיע למסך "היכן ברצונך להתקין את windows"', רשום לי "לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'". לחיצה על "טען מנהל התקן" מבקשת להכניס DOK עם קבצי מנהל ההתקן". …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב ניתקע לי כמעת כל פעם ראשונה שאני מפעיל אותו הוא ניתקע בכתביות של הBOOT כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא אינו נתקע מפרט: תלחצו על מפרט
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר המון זמן כשהמחשב שלי נמצא ב IDLE (מסך כבוי) המחשב שלי טוחן. אני שומע אתה מאווררים "מעלים הילוך" והמחשב רועש יותר. ברגע שנוגעים בעכבר והמסך נדלק זה נרגע. זה לא ממש הפריע לי, אבל עכשיו נמאס לי מזה מה הדרך הפשוטה ביותר להבין מה גורם לזה? יש אנטיוירוס מעודכן ואני לא מוריד דברים מפוקפקים.... תודה
-
- 23 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום . פתחתי את המחשב לצורך ניקיון (עשה רעש נוראי) ..הוצאתי את המאורר ואת ההיטסינק שלו. לצורך ניקיונות. וגם לא הכי במתכוון ..את המעבד לאחר שהחזרתי הכל למקומו והמעבד יושב ודאי כמו שצריך..המחשב נכבה לאחר 3 שניות... אני יודע שצריך למרוח משחה טרמית חדשה אבל זו לא הסיבה.........שיתכבה אחרי 3 שניות בלבד.... אנא עזרה רעיונות מה לעשות........
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אני צריך עזרה בזה למה אני ממש הסתבכתי... מי שיוכל לעזור אני ממש ישמח :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הדרברים נשמעו מבטיחים אבל במהלך ההתקנה הכל נהרס וחסרים למערכת ההפעלה (XP PRO) הרבה קבצים וההתקן מפסיק לפעול לחלוטין. משהו נתקל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות של חוסר פעילות כמו שהגדרתי לו. אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לפתור בעיות בסאונד של המחשב יש לי רמקולים logitech x530 עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס קול של הלוח אם מובנה והיה לי כל הזמן רעשים ברמקולים חלשים כאלה שמפריעים לאיכות הסאונד. וגם היה לי כל כמה דקות שניות זה היה משתנה מין טוו כזה קצר שנמשך שניה אבל מציק. לכן החלטתי שזה בעיה בכרטיס קול וקניתי כרטיס קול אחר Creative Audigy SE 7.1 (PCI) הסאונד קיבל נפח אבל עדיין יש את הטו והרעשים המציקים אבל יש לציין שהאיכות השתפרה.
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך מכווצים משהו לתוך WINRAR כאילו שאני לוחץ על קובץ יש לי כמה אפשרויות ששיכות לWINRAR אבל זה רק להכניס את הקובץ לארכיון ווינרר בלי לקבץ אותו.. לעומת זאת אם אני בוחר דחס ושלח באימייל הוא כן מכווץ אותו.. איך אני מכווץ ומשאיר אותו לדוגמא על השולחן עבודה?
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי אר דיסק אחד בנפח 250 gb שמחולק :c: /f ב c מערכת ההפעלה win xp ב f שאר הקבצים במחשב חיברתי למחשב כונן חיצוני חדש. לאחר ההתקנה של הכונן המחיצה של f נעלם. בדקתי ב partition magic לא מצא אותו. וגם בניהול דיסקים הול לא מופיע. בניהול הוא מראה לי שהמחיצה הראשית c בנפח של 75gb תודה שי.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש מתוצרת LG כאשר אני צורב דיסק לרכב אז....למרבה הפלא לא מצליח לשמוע את הדיסק ברכב בכל המערכות האחרות כגון DVD או מחשב או מערכות ביתיות שומע את הדיסק בצורה מעולה אולם כאשר מכניס את הדיסק לרכב זה פשוט לא עובד הפורמט שצורב הוא CDA זו לא הפעם הראשונה שמכין דיסק לרכב אבל... זו הפעם הראשונה מהצורב החדש ולא מצליח לקרוא זאת ברכב בתחילה חשדתי שזוהי בעיה של הדיסק אבל... ניסיתי את אותה צריבה כבר 4 פעמים וזה עדיין לא עובד במקביל אני גם צורב סרטים מאותו צורב וזה עובד מצוין מה הבעיה עם הצריבה לרכב? תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במעבד i7 860 2.8GHZ שרץ על 45-48C במצב אידאלי. בשימושים קלים כמו אינטרנט וסרטים הוא מגיע ל-50C. הבעיה מתחילה בשימושים כבדים יותר. קרה לי כבר פעמיים שהוא נכבה בפתאומיות, ללא מסך כחול. בלי כלום.. לדוגמא, השתמשתי בתוכנה AVI RECOMP להדבקת כתוביות, מנהל התוכניות הצביע על 50-70% שימוש בCPU. המעבד הגיע ל-90C. כשכל אחת מהליבות הגיעה ל99C. ברגע שהן הגיעו ל100C הוא נכבה. ואז ניסיתי כמה פעמים להדליק אותו, הוא כבה בלי לעלות את המערכת הפעלה בכלל.. המסקנה היחידה שאני יכול להגיע אליה היא שהקירור למעבד שלי צריך רענון. חבר הציע שאולי מדובר בתקלה במעבד. אשמח לעזרה. כי באמת אני כבר לא יודע מה לעשות... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שרץ עליו Windows NT (2000), אני צריך לעשות IMAGE שלם לכל מערכת ההפעלה עם כל הקבצים וכל ההגדרות ולהעתיק אותם להארדיסק אחר שיהיה מחובר בו זמנית למחשב. בסיום שאוכל לנתק את הארדיסק שאליו עשיתי IMAGE ופשוט לחבר במחשב אחר עם אותה חומרה בדיוק. המלצות לתוכנה שתומכת ב-Windows 2000 ושאפשר למצוא באינטרנט? ניסיתי כבר עם Acronis. בבקשה לא לשאול למה ככה ולמה ככה - אי אפשר לשדרג את מערכת הפעלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב לא נותן לי לשחזר מערכת ניסיתי התקנה מהביוס רושם לי שיש לי בעיה בסיסטם 32 .... מה אני עושה תודה לכל העוזרים רון :'(
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה xp ואופיס 2002 מחדש . בהתקנה הקודמת כאשר רציתי לשלוח קובץ גדול של תמונות בדואר אלקטרוני ( outlook ) היה נפתח חלון בשם : , Sand Pictures Via E-mail שבו יש לבחור אחת משתי אפשרויות , להקטין או לשלוח בגודל רגיל. בהתקנה הנוכחית החלון הנ"ל פשוט אינו מופיע . אבקש את עזרתך באיתור החלון ( Sand Pictures Via E-mail ) ?, האם יש צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או את האופיס 2002 בלבד ? בברכה. ברוך
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הנוכחי אני נותן לאחותי.. אז את ההארד דיסק שלה אני אמור לשים במחשב שלי. הבעיה היא שההארד דיסק שלה הוא עם חיבור IDE ואני צריך גם לחבר את הצורב שגם הוא IDE וכשאני מחבר את שניהם עם כבל IDE שמתפצל ל2 אז המחשב לא קולט את שניהם (אבל מתי שאני מחבר כל אחד לחוד אז הוא מזהה אותם- וניסיתי להחליף בין הפיצולים לכל אחד מהם ולא עבד) האם זה בעיה בכבל שמפצל את הIDE או שבאמת אי אפשר לפצל IDE מתי שמחברים גם צורב וגם HDD? האם עדיין אפשר לקנות כבל IDE שמתפצל בחנויות? תודה..
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפני כחודש הדלקתי את המחשב והוינדוס סירב לעלות, שום דבר לא זז, הסורק דיסק "של הדוס" הפעיל את עצמו ודיי נכנס לעטרף. אחרי פורמט כללי של כל המחיצות התקנתי את הוינדוס מחדש והכל עבד פרפקט, הפעלתי שוב את סורקי הדיסק והכל עבר בשלום. תיארתי לעצמי שהגורם לנזק היה הטמפ הגובה שההרדיסק עבד בה במשך יום-יומיים (הוא היה במגירה נשלפת, אחרי שהוא התרגל במשך שנה לעבוד במארז מאורר מאוד). בקיצור, אתמול בלילה הזזתי את העכבר להפסיק את השומר מסך, ושום דבר לא קרה... המחשב קפא. עשיתי ריסט, הוינדוס התחיל לעלות, הפס של ה LOADING (הקיווקוים מתחת ללוגו הגדול של הוינדוס) המשיך לרוץ ולרוץ ולרוץ במשך חצי שעה, שום דבר לא זז... SAFE MODE גם הוא סירב לעלות. חיש מהר העלתי מערכת הפעלה מCD וגיביתי את הקבצים, ו…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המחשב השולחני שלי דלוק 24/7. מתוכנן להכנס למצב שינה של מסך ודיסק לפי הגדרות זמן מסוימות. אבל לא נכנס.. לא רק זאת, שומע שהוא נכנס למצב שינה של הדיסק - וחוזר ומתעורר. כך פעמים רבות. לפעמים אני קם בבוקר ורואה שכן נכנס למצב שינה. אז גם הייתי שמח לפתור את הבעיה התפעולית הזו, אבל גם יש לי הרגשה שאול יש לי "פולש" למחשב שדואג שלא יישן, או שמתיר לו להכנס למצב שינה מתי שהוא מחליט. באיזה צעדים לנקוט כדי להחזיר מצב שינה (ואם יש פולש - לנקות אותו)? משתמש באנטי וירוס (במנוי שנתי) של Malwarebytes וסורק את המחשב מדי פעם עם Ccleaner (גם מנוי בתשלום).
-
- 0 תגובות
- 304 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שעה עבדתי במחשב ולפתע צבעים מוזרים הופיעו לי על המסך בכל מיני צורות ופסים..עד שהמחשב כולו נכבה. לא הבנתי מה קרה חשבתי שזה משהו שקשור לכרטיס מסך עד שנגעתי במחשב והוא היה רותחחחח. ראיתי שמאוורר הספק לא עובד :\ פתחתי את המחשב הוצאתי את הספק ופתחתי גם אותו שימנתי את המאוורר איפה שצריך (מתחת לפקק הגומי) וזה עדיין לא עובד :\ למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה? או שאני חייב לקנות חדש..ואם חדש אז איך אני מקרר את הספק בינתיים..ראיתי פה איפשהו פעם מישהו שהישתמש בשקית חלב קפואה ומגבת חח אבל אני חפש משהו קצת פחות מסוכן :] תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לא מספיק שהמחשב שלי שבק חיים, זה קורה גם ביום שישי בצהריים, ומעל ליום עבודה הולך לי לאיבוד...אכן, צרות באות בצרורות. אז קודם כל, הינה כמה נתונים: מדובר במחשב 'אינטלי' - מעבד פנטיום 4 הפועל במהירות שעון של 3GHz, ובעל 2MB זכרון. המעבד הנ"ל יושב על לוח אם של asus, מודל P5GD. מערכת הפעלה - חלונות XP PRO SP3, אבל אני חושב שהנתון הזה לא ממש רלוונטי. הסימפטומים: עם הפעלת המחשב, הספק אמנם מופעל וכך גם נוריות החיווי של המחשב (הכונן הקשיח תקין, לדעתי), אך הצג (שגם הוא נמצא תקין), נשאר שחור לחלוטין. הביוס כלל לא מראה סימני חיים - מסך הפתיחה האופייני של לוח האם, המעיד על כך שמערכת הופעלה, אינו מופיע, אין כל אפשרות להכנס להגדרות של הביוס, ומערכת ההפעלה כלל לא מתחילה להטען.…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות צורב בשבוע הקרוב, יש לי כבל IDE בבית ומארז אנרמקס FS-710B(די גדול) עכשיו, בינתיים יש לי רק כונן DVD והארדיסק מחוברים להתקני IDE. האם חיבור צורב צריכה להיות משימה קשה למי שלא יודע לחבר התקני IDE? כאילו, זה רק לחבר את הכבל חשמל מהספק(את זה אני יודע ;D), ולחבר את הכבל IDE ללוח ולצורב. אפשר לעשות בבית או לקחת לטכנאי?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום בכל פעם שאני צורב דיסק או מעביר קבצים מ-CD להארד דיסק המחשב מואט משמעותית. מוזיקה מתנגנת בסלואו מושן, לתיקיות לוקח זמן להפתח, הכל מתעכב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני יודע שבמחשבים ישנים וחלשים יותר משלי התופעה לא מופיעה. שאלה נוספת - לוקח נצח לצרוב DVD, קרוב לשעה. אני יודע שזה אמור להסתיים בכמה דקות. האם יש צורך בשינוי הגדרות? מה צריך לבדוק? תודה מראש, אורי.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 וזה לא רק במדיה פלייר בכל תוכנה וזה גם בכל הסרטים שאני רואה, זה כאילו אני רואה 5 דקות ואז הוא נתקע אני ממשיך מאותו מקום עוד 5 דדקות אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח... פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024. המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה. החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-