תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב. וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE. מזה אומר? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, בזמן האחרון קורה לי לפעמים שאני מדליק את המחשב, אז המחשב עצמו נדלק, המאווררים מסתובבים, הכל עובד, אבל לא רואים כלום במסך, וגם אין את ה"ביפ" כשהמחשב עולה. זה קרה לי גם פעם-פעמיים כשכיביתי את המחשב, והוא נתקע ככה אחרי שסגר את הווינדווס. כשזה קורה, אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור, לחכות כמה שניות ולהדליק שוב. למה זה קורה? אה ויש לי עוד שאלה, הקירור מעבד שלי מחובר לבקר מאווררים ולא ללוח אם, אז כבר מזמן שיניתי בביוס שלא יציג לי את ההודעה שהוא לא מחובר ללוח אם, ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה עולה לי שגיאת אוברקלוקינג, למה זה? תודה רבה לעוזרים ומצטער על החפירה!!!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם כרטיס קול לא יודע למה אבל פתעום נעלם הקול ??? :'( חשבתי שאולי הרמקולים לא עובדים אבל הרמקולים בסדר, חיברתי אותם לסידי פלייר שלי והכל עובד PERFECT. יש לי גם כרטיס טלוויזיה ,התחברתי דרך המחשב לכבלים לפתע יש לי קול ,אבל לשמוע מוזיקה מCDROM שלי אני לא יכול ובהפלת WINDOWS אני לא שומע צליל כניסה למערכת!!! תעזרו לי בבקשה למצוא פתרון לבעיה שלי !!! ??? אני מקווה מאוד שלא הלך לי כ. קול?!! :-[ לא יודע כבר מה לעשות???? תודה רבה מראש , Intelee.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
תמונה תראה סימן עגול אדום...אני רוצה לשנות צבעים בהירים של משחקים בגלל חלק משחקים מאוד חושכים..אני רוצה לשנות..אבל תוכנה לא שמור לקבוע..שוב שוב חוזר חושך איך עושים לשאר צבעים בהירים? בבקשה תעזרו לי על זה...אני צריך לשחק..
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח הזה נועד להפחית את החשמל והוא חסכוני. איך אני מבטל את התכונה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני כבר התחלתי לחשוד אפילו בספק... לנסות להוריד תזמונים\להעלות מתחים לחסל תהליכים להגביר קירור להנמיך? אולי זה ווינ דפוק,סקטרוים?... מה שוקרה שלוווינ לוקח ממש מלא זמן לעלות,לא משנה מתי,ובעבודה בו יש כל הזמן ממש כל זמן כאילו וקצוב יש תקיעה ל3-5 שניות ... אין לי כבר מושג מה זה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב הזה מזה 8 שנים. השימושים הם עבודת מסמכים קלה, דוא"ל ומעט אינטרנט. הוא אף פעם לא היה חזק במיוחד ומראש השיקולים לקנייה היו ניידות (גודל ומשקל) ושעות סוללה ובזה הוא מעולה. אבל הוא כבר איטי להחריד. גלישה באינטרנט היא כמעט ולא אפשרית (פחות חשוב לי), האיטיות מתבטאת לפעמים אפילו בתגובת המקלדת כבר הגדלתי את הזכרון ל-2gb המכסימליים שלו. האם יש דרך להמהיר אותו אפילו מעט וכך לחסוך קניית נייד חדש?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מחשב בבית שבא לי לזרוק אותו מהחלון , אבל ההורים מתעקשים להשאיר אותו (אבל זה ממש גורם לתסכול ) או יותר נכון מאפשרים להשאיר אותו , ומה אני יגיד לכם זה לא מחשב זו גרוטאה . אז חשבתי אולי אני אבצע לו תקלה כלשהי שאפילו טכנאי מוסמך לא ידע שזה היה במכוון. המחשב בן 1000 שנה עובד הכי גרוע שאפשר לדמיין כבר במשך שנים , ככה שאף אחד לא יתפלא אם הוא יפסיק לעבוד. וזמנו הגיע ממזמן אבל הוא מתעקש להמשיך לעבוד.. (המחשב לא שלי ,אבל יש לי בו שימוש כלשהו שמכריחים אותי לעשות בו) נתתי לו מלא בעיטות ומכות חזקות עם היד וכלום , האומנם הוא נתקע אבל ,אחרי הפעלה מחדש הוא עובד( המכות היו מעצבים ולא ניסיון לשבור אותו ) עצות יתקבלו בברכה . ואני רציני שאני רוצ…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי לוח אם של אינטל
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש דרך לשנות את הקובץ PDF הזה כדי שכל מי שיקבל אותו זה יפתח לו מבלי צורך בעדכונים?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מתאם בלוטוס למחשב ככה שיעבוד עם אוזניות בלוטוס. האם יש הבדל מהותי בין 4.0 ו5.0. והאם בלוטוס של אסוס שווה או יש משהו יותר טוב? Asus Bluetooth 4.0 USB USB-BT400 תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
היום אחרי שאחותי שיחקה במחשב, התחיל להופיע לי הד בסאונד. כל מה ששומעים, מתווסף לו הד. גם במשחקים, וגם במוזיקה. זה ממש מעצבן. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה לעוזרים. ד"א SB Live! 5.1
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה מחשב נייד של דוד שלי שרוצה רק אינטרנט. בטעות מחקתי את המחיצה ואז קיבלתי את המסך שמצורף עכשיו אני לא יכול להתקין כלום אני אשמח לקבל עזרה מה לעשות תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי. באחד המחשבים אני פתאום לא מצליח לגלוש באינטרנט. דיברתי עם בזק בינלאומי, עשינו בדיקות ויש לי באמת חיבור. פורט 80 פתוח. עשינו ריסט (netsh משהו כזה) דרך הCMD וזה עדין לא עוזר. ניסיתי לחבר אנטנה שקולטת WIFI למחשב, וגם היא מחברת את המחשב לאינטרנט ובכל זאת אין גלישה ואין כלום. איך אני פותר את הבעיה? (יש לי וינדוס XP)
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, קילבתי לרשותי מחשב ישן ואני מנסה להחזיר אותו לחיים (אבל הוא לא כל כך רוצה) כשאני מנסה להפעיל אותו אין פוסט ואין תמונה, רק כל המאווררים (כולל המאוררים שמחוברים ללוח אם ולכרטיס מסך, ככה שניתן לשער שמעט חיים יש בו) איפה ומה אני אמור לחפש?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמרו לי שיש כזה דבר פרד טוריאני וחמור טוריאני ולא קראתי שיש דבר כזה מישו יכול להגיד לי אם קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, לפעמים כשאני נכנס בלפטופ לפייסבוק, אחרי דקה - שתיים הwifi מפסיק לעבוד טוב ואני צריך לעשות ריסטרט ללפטופ. אני לא יודע אם זה באמת ככה, או שזה משהו אחר או שזה בכלל לא קשור וזה סתם נראה לי. האם יש כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלו התחיל בפעם בכמה שעות לעשות ריסטים פתאומיים... עד שזה הגיע למצב שאתמול זה הגיע לווינדווס ריסט... הוא חשב שזה בעיה של חימום הוא פתח את המחשב ניקה שם מאווררים וכו'... אז כנראה שזאת לא בעיה.. כשהוא עשה סיסטם ריסטור זה גם עשה את הבעיה הזאת... יש לציין שעל SAFE MOD אין את הבעיות האלו... אלה רק כשמפעילים את המחשב רגיל. והוא עשה בדיקה של וירוסים ספייוורל וכו'... מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הצילו!!! הצורב שלי לא צורב יש למישהו אולי מושג מה קרה???
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמח עכשיו?! ועכשיו אליכם... יש לכם פתרון בשבילי??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-