עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכרטיס מסך שלי מתחמם נורא ואיום !! הכרטיס הוא ג'יפורס 4400 טורנדו 3d עכשיו נראה לי הבעיה העיקרית היא שהמאורר לא עובד ! המאורר של הכ.מסך אינו עובד ... מה אתם חושבים הבעיה בכל הסיפור ? איך מתקנים? ואם אפשר לתקן?(או לקנות חדש... :-\)

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. כאשר אני גולש באתרים מסוימים בגוגל כרום לדוגמא walla,oberlo ישר הוא מוציא אותי לגוגל. זה ממש משגעמה אני צריך לעשות? תודה מראש

3. היי, מצאתי את זה אתמול - זה כשאני נכנס למשחק אחרי איזה כמה דקות בתוכו אני שומע את הסאונד כאילו ב- slow motion, ונניח את הדיבור של האנשים - tttaaaaakkkiiinngg fffiiirrrreeee. אבל זה לא קורה בעלייה הדרגתית - זה פתאום קופץ שהסאונד מתעוות, אני מניח שזה רק סימן, ולא באמת הבעייה שהסאונד מתעוות... אם אני מנסה לצאת מהמשחק - הוא מרסט את המחשב, אם אני ממשיך לשחק - אחרי כמה דקות הוא גם מרסט. מה זה יכול להיות? דרך אגב - היה לי את זה פעם, חשבתי שזו בעיית התחממות בכרטיס מסך, קניתי את הקירור Heatpipe של זלמן כולל המאורר שאותו שמתי על החוזק המירבי, וזה נגמר. אבל עכשיו זה חזר.. יכול להיות שזאת בעיית תוכנה? נ.ב. - זה קורה אך ורק בתוך משחקים. תודה לעזורים..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. צהריים טובים. יש לי מחשב נייד בן 5 שנים של דל, דגם inspirion 1525 (אני חושב שזה הדגם לא לידו כרגע). לפני כשבוע שדרגתי את האינטרנט בבית ל-10MB. החלפתי את המודם של בזק לאחד חדש d-link u2500. הראוטר הוא חדש גם של tplink. עבד כמה ימים מצויין ופתאום אתמול הנורית של ה internet הפסיקה לעבוד במודם. דיברתי עם השירות של בזק. בדקתי מולם כל מה שאמרו (כיבוי והדלקה, חיבור של המודם ישירות למחשב עם חייגן, בדיקת פינג שרשם שאין חיבור. ועוד ועוד...),לבסוף אמרו לי שכנראה מדובר בתקלה בכרטיס רשת במחשב הנייד. עשיתי עדכון לדריברים, הפסקתי והפעלתי את החיבורים במחשב. באמת ניסיתי להתחבר מהנייד לשיתוף רשת מהאייפון (אלחוטי) וגם לא עבד. מזהה את הרשת אך אין אינטרנט. שחיברתי את האייפון לנייד עם הכבל USB…

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by mzini,

יש לי במחשב שתי יציאות USB קידמיות והמחשב הגיע מהיצרן כשהיציאות האילו מנותקות מלוח האם ולי אין מושג איך לחבר אותן ללוח אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by WhateverX,

שמעו יש לי בעיה שבחיים לא נתקלתם בה, אבל בכל מקרה אני חייב שתנסו לעזור לי. מידי פעם שאני מפעיל תמחשב, המחשב פועל, אך המסך אינו פועל יענו עושה "NO SINGNAL" או משהו כזה. הנורה היא נורה כתומה שאומרת שהחיבורים לא טובים או משהו בסגנון, אז מה אני עושה? מוציא תספק, מכבה בכפתור מאחורה, מחכה כמה שניות מוציא את החיבור של הכרטיס מסך, מדליק ומכבה את המסך, ואחרי כמה פעמים שאני עושה את זה, המחשב פועל. עכשיו זה מה שקרה לי בOC שעשיתי, ולא ידעתי שזה הבעיה הזו בלי קשר לOC. וזה מעצבן! אני חושב שיש בעיה במתאם של המסך לבין הכרטיס, תקנו אותי? למה מתי שאני לוחץ אותו חזק זה לא ממש פועל אבל שאני משחרר זה לפעמים פועל? יש הצעות ? תודה לכולם (חפירה ^^)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  7. שלו לכם !!! קניתי hard disk חדש למחשב פנטיום 3. חיברתי אותו למחשב הפעלתי את המחשב ואז הוא רשם לי שהמחשב עלה מין ריבוע אפור כזה שרשום עליו disk boot sector? מה זה ? ומה אני עושה? נ.ב הוא נתן לי להתקין מערכת הפעלה , אבל הוא מראה לי פעם ב.. את ההודעה הזאת. ואני רוצה לציין שוב שזה ארד דיסק חדש שקניתי!!! בתודה מראש בר לוי!!!

8. Started by Lior Bracha,

התקנתי ווינדואוס חדש בגרסא אנגלית ואחרי שהתקנתי את כל העדכונים ואת השפה עברית ניסיתי להתקין משחקים וקופצת לי הודעת שגיאה עם סימני שאלה...

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  9. ברוב המקרים כשאני מתקין משחק כלשהו המחשב נתקע לי באמצע ההתקנה , אני רואה את מה שראיתי לפני שהוא קרס ושום דבר לא מגיב הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות ריסטרט. אחרי שאני מחזיר את המחשב למצב הנורמאלי ואני מנסה להתקין יש סיכוי שההתקנה תמשיך בלי להיתקע או שהיא תתקע שוב. המחשב בן חודש. קרה לי משהו שאולי קשור לזה אבל אני לא בטוח : כשהתקנתי את הוווינדוס (XP) הייתה הפסקת חשמל והייתי צריך להתקין שוב (אולי זה פגע במשהו) יש למישהו רעיון ?

10. WD3200KS בן חודשיים בערך. הכל נראה תקין בגדול, אין יותר מידי בעיות. אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה פתאום אי אפשר לקרוא נתונים של הטמפ' שלו וכשאני מסתכל על נתוני ה SMART במקום 10+ מופיע רק אחד. מה זה יכול להיות? יכול להיות שהדיסק בסוף חייו? עריכה: איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  11. live streaming, ללא השהיות בשל אגירה (buffering), והאם בכלל יש לכך משמעות? לא מעט מאיתנו צופים מדי פעם באירועי ספורט חיים דרך האינטרנט (כדורגל בעיקר) והתפפעה הזו חוזרת פעם אחר פעם - המחשב נעצר, מבצע אגירה, ואז ממשיך מהנקודה שבה הוא עצר. כלומר, עם הזמן ה- delay, בין האירוע לבין הרגע שבו הוא מוצד בבית, הולך וגדל. כמובן שיש גורמים נוספים שמשפיעים על איכות ההזרמה, כדוגמת רוחב הפס וכמות זכרון ה- RAM הזמינה. אז הינה הנתונים שלי: מערכת - win 10 1709 זכרון RAM - 16GB DDR3 1333MHz רוחב פס - 100Mbit אלחוטי (בפועל זה פחות). תודה.

12. Started by moshe20,

זה התחיל מדי פעם לפעם ועכשיו זה כמעט כל הזמן אני מפעיל משחק רשת והמחשב נתקע בדקתי את טמפ המעבד והלוח הכל תקין 40-50 אבל של הכרטיס מסך הוא לא נותן לי בדקתי בכל תוכנה אפשרית ולא נותן לי את חום כרטיס המסך יש לי X1950 PRO של גיגה בייט עם קירור של זלמן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

13. קיבלתי הודעת אימייל שבה התמונות לא מוצגות. צירפתי תמונה של אחד האייקונים בהודעה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תזכורת-קניתי מדפסת בפעם הראשונה שלי ולא ידעתי איך להכניס נכון את הראשי דיו וכתוצאה מכך היא לא עבדה. הלכתי לחנות שקניתי מהם והם סידרו את זה ואפילו הדפיסו דף לדוגמא. הגעתי הביתה וחיברתי את המדפסת למחשב אבל בכל פעם שאני מחבר את הUSB אני מקבל את ההודעה הזאת. הדרייבר הותקן כראוי. איפה הבעיה? ואיך מתקנים? נמאס לי!!! יש לי מדפסת כבר כמה ימים אבל אני לא יכול להשתמש בה. מעצבן רצח [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by omnius,

במחשה הנייד שלי נשבר אחד מהמקשים. חשבתי להדביק אותו חזרה למקום. האם הדבק עלול לפגוע במחשב?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. היי האם לדים בתוך המארז שמחוברים ישירות לחשמל יכולים לגרום לבעיות שונות ? המחשב לא נדלק ... אך לאחר ניתוק הלדים הוא עובד בסדר גמור , יש מצב שהחשמל החיצוני גורם לבעיה כלשהי עם שאר הרכיבים ?

17. Started by Rinus,

היי, יש לי הודעה ב POST... אפשר לדעת מה זה בדיוק אומר? פירוט מלא בבקשה... : Detecting IDE Primary slave.... None Detecting IDE Secondary Master... None Detecting IDE Secondary Slave.. None תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Yamit Segev,

היי יש לי מסך טלויזיה רגיל ועוד מסך של SMART TV , אני מנסה לחבר אותם למחשב בצורה הזו : לטלויזיה הרגילה חיברתי HDMI עם החיבור הרגיל ולסמארט חיברתי HDMI שמתחבר בDVI המחשב שלי קולט את שני החיבורים וכל אחד מהם יכול לעבוד בנפרד אבל שאני מחברת את שניהם בו זמנית למחשב רק הראשון שחיברתי תופס נכנסתי לרזולוציית מסך ומוגדר שם רק מסך אחד למרות שלחצתי על ''זהה'' אני ממש חייבת לחבר את שני המחשבים במהירות , מישהו יכול לנסות לעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by niva401,

2 חיבורי USB מקדימה לא עובדים (נורת disk on key אינה נדלקת) חיבורי USB מאחורה תקינים במנהל התקנים לכל ארבע מצויין-'התקן זה פועל כראוי' גם התקנת הדרייברים מחדש (מתקליטור מקורי של לוח אם) לא פתרה את הבעיה מה ניתן לבדוק כדי לאתר את מקור הבעיה?

20. לא מצליח לשנות קוד בממיל שלי מה אני עושה

21. Started by f_b_i,

קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by ddwins,

לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by Raiden,

שלום , חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלביזיה וכאשר אני במצב CLONE מנסה לנגן סרט , רואים אותו רק במסך מחשב ולא רואים בטלביזיה. כשאני במצב של תצוגה רק דרך טלביזיה ללא מסך מחשב , רואים את הסרט. הכרטיס הוא 5900 ASUS .

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  24. אני גולש לי בסבבה, פתאום הוא מפסיק לזוז... האם יכול להיות שזה בגלל: הצד עם הכרטיס של ההרדיסק לא מקורר, והוא קרוב לפח....(הוא לא מקורר, הצד השני כן.) משהוא אחר...?

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by gil_hazan,

שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.