עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תודה מראש

2. Started by asypeer,

שלום קיבלתי מחשב נייד של לנובו דגם C200 בשבוע שעבר, המחשב עבר שנמוך ל-XP במעבדה שלהם, שמתי לב שכאשר אני גולש באינטרנט הסמן של העכבר נהיה איטי בטירוף. ממש מקבל דיליי מנקודה לנקודה, גם שמשמתמש במשטח של העכבר במחשב וגם כשמשתמשים בעכבר USB חיצוני. בדקתי וירוסים - אין, בTASK MANAGER אין עומס מיוחד זה קורה בעיקר כשטוענים דף אינטרנט באקפלורר. הורדתי את 7.0 וחזרתי ל-6.0 וזה לא עזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך (INTEL GMA 945) ולא עזר. יש לחבר שלי מחשב זהה עם מעבד יותר ישן ואין לו את הבעיה הנ"ל, זה לא יכול להיות במחשב חדש.. משהו לא תקין שם. יש למישהו הצעות ? חשוב לציין שהחליפו לי את המחשב הראשון שקיבלתי מהם בגלל שהיציאה למסך חיצוני לא עבדה, וגם בראשון העכבר סבל מדיליי. בתודה, אסף

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by EroSenin,

יש לי שתי בעיות מאוד מעצבנות. האחת היא כשאני לפעמים מפעיל איזה תוכנה אז המסך מתכבה ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? בעייה שניה אני בלי אוברקלוק וocct זה אומר crashed אחרי 12-15 דקות אבל בprime95 הרצתי לשעה ואין שום שגיאה לאיזה תונה להאמין?שניהם דרך אגב מנצלות את כל המעבד שלי ולשניהם אותם טמפרטורות מאמץ אז אך?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by naba,

הDOK שלי לא מזוהה ע"י המערכת, אני לא יודע מתי התחולל השינוי כי השתמשתי בו פעם אחרונה לפני שלושה שבועות. כשאני מחבר אותו ללמחשב אז נדלקת הנורה אך לאחר כמה שניות האור נחלש עד שהוא נכבה. התקנים USB אחרים כמו מצלמת אינטרנט ועכבר עובדים בלי בעיות. ניסיתי לעדכן ביוס וגם לא עוזר גם התקנה של דרייברים (אחרי הפעלה מחדש יש "זוהתה חומרה חדשה" של הUSB) ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by bluz,

זה בלתי נסבל, שעה של משחק בSOURCE, במפות בסיסיות כמו DD2 או אפילו de_dust2_long והארטיפקטים מופיעים, אחרי 2 דקות המחשב מרסט את עצמו אם אני לא עושה את זה. כ.מסך CONNECT3D X1950 PRO.. אבל לדעתי הבעיה היא דווקא המעבד, Prescott P4, שמתחמם מהר מאוד. הכרטיס עוד באחריות. המארז פתוח עכשיו אז אוורור לא קשור.. איך לבדוק מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by stone cold,

טוב אני צריך ליצרוב איזה תוכנה אבל חייב ליצרוב אותה בDVD ולהגדיל לה תנפח בעזרת פקודה - אלו ההוראות לצריבה נכונה של התוכנה הזאת- בקיצור אני לא מבין איך לעשות את זה ואם מישהו שואל זאת תוכנה חינמית וחוקית לגמרי ולא צריבת משחק או תוכנה קנינית

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. יש לי את הכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT עכשיו אין לי מושג למה פיתאום (או שאני חושב שזה הוא) באמצע משחק (לא משנה איזה, כי זה לא רק באחד מהם זה בכולם) המשחק נהיה שחור ואין תגובה מהמסך או מהמחשב... האופציה היחידה כל פעם מחדש זה לעשות ריסט... איך אני בודק מה העיה? אם זה בכלל הכרטיס מסך או... שאולי זה משהו אחר....? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם! דבר ראשון תודה שנכנסתם אז ככה... לפני זמן לא רב שידרגתי תמחשב שלי חלק חלק עד שהגעתי למחשב חדש לגמרי... עכשיו יש לי בעיה עם המהירות של הזיכרון. קניתי זיכרון OCZ הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_dual_channel קניתי את הקיט של שניי סטיקים של 512 כל אחד. כלומר גיגה. וקניתי לוח אם חדש של ABIT דגם KN9SLI. ומעבד AMD ATHLON 4600+. עכשיו הבעיה היא כזו. כאשר אני מגדיר ללוח אם לזהות את המהירות של הזיכרון לבד הוא מתחיל לצפצף ולא עולה. בדקתי קצת והחלטתי להגדיר הכל ידנית במקום לתת ללוח אם לעשות את זה. אז שיניתי את המאפיינים למהירות של 800MHZ CAS 4 TRCD 5 TRP 4 TRAS 15 ומתח שיניתי ל2.1. עכשיו בהגדרות האלו המחשב עולה …

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. יש לי הראד דיסק אחד שלי של 200 גיגה חיבור סאטה2.. עכשיו הביאו לי עוד אחד חיבור IDE..(סטאה 1) חברתי אותו+גימפור.. הוא קורא אותו בביוס אבל נותן לי הודעת שגיאה כזאתי.. מזה? קשור משהו לדרייברים? תודה לעוזרים.. אני חיב עזרה עוד היום..

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Shoko,

שלום קוראים לי לידור היום בצהריים המחשב התכבה פתאוםםם ולאחר מכן לא נדלקק חצי שעהה ואחרי שפתחתי את המארז לא היה שום דבר שרוףף חיברתי את המחשב שוב לחשמל והמחשב התחילל לעלות והגיעעע לפרטים של הלוח אם במסך ולפעמים לטעינה של windows וכל פעם כיבה את עצמו לאחר מכןן יש לציין שאחרי המסך של הטעינה המאוורר של המעבד עדיין פעל ולא התכבה לגמריי אשמח לעזרה בהקדם תודההה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by EroSenin,

שלום אני פיענחתי את המסך הכחול שהיה לי באמצאות תוכנה אחת והוא אומר לי שזה בגלל ntoskrnl.exe. עכשיו השאלה שלי היא מזה יכול להיות ואך אני פןתר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים.

12. Started by Abs59il,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavillion 5269ea הוא אצלי כבר כמעט שנה ולאחרונה הוא מרעיש יתר רוב הזמן זה נראה כאילו ה -Cpu fan עובד פשוט כל הזמן למעט כאשר אין שום תוכנה שעובדת ולא נוגעים במחשב ( סביבת העבודה שלי היא טמפ' החדר ללא מיזוג ).... שלחתי את המחשב ל HP והם החזירו לי אותו בלי תיקון , הרעש לא חזק מאוד אבל בהחלט מציק ,לפני שאני שולח אותו ל HP שוב רציתי להתייעץ אם משהו מכיר בעייה דומה , וטיפל בה . או שימליץ מה לעשות .

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by Zipi-2,

אהלן, לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחל…

14. Started by Rebellion,

אז בואו אני אספר לכם איך כול זה התחיל ניתקתי את המחשב (כמו שצריך), חיברתי מחשב אחר מסיבות אישיות... אחרי זה שהחזרתי את המחשב שלי.. המחשב נדלק אבל לא היה תצוגה על המסך. ניסיתי שעות על גבי שעות לנסות לחבר כמו שצריך עד שיראו משהו על המסך.. באי הצלחה. החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולנסות לחבר לכרטיס מסך המובנה.. גם לא עבד. איבדתי את תקוותי.. אמרתי ניתן למחשב לנוח.. כעבור כמה שעות נסיתי שוב.. והמחשב פשוט לא נדלק.. הוא נדלק לממש שנייה ונכבה מיד לאחר מכן.. בנוסף יש ריח של משהו שנשרף.. האם זה הספק אולי? עזרההההההההההההההה! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Itsik-L,

יש לי קובץ של 7 גיגה בתוך ראר אני בא לחלץ אותו לכונן אחר שיש בו 15 גיגה פנוי משהו כזה ואז באמצע החילוץ שזה מגיע לבערך 75 אחוז ה רושם שאין מספיק מקום בדיסק אבל איך? זה לחלץ 7 גיגה לכונן עם 15 אז למה זה ככה מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  16. יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

18. Started by asaf556,

לפני 3 ימים המחשב החל להשמיע רעש חזק מאוד בהדלקה ואחרי כמה שניות זה עבר אחרי אתמול והמחשב התחיל לכבות מדי פעם והיום הוא פשוט לא נדלק מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by *BYZ*,

עכשיו קניתי ת'כרטיס FX 5500 ישר כשפתחתי ת'מחשב הוא עושה מין טו..... מה זה?

20. Started by ConRoe X Fire,

אז זה התחיל מלפני כמה ימים, נראה לי שגיליתי את זה לראשונה מתי שהדלקתי את המחשב אבל לא ממש זוכר. קשה מאוד להסביר איך נשמע הרעש, הוא דיי חלש אבל נשמע והוא מתחזק באיזה 40% כשאני מעביר קבצים. עשיתי אתמול defragmentation והכל בסדר והרעש עדיין נשאר, מה אני עושה? עכשיו נזכרתי במשהו, לפני כמה ימים כשזה התחיל אז היו רעשים לנגיד איזה 5-15 דקות ואז הופסקו וזה היה ככה איזה יומיים שלושה (זה היה בשבוע שעבר) וביומיים שלושה האחרונים הרעשים תמידיים עד שאני מכבה את המחשב. אני מנקה את המחשב מאבק וכאלה איזה פעם בשלושה שבועות/חודש.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Bose,

קניתי עכשיו הארדיסק 250 ג'יגה סיגייט ברקודה SATA. הכנסתי את ההארדיסק לסלוט שלו, חיברתי את הכבל SATA בינו לבין הלוח וחיברתי אותו לספק. המוכר מחשבים הנחמד בחנות הסביר לי איך אני אמור לאייש אותו דרך ה-XP PRO אבל אני לא בדיוק זוכר מה הוא עשה. אפשר בבקשה הסבר איך אני מאייש אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by buuhaa,

שלום. ההרדיסק קרס ואחרי פירמוט נותרתי ללא דרייברים ואין לי אפשרות לזהות את הלוח כמו שצריך. אני אומר קודם שזהו מחשב IBM לא נייד עם לוח אינטל intel d865 gkd. משום מה אין לוח כזה באתר אינטל בכלל ובאתר של IBM אני לא מוצא את עצמי. הציפסט הוא SPRINGDALE D I865G וגם לזה אין אזכור באתר אינטל. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו. תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. איך אני יודע איזה דרייבר מתאים לי לכרטיס ? האם יש יותר מדרייבר אחד שמתאים לו ? האם התאמת דרייבר יכול ליהיות משנה את הטמפ' , ז"א אומרת את החיישן שהדרייבר מורה לו טמפ' שונה ? האם הדרייבר משפיע גם על OC לכרטיס ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by spinchicken,

שלום, אני מעלה את ה windows וחוטף מסך כחול עם ההודעה Unmountable Boot Volume. אני חושב שההרד דיסק לא הלך אלא שהיתה איזה תקלה ב windows. העניין הוא שיש לי SATA, וכשאני מעלה את הדיסק של הwindows כדי לעשות restore הוא לא מזהה את ה הארד דיסק... הורדתי דרייברים של ההארד דיסק שלי, אבל אני לא יודע בפתיחה כדי שיזהה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. הוא כתב הכול

• 3 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים