תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום , פתחתי פה לפני כמה ימים נושא חדש על הבעיה שיש לי שוב אני יכתוב בקצרה על הבעיה קניתי לפני חודש מחשב מיני לפטופ של asus עכשיו אתמול שבאתי להפעיל אותו הוא כותב לי error loading operating system ולפני כן המחשב עבד מצויין בלי בעיות ולא עשיתי בו משהו מיוחד , עכשיו יש לי במחשב קבצים שאני פשוט חייב לשמור אותם נסיתי להפעיל גירסה ניידת של xp כמו שייעצו לי פה קודם כדי לגבות את הקבצים אבל אחרי שזה עלה שנכנסתי ל 'מחשב שלי' הדיסק קשיח לא מופיע שם בכלל שאני נכנס לביוס הדיסק קשיח מופיע שם .. בשביל שאני יוכל לראות את הדיסק קשיח אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות בשביל זה ?? ועוד שאלה האם יש עוד איזה פיתרון שאפשר לעשות כדי שאני יוכל לתקן את הבעיה ולגבות את כל החומר שיש לי בדיסק קשיח ?? ת…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום למנהלי פורום היקרים !!! אני כבר אומר, שכותב בטופיק הזה כי הוא סטטיסטית נקרא הכי הרבה, ואין קשר לנושא. אני בשבוע האחרון נכנס לפורום לא ממש כמה שהיתי רוצה. -לימודים, תקופת מבחנים וכו'- ובשבוע האחרון אני נתקל בדברים מוזרים כאן: 1. אנשים שאין להם כל קשר ליקום מתחילים להרביץ ספאם בצורה מוגזמת ומחרידה, כל טופיק שני שאני נכנס אליו הוא ספאם בפני עצמו ומהר מאוד נגיע פה למצב, שחיפוש כלשהו יתן לך 80% זבל ורק 20% של מה שאתה מחפש באמת, ולדעת הרבים כאן זה בלתי נסבל. אנשים לא קוראים את כללי הפורום לפני שהם נכנסים לכאן, ועוד המון דברים לא נעימים....ונכון זה היה עניין של זמן עד שמישהו יכתוב על כך. הפורום שלנו מפורום מקצועי (לדעתי-בין מקצועיים ב אינטרנט כחול-לבן) נהפך למין משפחת …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אין אילו שהם הפרשי זמנים באין קפיצות המסך הכחול, זה קורה הרבה.. פעם ביומיים.. וזה ממש מעצבן כי באמצע עבודה במחשב, משחק או כל דבר אחר הוא יכול לקפוץ למסך הכחול. קרה לי כבר פעם שכשעשיתי (בגלל שהיה לי מסך כחול-והייתי חייב לעשות ריסטארט)ריסטארט, אז לפני הכניסה לווינדווס המסך הכחול שוב קפץ, אבל בפעם השלישית שעשיתי ריסטארט, היתה לי אפשרות לחזור למצב האחרון בו הווינדווס עבד בסדר... אבל אתמול(יום שישי) קפץ לי מסך כחול שגם אם הייתי אומר לווינדווס לחזור למצב שבו המחשב עבד טוב בפעם האחרונה הוא הגיע כמעט עד לעלייה של הווינדווס ושוב קפץ המסך הכחול. אפילו אם הייתי אומר לו לעלות בsafe mod היה מסך כחול(שזה לא קרה אף פעם). פעם כשזה היה קורה safe mod היה עולה תמיד, אף העלייה ה…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר כונן CD נוסף למחשב שלי של HP. כעת מותקן כונן CD אחד שהוא גם צורב של LG. איך עושים זאת? הכבל מידע יוצא מהלוח אם ומתפצל לארד דיסק ולכונן CD. כבל מידע נוסף (קטן יותר) יוצא ומגיע לכונן פלופי. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום כולם (אם זה לא הפורום המתאים אז בבקשה להעביר) יש לי עכבר לוגיטק אלחוטי ויש לו כל הזמן בעיות רציניות בקליטה רציתי לדעת אם יש דרכים לשפר את הקליטה או אם יש משהו לעשות בשביל להגביר את עוצמת האות העכבר במרחק של 2.5 מטר מהמקלט ולפי היצרן צריך להיות קליטה ל5 מטר תודה עריכה:העכבר באלחוטי רגיל לא בלוטוס עריכה2:לפי היצרן הקליטה טובה לעד 2 מטר ולא 5 כמו שחשבתי אבל אני לא יכול לעבוד ממרחק של פחות מ2.5-3 מטר אז אני עדיין צריך דרך לחזק את הקליטה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה התחיל מדי פעם לפעם ועכשיו זה כמעט כל הזמן אני מפעיל משחק רשת והמחשב נתקע בדקתי את טמפ המעבד והלוח הכל תקין 40-50 אבל של הכרטיס מסך הוא לא נותן לי בדקתי בכל תוכנה אפשרית ולא נותן לי את חום כרטיס המסך יש לי X1950 PRO של גיגה בייט עם קירור של זלמן מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0ghz עם טכנולוגיית ht שבעצם עושה וירטואליזציה של שני מעבדים (xp pro heb sp2) המעבד מתאמץ מאוד בלי לעשות כלום אז בדקתי עם process explorer ומתברר שיש תהליך שנקרא hardware Interrupts שמשתמש ב50% מהמעבד ובבדיקה מקיפה יותר ב 100% מאחד המעבדים האם יש למישהו מושג מה גורם לזה? בתודה מראש - jinji
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נורא אודה לכם אם תוכלו לעזור אין לי כל כך מושג בדברים האלה. קניתי מחשב נייד חדש לפני שלושה חודשים מארה"ב Bestbuy, אתמול בערב כאשר רציתי לחבר את המחשב למערכת סראונד חיצונית שיש לי בחדר. כפי שאני עושה מידי יום, הפעם אחד הרמקולים החיצונים לא הגיב. הוצאתי את הכבל של הבננה שמחובר לסאב, ככל הנראה כבל האדום נגע בכבל השחור ושמעתי פיצוץ קטן. (הקצה השני היה עדין מחובר ללפטופ). נכון לעכשיו אין לי קול במחשב, ואם אני מכניס אוזניות שומעים צפצופים. 1)האם אני יכול לתקן את זה בארץ? אם כן איפה? 2) האם נשרף לי כרטיס הקול של המחשב, או חלק קטן בלוח האם שניתן לתקן? אני יודע שיש לי ביטוח, השאלה אם באמת כדי לי לשלוח את המחשב לארה"ב, ולא לדעת מה קורה איתו למשך זמן ארוך. או פשוט …
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב כנראה שאם אני לא ימצא תשובות כאן אז אני לוקח את המחשב ב4 וחצי מחר לחנות מחשבים . שאלה ראשונה : איך אני בודק אם הספק כוח שלי עדיין פועל ויודע ב100% אם הוא פועל או לא .. שאלה שניה : שאני מורח את המשחה הטרמית הלבנה הדביקה אני מורח על הריבוע של הכרטיס מסך וגם על הברזל של המאווררעצמו ההוא יענו שנמצא על אותו המקום ששמתי עליו את המשחה בכרטיס עצמו או שרק בריבוע ושם עליו את המאוורר רגיל ..
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו קרה לי ואין לי מושג או קצה חוט במה מדובר ומה יכול להיות הפתרון. יש לי את הבורד הנ"ל מחובר עליו דיסק SATA וזכרון. בזמן אתחול המחשב הוא מעלה את הביוס......... כותב CHECKING NVRAM וקופא לבערך 5 דקות. רק לאחר 5 הדקות יש אפשרות להכנס ע"י DEL לביוס או לאתחל את מערכת ההפעלה. רציתי רק לומר שכבר נתקתי את כל הדיסיקים, החלפתי כרטיס מסך, ואין לי חוץ מהכרטיס מסך שום דבר מחובר ב-PCI אחרי שהמחשב עולה הכל מתפקד 100%. אבל זה מ ש ג ע אותי! חיפשתי אולי לעדכן את הביוס באתר של אסוס אך אני לא מוצא באף מקום את תוכנת "ASUSLiveupdate" בכל לינק שאני מוצא אין שום דבר. אולי למישהו יש פתרון . המון תודות לכם.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
נכון ב- MX500 יש את הכפתורים הצדיים האלו, שמשמשים ל- 'אחורה' ו- 'קדימה' בווינדוס? אז ניקח משחק פשוט, כמו Enemy Territory, מבוסס מנוע Quake3. המקש הספציפי שאני רוצה להשתמש בו הוא כפתור ה- 'אחורה' הגדול, שמיוצג במשחק כ- mouse4, ונגיד אני רוצה לעשות לו בינד (bind) שישמש אותי באיזושהי פעולה במשחק. כמו למשל, לירות ברובה עם המקש הזה (bind mouse4 attack+). אז ככה, ניסיתי כמה פעמים עם המקש הזה, אבל הוא לא עובד. ככה גם הכפתורים המעצבנים האלו מתחת ומעל לגלגלת. כל השאר עובדים. מה שגיליתי - שהבינד עובדת בלי דרייברים מותקנים, אבל אני לא יכול להסיר אותם, כי הם מוסיפים המון שזה פשוט מדהים. בקרוב אני קונה MX310 ו- MX700 אז זה די חשוב לי. מישהו יכול לעזור לי? אם אין לכם פיתרון, מספיק שתת…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בעיית sound- sound עובד יפה במשחקים אבל לא עובד באפליקציות אחרות - לא מנגן שירים למשל. הנה תמונה של הודעת השגיאה שמתקבלת מ windows media player כמובן שכל הדריברים הותקנו מהדיסק שהתקבל עם הלוח אם. המערכת היא .windows xp [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב! פרימטתי לא מזמן והתקנתי שוב ווינדוס (XP Home). לא היה לי כל כך כוח לבטל את ה - 30 יום. לפתע, היום, שיניתי את התאריך (התאריך הקודם היה בשנת 2002) ועכשיו אני צריך להפעיל את המוצר, אם לא, הווינדוס לא עולה. (אני כרגע מדבר מהמחשב השני). הצעות כמו להתקשר למיקרוספוט שיפעילו לי את המוצר, לא באות בחשבון כרגע כי יש לי סיפור ארוך..... האם ניתן לעשות משהו? (חוץ מלפרמט). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי את כל החלקים של המחשב בנפרד.. הרכבתי את המחשב הכל במקום והוא פשוט לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה.. הלד של ה-SB_PWR דולק...
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יום אחד, פתאום שהדלקתי את המחשב, הכרטיס רשת לא רוצה לקבל אינטרנט יותר!! הוא נדלק והמחשב מזהה אותו ובביוס הוא מופעל וכל השטויות האלה, בקיצור פעם הוא פעל ועכשיו הוא לא פועל, שמתי אחר ופועל, אבל אני לא מוכן לסחוב לוח מקולקל.. זה על לוח8RDA+ וזה קרה לי בעבר על ABIT NF7 סתם מת, מישהו מכיר את זה ויודע מה לעשות? הוא מתחבר לסוויץ' ברשת ביתית
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
הוינדוס קורס לי ברגע שאני מתקין חיבור לאינטרנט... מה שקורה זה ככה: 1. אני מתקין את התוכנה של החיבור לאינטרנט 2. אני עושה הפעלה מחדש כדי לסיים את ההתקנה 3. איך שוינדוס מסיים להיטען ומופיע לי שולחן העבודה הוא קורס פירמטתי את המחשב וזה עבד טוב עד שהתקנתי שוב וזה שוב קרה... מה אני עושה ואיך אני מסדר את זה? לתוכנה שאני מתקין קוראים sky broadband הבעיה הזאת ממש משגעת אותי חברה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני מזה שאין לי אינטרנט בבית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי מקלדת אלחוטית של A4tech (שקר כלשהו..) שהמקלט שלה מחובר באמצעות USB. בעת ההפעלה מחדש אני נדרש לבחור בין מספר מערכות הפעלה,הבעיה - שהמקלדת לא מזוהה ולא מאפשרת לי לבחור. יש לציין שחיבור מקלדת באמצעות החיבור הסגול כן עובד. קיימת דרך כלשהי שלא תצרוך ממני מקלדת נוספת?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מארז של CoolerMaster CM590. בטעות התנתק לי המאוורר הקידמי של המארז ואני לא יודע איפה לחבר אותו שוב כי משום מה הכבל קצר ועל הלוח אם יש כניסה רחוקה מדי לכבל כזה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת) אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב: system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup. אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר. למישהו יש מושג?? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי את הלוח של chaintech 9CJS הכל עבד כמו שצריך עד שהשלט הפסיק לעבוד ו הופיע לי סמל של unknown USB device. ניסיתי להתקין או לעשות update אבל הוא לא מזהה אותו. ניסיתי להסיר את כל ה usb hubs ולהתקין את הכל מההתחלה - גם זה לא עזר. ניסיתי גם ב XP וגם ב 2K בשניהם יש רכיב USB לא מזוהה. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel 865p rock lake היו לו 2 סלוטים של 256mb לאחרונה קניתי עוד 2 סלוטים של 512mb הבעיה היא: ברגע שאני מחבר את הזכרון באתחול של המחשב הוא אומר שיש בעיה עם ה- dim ניסיתי את כל האפשריות והוא תמיד אומר כך האם מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני הורדתי את הקודקים K-LITE האחרון אבל זה כנראה לא מספיק ... יש כמה סרטים שאני לא יכול לראות תוכלו להציע לי איזשהו קודקים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-