עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם..! זו הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט יום שבת עכשיו ואני לא יכול להתקשר לחנות ולהכנס בהם על מה שקורה אצלי כאן. קניתי לא מזמן מחשב חדש לעריכת מוסיקה - התלבטתי הרבה זמן, זה לא הכי רלוונטי לנושא, אבל בגדול הוא כולל: Conroe E6600 2x1GB Geil 4-4-4-12 800MHz ASUS P5B Deluxe TT Big Typhoon התלבטתי בקשר לההארדדיסקים בסוף החלטתי להשאר עם מה שיש כדי לחסוך קצת כסף, והתחלתי לחסוך כדי לקנות איזה מארז נחמד של Antec ו-Enermax Liberty 500W. בסוף, הזמנתי את המארז P150 של Antec שכולל בתוכו ספק שלהם, Neo HE 430W אם אני לא טועה. אחרי שלוש שעות של העברת כל הרכיבים מהמארז הישן לחדש, הגיע הרגע לחבר לחשמל, ו-הופס, שום דבר לא קורה. אפילו המנורה הכחולה הקטנה שנדלקת ברגע שמחברים את הMain…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by yotamavi,

היום כשחזרתי הביתה הרמקולים לא היו מחוברים למחשב, אך גם לאחר שחיברתי אותם המחשב אומנם זיהה אותם ובמערבל ניתן לראות שהמחשב מנגן אך הרמקולים לא משמיעים כלום. כשאני מחבר את האייפון ישירות לרמקולים ,ניתן לשמוע ללא בעיה. הרמקולים -Z4i ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ללא הצלחה .. מערכת הפעלה- ווינדוס 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום אני נמצא על ווינדוס 7 גרסת בית אינטרנט של 15 מגה ו1 בבזק ואקספון ראוטר של D-Link בתקן N שמסופק מבזק פתאום שמתי לב שהאינטרנט זוחל לי. הרצתי בדיקת מהירות והוא נמצא על 1.5 מגה בהורדה ו0.05 בהעלאה !! עשיתי בדיקה עם אנטי וירוס avas ואנטי ספיוור (שתי תוכנות שלא זוכר את שמם כרגע) ולא נמצא כלום. יש רעיון למשהו ? תודה וגם לא יודע אם זה קשור, אבל הדיסק הקשיח לא מפסיק לכתוב/לקרוא. כל הזמן שומע אותו

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  4. שלום אני לאחרונה מתלבט - האם יכול להיות שPS חלש יפגע בביצועי המחשב? ואם כן - באיזה אופן?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by blabla2002,

ברשותי ספק 430w של אנטק עכשיו כבר 3 floppy נשפרו לי כלומר כל קו ה5 וולט שהוא אדום פשוט הותך הפלסטיק ניתך עכשיו לפי דעתי זה הספק נכון?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  6. שלום לכם, לדודה שלי יש מחשב אשר אחת לכמה ימים מפסיק לתפקד ונותן את הערה הבאה כשהוא מנסה לעלות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כאשר הפיתרון לתקלה הוא להוציא את הבטריה כדי לאפס את ערכי הביוס. הבעיה שלי היא שזה חוזר על עצמו שוב ושוב. האם אפשרי להניח שהבעיה בבטריה עצמה ויש צורך להחליפה? או אולי כדאי לשקול עדכון ביוס (למרות שאני מעדיף שלא להיכנס לשם)?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.

8. Started by MeTaLhAmMeR,

ביומיים האחרונים המחשב היה נתקע לי, הייתי בטוח שזה בגלל האובר קלוק שאני עושה או משהו אבל שמתי לב היום שבזמן שהמחשב נתקע ההארדיסק נכבה ונדלק כמה פעמים ורק אז נכבה המחשב... עכשיו, כשאני רוצה להכנס לכונן D הווינדווס שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן :'( זה אומר שהלך כונן D? או שעדיין נשאר מה לעשות? כי חברתי את ההארדיסק שלי לכונן USB דרך מחשב אחר וגם שם נשאלת אותה השאלה... אז הלך הכונן?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by OrBen91,

מחשב בן 3 חודשים, המפרט שלו מצורף בתמונות, לאחר 20-25 דקות משחק בפיפא 18 על הגדרות מדיום (אם זה משנה - בעזרת 2 שלטים של סוני שמחוברים בבלוטות', כן כן הלכו לי הלימודים), מרגיש לי שהמחשב קצת מתחמם מדי, מצורף תמונה שמפרטת את הטמפרטורות (לא כל כך הבנתי איזה טמפרטורה שייכת לרכיב מסוים). האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ProRules,

מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. לאחר שהורדתי והתקנתי את תוכנת ה-EVERSET נגלה לעיניי משהו מפתיע. ישנה אפשרות שהמעבד שלי לא עובד בשיא יכולתו? ואם כן, איך אני מתקן את זה? (ממה שהבנתי ב-BIOS, העניין הוא שאני לא מוצא את הכפולות ב-BIOS בכדי לראות אם הוא םועל על 2.4GHZ כמו שהוא אמור או על 1607.7MHZ..) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  12. שמעו יש לי בעיות עם הזכרונות האלה השתמשת בתוכנה s&m ומצא לי שגיאה עכשיו בחנות מחשבים KSP בדקו תזכרונות ואמרו שהם בסדר גמור היום אני מתקשר להגיד להם שהחלפתי לזכרונות אחרים והבעיות במחשב נפתרו.. התשובה היתה שאולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם איך יכול להיות הדבר???

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. שלום חברה, חג עצמאות שמח!!! דרך אגב, זה אחלה פורום, ואחלה אתר! אז ככה, שיחקתי קצת עם ההגדרות ב-BIOS עכשיו שם שיחקתי עם אחת האופציות שרשום בה להפעיל את המקלט אינפרא אדום המובנה שיש לי, לאחר מכן הפעלתי את הXP חזרה ובאמת הופיע לי שנימצא התקן חדש- התקן אינפרא אדום מובנה (pnp0510-generic irda compatible device) ובאמת הוא גם מופיע ברשימת ההתקנים בלוח הבקרה... יכול להיות שיש לי באמת מקלט אינפרא או משהו כזה מובנה ולא ידעתי על זה!?!? אז הנה הדגם של הלוח שלי (מתוך התוכנה BCM ADIA) הציפסט הוא של- via vt82c693a apollo pro133 תודה רבה מראש! Motherboard Properties Motherboard ID 10/20/1998-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Motherboard Name MSI MS-6199VA Front Side Bus Properties Bus Type Int…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by EladNAM,

כשאני מעלה את ווינדוס במצב נורמאלי אחרי שיש את הטעינה בהתחלה במקום שולחן עבודה אני מקבל No Signal על המסך והוא כבה. כשאני מפעיל את המחשב ועד שהמסך כבה זה נראה ככה: במצב בטוח עוד אפשר לעבוד וממנו אני כותב אבל זה נראה ככה: יכול להיות שנדפק כרטיס המסך? זה ככה מהיום בבוקר. ניסיתי לעכן דרייברים במצב בטוח אבל זה לא עזר. כרטיס המסך שלי 6600GT.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שלום, יש לי בעייה במחשב שאני בטוח שהיא בעיית חומרה. הבעייה שאין לי מושג איזה רכיב בחומרה פגוע אצלי. אחרי פעמים אחדות של ניסיון פירמוט (המחשב נתקע בזמן התקנת הווינדוס), לבסוף הצלחתי להתקין ווינדוס. לאחר מכן, התקנתי דרייברים כרגיל אבל נוכחתי לגלות שהמחשב נתקע בזמן ולאחר התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך. תגידו, יכול להיות שמחשב יכול להתקע בגלל בעיות של כרטיס מסך. אני שואל כי זה נשמע לי הזוי, הרי הבעיות הכי שכיחות עם כרטיס מסך הן בעיות תצוגה. לא כך? אודה לכם אם תענו לי על השאלה ונסו לשער איזה רכיב בחומרה שלי נפגע? אני מהמר בין כונן קשיח ללוח- אם. מה אתם אומרים? ושוב אני חוזר, זו לא בעיית תוכנה! פירמטתי עשרות פעמים.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  16. השאלה בכותרת. עוד מישהו שם לב לתופעה? לפני העדכון זה היה כמעט מיידי, עכשיו התווספו עוד כמה שניות.

17. שלום! הרצתי סופר פי על המחשב שלי וקיבלתי 42 שניות בתוצאה. את המעבד שלי אפשר לראות בפרטי המערכת. 1. זו תוצאה הגיונית? 2. עקבתי אחרי העומס שמוטל על המעבד בזמן הבדיקה ושמתי לב שהוא לא הגיע ל-100%!! אלא ישב רוב הזמן סביב ה-60. מה לעשות? האם זה בגלל ה-hyperthreading? תודה מראש

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. זה לא יכול להיות בגלל המשחק כי ניסיתי כבר שתי גרסאות

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by evman007,

יש לי כרטיס 9550 וכבר כמה ימים שיש תקיעותרציניות במשחקים והמחשב פשוט לא מגיב או שהמשחק נסגר.גם ב WINDOWS יש בעיות עם פתיחת חלונות. הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי מחדש דרייברים ישנים יותר[5.11]ועדיין אותה הבעיה.האם הכרטיס נדפק?יש איזושהי דרך לבדוק אם זה באמת הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by hatzhaik,

לאחר ניסיון (ע"פ pinout מאיזה אתר) לבנות כבל נתונים לפלאפון התקלקלו לי רוב היציאות של ה USB במחשב. יש לי 6 יציאות מאחורה ו2 מקדימה ורק משהו כמו 3 עובדות מאחורה ומיקדימה עובדת אחת אבל גם עם כריזות פעם עובדת ופעם לא והשנייה לא. וכל היציאות שלא עובדות אז שאני מחבר משהו אז מופיע לי הודעת בלון כזה ליד השעון של התקן USB לא זוהה וניסיתי כמה התקנים ואף אחד בהם לא עובד. מה אתם אומרים יש סיכוי לתקן את זה ? (לא הצלחתי למצוא דרייברים תואמים) הלוח שלי זה : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=179&modelmenu=1 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. השאלה היא כאשר ספק הולך המחשב בכלל לא ידלק או עדין יש סיכוי שהוא ידלק ויכבה אחרי כמה דק'

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. שלום יש לי מחשב שהתחילבהצגת תקלה של כיבוי עצמו לאחר מסך ה POST .בדיקת הזכרונות לא העלתה דבר וגם אין שום ציפצופים. הדבר הבא שנבדק היה כרטיס המסך. עם הסרתו המחשב כן נדלק ולא נכבה - כמובן בלי שאני יכול לראות מה קורה (חשבתי שאולי הביוס נעצר בשלב כלשהוא כיוון שאין כרטיס מסך, ואולי הוא זה שאחראי לכיבוי המחשב בשלב פעילות אחר שלו..ע"י פעולה כלשהיא שהוא מבצע) כרטיס המסך הועבר למחשב שני , שם הוא עבד בסדר גמור. כרטיס מסך אחר נכנס למחשב הפגום והמחשב המשיך בשלו מה שגורם ל לחשוב שמדובר בלוח האם. השאלה שלי היא, האם יש סיכוי שה"איבר" הפגום הוא רק הסלוט של הכרטיס מסך ( PCI-E ) ? אני חושב אם לקנות עכשיו כרטיס מסך ממש זול - PCI רגיל, ואולי הוא יעבוד.. אבל אם לא, סתם הוצאתי כסף בנוסף לכסף שא…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  23. בעקבות הדיון http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=650395&Highlight=&page=0 נכנסתי ל EVERST בנסיון לבדוק את מהירות ה Hypertraport Clock גיליתי שהוא עומד על 1000MHZ... האם זה בסדר? הלוח אם שלי זה ABIT KV8PRO 3DEYE

24. אני לא מבין מה הולך פה יש לי מחשב יחסית טוב מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ asus p5ql-3 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest כל המשחקים החדשים כימעט עם זה MW2 ו thegodfather 2 רצים חרא ב godfather המשחק רץ על הגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 1680x1050 ומתי שמיסתובבים עם המכונית ה fps ירד מ 60 ל 55 במהירות!! והיה ממש תקיעה מתי שזה ירד,ב MW2 שמתי על אותה רזולוצייה הכל extra הכי גבוהה וגם שם שהיו הרבה יריות פיצוצים אש! ושהייתי רץ במקום עם הרבה קרח או אש המשחק היה מקרטע!! ממש איטי וה fps ירד מ 60 ל 35-45, המעלות ניראה לי בסדר מעבד במאמץ שתי הליבות 55 כרטיס מסך במאמץ 65 הארד דיסק 36 לוח אם 27 ו aux 41 יש בזה משהוא? דרייברים הכי מעודכנים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by e.m,

יש לי מסך מחשב U2311 של דל שכבר כמה זמן הופך למסך שחור מעצמו ורק הדלקה מחדש עוזרת. אתמול הוא סופית אחרי שניה אחת או מספר שניות הופך למסך שחור (אבל עובד). פתחתי את המסך, בבדיקת מתח לא היה תגובה (רק ב 200 מילי היה) האם הבעיה בשקע עצמו? או שלא בהכרח וצריך בעצם להחליף את הקבלים (RECAP)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.