עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alergic,

כבר אמרתי שאחזור עם לוח אחר (ראו הודעות קודמות) בלוח הזה הבעיה שאחרי שהוא נדלק, מספר שניות אחרי הוא פשוט נכבה. חשבתי שאולי הבעיה בספק ושמתי ספק CORSAIR CMPSU-400CX אבל עדין אותה בעיה. אין צפצופים. מה עוד אפשר לבדוק?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by ronmar,

חזרתי לבית והמחשב פתאום לא נדלק לי הוא רושם במסך השחור לפני הווינדוס INSERT SYSTEM DISK AND PRES ENTER מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  3. שלום לכם! פורום נחמד! ולשאלה: למה כשאני מזיז את המחשב הוא ניתקע?? מה יכול להתקיע אותו? תודה מראש!

4. Started by yortem,

עד היום הייתי מזיז את העכבר כשהמסך היה 'נרדם' אחרי חוסר מעש ממושך.. במחשב החדש שקניתי העכבר לא מזיז לו ואני צריך ללחוץ על כל כפתור במקלדת, יש דרך לשנות את זה ולהחזיר שגם העכבר יעיר את המסך?

5. Started by falukky,

יש לי את הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K5-rev-1x#kf בעבר כשרציתי לפרמט את המחשב (יש לי התקן USB מחובר למחשב עם WIN) הייתי לוחץ F12 ושם מגדיר למחשב לעלות מה-USB וממשיך משם. עכשיו המחשב פשוט לא נכנס לאפשרות הזאת (למרות שרשום לי F12 בפוסט) והמחשב פשוט עולה ונכנס ישר ל-WIN ,ניסיתי כמה וכמה פעמים וכלום לא עוזר. אז ניסיתי ללחות DEL עלמנת להגדיר בביוס שהמחשב יעלה קודם מה-USB אבל איך שהביוס מופיע לא העכבר ולא המקלדת מגיבים ואין לי שום אפשרות אחרת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הבעיה בגדול היא שאחרי שימוש במחשב, וגם זה רק לפעמים- הכל עוצר ואני רואה כל מיני פסים בצבעים משונים על המסך עד שרואים מסך שחור ואני חייב לכבות את המחשב. וגם אז אם אני פותח מיד את המחשב אפילו הווינדוס לא עולה, רואים שוב את הפסים. היום שוב קורה לי אותו דבר- אני משחק CS:S והכל מתחיל להראות צורות מוזרות ופסים ויש לי מספר שניות שאני יכול לצאת ולסגור את המחשב אבל זה כבר מראה הכל בפסים ואני נאלץ לכבות. חיכיתי חצי שעה ופתחתי שוב ושוב שיחקתי- אחרי 20 דקות שוב זה קרה אבל הספקתי מהר לכבות את המשחק, לפתוח את התוכנה של ASUS וגיליתי שיש בעיה במשהו שאני לא מבין מה (צירפתי פרינט) והבעיה הפסיקה. השאלה שלי: מה זה הדבר אחד לפני אחרון- הוא הבהב לי על 2.9 ואז שהכל נרגע זה חזר לסביבות 3.4. ואם…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by BuTchY,

שלום תמיכה! אחי הקטן התקין משחק במחשב שלו ומאז התחילו בעיות המחשב עשה מדי פעם ריסט כנראה בגלל התחממות ועכשיו הוינדוס פשוט לא עולה, רק מגיע למסך של טעינת XP ולא ממשיך התקנתי XP מחדש אחרי פורמט וגם זה לא עזר מה עושים?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by IceDragon,

הורדתי BF3 BETA ושמתי לב למשהו מוזר... זה על HIGH והמשחק רץ לי על 50 FPS בערך אבל זה ממש מקרטע, ואם אני שם את זה על מסך קטן(בלי לגעת בהגדרות אחרות כמו רזולוציה) אז ה-FPS עולה ב-20 ואין בכלל תקיעות. אם אני משחק במסך גדול ואני מוריד את האיכות מ-HIGH ל-LOW אז עדיין זה מקרטע אבל אם אני מוריד את הרזולוציה אז זה הולך חלק מאוד. אבל מה שהכי חשוב פה זה מה שאמרתי מקודם, שבחלון קטן ה-FPS הרבה יותר גבוה מבמסך גדול... איך זה יכול להיות? GTX460 I5 760 4GB

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by ac1240,

שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by POD,

שלום לכם, יש לי Geforce 3 Ti 200, לאחרונה עשיתי לו אוברקלוק ושמתי לב שב- FAR CRY, במצב ראית לילה יש זליגה של הצבע (למרות שדאגתי לקירור של הכרטיס). ביטלתי את האוברקלוק, והמצב נשאר בעינו. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין ללא שום בעיות. האם יכול להיות שאיזושהי "פונקציה" מיוחדת במעבד, או לא יודע איפה, נדפקה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  11. שלום, המסך התחיל להציג נקודות וקווים, והמצב החריף כשגם חלקים נעלמים בצורה מאוד דינאמית. חיברתי את המסך למחשב אחר ועבד תקין, לכן הנחתי שהבעיה הינה בכרטיס המסך. מצ"ב המפרט (מקווה שזה מספיק). האם זה באמת כרטיס המסך? אם כן,מה האפשרויות העומדות בפני? המחשב הוא משני והשימוש (כשכבר משתמשים) בו הוא לתוכנות גרפיות (CS 5).אני לא מעוניין להחליף מחשב אלא אם אין ברירה (הוא מצליח לסחוב את התוכנות עם קצת קושי...) תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  12. חברי שלום לא יודע איך המחיצה של מערכת ההפעלה התכנות התמלאנ לי בצעתי איתור ואנטי וורוס ולא אתרתי קבצים איך מנקים ונותנים נפח נקי למחיצה אודה לסיוע

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by djy69,

היי, יש לי לוח אם שתומך ב- 3 כרטיסי מסך.... סוקט X79. העניין זה להוסך כרטיס מסך לא מאותו דגם. כלומר, יש לי GTX780 ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס נניח GT740 FTW 2GB אני פשוט זקוק למוניטורים/TV נוספים ... האם המערכת תאפשר לי לעשות שיכפול של המסך נניח 2 מסכי (TV (HDMI שיקרינו את אותו הדבר בכרטיס הנוסף? אני עורך וידאו וזקוק ליותר מוניטורים (מסיבות שונות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MisterL,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להגדיר חשבון Gmail ל outlook express.... ניסיתי אבל זה מבקש שרת http ואין לי מושג מה לרשום שם... תודה לעוזרים... נ.ב. מצטער אם זה לא המקום הנכון...

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. שלום יש לי מחשב חדש עכשיו בשבוע האחרון אם אני מזיז קצת את השולחן מחשב בזמן שהוא עובד או נותן איזה מכה לשולחן המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט... מישהו יכול להסביר לי מה זאת הבעיה המוזרה הזאת???? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום לכולם קצת פרטים המחשב שלי הוא מחשב נייד מדגם Toshiba L750d-15E לאחרונה שדרגתי מחלונות 7 לחלונות 10 בשדרוג האוטומטי ונתקלתי בכמה בעיות. יש לי ראוטר DUAL BAND שמפיץ 2 רשתות אלחוטיות: 2.4 ו-5. אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מסוג Edimax EW-7722UnD. כשהשתמשתי דרך ווינדוס 7 הכל היה טוב ויפה והצלחתי לגלוש ב2 הרשתות האלחוטיות, ולאחר ששדרגתי לווינדוס 10 - התחילו הבעיות. הכרטיס רשת לא קולט את הרשת של ה5GHZ (גם הכרטיס רשת המובנה). ניסיתי לעדכן דרייברים ולשנות כל מיני הגדרות ע"פ כמה מדריכים ושום דבר לא עוזר. יתרה מזאת - כל פעם שאני מבצע עדכון כלשהו לכרטיס רשת אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה הבאה: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (athwbx.sys). הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס רשת…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by krelian,

שלום לכולם. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני אתחיל בפירוט המפרט שלי PIII866 GF4TI4200 64MB 256MB למחשב מחובר גם צורב וכמובן דיסק קשיח. לפני כ(10 חודשים בערך) קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל. לפניו היה לי RIVA TNT32. נראה לי שהבעיה התחילה עם התקנת הכרטיס אבל יש גם סיכוי שהיא התחילה קצת מאוחר יותר, מצטער אני לא זוכר בדיוק. הבעיה היא די ג'נרית, המחשב פשוט נתקע כשהפתרון היחיד הוא ריסט. אם באותו זמן שהמחשב קפא היה שימוש בכרטיס קול בדרך כלל ישמע ביפ אין סופי עד הריסט המיוחל. נראה לי שהבעיה התרחשת בעיקר כאשר יש עומס גרפי על המחשב (משחקים וכדומה..) אבל לא רק גם שיטוט קליל באינטרנט עלול להקטע בלי שום סיבה נראית לעין. כמובן שהאפשרות הראשונה שעלתה לי לראש היא חימום יתר, לכן פתחתי את מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Hack,

שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by nirmiranda,

שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by u2u,

היי, התקנתי לפני שעה בערך Window update ועכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב המקלדת והעכבר עושים אור לשנייה ואז לא קורה יותר כלום.... המחשב מראה אור כאילו הוא דולק והנורה של הnumlock דולקת... ניתקתי הכל מהמחשב חוץ מהמסכים המקלדת העכבר וקולטי וויפיי.... (windows 7 ) .... בבקשה תעזרו לי.....

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. לאבא שלי יש מחשב בן שנתיים שלוש שעבר פירמוט לאחרונה ומאז התחילו מסכים כחולים. אני חושד בדרייברים אך אני צריך את עזרתכם בפיענוח הנתונים לאתר בדיוק את מקור הבעיה. הוא אומר שהמחשב נופל בעיקר אחרי צפיה באיזה סרטון באינטרנט. תודה, אהד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני פתחתי אשכול כזה אבל לא ענו לי התחילו לענות ולא סימו!!! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155177.0 זה קישור לאשכול הישן!!!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ מקש ימיני על השולחן עבודה >מאפיינים הוא לא פותח לי את החלון , או פתוח את החלון וסוגר אותו במיידית... אשמח לקבל הצעות כיצד אני יכול לפתור את הבעיה בנוסף מצ"ב תמונת מצב של הטמפרטרות של המחשב שלי אשמח לדעת איך אני יכול להוריד את הטמפ' של הGPU ואיזה רכיב זה בעצם? המסך עצמו? הכ. מסך ואשמח לדעת אם הטמפרטורות שיש לי הם בסדר תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך 5 שנים - NVIDIA GEFORCE GTS 250 - ושאני משחק הוא מתחמם וה- FPS שלו יורד ל- 40 ואפילו גם ל- 10 ואז יש ריח שרוף, מה נראה לך קרה לכרטיס ? הוא הלך ? יש לי אותו מ- 2009

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.