תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש במחשב, אין לי את הקובץ הזה... מה לעשות? אולי יש לכם קישור להורדת הקובץ הזה? תודה רבה. שיר.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי ספק גנרי של 400w ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד. השאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק אם הלוח אם יכול להשרף כתוצאה מחיבורו? אם יש סיכוי ולו קטן שיכול להגרם נזק למחשב אני מעדיף שלא לחבר כי המחשב שלי שווה הרבה יותר מהספק הזה זה בטוח
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בדומה לבעיות שהעלה אתמול המשתמש PROVIEW בשעה 23:27 : לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים מחדש. אני משתמש ב- windows xp home edition חוקי. לאחר אחד העדכונים של ה- windows מאתר העדכונים האוטומטיים של מייקרוסופט ניסיתי להשמיע שיר mp3 באמצעות winamp וגם mediaplayer וניתנה לי הודעת שגיאה שיש לי בעיה את הסאונד. לא ידוע לי אם לפני העדכון זה כן עבד. מצ"ב הודעת השגיאה ואני לא מבין ממה היא נובעת. ניסיתי להתקין שוב את הדרייברים של כרטיס הקול שעל הלוח אם אבל זה לא עוזר סוג כרטיס האם שלי עליו מובנה כרטיס הקול הוא של חברת ג'יגהבייט דגם: GA-7VM400AM(F) F3 . נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים המעודכנים והתקנתי אותם אבל ללא הועיל. בלוח בקרה זה מראה לי כאילו לא מו…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק 500W שמחובר ללוח ASUS K8N שיש לו חיבור של 24 פינים... אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ספק, ובלוח שאני רוצה לקנות GIGABYTE GA-P35-DS3L יש חיבור של 20 פינים לפי מה שאני מבין... איך אני יכול לחבר אותם? בנוסף אני גם רוצה לקנות WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II שהבנתי שיש לו חיבור חשמל SATA בלבד, גם איך לחבר אליו את הספק אני לא יודע....
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
פירמתטי את המחשב לא מזמן ו אחרי שפירמתטי הקול הפסיק לעבוד אני לא מוצא את הדיסק של הדריבר ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אז אם לא תסלחו לי. בכל אופן היום קניתי כרטיס מסך של NVIDIA ה-8600GT. כמה שידוע לי זהו כרטיס מספיק חזק להריץ את המשחק MOH AIRBORNE. אך משום מה שאני מפעיל את המשחק אני רואה כמו הפרעות במשחק מעין ריבועים ירוקים קטנים (צרפתי תמונה). האם יכול להיות שזה ספק חלש 300W (כמה שידוע לי)? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב תחילה המיפרט: Q6600 בסטוק ASUS P5N-E SLI ציפסט 650 4X1GB G.SKILL 800 HK 3X250GB 16MB RAID 0 כרטיס מסך POINT OF VIEW 8500GT 256MB הדריברים הם האחרונים מאתר של NVIDIA הבעיה היא: אחרי הדלקת המחשב או ריסטרט הדריברים של הכרטיס מסך נעלמים כאילו לא היו מותקנים ובהוספה/הסרה של תוכנות שאני מנסה להסיר את הדריבר של NVIDIA הוא רושם שקרתה טעות וכניראה שהדריברים כבר הוסרו ואם ברצונך להסיר מהרשימה אין לי מושג איך ליפתור את הבעיה אף פעם לא קרה לי דבר כזה אחרי כל ריסטרט או הדלקה צריך להתקין מחדש עזרה תיתקבל ביברכה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה במחשב. הכונן הקשיח נכבה ונדלק מעצמו חשמלית. זה קורה בערך מס' פעמים במשך היום. סריקת Bad sector התגלתה תקינה והטמפ' שלו גם תקינה - כ39 מעלות. זהו הכונן הקשיח היחידי שאצלי במחשב שבו מותקנת לי מערכת ההפעלה. חשוב לציין שהמחשב עצמו עובד מצוין. מישהו יכול לעזור ?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הבעיה היא שהיה לי 2X512mb 533 ram והיום הוספתי עוד 2X512mb 667 בהתחלה הכל עבד מציין ופתאום ניהיה לי מן מסך כחול והזכר משהו עם memory יכול להיות שצריך לשנות משהו בBIOS? :'(
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר שבוע מחפש באיטרנט תשובה לשאלה שחשבתי שנורא פשוטה אבל מסתבר שזה סוד מדיני של NVIDIA... ??? איזה מזל שנזכרתי שיש את הפורום באתר הזה עם כול הגאונים שיודעים הכול האם אפשר לחבר שתי כרטיסי מסך שונים ב SLI בואו נגיד דור של 8800 עם 6800? או אם אני יכול לחבר 8800 עם 8600...? או אם אני יכול לחבר 8800 320MB עם 8800 640MB|??? כי אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש או ישן ואז לחבר אילו את הדור הבא של NVIDIA שיצא אלוהים יודע מתי... תודה מראש אני.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל, שלאחריה המחשב עבד בצורה תקינה למשך שעתיים ויותר עד שכיביתי אותו. לאחר מכן כשהדלקתי אותו, הוא החל לעשות reboot לבד. הזמן בין כל reboot הוא אקראי לגמרי, שכן לפעמים לוקח חצי שעה ולפעמים המחשב עושה reboot תוך כדי שהוא מעלה מחדש את מערכת ההפעלה לאחר reboot נוסף. לפני כל reboot המחשב עושה רעש קטן של "טקטקטקטקטקטקטק". הפעלתי ת'מחשב ב SAFEMODE, בדקתי וירוסים והכל נקי. גם בSAFEMODE המחשב עושה reboot לבד. רציתי לשאול אולי למישהו מכם כבר קרתה הבעייה הזאת, והוא יודע במה מדובר. אם לא, האם יש דרכים לבדוק לבד תקינות של רכיבים במחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב, אני צריך הכוונה באיתור התקלה... שאני פותח מספר חלונות דפדפן (לא משנה אם זה FIREFOX או EXPLORER) ויש מדיה בתוך כל עמוד (במקרה הזה סרט שרץ באון ליין, כמו YOUTUBE וכו) המסך נכבה ואחרי כמה שניות המחשב מבצע לבד RESTART יש לציין כי התקנתי מערכת WIN חדשה ועדיין הבעיה קיימת (אני משתמש בWINXP) לדעתי יש בעיה בכרטיס מסך, השאלה איך אפשר לבדוק ? (חוץ מלשים כ.מסך חדש) אולי מדובר במעבד? : תודה מראש לעוזרים! דניאל,
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור s-video והכל עבד תקין עד היום. פתאום התמונה מלאה הפרעות ואני לא מצליח לפתור את התקלה. מה שהכי מוזר הוא שניתקתי את הטלויזיה מהממיר של הלווין (חשבתי שאולע זה הגורם המפריע) וואז בכלל אני לא מקבל אות תמונה מהמחשב אלא רק כאשר אני מחבר את הממיר חוזרת תמונה מהמחשב עם מלא הפרעות! אין שום קשר בין הממיר למחשב... הכל מחובר בנפרד ואני לא מבין מה קורה פה??? אני נואשתי תודה לעוזרים. אלעד.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אחרי OC למעבד בעזרת תוכנת ClockGen המחשב נתקע אחרי Reset הוא עלה עוד פעם אבל לא הייתי יכול להזיז את סמן העכבר או ללחוץ המקלדת עשיתי Reset ל-BIOS על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה עוד פעם אחרי 20 דקות אך זה לא עזר אנא עיזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב המכיל לוח אם Asus M2N-E וכרטיס מסך של GIGABYTE ATI 1950 PRO, מערכת הפעלה VISTA. במשך מספר ימים היה נדמה לי שהפונטים קצת שונים מהפונטים אליהם אני רגיל ב-XP, נראה היה שהם יותר "עבים". אתמול עברתי למסך אחר יותר "חד" ופתאום הבנתי שלמעשה יש לי מריחות במסך בציר האופקי (מן טישטוש קל של כפילות). לכרטיס הגראפי יש שתי יציאות ובדקתי את שתיהן, בשתיהן אותן מריחות. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי אותו שוב פנימה - לא חל שום שינוי. הבעיה בוודאות לא במסך - חיברתי את המסך למחשב אחר ורואים מעולה. האם להערכתכם הבעיה היא בכרטיס המסך, בלוח האם או אולי בדרייברים?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה שלאחר הפעלת המשחק BUBBLE SHOOTER המחשב מרסט עם BLUE SCREEN. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST ועברתי 10 לופים תקינים. כל שאר הפעולות במחשב מתבצעות ללא בעיה. יש לציין שיש דרייברים עדכניים ביותר למחשב והמערכת נקייה לאחר פירמוט. האם הבעיה בכרטיס מסך שלי?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות מתחכמות…
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום מופיעה לי כל הזמן (כשאני מכבה את המחשב, ולעיתים רחוקות במהלך עבודה עליו) הודעת שגיאה(תמונה מצורפת). אין לי מושג למה זה קשור. זיכרון החלפתי ושידרגתי לפני שבועיים, אולם ההודעה הייתה עוד לפני כן וממשיכה גם עכשיו. האם למשהו הפתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אחרי שאני יוצא ממשחק הרזולוציה משתנה לי לרזולוציה שהייתה במשחק זה קרה לי בכמה משחקים Crysis RainBow6Vegas ועוד כמה. יש למישהו רעיון למה? והכי מעצבן שעכשיו ב Crysis אחרי שאני יוצא וקורה לי הדבר הזה עם הרזולוציה, אני משנה אותה חזרה, ושאני רוצה להיכנס שוב למשחק זה לא נותן לי (הוא נכנס, מראה מסך שחור לשניה ויוצא), אני עושה restart וזה חוזר...
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וושבוע שעבר בדקתי את טמפרטורות במחשב והטמפ' של הchipset הייתה 51 במנוחה ו55 במאמץ! לעומת זאת המעבד במנוחה 30 ובמאמץ 45. המארז מאורר היטב והזרימה מעולה בו.. נ.ב הטמפ' היא ללא OC מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-