תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
כלומר הנורות של הכרטיס רשת לא מהבהבות.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לפעמים מופיעה לי הודעה שהדיסק הקשיח מלא למרות שכמעט תמיד הוא ריק לגמרי.[ מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני נפטר מזה??? :-[
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל פעם שהאני מזיז את המחשב הישן שלי משהו קורה ואיכשהו הוא פתאום או עושה ריסט או שהוא נתקע. עכשיו , שהוא נתקע ואני מנסה לעשות ריסט הוא פשוט נדלק ואז במקום להעלות את מסך הפתיחה של הביוס הוא לא מעלה כלום ורק עושה רעשים אלקטרוניים של הלוח... אחרי שאני פותח אותו ומחזק הכל הכל עובד טוב בחזרה... אבל מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה, הוא לא נותן לי אפשרות לעשות שכפול, האפשרות היחידה היא לראות או דרך המחשב או דרך הטלוויזיה, אז אני מעביר את התמונה לטלוויזיה, וזה יוצא יותר מדי גדול, האייקונים כבר יוצאים מהתמונה זה כאילו מתרחב יתר על המידה, לא עוזר בלשנות רזולוציה. נסיתי לשחק עם זה, אבל שום דבר לא עובד..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3) שנמצא אצלי כבר איזה 5 שנים ובזמן האחרון (בלי שום סיבה נראית לעין) הוא התחיל לצפצף מדי פעם (הצפצופים לא קבועים), יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היה לי זיכרון פנימי של חצי ג'גה והרחבתי אותה לג'יגה ע"י כרטיס נוסף על מנת לעבוד עם תוכנות גרפיקה ואנימציה חזקות. אך מה שקרה זה שהמחשב במקום להאיץ ולעבוד מהר יותר הוא נתקע!! מה הסיבה לכך??
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי תומך בזה,יש לי אסוס P5K DELUXE ו-2 הארד דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כ"א. מה אני אמור לעשות ואיך והאם אני יכול לשמור את המידע שיש לי על אחד מהכוננים ? (יש עליו רק סרטים בתיקיה הראשית ללא מערכת הפעלה),אגב השני חדש וריק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך פיליפס 200W בן כ 5 שנים. בימים האחרונים הוא מכבה את עצמו פתאום (תצוגה ורמקולים מובנים). אם אני לוחץ על מתג ההפעלה הוא נדלק. האם יש משהו שאפשר לעשות ? כדאי בכלל לנסות לתקן ? האם זה ערוב ימיו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. לפני חודש הזמנתי מ-KSP מחשב עפ"י המלצות מ-hwzone, אשר כולל: מעבד: Intel Conroe E3600 לוח אם: Abit AB9 זכרונות: Corsair 667Mhz 1GB * 2 ראשית, רצוי לציין שבתחילה הזמנתי זכרונות של Twinmos, אך מ-KSP נמסר לי שהזכרונות היחידים שעובדים עם הלוח אם הם מסוג Corsair ו-Starex. לפני שבוע קיבלתי את המחשב הישן, התקנתי windows ואז החלו בעיות של מסכים כחולים וכולי. נכנסתי ל-Google ורשמתי "Abit AB9 problems", ומסתבר שלא רק לי יש את הבעיות האלו. הבאתי את המחשב ל-KSP, הם הורידו לי את המהירות של הזכרונות מ-667 ל-533, אך כשחזרתי הבייתה הוא שוב לא עבד טוב. כעת המחשב שוב אצל KSP. השאלה שלי היא האם באמת משהו לא בסדר עם הלוח הזה, ואם כן, איזה לוח כדאי לי לקחת במקומו? (מ- KSP). תודה ויום טו…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כאשר מחברים את השנאי לחשמל, דולקת נורה אדומה קבועה בספק (כרגיל) אבל נורת החיווי במסך נדלקת בצבע צהוב לשנייה אחת ונכבית, והמסך לא נדלק כמו מקודם (נורת יחווי אדומה). רעיונות? (המסך מתוצרת סין או משהו provision 2k17lcd )
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה הלך לי הארדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה, החלפתי הארדיסק אחר והתקנתי מערכת הפעלה מחדש (XP ). ולהפתעתי לחצן שמאלי בעכבר אינו מתפקד (Logitech MX 510 ) העכבר מחובר בחיבור PS/2 בהגדרות עכבר בלוח בקרה בלשונית Buttons ההגדרות באפור אין לי אפשרות להגדיר לחצנים, גם לאחר שהתקנתי את התוכנה של האכבר לא נפתרה הבעייה חיברתי עכבר של מיקרוסופט בחיבור USB העכבר זוהה ועובד כשורה. ברצוני לציין שרק לחצן שמאלי אינו מתפקד כול השאר עובד כרגיל. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור תקלה זו ?. אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים כל אחד מהם הוא 250 GB. חילקתי 1 מהם, ל3 כוננים, בינהם זה הSYSTEM. אחרי שכבר אני משתמש במחשב למעלה משנה, אני רוצה לקחת 10 GB מכונן , ולשים במקום, בSYSTEM, איך אני יכול לעשות את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי מאד איטי לאחרונה, בדקתי ומצאתי שמותקנות בו 3 תוכנות אנטי וירוס : MACAFEE , AVAST ו MICROSOFT SECURITY ESSENTIAKS על איזה מהן עדיף לוותר ? בתודה אברהם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי משחק שנמצא בשני חלקים וצריך לפתוח אותם ביחד..לקובץ אחד...(lineage 2) ימנתי את 2 החלקים..ולחצתי חלץ פה..זה מתחיל לחלץ אבל באמצע זה נותן לי את ההודעה הזאת לחלק הראשון..ועובר לחלק השני..ואז זה נותן את אותה השגיעה גם בחלק השני.. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב משחק שתופס 8 ג'יגה והנרו כל הזמן מתלונן על שגיאה קצת אחרי המעבר לצריבה על השכבה השניה והורס את הדיסק ניסיתי לצרוב מאימאג', ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק, ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק דרך ההארדיסק יש משהו שאני עושה לא נכון? מישהו נתקל בתופעה הזאת? יש תוכנה אחרת שיודעת לצרוב יותר טוב? חשבתי לעשות עוד נסיון אחד אחרון לפני שאני זונח את זה כי כבר חבל על הדיסקים. הנה חלק מה-log file האחרון: 15:32:09 #19 CDR -1205 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 641 Burning Layer 1 15:32:09 #20 Text 0 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 651 Start writing layer 1 at address 0 (0h) Recording mode: unknown Recording Mode 15:32:09 #21 Text 0 File Cdrdrv.cpp, Line 8862 ---- DVD S…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בקצה של הכרטיס מצאתי את השקע המתאים אבל בקצה השני יש לי שתי חיבורים דקים כמו של לדים ואני לא יודע לאיפה הם הולכים
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
פעם היו לי ארבע פרטישנים שתיים בכל הרד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוז 2000פרו בתור NTFS ושיחקתי איתו קצת משחקים ושטויות נמאס לי אז רציתי למחוק אותו עכשיו מה אני בא למחוק והוא לא מוחק לי את הוינדוז הוא מוחק לי את המחציה הבאה בתור!! עכשיו אחרי שכל המידע במחיצה הכי חשובה שלי הלך לעולמו אמרתי טוב אין מה לעשות תמצא הכל מחדש... אבל מה כל המחיצה של הוינדוז 2000 נעלמה!! לאן?? איך אני מחזיר את זה?? מזמן לא עבדתי אם FDISK אז שכחתי מה אני צריך לעשות שם :-[ אהה ועוד משהו עכשיו המחיצה של הוינדוז נעלמה אז במקום נגיד היה כונן F הוא נהיה כונן E בבקשה עזרה :-\
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום.. המחשב לא נדלק או בעצם נדלק ונכבה מייד ומנסה שוב להדליק את עצמו וחוזר חלילה..מחשב בן חצי שנה מעולם לא נעשה אוברקלוקינג...לפני שבוע לאחר שהמחשב החל להיכבות לבד והראה טמפטורה של 59 מעלות פתחתי (בעצת החנות שמכרה לי)את המחשב ,וגיליתי שבמעבדה שהרכיבו לי כנראה לא שמו משחה טרמית..שמתי משחה לפי הספר ניקיתי את המעבד בעדינות וכו מלמעלה וגם את תחתית המאורר...המחשב עבד 3 ימים ולפתע הפסיק ..מסך לא עולה והמחשב נדלק ונכבה מייד 5 שניות בערך ואז מנסה להדליק את עצמו שוב נכבה נדלק נכבה נדלק מפרט לןח גיגהבייט h55 מעבד-ו 530 אינטל זיכרון 2 הארד דיסק 500 סמסונג חלונות 7 אולטימייט 64 ספק סיסוניק SS 350 מישה יכול לתת כיוון מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב ואז ראיתי שכונן C של הוינדוז הפך להיות D והמשחקים הפכו להיות C זה מוזר מאוד איך אני מחזיר את זה למה שזה היה ? שהוינדוז יהיה בC והמשחקים בD ??
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה פה או בWINDOWS. אם יש צורך אז להעביר אסף (רק תענה קודם ;D) באתי לחבר שלי, והתקנתי לו את הצורב החדש שלו (LG X52) במקום הCD הישן X24 שהיה לו. ההתקנה הלכה חלק ולא היו בעיות. הפעלתי את המחשב כמה פעמים רק בשביל לבדוק שהכל בסדר ולא ראיתי בעיה כלשהי. התקנתי נרו, והפעלתי מחדש שוב, ולא הייתה בעיה. אחר כך, ראיתי שיש לו מלא מלא תוכנות שמופעלות לו עם הטעינה של הWIN אז ביטלתי את העליה שלהן דרך הMSCONFIG והפעלתי מחדש - שוב בלי בעיות. לפני כמה דקות הוא מתקשר אלי ואומר לי שהמחשב לו עולה. כל פעם הוא מגיע לטעינה של הWIN, מתחיל בדיקת שגיאות ועושה ריסט. כל פעם. גם לבטל את הבדיקה לא עזר, וגם לא להפעיל את הWIN במצב בטוח וגם לא כל שאר המצבים בתפריט ההפעלה. יש עצות למ…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-