עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gdil13,

איך אני יודע איזה זיכרון הלוח אם שלי צריך ומה הכמות המקסימאלית של זיכרון?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. Started by yousux,

בזמן האחרון התחלתי לשמוע את הטיקים האלו שההארד דיסק מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז המערכת נתקעת עד שהוא חוזר, זה קורה פעם בשבוע-שבועיים... הבעיה שיש לי 3 דיסקים ואני לא יודע באיזה מהם זה קורה (עשיתי בדיקת SMART על כולם וכולם יצאו תקינים). גם עכשיו קרה לי פעמיים ב 3 שבועות האחרונות שאני מעלה את המחשב וה BOOT ORDER שלו מתאפס. רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by kentaro,

שלום יש לי בעיית BSOD ב WIN7 64x שגיאה מס 0x124 אני ניסיתי לבדוק ולמצוא מידע על הבעיה וראיתי מישהו שפרסם שהייתה לו את הבעיה והוא בעצם שינה אופציה ב BIOS של מה שנקרא "32 bit disk access" ואחרי שהוא עשה לזה ENABLE זה חזר לעבוד בלי בעיות. אני מנסה למצוא את ההגדרה הזו ב BIOS שלי שככל הנראה יש לה כמה שמות. אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בבקשה למצוא את השם של ההגדרה הזו. אני משתמש בלוח אם "GA-H67A-UD3H-B3 חשוב לציין שהקריסה מתרחשת בעת משחק ב"באד קומפני 2" לאחר כחצי שעה של משחק. לעומת זאת בIDLE וגם בעומס לאחר בדיקות עם OCCT וFURMARK אין שום זכר לבעיה. תודה רבה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. Started by LazyCat,

יש לי הגה שעובד ב- 2axis 4 button controller אבל כשאני מגדיר אותו כך רשום לי שהוא לא מחובר (בכל מחשב עם XP). ב- WIN98/ME הוא עובד מצויין. החברה עצמה נעלמה קלילות (כנראה פשטה רגל), לכן אין למי לפנות... למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. אהלן קניתי מחשב חדש עם לוח ma74gm-s2 מעבד AMD athlon עם זיכרון 2gb kingston valueRam שמפעילים את המחשב, הוא נעצר בשלב ה BIOS (המסך השחור בהפעלת המחשב) למשך כ-30-60 שניות ואז ממשיך לפעול כרגיל לגמרי והכל עובד בסדר גמור. נראה שרשום אחרי ההשהיה בדיוק משהו לגבי shared memory בכתב לבן אני מניח שזו הקצאה של הזיכרון לכרטיס מסך on board מה יכול לגרום להשהיה כזאת? זה די מעצבן זה מחשב חדש תודה רבה

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  6. אהלן.... פתחתי את המחשב של אחותי AMD ATHLON משהו..... וניסיתי לחבר מאוור ישירות לחיבור מולקס של הספק... זאת אומרת עם הקבלים של המאוורר... זה גרם לקצר.... המחשב נכבה... אחרי ניתוק וחיבור קבל החשמל המחשב חזר לפעול... אבל זה מביא אותו למצב בחירה בין: safe mode safe mode with network עוד איזה safemode last known configs start windows normaly עכשיו על אפשרות שאני לא זה עושה ריסטרט למחשב ומחזיר אותי לותו מקום... מה זה<?! אני חושב שזה ההארד דיסק?.. האם זה הגיוני? בגלל שכשניתקתי את הסידירום והשארתי את ההארד דיסק (IDE) מחובר לבד אז שום דבר לא עלה על המסך והמסך בכלל לא קיבל אותות... המחשב רק השמיע קולות ציפצוף.... מה אתם חושבים שזה? איך לבדוק מה זה? תודה מראש לעוזרים....

7. שלום לכולם! שמתי לב, כשאני מחבר משהו לbluetooth (במקרה שלי זה שלט למחשב), האינטרנט יורד בצורה דרסטית (מ50MB ל-1.5). אני גולש דרך WIFI. למה זה קורה? ואיך אפשר להתגבר על זה? נ.ב בחיפוש קטן באינטרנט שמתי לב שדיברו על זה שאולי הם משדרים על אות תדר. איך מתגברים עלזה? תודה!

8. Started by dingo,

יש לי כרטיס מסך 6600 GT רציתי לדעת אם זה בסדר שמתי שאני רואה סרט דרך המחשב לטלוויזה המסך של המחשב ממשיך כרגיל שמעתי שזה מאמץ את המחשב אשמח לתשובות !!!!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by איתי הגיתי,

שלום יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: יש לי מסך LCD אפל סינמה 23" שמחובר ב DVI. בזמנו, כשהיה לי כרטיס מסך ATI 800 GT, לא ראו את ה BIOS בזמן ה BOOT ב LCD הזה, שמחובר ב DVI כאמור. אח"כ היה לי 6800GT, והא כן הראה את ה BIOS על המסך הזה, ב DVI. היום יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם הדרייבר האחרון, ולא רואים את ה BIOS שוב פעם... כדי לטפל במחשב נאלצתי לקנות מסך LCD נוסף, שעובד אנלוגית (VGA) לצרכי ראיית הביוס. יש פתרון לתופעה הזו? תודה. איתי

10. Started by Vlad Amirov,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד בבית עם יציאה של hdmi (אין לי עוד יציאה חוץ מזה) קניתי מפצל כדי לחבר אליו 2 מסכים. כול המסכים נדלקים אבל כשאני רוצה להרחיב את את המסכים משום מה זה משכפל לי את אותה התצוגה במסך מס' 2 למסך מס' 3. כלומר זה מרחיב לי רק ל2 מסכים ובמסך השלישי זה משכפל את מה שמופיע במסך מס שתיים. בנוסף לזה אני רואה בהגדרות שזה קולט לי רק 2 מסכים ולא 3

11. Started by pooo,

יש לי כבר תקופה בעיות שהמחשב היה נדלק אבל לא מגיב, המסך עובד אבל לא מראה תמונה, כל החיבורי USB לא עובדים אבל הרמקולים עובדים. לרוב זה היה מסתדר אחרי שהייתי מנסה להדליק אותו מספר פעמים היום בזמן שהמחשב עבד טוב ברגע אחד פשוט כל הUSB הפסיקו לעבוד(עכבר, מקלדת, מצלמה וכו') עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא הגיב. לקחחתי אותו כבר פעמיים למעבדה של KSP ואמרו לי שהבעיה היא שהמחשב מלוכלך(ניקו אותו פעמיים). פתחתי את המחשב, בדקתי שהזיכרונות והכרטיס מסך מחוברים כמו שצריך. הבנתי שהבעיה יכולה להיות הספק כוח, יש לי בספק כוח כמו כפתור הזזה כזה(כמו הכפתור של הסאונד באייפון) הכפתור זז שם בין 230-115(אין לי ממש מושג מה זה אומר). ניסיתי להדליק את המחשב כאשר רק המסך מחובר, הזזתי את הכפתור מ230 ל115 וכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 1000 ובזמן האחרון המחשב קופא הרבה שאני מפעיל בדך כלל counter strike או אינטרנט אקספלורר ואחרי שהוא קופא אני עושה ריסט ואז הוא קופא שוב אבל לפעמים הוא גם עושה ריסט.. ולא ריסט רגיל כזה ריסט שהוא סופר מחדש את הראם וכ'ו ממש כמו ריסט מהמארז, חשבתי בהתחלה שזה חום של מעבד אבל מתי שהמעבד עמוס מאוד הוא מגיע מקסימום ל41 מעלות וזה אחרי העמסה של שעה בערך אם הוא לא עמוס הוא ב34 בערך אחרי זה בדקתי את הראם אם התוכנה שיש אצלכם באתר וגם הראם עובד והמחשב לא קרס בבדיקה של התוכנה.. הגעתי לכרטיס מסך הוא נראה לי מתחמם יותר מידי ובגלל זה ניסיתי לקרר אותו בגוף קירור כמו שצריך ומאורר 80 מ"מ ועדיין המחשב קורס.. הטמפרטורה של הלוח אם מעולה הוא לא עוקף את ה35 מעלות אפילו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bora-aa,

בזמן האחרון המחשב מתכבה בגלל OVER HEAT,לא מזמן פתחתי נושא בדיון (4-5 עמודים). עכשיו הקירור של המעבד מחובר ישירות לספק,והטפרטורות הן 46-47 אבל עדיין מתכבה. רציתי לדעת אוךי עם הרעיונות שלכם איך לבדוק אם הקירור תקין....ובמקום כל הנסיעות למעבדה וכל הזמן שאני מחכה ודלק לקנות קירור חדש למעבד ב 130 שיעשה את העבודה. אבל לפני זה רציתי לבדוק אם יש לכם רעיון.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by המפציץ A החמקן,

לאחרונה שנמכתי מווינדוס 10 לווינדוס 8.1 ושמתי לב שבשונה מתמיד הופיע לי מנהל התקן שלא מזוהה בשם microsoft acpi, קוד שגיאה 28 ניסיתי לעדכן לחיצה הפוכה > ווינדוס אפדייט וניסיתי לעדכן את כל הדרייברים מהאתר של היצרן + ביוס כלום לא השתנה והוא עדיין לא מזוהה מה זה בעצם acpi? ולמה אני לא מצליח לעדכן אותו? ווינדוס 8.1 פרו UEFI

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by look-GOD,

אז ככה אני כבר שבוע מחפש באיטרנט תשובה לשאלה שחשבתי שנורא פשוטה אבל מסתבר שזה סוד מדיני של NVIDIA... ??? איזה מזל שנזכרתי שיש את הפורום באתר הזה עם כול הגאונים שיודעים הכול האם אפשר לחבר שתי כרטיסי מסך שונים ב SLI בואו נגיד דור של 8800 עם 6800? או אם אני יכול לחבר 8800 עם 8600...? או אם אני יכול לחבר 8800 320MB עם 8800 640MB|??? כי אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש או ישן ואז לחבר אילו את הדור הבא של NVIDIA שיצא אלוהים יודע מתי... תודה מראש אני.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by חושן,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל אין במחשב חיבור hdmi מה לעשות

17. עשיתי חיפוש במחשב, אין לי את הקובץ הזה... מה לעשות? אולי יש לכם קישור להורדת הקובץ הזה? תודה רבה. שיר.

18. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הביאו לי את הדבר הזה , SD-110E , והוא רק לZONE 2 , מה שלא ממש מתאים לי . מישהו אולי יודע מה צריך לעשות לו כדי שהוא ינגן לי את הכל ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. שלום. קניתי היום אוזניות Creative Sound Blaster Tactic3D Rage עם חיבור USB ומיקרופון בסניף באג שבקניון לב המפרץ חיפה. האוזניות עלו 349 ש"ח. הבעייה היא שלאחר שאני מחבר אותן ליציאת USB כלשהי במחשב שלי ו-Windows מתקין בהצלחה את הדרייבר הבסיסי שלהן מ-Windows Update, בעוד נוריות ה-LED שעל כל אוזנייה נדלקות, לא שומעים איתן כלום, וגם המיקרופון שלהן לא עובד, וזאת על פי בדיקה שביצעתי בסקייפ וכן במנהל השמע של חלונות 7. גם הורדה והתקנה של הדרייבר המלא מהאתר של קריאטיב לא הועילו. מה יכולה להיות הבעייה? האם מדובר בפגם בייצור, ועלי להחזיר את האוזניות לסניף?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by deghost,

הי, יש לי סורק Umax Astra 1220P ולצערי לא קיימים דרייברים שלו בשביל XP. ולמרות זאת התקנתי את "תוכנת הממשק" שלו (Vistascan) החדשה והוא פעל. האמת היא שהוא פעל כמו ג'ובניק שגומר עוד יומיים את הצבא. למה אני מתכוון? אחרי כל סריקה שעשיתי נתקע לי המחשב! (נחמד הא? לפחות התמונה נסרקה!) ועשה לי restart. כן, Windows XP האחד והיחיד (שלא ירבו כמוהו בעולם). משום מה עכשיו הוא החליט לעשות שביתה מוחלטת ואומר שהסורק לא מחובר. מה לעשות??? אפשר איכשהו להפעיל אותו ב-XP? טוב שיש לי Win98 למקרי חרום!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by omri55,

יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה

22. Started by ecas,

היי, נכנסתי להגדרות של פייסבוק וזה מה שהיה כתוב לי שם, עכשיו אני גר ברחובות לא בסוריה כמובן... נכנסתי גם לGoogle maps והוא ישר הראה לי את אותו האזור, ניסיתי לפתוח את המפות גם על Edge וזה שוב פתח לי את אותו האזור בסוריה כברירת מחדל חשבתי אולי זה משהו במחשב אז פתחתי את המחשב נייד שלרוב לא פעיל וכשנכנסתי למפות אותו הדבר, הוא עדיין הראה לי את סוריה אבל כשלחצתי על הGPS ואישרתי לו לראות את המיקום, זה ישר עבר לרחובות. יש למישהו מושג למה הדבר הזה קורה? לא בטוח שזה קשור אבל הספקית אינטרנט שלי זה טריפל סי.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ניסן מזרחי,

שלום רב אני מנסה להתקין פורטנייט על מחשב עם הנתונים האלו : לצערי מופיעה אי התאמה והמחשב מזהה 2 ליבות במקום 4 ולא נותן אפשרות להעלות את המשחק, אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iAmCurious,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה מכם :ם הבעיה שלי היא כזאת:כשאני מפעיל את המחשב / אתחול, אני מקבל שהבדיקה של הפלופי, והכוננים - כאילו המחשב לא מזהה אותם, ( None),במקביל , יש צפצופים , ומיד אחרי זה זה מעביר אותי למסך שבו כתוב : DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. (אין דיסקט בפנים) מה שאני עושה בכדי להיכנס למחשב, אני לוחץ F8 באתחול, זה מזהה את ההתקנים, ומעביר אותי לווינדוס. מה שמוזר, שבביוס אני לא מוצא שום בעיות, ניסתי לנטרל כל רכיב לחוד, וחשבתי שהפלופי עושה בעיות, אבל עדיין.. ביטלתי אותו בביוס בכל מקום אפשרי. (מה שמוזר זה שכל ההתקנים עובדים , גם הפלופי שהווינדוס פועל). ניסתי גם לבדוק אם כל הכבלים מחוברים, ואכן, הם מחוברים חזק וכראוי. ניסתי לעשות גם FIXBOOT ו-…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.