תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי, חיברתי אותו למחשב וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה הבאה: " Rebot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" מה אני צריך לעשות בדיוק? ???
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד sony vaio pcg-v505ac, פירמטתי אותו והתקנתי עליו אקספי נקי, לא עשיתי את זה דרך הדיסקים שמקבלים עם הנייד כי משום מה הם לא עובדים גם ככה. עכשיו אני רוצה לחסוך בכוח של הסוללה, ואני לא יודעת איך להוריד את הגדרות בהירות המסך, חיפשתי בכל מקום לא יודעת, ישנה תוכנה של סוני בשם powerpanel אבל גם אותה אני לא מוצאת בשום מקום.. מישהו יכול לעזור לי? תודה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הבעיה היא ש ה- 128MB שבסלוט 1 לא נוספים ל 256MB (בסלוטים 2+3 כל אחד 128MB) תמונה CPUZ הערה: ברגע שאני מכניס את סלוט 1 רק הוא מזוהה וסלוטים 2+3 לא מזוהים אך עדיין נרשם לי בגודל 384MB-בטאב ממורי (התמונות של 2+3 נלקחו כש1 היה בחוץ וה256MB של 2+3 זוהו כראוי) בגדול: http://i2.photobucket.com/albums/y49/yosside/memoryprobslot123-2.jpg תמונות ביוס: תודה, yosside
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח בטכנולוגיית SATA2 של 500GB.... למחשבי לוח אם MSI מדגם K8MM-V. מה עלי לעשות כדי לחבר את הדיסק הקשיח שיזהה אותו בביוס? שניסיתי הוא לא זיהה אותו. וניסיתי להתקין דרייברים מסוג VIA PIDE/SATA RAID Drivers & Utility. אנא עיזרו לי לפתור בעיה זו. בתודה מראש, ניב
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתרונה... כל פעם שאני מדליקה את המחשב הוא כבה לאחר מס' שניות (עוד לפני שהוא מעלה את חלונות), ורק לאחר מספר נסיונות הוא מעלה את הווינדוס. הבעיה הזו נמשכת כבר כמה זמן. בהתחלה הוא היה נכבה פעם-פעמיים ואז מעלה את הווינדוס. עכשיו לוקח איזה 10 פעמים, אם לא יותר, עד שהוא מעלה את הווינדוס (בכל הפעמים הראשונות הוא פשוט נכבה כעבור מס' שניות). חשבתי שהדבר נובע אולי מהתחממות יתר של המחשב והורדתי את התוכנה speedfan והטמפרטורות של המחשב נעו בין 47-65 מעלות. מה דעתכם? ממה נובעת הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה? האם יש צורך להחליף מאווררים? או אולי משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה... תודה מראש והמשך יום טוב, קרן.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הפלאג הירוק בכרטיס הקול זז ויש בעיות עם השמע בגלל זה אפשר לסדר את זה איכשהוא?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבד שלשום קרס לי המחשב הנייד כשהוא מציג מסך כחול, וכרגע המחשב לא עולה בכלל חבר שלי אמר שהבעיה כנראה בהארד דיסק(משהו שנקרא בד סקטורס או משהו כזה) , האם יש אפשרות להחליף או לקנות הארד דיסק אחר למחשב הנייד שלי ? (המחשב בן - 4-5 שנים של חברת ACER) תודה מראש על כל תגובה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאד לעזרה מכם! מזה מספר חודשים המחשב שלי עובד ON -OFF, הוא יכול לעבוד שבוע ללא תקלה בכלל והוא יכול ביום נתון להתקע מאז פעם ואז מתקבלות הודעות שגיאה משתנות, להלן חלק מהן במסכים כחולים: STOP: 0X00000008E(0XC0000090, 0X004B4BD8, 0XEE25885C, 0X00000000) Beginning dump of physical memory. ואחרי זה: The error was: IRQL_NOT_LESS_OR_Equal ***stop:0x0000000A (0x00000004,0x00000002,0x00000000,0x804EC29D) מה יכולה להיות הבעייה? שוב, ברגע שהמחשב לא עובד לפעמים רק כאחרי 80 לחיצות על פתיחה וסגירה, המחשב עולה בסופו של דבר ישר למסך ה- BIOS (לעיתים גם ב BIOS עצמו הוא נתקע). אודה מאד על פתרון!!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. שרפתי משהו. היה ריח של שניצל. אין לי צפצוף ותצוגה כאשר אני מחבר לוח+מעבד לספק. (ה-Speaker מחובר) החלפתי לוח ללוח חדש וגם שם לא קיבלתי צפצוף. האם מזה ניתן להניח שהבעיה היא במעבד? האם יש דרך לבצע בדיקת תקינות על לוח ללא מעבד ע"מ לוודא שהלוח אכן תקין? המעבד - P4 2.8GHz ענתיקה. הלוח - Asus P4S800 ענתיקה. תודה רבה, עמר.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה בכונן דיסקטים(שהתגלת לפני שנה כי לפני לא השתמשתי בו) המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקטים שיש בפנים למרות שכולם תקינים. הכונן עובד במחשבים אחרים. וכוננים אחרים שעובדים, לא עובדים במחשב. מישהו יודע מה הבעיה? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני כבר בערך שנה עם אותו סידור מאווררים ורק בשבוע האחרון פתאום הטמפרטורות של הכרטיס מסך קופצות לאזור ה80 במאמץ... ניסיתי לנקות את המאוורר מה שהוריד את המעלות במנוחה ב10~ אבל הטמפרטורות במאמץ נשארו אותו דבר האם יש טעם לממש את האחריות(KSP)?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הדגם 1520 של דל, שנקנה אחרי הרבה מאוד התלבטויות. בתקופה האחרונה שמתי לב לצליל גבוה מאוד - כמו יתוש - שבוקע מצד שמאל של לוח המקשים. שמים לב ממש כשמשתמשים באוזניות IN-EAR ובמיוחד כשהמחשב במצב מנוחה יחסית - גלישה באינטרנט או סתם עבודה בווינדוס. הצליל נשמע די חלש אבל בתדר גבוה כל כך שזה מאוד מציק - בעיקר כשמנסים לגלוש באינטרנט בשקט או סקייפ. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה מה שהיה כתוב לי כשהדלקתי את המחשב לפני כמה דקות, הייתה לי את האפשרות ללחוץ על F1 ולהמשיך לעלות לוינדוס כרגיל, אז עשיתי את זה. מה זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי! יש לי את העכבר הנ"ל ,התקנתי ie7 ואני לא מצליח לדפדף קדימה ואחורה דרך הכפתורים שמוגדרים בעכבר יש לציין שבחלונות (לא באינטרנט) זה עובד בסדר גמור העכבר מחובר דרך usb ,הסרתי והתקנתי אתו מחדש ולא עזר אם למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לבדוק אני אשמח! תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש.... עכבר במחשב עובד בסדר גמור רק שלחיצה על כול אייקון במחשב (דבל קליק) פותחת רק את החלון של החיפוש....רק באייקון של המחשב שלי זה באמת נכנס למחשב שלי...רעיון למישהו? כדי להיכנס לכול מקום במחשב אני צריך ללחוץ על הימני ואז פתח....
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה זמן רב שיש לי בעיה במדפסת. שאני שולח להדפסה מאתר אינטרנט, המדפסת לא מגיבה. אני רואה בשורת המשימות אייקון של מדפסת, ושם אני רואה PRINTING אבל המדפסת דוממת. כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, המדפסת נזכרת לעבוד. יש לציין שדרך WORD או כל תוכנה שהיא לא דרך האינטרנט, הכל פועל בסדר(לפי הבדיקה שלי). כבר כמה וכמה פעמים מחקתי והתקנתי את התוכנה של המדפסת, אבל לא נראה שהדבר עוזר. אשמח לעזרתם, חיים.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של IBM THINKPAD T61 והיות ולא קניתי פרארי כדי שיעבוד כמו סוסיתא, החלטתי להעיף את הויסטה קיבינימט ולשים XP עשיתי גיבויים עניינים בלאגנים העברתי את הבוט שיתחיל מהסידי, הגעתי למסך הכחול, המחשב מריץ בשורה למטה את ההגדרות הראשוניות ובסיום אומר לי להתקנה ללחוץ אנטר ול"ריפוי" R. לא ממש משנה על איזה מהם אני לוחץ אני מגיע לחלון שאומר לי שהמחשב לא מזהה כונן קשיח והאופציה היחידה שהוא נותן לי זה ללחוץ F3 ולצאת מההתקנה. מקצת קריאה וחיפוש הבנתי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל שמדובר בכונן קשיח SATA (שבאמת שזה לא אומר לי יותר מדי) ולכן הוא לא מזהה אותו דרך הבוט או משהו כזה. בכל מקרה הורדתי את העדכון בוט שלמטה וחשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה בנידו…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK06 גירסה אחרונה על ויסטה 32 כרטיס מסך ATI HD2600XT דרייברים 7.8 שהרצתי אותו יש את המסך של העלייה שכותב משהו כמו: checking system settings, this can take a minute אבל זה נתקע שם, הCPU עובד, הדיסק עובד וכלום לא קורה. אחרי כמה דקות המסך נהייה שחור ואין לי דרך לחזור (CTRL-ALT-DEL לא עובד) רק RESET פיסי למחשב. הרצתי BENCHMARKS אחרים שעבדו והרצתי משחקים שעבדו (DIRT, PES08...) רעיונות? ד"א, מישהו יודע איך מגיעים לDXDIAG של DX9? בויסטה שאני מריץ DXDIAG הוא מגיע לDX10, ושם אין ממש בדיקות כמו שהיה בDX9 תודה עריכה: מצאתי את זה ב FAQ של 3DMARK06: http://service.futuremark.com/support/search.jsp?cid=14&fid=1311
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום! משומה המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים במשחקים (לא משנה איזה ולא משנה מתי) - אין לי מושג למה זה יכול להיות קשור כי זה לפעמים עושה ריסט כבר בתפריטים (לפני שהכרטיס מתחיל לקבל עומס\עובד ב3D) זה התחיל לעשות את זה משומקום סתם ככה... ניסיתי להחליף דרייברים (במקום ATI 7.9 החלפתי ל 7.7) וזה לא עזר... יש למישהו רעיונות? הכ. מסך זה 1900GT על WINXP עם ג'יגה זכרון
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם הדבר אפשרי ויעבוד ? פיזית הוא מתאים לחריץ.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית! יש לי בעיה שממש מטרידה אותי, היא התחילה לפני משהו כמו חודש ועדיין אני לא מצליח לפתור אותה. בערך כמה דקות (זה משתנה בין דקה-שתיים לחצי שעה+) לאחר שאני מתחיל לשחק במשחק כלשהו (כל משחק - מCOH ועד משחקים של popcap), המחשב נתקע - המסך הופך לשחור והסאונד מתחיל לפעול בלופ, ואין ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחלק מהפעמים המחשב לא נתקע אלא המסך משחיר ואז חוזר חזרה למשחק ואני מקבל הודעה שהכרטיס הפסיק להגיב ומנהל ההתקנים הפעיל אותו מחדש. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר, לכן אני משער שהבעיה קשורה לחומרה. אני לא יודע אם זאת בעיה של הכרטיס עצמו כי ממה שקראתי קצת באינטרנט ראיתי שזאת בעיה שיש להרבה אנשים עם כרטיסים שונים (לחבר שלי יש את אותה בעיה והכרטיס שלו הוא 8600…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של LG דגם LE50 Express. בעיה ראשונה: כבר הרבה זמן שהמחשב לוהט בחלקו התחתון. החום יוצא בעיקר מהמקום בוא נמצא ה mini pci (ככה כתוב על הפתח מהפלסטיק) וזה עד כדי כך שלפעמים אי אפשר לגעת. החום מגיע גם לצד שני וחם לשים יד על התאץ' פד. חום כזה נוצר גם ללא כל ישום עובד. (המחשב סתם עומד). למישהו יש רעיונות??? בעיה שניה: (באותו מחשב) למחשב הזה היה זיכרון RAM של 256 MB והחלטתי להגדילו ולהוסיף עוד ג'יגה. (זה מה שהיה אפשר...) אך, אחרי ההוספה מופיע (עכשיו) ב system כי יש במחשב 1.12 GB of RAM ולא 1.256 כצפוי. האם זה יכול להיות בגלל שכרטיס המסך עובד על זיכרון משותף? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-