תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. יש לי בעיה מעצבנת, אני מכניס את הדיסק של הוינדאוס מתחיל ההתקנה עם המסך הכחול [כמו פירמוט - רק למחשב חדש, שאין בו מערכת] ואז יש את loading files... טעון קבצים.. ואן הוא מגיע ל sutup is atarting windows ונתקע, אין יל מושג מה הבעיה מה שבטוח זה לא בדיסק, ניסיתי עם 5 דיסקים שונים של וינדאס ולא עבד, הוצאתי את כל הזכרונות והשארתי אחד ולא עבד.. מישהו מכיר את הבעיה? יש לכם הצעות לפתרון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:11:12 מסקנות שהתעוררו עם הזמן - הבעיה לא נובעת מ: hard disk , זכרונות, דיסק של הוינדאוס.מחכה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מסך חדש של סמסונג מדגם Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS וכרטיס מסך מדגם gtx1070 לכרטיס מסך מחוברים 2 כבלים. אחד למסך מחשב HDMI ל HDMI והשני DVI ל HDMI שמחובר לטלוויזיה. לאחר כיבוי או הכנסה למצב שניה של המחשב המסך מחשב נכבה ונדלק לאחר כמה דקות או שעות. ברגע שהוא נדלק הוא נכנס ללופ של כיבוי והדלקה בכל כמה דקות. כשהכבל שמחובר לטלוויזיה מנותק זה לא קורה. האם אפשר למנוע את המצב הזה מבלי לנתק את הכבל שמחובר לטלוויזיה? (זה לא היה קורה לי במחשב והמסך הקודמים)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים הייתי שמח עם מישהו יוכל לקשר אותי לכתבה העוסק בהרכבת מחשב מסגוג intel p4 LGA 775 . החומרה הנמצאת בהסג יד היא: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אשמח לקרוא בקשר החיבור של הלוח אם לספק החשמל ואם אפשר לחבר את כל המאוורים שיש במחשב לאן וכיצד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק לעדכון ביוס אך גודל הביוס 1 MB הדיסק עם הקבצים של הפירמוט לא נותנים להכניס את קובץ הביוס מה עושים ? איזה קבצים למחוק ? רצ"ב תמונת הקבצים של הפירמוט http://img223.imageshack.us/my.php?image=41364541tt9.jpg
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אחרי הפסקת חשמל בסופ"ש, תצוגת המחשב התחילה להבהב: https://streamable.com/v9wp9 בדקתי עם מסך אחר וכאבל אחר, ועדיין ההבהוב נמשך. הנחתי שמדובר בתקלה בלוח אם.(כרטיס מסך מובנה בלוח אם) . שמתי את המחשב במעבדה למימוש האחריות, ונטען שם שההבהוב ממשיך גם עם לוח אם חדש. אם ככה מה שנשאר זה רק מערכת הפעלה.. לא? נראה לכם הגיוני שזה נגרם בעקבות הפסקת חשמל? והאם יש דרך לתקן זאת? או רק לפרמט? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לפרמט את המחשב. נכנסתי לביוס כדי להגדיר BOOT דרך ה-CD ואז שם קרתה לי תקלה. בטעות לחצתי על F8ואז קפצה הודעה שאני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב בה- אבל היה כתוב משהו על Q-FLASH אז לחצתי N(o) כי לא ידעתי מה זה אומר. ואז הוא עשה לי ריסטרט והפעם במסך הראשון שמופיע בהדלקת המחשב אין מסך שחור רגיל אלא מסך <<POST של הלוח אם (GIGABYTE) . בכניסה לביוס הוא ביקש סיסמא.אחרי שהמחשב עלה הופיע לי כונן FLOPPY שאני מבין שזה מה שהלחיצה על No ב-Q FLASH עשתה. אני לא מצליח להחזיר את זה למצב הקודם.הוצאתי את הסוללת CMOS והסיסמא נעלמה רק לריסטרט אחד, בבא היא הופיעה שוב. מה עושים? בבקשה אני זקוק לעזרה זה ממש דחוף! עריכה: הוצאתי שוב את הסוללה ועכשיו זה בסדר (לעת עתה) השאלה עכשיו אין אני נ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח IDE, 80.. הקיצר פעם ראשונה אני מדליק את המחשב , המחשב לא מזהה את הכונן.. אני עושה ריסטרט ואז הוא מזהה אותו, ככה כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק באייבורי חיברתי אותו למחשב ומאז המחשב נהיה איטי יש לי 2 הארד דיסקים עכשיו ו 2 צורבים חיברתי את ההארד דיסק בכבל עם הצורב וההארד דיסק הראשון גם עם הצורב השני אני יודע שיש חשיבות לחיבור אמרו לי לחבר את זה ככה יש למישהו רעיונות למה זה איטי כ"כ
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ידידה שלי קנתה לא מזמן מחשב חדש באייבורי לפני איזה שלושה שבועות (כמובן לוח MSI משולב עם G31). היא השתמשה בצורב בעבר והוא עבד. היא מנסה עכשיו להתקין את הדיסק של המדפסת ואין לה גישה לכונן (אמרתי לה כמובן להוריד מהאתר של HP אבל בלי קשר גם דיסקים אחרים לא נקראים). הצורב נפתח פיזית וניתן להכניס דיסק (כלומר יש חשמל), אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או ב-disk management. אבל הוא כן מופיע ב-Device Manager, ושם מצויין שההתקן לא עובד כראוי. מותקנת לה מערכת הפעלה ויסטה חוקית. הכונן הוא LG GH22NS40. היא אומרת שהם לא פתחו את המחשב פיזית, אז מכיוון שהכונן עבד בעבר ולא נגעו במחשב אני מניח שהכבל SATA עדיין מחובר. הצעות לפתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול נפרץ לאחי הקטן המחשב.גילינו על כך רק כשההאקר ניסה לגנוב לו דברים ממשתמש הSteam וקפצו לו התראות בטלפון.הרקע של המחשב פתאום השתנה לאפור ונשארו רק שני חלונות שאליהם הייתה לנו גישה.אחד מהם היה החלון של Steam והחלון השני היה חלון אפור שבו רשום שהאדמין של המחשב חסם לי את הגישה אליו ואני צריך להזין סיסמה שהאדמין הגדיר כדי לקבל גישה אל המחשב.כיביתי את המחשב כי חשבתי שזה סתם איזה באג ואכן המחשב עלה והצלחתי להכנס ופתאום קפצה לי הודעה מהאנטי וירוס שנמצאה תוכנה והועברה להסגר.לאחר דקה שאני מנסה למחוק את הוירוס שוב המחשב הועבר לחלון האפור הזה שמבקש סיסמה, לאחר 3 שניות קפץ עוד חלון של צ'אט שבו ההאקר התכתב איתי.זו השיחה:- Hello- What are you doing on my pc- You have 2 optio…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הורדתי אנטי וירוס וזה הוריד לי קובץ bin וקובץ cue את מה אני צורב ??? תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים המחשב נתקע והמסך מראה שהוא איבד קשר עם המחשב ולכן הוא נכנס למצב חסיכה באנרגיה. אני משער שזו בעיה בכרטיס מסך, זה קורא לרוב שהמחשב מתאמץ במיוחד כמו במשחק Need for speed Most wanted אבל פחות קורא במשחק Torchlight. איך אני בודק את הכרטיס והאם יש בו פגם או שמא הוא מתחמם יותר מדי ...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי (HP PRO BOOK חדש ונקנה לפני חודש בלבד) מחמם ללא שום סיבה (גם במצב שינה). מה יכולה להיות הסיבה לכך? אולי וירוס?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה... כשאני משחק משחקים אז יש כמו תקיעות כאלה (נמשכות בין 10-30 שניות) ואחרי שהוא חוזר מתקיעה עוברות עוד כמה שניות והוא עוד פעם נתקע... מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את זה?? :s05: (הטמפרטורה של המעבד תקינה... נע בין 35-42 מעלות) יכול להיות שזה קשור לCHIPSET שהוא מתחם יותר מידי? כי שמתי לב שהוא ממש חם... נ.ב יש לי לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 מעבד: INTEL CORE 2 DUO 6400 זכרון: 2X512 800MHZ כרטיס מסך: GEFORCE 7600GS 512MB ספק: 450W תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש בידי דיסק קשיח חיצוני של חברת Transcend הוא מתחבר לכל המחשבים אבל למחשב שלי לא... מה יכולה להיות הבעיה? (אני חושד שזה בהגדרות המחשב ושאין בעיה בדיסק עצמו כי הרי מתחבר מעולה לשאר המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי lenovo yoga 530-14IKB לא יודע למה, המגע הפסיק לעבוד. ניסתי להיכנס למנהל התקנים, להסיר את ההתקנים של המגע ואז להפעיל מחדש וללא הצלחה. בדקתי בכל מיני פורמים עצות ולא כל כך הצלחתי להחזיר את המגע. חשוב לציין שהמחשב לא נפל או נחבל והוא ממש שמור. יש מצב שזה קשור לזה שעדכנתי את הווינדוס של המחשב ל-10. בכל מיני פורמים ראיתי שיכול להיות שזה אולי קשור למשהו שנקרא BIOS אבל אין לי מושג בזה. אשמח לעזרה בבקשה!! חשוב לציין-אני לא כזה מבין גדול במחשבים אבל גם לא ממש גרוע, יש קצת ידע... תודה מראש לכל העוזרים והעוזרות!
-
- 3 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אתמול בערב היה לי קצר חשמלי, התברר שמה שמקצר זה המחשב האם הנזק מהקצר נגרם רק לספר כח או לכל שאר המחשב? הספק כח של Spire550Watt במידה ויש רק להחליף ספק על איזה אתם ממליצים ובמידה ויש בעיה עם כל שאר החלקי המחשב לאיזה חנות/טכנאי כדאי לקח את המחשב באזור חדרה? מפרט: מעבד E8400 לוח אם P5Q ASUS זכרון 2X400 GSKILL 800MHZ דיסק קשיח 500 GB WD ספק SPIRE 550Watt כרטיס מסך MSI HD4850 תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את זה יש לי טלויזיה של LG בחדר אבל הכרטיס מסך שלי לא מזהה אותה וכדי שאני אוכל לצפות בסרטים בטלוויזיה אני מתחבר לטלויזיה SONY שבסלון ואז כאשר הכרטיס מזהה את הטלויזיה אני מעביר את הכבל לטלויזיה LG בחדר!!! אבל כאשר אני מכבה את המחשב או עושה ריסטאררט אני צריך לעשות את התהליך שוב... וזה מתסכל!!!! אני אשמח אם מישהו יודע איך אפשר לאלץ את הכרטיס להוציא אות טלויזיה באופן קבוע תודה מראש! שלכם SF_ARIEL
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-