תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה לעשות, בתור טכנאי מחשבים בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. זה התחיל כשנגמרה תקופת השימוש של הנרוטון. אחרי זה המחשב עשה הפעלה מחדש, והמאוורר של המעבד הופעל על המקסימום. לא הבנתי למה, בדקתי כמה דברים וראיתי שהוא רץ על 100 מעלות בערך. נכנסתי לביוס, הורדתי את התדר ואותו הדבר. פרמטתי את כל הכוננים במחשב, ועדיין אותו הדבר. התקנתי מערכת הפעלה חדשה, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש מושג?! אני חייב עזרה כאן מצטער על התמונות, פשוט אני מהנייד ואני מאוד מוגבל באפשרויות שלי...
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 (מעבד טוריון 64 X2) ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 התוכנה מציינת את הליבה 2 כ: "חמה" במצב idle. האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. אני מקבל בIDLE סביבות 60 ובעומס 70-80. המחשב נראה כאילו הוא עובד ללא שום בעיה. הסנסורים מזייפים אולי? לאח שלי הקטן יש מפרט זהה למעט E8400,לגמרי נישברו לו הפנים של הקירור המזדיין הזה שתוקעים אותו אז שמתי לו ברגים עם שייבה,הקירור מאוד חזק במקום. הוא מקבל טמפרטורות זהות לשלי. אבל גם לו המחשב עובד סבבה לגמרי. מישהו יודע מה כל הסיפור הזה עם הקירור המגייף של אינטל? שנינו לגמרי בלי OC.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד. האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל.. אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי,לאחרונה הדאיגו אותי אנשים שהמחשב שלהם קרס,בגלל שאין מספיק קירור,עכשיו,רציתי לדעת,הטמפרטורות האלה בסדר ? Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 40 °C (113 °F) PWM 33 °C (91 °F) WDC WD800JB-00JJA0 26 °C (79 °F) נבדקו בזמן משחק! על ידי אוורסט
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לי יש מעבד amd ryzen 5 1600 עם לוח אם asus x370 prime pro טמפרטורת הלוח מראה 31 מעלות , טמפרטורת chipset היא סביב 50 מעלות רציתי לדעת האם זה נורמלי או גבוה מדי והיא טמפרטורת המקסימום נורמלית ל chipset
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה שמנטרת ומתריאה על טמפרטורת ה CPU , סיבובי מאוורר, מתח וכדומה. הטמפרטורה "הרגילה" , כשהמחשב נמצא במצב רגיל, מגיעה ל40 עד 45 מעלות. לעתים כשאני מריץ משחק מסויים (far cry, thief3 ) , הטמפרטורה עולה ל 60 עד 63 מעלות והתראת הטמפרטורה מצפצפת ומאלצת אותי להפסיק לשחק מחשש להתחממות יתר. יש לי מאוורר אחד כעת במחשב וחשבתי להוסיף עוד אחד אך נאמר לי ש60 עד 65 מעלות זה נורמלי לפעמים. האם זה נכון? האם אני צריך עוד מאוורר? אנא הציצו במפרט המחשב בשביל פרטים נוספים על המערכת שלי. תודה
-
- 9 תגובות
- 22.3k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו 2 תוכנות לבדיקת חום המעבד ונבהלתי מצרפת צילומי מסך מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו איך אני בודק מהי הטמפרטורה של המחשב בביוס כאילו איך אני ניכנס לביוס וכל זה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שבת שלום, בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לקרוס (נכבה באופן פתאומי) מספר פעמים לאחר שהוא דלוק במשך כחצי שעה בלבד. אני מניח שהבעיה היא בקירור. טמפרטורת המעבד לפי ה- BIOS היא בין 80 ל- 84 מעלות. טמפרטורת הלוח-אם - 51 מעלות. CPU Fan Speed - 2848 RPM המעבד שלי הוא - AMD Athlon 64 (4800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2 ממבט ראשוני על המחשב מבפנים המאווררים אכן עובדים, איך ניתן דעת מה בדיוק מקור הבעיה? (ספק? מאוורר של המעבד? מאוורר של המארז? גוף קירור פגום?) וכיצד ניתן לתקן אותה (מה אני צריך לקנות)? תודה רבה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים כחולים משום מה)
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם זה אמור להיות ככה ? אני ממש לא חושב אני יודע שכשהכרטיס מגיע ל70 הוא עושה כיבוי או משהו ואז התמונה במסך יעני נתקעת ואני חייב לעשות ריסט הבעיה היא מה אני עושה? למה זה עולה לטמפ' כזו גבוהה כששא המערכת לא עולה על 31? ???
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי שלום וברכה לכולם, יש לי מחשב המעבד ללא מאמץ ככה סתם על שולחן עבודה מגיע ל 60 מעלות בין 50/62 מעבד :Intel Core i9900K @ 3.60GHz Arctic Freezer 34 eSports DUO :קרור מעבד לוח אם :ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME Z390MPLUS (LGA1151) Samsung SSD 860 EVO PRO 2TB Samsung SSD 860 EVO 4TB INTEL SSD 3TB NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti ASUS ROG כרטיס מסך 11GB RAM 64GB /2666HZראם : מארז : MASTERBOX MB530P RGB ספק כוח : 750 CX
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לפני כחצי שנה רכשתי לפטופ. לינק לדגם: https://www.asus.com/laptops/for-home/vivobook/vivobook-16x-x1603-12th-gen-intel/techspec/ הדגם הוא עם מעבד i5-12500H, כרטיס גרפי של אינטל ו- 16GB זכרון. המחשב מתאמץ המון (שומע את המאווררים נותנים עבודה) בפעולות פשוטות כמו תכנות ב eclipse ועוד כמה טאבים של כרום שרצים ברקע אז החלטתי לבדוק את טמפ המעבד בעזרת התוכנה core temp. לפי אינטל הטמפ המקסימלית היא 100 מעלות אבל, המחשב נהיה רותח במקלדת ולדעתי זה לא תקין שהוא כל הזמן יעבוד על הטמפרטורות האלה גם במשימות פשוטות. האם יש משהו לעשות בנידון? מצרף תמונה מ core temp לפעמים יש גם קפיצות ל 97c בדקתי את ה cpu load במנהל …
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, להלן שתי תמונות טמפרטורת המעבד, יש לציין כי המחשב נמצא בממ"ד ללא מזגן, יש לי שני מאווררים מכניסים ואחד מוציא. תמונה ראשונה כאשר המחשב במצב מנוחה ואני לא פותח שום חלון. http://imageshack.us/photo/my-images/687/screenhunter01jul191308.gif/ תמונה שנייה כאשר אני פותח מספר חלונות אינטרנט, האם הגיוני שהטמפרטורה תעלה בכ"כ הרבה? http://imageshack.us/photo/my-images/713/screenhunter02jul191312.gif/ בנוסף, בתוכנה everest תצוגת מהירות מאוורר ספק הכוח נעלמת לסירוגין ומתח 12V מציג 2.37V צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: מהירות המאוורר(power supply) מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. במתחים מול מתח של 12V מופיע מ…
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' חודשים את המחשב הזה: במהלך עבודה עם תוכנות גרפיות / משחקים , טמפרטורת המעבד עולה עד ל95 מעלות. המאווררים שלו עובדים חזק ועדיין לא מצליחים כנראה להוריד את הטמפרטורה.. קניתי משטח קירור חלש יחסית שלא עושה את העבודה. האם עבודה בטמפרטורות כאלה תקינה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, מה אמורים לעשות אם הטמפרטורה של המעבד מגיעה במנוחה ל-127C? (המחשב חדש מלפני כחודש, נקנה והורכב ב-TMS) אם זה משנה, התוכנה שמדווחת על הטמפ' היא speedfan והמעבד הוא i5 4570. יכול להיות שלא מרחו משחה תרמית? יכול להיות שהמעבד עצמו פגום? המחשב לא נכבה מעצמו, אגב, אבל הוא כן מקרטע וקופא לפעמים ולא מתפקד כמו שצריך בכלל יחסית לזה שהוא מחשב חדש וחזק.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-prime 95 רשם לי אחרי שהוא סיים- self-test 2560k passed! תוך כדי העבודה של התוכנה בדקתי טמפ' והיא היתה 53 ובלי עבודת התוכנה 42-44 מה לעשות עכשיו? ממה נובעת הבעיה שהמחשב מכבה את עצמו?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בקונפיגורציה זהה (בני כ 3 שנים) שמידי פעם "קופאים" וממשיכים בעבודה תקינה Intel I7 2600K Asus P8H61-M LE למעבד קירור מים SCKTN-3000 4G RAM בדיקת טמפרטורה בעזרת SpeedFan ו HWMonitor מראה ערכים "מפחידים" בעבודה משרדית רגילה. (רצ"ב תוצאות הבדיקה) המאורר עובד כשורה במגע יד התחושה שגוף הקירור בטמ"פ סביבה פחות או יותר. האם זה נורמלי ? אם לא מה הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-