תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רכשתי לי היום כרטיס טלוויזיה משום שרציתי לקלוט את השידורים של hot במחשב, אז אצתי רצתי לי ורכשתי לי גם מנוי ב-hot אבל כשאני רוצה לראות משהו הצבעים לא טובים קיבלתי עם הכרטיס תוכנה לצפיה אך ללא הועיל, שיחקתי עם הצבעים עם ה-כ-ל!!, אך ללא הועיל, יש לציין שאני מקבל סאונד..... (לא שזה משנה?!) אז תגידו לי איך לפתור את בעית הצבע?, האם זו בעיה בכבל?, האם זו בעיה בכרטיס? תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני אחרי החלפת כ. מסך ופירמוט. אז אני לא מבין מה הבעיה.. מצ"ב תמונה לפני שהלפתי כ. מסך זה היה קורה לי במוגזמות ובלי קשר לפיירפוקס אלא גם בהדלקת המחשב. וגם המחשב לפעמים לא היה עולה לגמרי. - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט מחשב נוכחי: G.Skill DDR3 4GB 1333MHZ 4GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD 7790 1Gb GDDR5 Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ספק- Corsair VX Series 550W - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. ה'פיקסול' הזה לא תמידי בתוכנה. לפעמים כשאני עובר לידו עם העכבר, חלק ממנו נעלם/אם אני ממזער ומחזיר זה נעלם
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אשמח מאוד אם למישהו תהייה הצעה טובה לפתרון כי אני כבר יוצא מדעתי.. בשבוע האחרון רכשתי מחשב עם לוח אם - Asus P8H67-M PRO B3 S1155 והתקנתי עליו מערכת win 7 ultimate ללוח כרטיס קול onbord של realtek עד כה המחשב הישן עם יציאת 2.1 היה מחובר לרסיבר HTR-6040 של yamaha כעת גם כשאני מחבר את החיבור של הסאונד מאחורה (5.1) וגם כאשר לחיבור מקדימה - שזוהה רק כאשר שיניתי הגדרה ל- AC97 שומע את כל השמע דרך הסנטר.... אשמח אם יש מי שמבין ויוכל לעזור! תודה!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי משחק רשת כאשר אני יוצא ממנו באופן פתאומי הClient ממשיך לפעול ולא מאפשר לסגור אותו, איך אני סוגר אותו בכל זאת?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחשב עולה עד ווינדווס והכל עובד סבבה, אבל הקטע המעצב הוא שהבזמן העליה (כמה שניות אחרי שעושים בוט) המחשב מתחיל לעלות- זיכרון, כוננים ושנייה אחרי זה הוא נכנס לביוס.. ככה כל פעם!! וכל פעם צריך לעשות esc ולצאת מהביוס משהו מכיר את התופעה? איך אפשר להפטר ממנה?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את כל העידכונים ועשיתי ריסטרט פתאום המקלדת והעכבר לא עובדים לי. שמתי אותם בכל יציאת USB שיש לי וכלום. לא עובדים. מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ש לי מחשב (חדש יחסית, פחות מחודש) אבל הוא גורם לי להמון בעיות, הוא קורס מדי שעה (מכבה את עצמו), אבל רק אם הוא עובד תחת שימוש רציני, עכשיו חשבתי לעצמי שמחשבים מכבים את עצמם משני סיבות, טמפרטורה וכוח, אם אין מספיק כוח לספק, או אם המחשב מתחמם, אז מבחינת טמפרטורה, אני לא עובר את ה40 מעלות (שזה נורמלי לגמרי ככל הידוע לי) והספק כוח שלי הוא 500W, בתחילה חשבתי שאולי הוא אינו חזק מספיק למחשב כזה, אבל הבטיחו לי בחנות לאחר אינספור שאלות שהוא יותר ממספיק להחזיק את המחשב הזה. מתוסכל ולא מבין מה הבעיה, אמרתי ניקח את המחשב לחנות (אייבורי, והם היו יותר מבסדר גמור) חיברתי את המחשב, עשיתי כל מה שעשיתי בבית (קיובייס, עם המון VSTs) ובתקופת זמן שאצלי בבית הוא היה קורס לפחות פעמיים, המחשב לא ק…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני גולש באמצעות מודם ADSL DYNAMODE A360 המחובר לUSB במחשב.לפני יומים המחשב הפסיק לזהות את המודם.התקנתי את המודם מחדש אך ללא תוצאות.לאחר מכן החלפתי מחשב והצלחתי לגלוש באמצעות מחשב אחר. כצעד של יאוש פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש,אבל עדיין המחשב לא מזהה את המודם. מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב לא ממזמן ואז פתאום אני מזיז קצת את העכבר הוא עושה לי פריז לשנייה וככה כל כמה שניות ואני לא יודע מה לעשות תמונה של המעלות: [ATTACH=CONFIG]9670[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (6600GT) עכשיו הטכנאי שהתקין לי את הכרטיס "שכח" להוסיף מולקס חיבור שמופיע בכרטיס שלי. לכן לפי הצעות שלכם בפורום לפני כשבוע החלטתי לפתוח את המארז ולהתקין את המולקס בעצמי מספק הכוח לכרטיס מסך , אני לא ממש מבין בזה ולכן אני לא יודע אם עשיתי את זה כמו שצריך . למולקס שלי יש רק חיבור אחד חופשי , הוא עובר דרך הכונן CD-ROM וכונן A ועכשיו הכרטיס מסך (זה עלול לגרום בעיה שאני מחר את הכרטיס מסך יחד עם עוד כמה דברים ? ) התקנתי תוכנה והיא מראה בעיה ב וולט בספק הכוח תמונה: מה אתם אומרים יש לי איזשהי בעיה בספק כוח? , כי למשל גם המשחקים נתקעים ( למרות שהם לא צריכים) פעם בכמה שניות לאיזה שנייה , והמחשב מרסט את עצמו לפעמים? עדיף לקחת את זה למשהו שמבין…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב יחסית חדש (בן 4-5 חודשים) ועכשיו לא זוכר איך זה קרה אבל פתאום התצוגה של המסך נהייתה מרוחה כזאת התקנתי דרייבר חדש וחוץ מזה לא יודע מה לעשות.... זה פתאום קרה יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP4110 ALL-IN-ONE וניגמר לי הדיו הצבעוני ואני לא מעוניין יותר בצבעוני אלה רק בשחור המדפסת כל הזמן מציקה לי ונותנת לי הזהרה שאין לי דיו צבעוני אני מצליח להדפיס אבל זה מציק גם כאשר הוצאתי את ראש הדיו הריק הצבעוני הוא מציג לי הודעות אין אני גורם למדפסת להבין שאני לא מעוניין יותר בהתראות מסוג זה ושעליה להדפיס אוטומטי בצבע שחור תודה !
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה, אני בעלים של לפטופ T42, במחשב יש כרטיס רשת אלחוטי 2200BG של אינטל, הבעיה שלי היא שכאשר חילקו את המחשבים בעבודה הם חולקו כאשר הרכיב המדובר מנותק, היום הם נותנים כבר את המחשבים עם הרכיב מחובר, לצערי הם מסרבים להתעסק עם זה, האם יש דרך לעשות זאת לבד? נראה לי קצת מסובך לפתוח לפטופ. אם לא אז יש למישהו מקום מומלץ שיכול לעשות לי את זה? מעדיף מקום איכותי. המון תודה לכל העוזרים ובדרך אגב שמי יואב.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפעמים בזמן עבודה לפעמים שהוא ב STAND BY, המחשב פשוט קופא, עם שני HD שונים גם עם XP וגם עם 7. כנראה מדובר בבעיית חומרה, מאחר וזה קורה עם שני דסקים שונים ושתי מערכות הפעלה שונות יש למישהו רעיון ? תודה למתייחסים סטיק זכרון דפוק
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בגדול, השאלה בכותרת. מדובר במחשב עם חלונות XP, ונראה שה-File System קרס (אני מקבל Unpartitioned Space וכונן ריק מתוכן, לכאורה, במסך ההתקנה של חלונות). אני צריך לשחזר את ה-FS, העניין הוא שאין לי אפשרות להגיע למסך Command Prompt, בהליך ההתקנה הוא ישר רץ לטעינת הקבצים להתקנה. מה אפשר לעשות? הרי יש פקודה לשחזור FS..
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח לעזרתכם. ספק הכח של אחותי עשה כבר זמן מה רעשים חשודים ועל מנת להימנע מנזק - החלפנו אותו. היא חיברה הכל והמחשב עלה כמו שצריך, עשה POST והכל בסדר. ואז עלה השולחן עבודה והמחשב כאילו "קפא". גם העכבר וגם המקלדת פשוט הפסיקו לעבוד. עשתה ריסטרט ועכשיו המסך בכלל נשאר שחור לחלוטין ולא מגיב. ניסינו מסך חלופי - מראה הודעה של NO SIGNAL. נראה שבמחשב עצמו הכל "עולה" - כל המאווררים עובדים, כולל זה של הכרטיס מסך. מחר אני אמור להגיע אליה לנסות לראות מה הבעיה, אך אני בספק שזה יעזור... אם למישהו כאן יש עצות כלשהן אני אשמח לשמוע אותן ולנסות אותן. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ לוח כלשהו של ABIT(נדמה לי צ'יפסט K8) Radeon 9550PRO (או הנוסטלגיה) MDT 256MB DDR 400 * 2 Western Digital…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין במחשב שלי מודם אנלוגי (56K) פנימי בחיבור PCI. קיבלתי אותו משומש, ואי לי מושג של איזה חברה הוא. אין עליו שום סימון של חברה או דגם, וכל התוכנות שבדקתי המפרטות את ההתקנים השונים במערכת מזהות אותו כמודם PCI אבל לא מצליחות לזהות גם הן את הדגם או החברה. כל הדרייברים שניסיתי להתקין לו לא מתאימים, ואני לא בדיוק יודע איך אני אמור לעשות לו ENUMERATION מבלי להשתמש בהתקנים של היצרן הספציפי. למישהו יש עצה? אולי אתם מכירים תוכנות טובות לזיהוי רכיבים?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בבית אליו עברתי הראוטר רחוק ממני מאוד (והתחברות חוטית לא אפשרית). יש לי חיבור אלחוטי עם 300Mbps, והוא מאוד מאוד איטי (ועובד רק כשהדלת פתוחה ומתוח עם כבל USB מאריך). אני מסתכל ואני רואה שקיים חיבור עם 1000Mbps. הוא חזק מה300Mbps פי 3? וחיבור 1200 חזק פי 4? אם אני מסתכל עוד אני רואה מגדיל טווח. הוא באמת עוזר? חיבור 300: http://ksp.co.il/?uin=12699&select=.335. חיבור 1000: http://ksp.co.il/?uin=29844&select=.263..487..1187. חיבור 1200: http://ksp.co.il/?uin=36628&select=.263..487..1187. מגדיל טווח: http://ksp.co.il/index.php?uin=20463&select=
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הפעלתי בטעות את ה S.M.A.R.T בביוס והחשב הדיסק קשיח לא עובד גם אחרי שכיבתי את זה מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 512MB של KINGSTONE DDR2 ובבדיקה של MEMTEST86 נמצאו שגיאות? 1.האם יכול להיות שבזכרונות חדשים תהיה בעיה? קניתי 2 סטיקים ובשניהם יש שגיאות! 2. האם לתוכנה יש בעיה עם זכרונות מסוג DDR2?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עקב דיון אחר , הובא לתשומת לבי שקיימת בעיה בחיבורי הusb3 שלי. כנראה קיימת בעיה בלוח אם ובמארז - מתוך 4 חיבורי usb3 בלוח - 2 נותנים מהירות של usb 2 ושניים מהירות מהירה יותר , כנראה של usb3. במארז - 2 החיבורים של usb3 , בכלל לא נותנים מהירות של usb3 , אלא של 2 , וגם לא מצליחים לספק חשמל לכונן חסכוני יחסית , אז אני חושב אם הבעיה של החיבורים במארז היא רק במארז או שהבעיה בusb3 header. הנה השוואות בין המהירויות שאני מקבל , ושניהם אמורים כביכול להיות זהים , מכיוון שהכונן מחובר בכולם ל(כביכול) חיבור usb3. המהירויות הן של כונן נייד , והדיסק שנמצא בתוך המארז (שנקנה מebay בזול) הוא WD Scorpio Blue WD2500BEVT. http://www.amazon.com/electronics/dp/B001IKRKO0 ושל כרטיס זיכרון sandisk…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-