תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
הכונן שלי לא קורא דיסקים בוינדוס סתם בקירזה בדוס הוא עובד בוינדוס הוא לא יש למשהוא פיתרון דגם lg dvd GSA-h42n
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש לי רשת ביתית בבית אם הרואטר "SIMENS SL2 141" עשיתי את הרשת אלחוטית בשתי המחשבים יש אינטרנט והכל אבל אני לא מצליח לעביר קבצים ניסיתי מדריך של בזק אבל הוא לא עובד לי בשתי המחשבים (מדריך בשביל WORKGRUOP) יש איזשהי תוכנה שאני יכול לעביר דרכה קבצים בין המחשבים ?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הייתה לי הפסקת חשמל ריגעית ששרפה את הספק , החלפתי ספק כח וכל עובד ולמזלי לא ניגרם נזק למחשב. הבעיה שבספק הישן היה לי כבל עם ראש מותאם לחשמל של תצוגת המסך במארז, ובספק החדש אין את הכבל הזה . האם יש דרך לאלתר משהו או שיש מתאם לכך .
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כשאני אני מפעיל המחשב המסך לא נדלק. המסך תקין , בדקתי אותו עם לפטופ. מדובר בפנטיום 3 עם VOODOO 3. ניסיתי להחליף 2 כרטיסי מסך וגם זה לא עזר. המסך חדש לחלוטין , מסך LCD של סוני.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה אבל המסך שלי פיתאום מפסיק לקבל קשר עם המחשב... ואני חושב שזה בעיה איתו אבל לא בטוח כי זה קורה לי באמצע משחקים... האם יש אפשרות לבדוק בוודאות שזה הוא הבעייתי פה?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להרכיב אותו בעצמי.. אני רוצה לרכוש את הנסיון הזה של ההרכבה, אבל זה קצת מפחיד אותי.. יש לי שאלה, הרכבתי הכל וחיברתי הכל כמו שצריך.. אני אצטרך להגדיר דברים ב-BIOS? או מחברים הכל, מפעילים, מתקינים מערכת הפעלה והכל עובד..? יש מצב שאני יכול לשרוף\להרוס משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מפנדס (קירור מנועה, טוניק טאוור), והפעלתי בו רייד עם שני HDS של 250 גיגה (WD2500AAKS, WD2500JD, סאטא 1, סאטא 2 בהתאמה), את הדיסק סאטא 1 לקחתי מהמחשב הקודם מפרט בסיסי: asus p5kr 2gb supertalent 800MHZ ddr2 q6600 7800GTX (לקחתי מהמחשב הקודם, כי אני לא אשתמש במחשב למשחקים הרבה) liberty 400w dxx עכשיו, אני משתמש בקנטרולר של אינטל בשביל רייד (ich9r זה הנורת'ברידג' של הלוח שלי). לפני הפרמוט (התקנת ווינדוס XP, עם SP1, מקורי כמובן.), המסך boot של אינטל שמתאר את המערכי רייד הראה לי את הרייד של שני הדיסקים הקשיחים שלי, ואמר כי הוא פעיל ושני הHDS תקינים ופעילים והמערך פעיל. (אחרי שהגדרתי את הRAID 0 שלהם כמובן, זה לא קורה לבד.) אז הכנסתי את הדיסק התקנה של XP, ואת הדיס…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לאן מחברים את החוטים של המארז (כיבוי הדלקה ריסט) POWER LED POWER SW RESET SW HDD LED http://img152.imageshack.us/img152/7650/systempanelheaderze6.jpg על ה-PS2_USB_PWR1 Jumper יש ג'מפר שנמצא במצב 5VSB+ זה בסדר ? ולאן צריך לחבר את ה-USB יש 2 יציאות על הלוח USB67 ו-USB45
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדש ויהיה לי בטוח נעים להכיר אותכם בהמשך אז זהו שהבעיה במחשבי, שאני משחק במשחק, כמה דקות שעברו והמחשב נכבה. אבל המארז עדיין עובד והמסך כבוי. ניסיתי להזיז את העכבר וזה. ושומדבר לא עובד. אז אני מכבה את המחשב באמצעות כפתור 4 שניות ומפעיל מחדש. ואני ניסיתי שוב לשחק וזה נכבה. אז הבנתי שאולי חם בתוך המארז. לא הבנתי מה בעיה פה בכלל. גם כשאני לא משחק, כלומר אני מתכתב במסנג'ר ואיסיקיו. המחשב נכבה במקרה ששולחים לי משו כזה קובץ / סרטון. משו לא שפוי פה. מישו יודע למה ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום בבוקר אני בא להפעיל את המחשב .אני לוחץ על כפתור ההפעלה נשמע צפצוף ארוך ואחריו עוד 2 צפצופים קצרים,שאני עושה ריסט נשמע צפצוף ארוך , 2 קצרים ולאחר מכן עוד 2 קצרים (מחשב ממשיך לעשות רעש שהוא פועל-מאוורר פועל) על המסך לא מופיע כלום (מסך שחור). למישהו יש כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הייתה הפסקת חשמל לפני שנייה.... עכשיו המחשב בקושי זז. אני לא יכול גם להפעיל IEXPLORER הוא נתקע בהפעלה... וגם הכל איטי רצח לוקח שנה להפעיל EVEREST אני חייב משהו לסדר את זה... וגם הEXPLORE.EXE לקח 50% מעבד כד שסגרתי ופתחתי אותו מחדש... מה לעשות :S ??? עריכה: הדפדפן עובד, אבל רק אחריי הרבה זמן שהמחשב היה דולק... זה כמו שעכשיו פשוט לוקח לו הרבה זמן להדלק, אולי יש תוכנה שתסדר?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה של מחשב לא נדלק ישר הלכתי לכיוון הספק או שהלחצן ON לא בסדר הבאתי איתי ספק חלופי החלפתי לאחר שבדקתי גם את הכפתור שהיה בסדר ועדיין לא נדלק עם ספק חדש שאני יודע שהוא עובד בוודאות שאלתי היא כזו לאחר הבדיקה שעשיתי מה שנשאר זה לקרוא קדיש על הלוח אם נכון ????? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי, כפי שכתבתי פה בחודשים האחרונים ההארדיסק שלי נוקש מדי פעם. אתמול זה החמיר, ה- BSOD חוזרים על עצמם יותר ויותר, וצריך כמה פעמים לעשות Restart עד ש-XP יעלה כמו שצריך. הכל כבר מגובה, רק צריך להחליף את ההארדיסק. הבעיה היא שלא כל הזמן יש בעיות. כמו שאתם רואים עכשיו הכל תקין ואני יכול לגלוש דרך XP, לשחק, וכו. ניסיתי להוריד תוכנה מ- Hitachi שתבדוק את הכונן, אבל היא נתקעת ב- Boot עוד חםני שהיא מתחילה לעבוד (בשלב של Starting Dos או משהו כזה) עוד בעיה היא שאת ההארדיסק קניתי מ- KSP וכל שאר המחשב מחנות אחרת, לכן אני אביא רק את ההארדיסק. ועל ההרדיסק הזה נמצא ה- GRUB + XP, ואני לא יודע מה יקרה ל- GRUB אם הכונן של ה- Linux לא יהיה איתו. אז בקיצור, איך אני יכול להוכיח להם שבאמת ההארדיס…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי אביזרים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. מערכת ההפעלה של המחשב המדובר היא WINDOWS XP. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שבועות ניתקתי את הצורב שלי מכל החיבורים היום כאשר חיברתי הכל בחזרה והדלקתי את המחשב גיליתי כי המחשב לא רק שלא מזהה את הצורב אלא גם לא את הדיסק הקשיח כתוצאה מכך המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך ההתחלתי בעת ההדלקה כאשר ניתקתי עוד פעם את הצורב הכל חזר לקדמותו מה קורה פה? תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אנשים, הגיע מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP2 חיברתי את העכבר והמקלדת, והעכבר לא עובד. הנורה שלו דולקת במשך הפעלת המחשב עד לקטע שבו הווינדוס מתחיל לטעון קבצים... ניסיתי לכמה וכמה עכברים וגם הם לא עובדים, נראה לי שזה איך שהוא קשור להגדרה של הUSB בביוס. לא בטוח... בקיצור אני חייב לפתור את זה מהר!! מחכה לתשובה, תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
איך אני עושה גיבוי לביוס במקרה והעידכון לא מצליח לי? יש אפשרות כזאתי?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אהלן חברים קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו . בעיקרון המפרט הוא Q6600 8800GTS 640MB OZC 2GB מאז NXTZ APOLO קירור למעבד - משהו נינג'ה. בקיצור קניתי את המשחב והתקנתי אותו היום והוא נראה מאוד מאוד מאוד איטי באמת זה מוזר לפתוח חלון של EXPLORER לוקח לו הרבה זמן .. לעבור בין חלונות הרבה זמן.. אני רגיל למהירות כזאת מהמחשב הישן שלי (P3 - 1000) אבל לא ציפיתי שמזה.. הרצתי AQUA MARK וקיבלתי 136,000 שזה נראה גם דיי קצת בשביל המפרט . מה אפשר לעשות חברים ? אוליי חסר לי דרייבר ? אוליי משהו לא מעודכן לי בביוס ? יש מצב שהמסך שקניתי (proview 22wide) מכביד עליו בצורה כזו ? אשמח לקבל עזרה בבקשה ! תודה לכולם !!
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שמעתי כמה פעמים על עניין המגנט ברמקול של מערכת שעשוי לפגוע בתצוגה או בקונן קשיח יש אמת בזה? כי המקום שאני עובד עם הלפטופ ממש צמוד לרמקול עד עכשיו לא נתקלתי בשום דבר חריג אם אם מדובר בנזק מצטבר.... בכל מקרה האם זה ודאי? יש דרך לבדוק משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש ובו כרטיס טלוויזיה מסוג Pinnacle TV Center Analog. כשהתקנתי את הדרייבר קיבלתי הודעה שמועתקת פה כלשונה: (warning) ComponentTest: no PMS accessable Please make sure your TV tuner hardware is connected. Please connect the device and wait until Windows has recognized the new device. Afterwards press Retry. יש לציין שהדרייבר של הכרטיס לא מופיע במנהל התקנים של מערכת ההפעלה. חבר שלי פתח את המחשב וראה שהכרטיס תקין ומוברג היטב. גם התקנה מחדש של הדברייבר לא עזרה והמצב חזר להיות אותו דבר כשהשורה התחתונה היא שכרטיס הטלוויזיה כאילו לא קיים מבחינת המערכת למרות שהוא מותקן וחדש לחלוטין. איך אני יכול לנסות לפתור את הבעיה (מבלי מלהביא את המחשב למעבדה שזה תמיד אפשר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של TOSHIBA QOSIMO F25 . עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב בזה.... כמעט הכל עובד טוב, חוץ מהכרטיס קול, הקול יוצא צורם ולא טוב בכלל, כאילו כמעט שלא שומעים. אני כמה ימים מחפש דריבר מתאים בכל רחבי האינטרנט אבל לא מצאתי כלום. מצאתי דריבר לכרטיס שתומך בויסטה אבל כשאני מנשה להתקין הוא אומר לי שחסר קובץ מסוג SYS .... הכרטיס הוא בנוי על הצ'יפס לפי מה שהבנתי, ושמו SOUNDMAX אתם חייבים לעזור לי למצאו משהו, אני כמה ימים רק מחפש את זה ולא מצליח... תודה מראש, לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם סטיק של 256 וכשאני מוסיף עוד אחד המחשב לא רואה אותו אפילו בביוס כתוב שיש רק 256 :-\
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-