עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Henry55,

אני חושש שהמעבד מגיע לטמפרטורה גבוהה מאד במאמץ (רק בהמרת קבצים),האם אני טועה? מדובר ב I5 2400 . צירפתי תמונה של הטמפרטורות.ולפי מה הולכים לפי הליבות או המעבד? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pavelr,

אתמול קיבלתי מחשב חדש, וכמובן ישר בדקתי את הרכיבים והטמפרטורות שלהם (באמצעות everest): [ כמו שאתם יכולים לראות, במצב מנוחה המעבד (3800x2) בטמפרטורה 28 מעלות, לוח האם על 41, הארדדיסק על 34, שכל זה נראה לי די נורמלי. אבל 60 מעלות בכרטיס מסך במנוחה??? הרכיבים האלקטרוניים לא אמורים להפגע מטמפרטורות כאלה? כרטיס המסך הוא Leadtek PX7600GT Extreme. לגבי המארז לא צריכות להיות בעיות כנראה - מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים של 120 מ"מ.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by Gico,

האם טמפרטורה כזו של לוח האם (הגיעה אף ל-115), ושל שאר הרכיבים תקינה? תמונת המצב הזו נלקחה בזמן משחק, אבל לוח האם היה בטמפרטורה כזו גם בלי לשחק. הלילה גם התקבלה הודעת שגיאה של CPU Over Temperature בעת Boot אחרי שהמחשב נתקע. האם יש רעיונות מה צריך לבדוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש מפרט בצד... הטמפרטורה של המעבד עומד במנוחה על 48 אבל הטמפרטורה של הלוח אם על 58, זה די גבוה כן? אני ניקיתי את המחשב הכל את המאוררים את המארז אבל שום דבר, הטמפ' אותו הדבר... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by redead,

CPU 44 GPU 67 וזה עוד אחרי שניקתי את המחשב לגמרי מאבק.. המאווררים מסתובבים יופי..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SendaRider,

בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מחתמם יותר מדיי לדעתי, נגיד היום הדלקתי את תוכנת האוורסט וזה מראה לי 80 מעלות , לא במשחק כלוםם, כמובן שזה אולי בגלל שהמארז סגור (GigaByte Aurora 570 3D) וגם החלון סגור בחדר, בקיצור פתחתי את המארז ואת החלון בחדר ושמתי מהRivatuner את הקירור על 100 אחוז, זה ירד תוך 10 דקות ל59 מעלות. אחרי זה שמתי על אוטו', (ירד ל30 אחוז, ואז ל60) ותוך דקה המעלות עלו ל 75. האם זה נורמלי ?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  7. שלום חברים, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית של לוח אם ASUS P5LD2-VM ומעבד של אינטל Dual Core 3.4 945. אני משתמש בתוכנה שנקראת PC Probe 2 שניתנת יחד עם הלוח אם והיא מראה לי טמפרטורות של 45 מעלות בערך למעבד ו 39 ללוח אם. האם זה נורמלי??? ומה הטמפרטורות שאני צריך לחשוש בגללם. תודה רבה, ניר

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by -Tal-,

היי, לאחרונה המחשב שלי נתקע מספר דקות אחרי שהוא עולה. בדר"כ אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, אבל ביומיים האחרונים גם הריסטרט לא עוזר והמחשב לא עולה בכלל. הורדתי EVERST ובדקתי מעלות, אלה התוצאות: CPU: 68 Motherboard 40 HD1: 44 HD2: 38 המעבד הוא מעבד ישן P4 2.8GHZ והלוח אם הוא ASUS P4S800D.... השאלה היא - האם הטמפרטורה הנוכחית הינה תקינה או שזאת הסיבה לבעיה שלי? אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום הנכון.... מעבדים, לוחות-אם וזכרונות תודה רבה

9. Started by Mikel,

קניתי מחשב חדש, הבאתי אותו הביתה (לאחר שראיתי אותו פועל בחנות), ומאז הוא כבה מדי פעם בהתחלה חשבתי שזה בגלל כונן ה-DVD (כי זה קרה פעם ראשונה כשהפעלתי אותו), אבל החלפתי לכונן הישן שלי וזה קרה שוב (אחרי יותר זמן). ניסיתי להסתכל בביוס על ההגדרות, וראיתי שהטמפ' של המעבד היא כמעט 80 מעלות!!! בהתחשב בכך שזה מעבד קונרו 6400 ומאוורר CNPS7700-cu של ZALMAN, זה נראה לי לא תקין (אולי לא חיברו את המאוורר כמו שצריך?). אשמח לתגובה מהירה, ובתודה מראש M נ.ב. האם יכול להיות שנגרם כבר נזק למעבד? ואם כן, כדאי לדרוש מהם להחליף את המעבד (אם הם יסכימו בכלל)?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by yoni_h,

שיחקתי מקודם ב-MW2, עשיתי פאוס והלכתי לכמה זמן. כשחזרתי המחשב היה מכובה, כנראה קרס. עכשיו הדלקתי את המחשב, בדקתי טמפרטורה של כ.מסך, והיא היתה 58, אחרי כמה דק' 60 ועכשיו זה 64, למה זה עולה כל הזמן?! זה ממש חם לא? מה עושים? =/ עריכה- עכשיו זה קרה לי שוב באמצע ששיחקתי במשחק, המחשב קרס בלי מסך כחול! מה עושיםם

11. Started by Pilp3l,

היי חברים , יש לי מחשב נייד לגיימינג (בן 3 וחצי) lenovo y50-70. לפני יומיים הלכתי למעבדה על מנת שינקו לי את המחשב מאבק ויחליפו משחה טרמית (הטכנאי גזר והדביק גם פד טרמי חדש ליד הכרטיס מסך והמעבד) האם זה תקין? בזמן משחק נעזרתי בhwmonitor ואלו התוצאות - הטמפרטורה המקסימלית של המעבד 98 מעלות! ובזמן מנוחה 50-60 בכרטיס המסך שלך 860gtx תוצאות יחסית זהות. האם זהו מצב תקין? אם זה אינו מצב תקין מה עליי לעשות? תודה רבה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by BloodFist,

מקווה שזה המקום לשאול. איך הטמפ' האלה Motherboard 41 °C CPU 50 °C CPU #1 / Core #1 59 °C CPU #1 / Core #2 59 °C GPU 55 °C GPU Ambient 45 °C Seagate ST3200827AS 45 °C המפרט של המחשב זה Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award Modular (12/27/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (256 MB) Video Adapter Radeon X1950 Series (256 MB) 3D Accel…

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by inrock,

שלום לכולם המפרט שלי בצד. היו שמתי לב לטמפרטורה גבוהה, קרוב ל 70 מעלות במצב המתנה, המאורר עובד תקין הכרטיס בן פחות מחודש. עד היום הטפרטורה היתה על 30 מעלות במנוחה. (בדקתי במספר תוכנות ניטור כך שהבעייה לא בתוכנה (הכרטיס חם למגע) אין משהוא שרץ ברקע ומעמיס על הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. ראיתי שהטמפרטורות שאמורות להיות הם בערך בסביבות ה-30C ואצלי כל הזמן במנוחה זה מינימום 40C עכשיו, המארז שלי זה R4 ולא חם אצלי בחדר, וסך הכל מאוורר, גם כשצד המארז פתוח לגמרי זה לא משנה כלום הנה תמונה מראה את אותם טמפרטורות גם בGPU-Z אשמח לעזרה להבין למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה (אולי עשיתי איזה OC בלי לדעת? ) ואם זאת בעיה של הכרטיס, לממש על זה אחראיות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. ערב טוב לכולם! לפני כשלושה שבועות המחשב שלי שוב ביקר במעבדה של החנות ממנה קניתי אותו (לצערי) לפני שהוא נשלח לתיקון טמפ' המעבד עמדה על 42 מעלות במנוחה. לאחר התיקון טמפ' המעבד נעה בסביבות 60 מעלות במנוחה. במהלך התיקון הוחלפו לי לוח אם וספק, כאשר הספק החדש (חרטא של ספק) בעל מאוורר 120MM פנימי. (הקודם היה סטנדרתי 80MM בחוץ) אני לא יודע מאיפה הבעיה ומה לעשות. האם הלוח אם גורם לבעיה? יכול ליהיות שהספק מתחמם והמאוורר שלו חלש מידי ולא דוחף מספיק אוויר החוצה? אני הגעתי למצב שאני לא יכול לשבת ליד המחשב בגלל הרעש שהוא עושה. וכשמסרתי בפעם שלפני אחרונה את המחשב לתיקון (הפעם זה היה בגלל הבעיה הזאת) החליפו לי משחה טרמית, אבל לא הצליחו לפתור לי את הבעיה, והם אמרו לי "אין בעית התחממות" כל…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by TheReaper,

אני כבר בערך שנה עם אותו סידור מאווררים ורק בשבוע האחרון פתאום הטמפרטורות של הכרטיס מסך קופצות לאזור ה80 במאמץ... ניסיתי לנקות את המאוורר מה שהוריד את המעלות במנוחה ב10~ אבל הטמפרטורות במאמץ נשארו אותו דבר האם יש טעם לממש את האחריות(KSP)?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. שלום רב מחשב I 7 960 קירור BOX כ מסך GTX 470 INNO (3 מאווררים) מארז ANTEC PRO GAMING או משהו כזה אלו הטמפרטורות, בזמן מאמץ, (סגירת HD באדיוס) במנוחה המעבד סביב 65- 70מעלות https://www.dropbox.com/s/iea4kenzoiuk37i/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA%20%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA.png השאלה האם צריך רק להחליף מאוורר למעבד או שצריך יותר מזה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לחבר שלי מחשב פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ וקורה אצלו כמה דקות אחרי הפעלת המחשב, שהמחשב מתחיל לצפצץ ציפצופים ארוכים, ואחרי כמה דקות מפסיק. אז הורדתי את תוכנה SPEEDFAN והיה כתוב שם שחום המעבד כמעט 70 מעלות פלוס מינוס לפעמיים יותר( לא בדקתי בזמן הציפצופים) ומשהו שהיה כתוב שם PWM עם סמל של אש בצד כמו במעבד 50C. אז פתחתי תמחשב וראיתי 5 מאווררים אחד על המעבד אחד על הלוח אם אחד ליד הדיסק קשיח אחד שמוציא אוויר מהמחשב ועל הכרטיס מסך ומכולם יוצא חום מהמאוורים.אז החלטתי לנקות את כל האבק מהמחשב כולל המאווררים והורדתי את פלטת הקירור של המעבד (כדאי לנקות את האבק)ראיתי שהמשחה הטרמית כמעט ולא מדביקה את פלטת הקירור למעבד ושמכעט אין בכלל משחה. אז עכשיו השאלה שלי היא כזאת החום מהמהחשב לא יוצ…

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  21. חברה שלי קנתה את הנייד הזה לפני חודש בערך. היא מאוד מרוצה ממנו באופן כללי, אבל נראה שיש איתו בעייה מסויימת: צידו הימני של המשטח העליון (איפה שהמקלדת) ממש חם - להערכתי כ50 מעלות, הרבה יותר משאמור להיות לפי ההגיון וביקורות ברשת. בהגדרות הסוללה המאוורר של המעבד מכוון למצב אקטיבי, ופתח האוורור הימני פולט אויר כך שאני מניח שהוא עובד. רצוי לציין שהטמפרטורה הנ"ל מתקבלת אפילו במנוחה. מה יכול לגרום לכך? מה בכלל נמצא בחלק הימני שיכול להתחמם כך - המעבד או כרטיס המסך (בגרסה של המחשב שלה מדובר בHD6470)? בינתיים המחשב עובד בצורה תקינה, אבל זה ממש מציק ואני מניח גם לא תורם במיוחד לתוחלת החיים שלו. ועוד דבר: המחשב נקנה ללא מערכת הפעלה, כי היא השיגה עותק חוקי בהנחה גדולה. היא לא בדיוק שיא…

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  22. אהלן חברה. אחרי שעמום כבד החלטתי לעצור את המאוורר של המעבד ידנית ולראות אם אני מצליח להתחרות בפרסקוט של בן דוד שלי. אך הפתעה ציפתה לי! הטמפ' ירדו בחצי!!! זה הראה לי כך בשני תוכנות, גם בסנדרה וגם ב-MBM5. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק קורה למחשב שלי כי זה דיי ברור שהטמפ' לא ירדו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by spatz,

שלום לכולם, בימים האחרונים שמתי לב כי הטמפרטורה של המעבד מגיעה לרמה מאוד גבוהה - בערך 98 (!!) מעלות ב-Real Temp לאחר כ-5 דקות ריצה של Prime95 במצב Small FFTs, כאשר ב-idle הטמפ' מגיעה עד 45 מעלות. המפרט שלי הוא: לוח Gigabyte X58A-UD7 מעבד Intel Core i7 940 עם היטסינק Thermaltake V1 AX ספק כוח Corsair TX750 זכרונות Kingston 6GB Triple Channel 1600MHz שני כרטיסי מסך NVIDIA GTX 460 1GB מארז Antec P183 ביצעתי את הדברים הבאים בניסיון (שנכשל) לשפר את המצב: 1. פתחתי את המארז וניקיתי אותו מאבק. יש לציין כי לא היה הרבה אבק מלכתחילה. 2. הוספתי מאוורר למארז מקדימה, כך שכעת יש שלושה: אחד שמכניס אוויר ושניים שמוציאים מאחורה ומלמעלה. 3. סידרתי את הכבלים כך שזרימת האוויר טובה יותר.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by muminim,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש (המפרט מופיע בצד), וקריאת הטמפרטורות ב-real temp וגם ב-speedfan מוזרות: הטמפרטורות של שתי הליבות תקועות כל הזמן על 71-72 מעלות בספידפאן ו-10 מעלות פחות בריל טמפ, לא משנה מה עושים עם המעבד (גם במנוחה וגם תוך כדי משחק בוורמס לא היה שום שינוי בטמפרטורה, אולי שינוי של מעלה אחת). הרצתי את הבדיקה test sensors ב-realtemp וקיבלתי תזוזה מאוד קטנה שלהם, שזה מעיד ככל הנראה על זה שהחיישנים תקועים ולא מדווחים טמפרטורה כמו שצריך (ההודעה המדוייקת בתמונה המצורפת). מה זה אומר שהם תקועים ואיך אפשר לתקן את זה? האם זאת אכן הבעיה ואין לי מה לדאוג שהמעבד הולך להישרף עם כזאת טמפרטורה? זה נראה ממש מוזר שהטמפרטורה תהיה כל כך גבוהה בזמן מנוחה, יש במחשב הזה …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.