עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי , מהיום בבוקר רק בוינדוס כל פעם משהו אחר מכבה לי את ההארדיסקים לאיזה חצי שניה ואחר כך הם חוזרים... כאילו נכבים ונדלקים מחדש אחרי פחות משניה... מזה !? האם וירוס יכול לגרום לזה? תולעת? זה רק בוינדוס , בעבודה שוטפת של הביוס הם דלוקים קבוע... מזה?!? יכול להיות שזה כתוצאה מזה שאתמול החזרתי את הביוס לDEUFULTS? אנשים זה דיי דחוף , אז בבקשה תענו , תודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by It1654,

http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by dan_sas,

שלום=] יש לי כרטיס מסך geforce 6800 של leadtek ולא ברור לי אם יש לו VIVO לא כתוב כלום על זה על האריזה או באינטרנט אך על הכרטיס עצמו ליד היציאה של ה-s-video כתוב vivo ניסיתי לחבר הכל אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדרייבר של הvivo ... הוא מזהה אותו אבל לא מתקין אותו בשלמותו... אחרי שאני מתקין את זה דרך המנהל התקנים הוא עושה לי:cant start hardware code 10 ואין לי מושג מה צריך לעשות אני משתגע אם מישהו יודע משהו אז בבקשה שיעזור=] תודה :

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ומעבדה ישנים (2010) כרטיס מסך חדש יחסית (gtx970) ספק שהקנה עם הכרטיס מסך וכרטיס רשת של 1gb חדש מאוד (כמה חודשים). תחילה הייתי בטוח שההתקנה של הכרטיס רשת הייתה בעייתית כי הבעיות צצו איתו אבל עכשיו המחשב עבד זמן מה ולא היו בעיות כלל חשוב הבעיה חזרה. זה מתחיל בכמה פעמים שהמחשב ממש איטי ואז פתאום הוא לא עולה. ואז הוא מנסה להריץ תיקון אוטומטי ונכשל. לבסוף אני צריך לשים דיסק התקנה חדש של וינדוס והכל עובד אחרי איזה תיקון או שתיים של ההתקנה. כרגע המחשב חזר לחיים שוב אחרי אירוע כזה. יש לי כונן קשיח ssd בן 3 850evo 250gb. תודה

5. Started by exeaction,

מחקתי כל תוכנה שנראית חשודה וגם התקנתי את הכרום מחדש ולא עזר.. תמונה להמחשה. (שימו לב לעברית המשובשת ומצד שני הם כתבו אישה עם ניקוד) יש למישהו טיפ? נראה לי שחשוב לציין שהאתרים לא קופצים אלא פשוט נפתחים מעצמם. לדוגמא אני הולך לישון וקם עם מה שאתם רואים בתמונה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני אשמח לקבל מידע כיצד להגדיר ולהתקין שתי דיסקים קשיחים אחד מהם שיהי לגיבוי בשיטת מירור

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by ilanb0,

אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?

8. Started by dududs,

תוך כדי עבודה במחשב. הכונן הקשיח נכבה ונדלק מעצמו חשמלית. זה קורה בערך מס' פעמים במשך היום. סריקת Bad sector התגלתה תקינה והטמפ' שלו גם תקינה - כ39 מעלות. זהו הכונן הקשיח היחידי שאצלי במחשב שבו מותקנת לי מערכת ההפעלה. חשוב לציין שהמחשב עצמו עובד מצוין. מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by ferrugem,

יש לי בעיה.. הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי.. יענו ממש מעל ומעבר! כשאני נוגע בו הוא ממש רותח... ובמעבדה החליפו לי כל חלק אפשרי במארז, מאווררים, ספק כוח, כרטיס מסך אחר אפילו שמו! (כנראה בעיה בסלוט שלו או משהו.. או בהפניית הזרם לכ. מסך אולי..) החליפו לי הכללל ולא יודעים מה הבעיה... אין על הכרטיס מסך מאוורר כיוון שזה רק רדאון ATI 9250... ככה זה לא אמור להתחמם כלכך! יש פותרים לחידה..?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by vgvg1,

פירמטתי את המחשב לבד. הכול עבד חלק עד אחרי חודש וחצי בערך אחרי הפירמוט שהמחשב התחיל לכבות את עצמו ולעשות רעשי צפירה רצופים כאלה מהמעבד. בישביל להפסיק זאת הייתי צריך ידנית ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב -לכבות את המחשב לחכות כמה שניות ולהדליקו מחדש. פירמטתי שוב את המחשב לבד. מה שקרה עכשיו זה שהמחשב עובד חלק כמה דקות עולה הכול מצויין ואחרי עשר דקות בערך -המסך מתכבה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט. או שהמחשב ממשיך לעבוד ורק המסך מתכבה. פתחתי את המעבד וראיתי שהכול עובד חלק חוץ אולי מאיזה מאורר קטן שלא כל כך חשוך לעין. בצבא לבן קטן קטן שלא מסתובב באמצע המחשב שאני חושב אולי שזה המאורר של הכרטיס מסך שלא מסתובב. מישהו יודע מה הפיתרון?איזה בעיה זאת?אשמח לתשובת כי ארצה מחשב בח…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by gilgol,

שלום, לאחרונה התחילה תופעה מוזרה במחשב שלי, המחשב נתקע פשוט , רק לעשות ריסט מהכפתור הדבר הזה פעם קורה אחריי 5 דקות פעם ישר בעלייה של המחשב ואפילו אם אני נכנס לביוס ומחכה 20 שניות הוא נתקע פירקתי את המחשב והרכבתי מחדש, ניסיתי לנקות, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן,שיניתי סלוטים,ניקיתי CMOS כלום לא עוזר לפעמים המחשב נדלק, יש צפצוף של ההתחלה ואז זה ממשיך והמסך נדלק ממש כשהווינדאוס עלה כמה פעמים קרה שהמחשב נתקע ואז הופיעו נקודות על המסך המפרט שלי:asus striker extreme core due 6700 asus 8800 gtx 768 2 giga gskill 800 hd wd 250 g לפני 4 חודשים רכשתי

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by amitle22,

תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  14. שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by SharonSx,

אז ככה, אני מדליק את המחשב ואני מקבל תמונה כזאת: '>http://www.2send.us/"] אז עכשיו עברתי לכרטיס מסך שבלוח.. נראה לי שנדפק לי הכרטיס מסך כי כשעברתי למובנה הכל נראה טוב.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by mrraz,

איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by Eli100,

שלום שניתי את המחשב היום בבוקר למצב AHCI באפשרות PCH SATA CONTROL MODE (בגלל שRapid Storage סירב לעלות) מאז המחשב מסרב לעלות, חשבתי שצריך פשוט לפרמט , פירמטתי ושאני מנסה להתקין את הווינדוס אני לא מצליח לא על הSSD ולא על הקשיח הרגיל, הארור שאני מקבל זה: "לתוכנית ההתקנה לא הייתה אפשרות ליצור מחיצת דיסק מערכת חדשה או לאתר מחיצת דיסק מערכת קיימת" מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. שלום יש לי משחב חדש לגמרי - P4 2.4 C ABIT is7-E 512 DDR 400 S-ATA maxtor 80 G עכשיו מדי פעם שאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט אז הוא לא מזהה את ההארדיסק... זה קורה רק לפעמים .. בממוצי פעם ב-3 הדלקות בערך שהוא מעלה את המחשב אז הוא הרי מזהה את כל הדריברים וכותב שהוא לא זיהה את בדריבר של ה- IDE או משהו כזה.. כותב - NONE ... ואז הוא כאילו כותב משהו על boot disk כאילו להתקין ווינדווס אני חושב... אפילו שהוא מותקן ויש לי עליו פול משחקים תוכנות וכו'... משהו אולי יודע למה זה קורה?!?!!??! תודה למי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by X-BLADE,

היי, משום מה, כשאני מדליק את המחשב, הWINDOWS7 לא עולה יותר, אלא מופיע verifying DMI pool data וזה נתקע ככה לכמה דקות ואז מופיע DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. זה קרה לי אתמול, אז הכנסתי דיסק של התקנת WIN7 ופירמטתי את הכונן והתקנתי WIN7 והכל עבד מצוין. עד שכיביתי את המחשב. לאחר שהדלקתי שוב פעם מופיעה ההודעה verifying DMI pool data ולאחר כמה דקות DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. מה עושים? ניסיתי להוציא את הבטרייה מהלוח M ולהחזיר אך זה לא עזר. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין xp אבל מתי שזה מגיע למסך הכחול (שמראה כמה שניות נותרו) זה נעצר כל הזמן על 34 דקות ונתקע..... ניסיתי כבר איזה שלוש פעמים וזה לא מצליח

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by shimon956,

הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by jeyjey,

דבר ראשון - אם זה לא שייך לפה תעבירו. עכשיו הבעיה, זה התחיל בקטן כשבכל ניסיון צריבה המחשב נתקע והראה לי מסך כחול שאני לא כ"כ זוכר מה כתוב שם, אני חושב משהו על פיזיקל ממורי. אחרי פירמוט הבעיה החמירה - המחשב לא מצליח להפעיל דיסקים אחרי ניסיון בשני הכוננים שבמחשב, הוא קורא אותם אבל לא מצליח להפעיל אותם. האנטיוירוס (קספרסקי) מתכבה לבד, והמסך הכחול חוזר אחרי שימוש ממושך במחשב. ניסיתי לפרמט גם עם ווינדוס אחר וזה לא עזר. אני ממש נואש אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  23. שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …

24. Started by ashraf,

שלום, אני מצלם המון בתור תחביב, את כל התמונות שצילמתי מ 4-5 השנים האחרונות (כ-250 ג'יגה - JPEG+RAW) שמרתי על HD חיצוני 1TB של Transcend מדגם Jet25M, אותו קניתי לפני פחות משנה מ KSP. אחרי הטיול האחרון (לפני שבועיים), בזמן שניסיתי להעתיק (מזל שהעתקתי ולא העברתי!) את התמונות של הטיול ל HD.. מהירות ההעברה ירדה באופן פתאומי מתחת ל-1 מגה לשניה, ואז המחשב הפסיק להגיב. מאותו רגע, לא הצלחתי לפתוח את ההארדיסק. בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, המחשב כן מזהה אותו ככונן נוסף - אך לא נותן לי לפתוח אותו. אין שום הודעת שגיאה, המחשב ממשיך לחשוב ולחשוב אך בסוף הכונן לא נפתח. ניסיתי להריץ CHKDSK - תהליך שארך כמעט יום וחצי (ללא הגזמה), במהלכו הוצגו כל מי…

25. Started by mMmSaK,

שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.