תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שאלה לי אליכם,אני טכנאי מחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה,אולי למישהו פה תמצא תשובה או פתרון. אז ככה הרכבתי מחשב חדש ללקוח, מפרט: duel core e5800 msi g41M p21 DDR3 samsung 500gb gt 430 ddr3 2GB כל השאר לא רלוונטי. ו שתי סטיקים של g.skill ddr3 1333 f3 2GB הבעיה היא כזאת, כאשר יש 2 סטיקים על הלוח אם המחשב מנסה לעלות, ואחרי 3-5 שניות נכבה,ונדלק לאחר 2 שניות שוב...וכך הלאה. כאשר יש סטיק אחד של 2GB או אפילו 4GB!! המחשב עולה בסדר גמור!,וכאשר אני שם 2 סטיקים של 4GB כל אחד המחשב עולה אבל מזהה רק 4 גיגה בביוס ובווינדוס. החלפתי כבר בין המקומות של הסטיקים,החלפתי לסטיקים אחרים גם,החלפיתי אפילו לוח אם לבדוק... הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשנות כמה פרמטרים בביוס אבל זה לא עזר. אשמח לק…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי כולם, לפני הכל, לוח אם: Asus P5Q זכרונות של G SKILL ו MUSHKIN שתי כרטיסים מכל חברה ספק כוח של נקסוס 600w הלוח אם הספק והכרטיסי זיכרון נקנו של MUSHKIN לפני מס' שנים קניתי לפני שבוע 2 זכרונות של G-SKILL למחשב. האמת שהבעיות התחילו עוד מלפני, ברגע שפירקתי כרטיס זיכרון אחד מהלוח-אם וניסיתי להחזיר המסך לא נדלק. כלומר: הכל רץ, הספק כוח, כרטיס מסך, כל המאווררים אבל אין תמונה במסך. ברגע שהוצאתי סטיק אחד הכל עבד חלק. אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והכנסה המחשב התחיל לרוץ תקין. טוב = קניתי את 2 הזכרונות , שוב פעם איך שחיברתי איתם הכל עבד אבל המחשב לא מצליח לעלות. אחרי כמה ניסיונות של כיבוי והדלקה הכל התחיל לרוץ.. התקנתי וינדוס 8 שהיה מלווה עם המון בעיות אחרי כמה ריסטרטי…
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי קשיח חיצוני שבגדול הגיע מחבר.. ולא מזוהה בכלל וגם מתקתק.. לא מזוהה גם בניהול הדיסקים.. וגם לא בתוכנות שחזור מידע כמו Minitool. רעיונות? חשבתי על האופציות של לפתוח אותו פיזית והתחלתי לנסות זאת, אבל נראה שאין מה לעשות יותר מדי... הבנתי שאפשר לנסות להחליף את לוח ה-PCB, ובגדול יש לי קשיח מאותו יצרן שהוא דומה לו אבל מסדרה אחרת... אז אני לא יודע בדיוק מה הטעם לנסות זאת. ללכת למעבדה פחות אידיאלי כי זה לא זול.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! קראתי כתבה לפני כמה זמן בנענע מדריך על שיתוף קבצים. כתבו שמה על Shareaza (התוכנה שאני משתמש בה), ובין כל הדברים שציינו שמה כתבו שיש הגבלה בSP2.. מתוך נענע: מדריך שיתוף הקבצים המושלם. " הבעיה הראשונה מתעוררת דווקא אצל אלה מאיתנו שהיו ילדים טובים ועידכנו את מערכת ההפעלה שלהם כדרוש. בכדי למנוע התפשטות תולעים, החליטה מיקרוסופט, בחבילת העידכונים SP2 למערכת ההפעלה חלונות XP, להגביל את כמות ההתקשרויות היוצאות מהמחשב בשניה ל-10. מכיוון ש-Shareaza מנסה להתחבר למספר רשתות ולמספר משתפים בכל רשת במקביל, הגבלה זו עלולה לפגוע קשה בביצועי התוכנה. למרות שמיקרוסופט טוענת כי העדכון לא גורם לבעיות בשיתוף קבצים, מיהרה קהילת השיתוף לפרסם "תיקון" לבעיה. התיקון מסיר את המגבלה. לא בטוחים א…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לוח אם :GIGABYTE 7VAXP המחשב נדלק, 5 שניות ראשונות שקט אחרי זה ציפצוף של 3 שניות רצוף. אחרי זה 7 שניות שקט ושוב ציפצוף של 3 שניות. ניתקתי את הזיכרון HD ו-FLOPPY מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש, עומרי
-
לוח ASUS P5B DELUXE השגיאה היא : Intel CPU ucode loading error ואז הוא מבקש ממני ללחוץ F1 עלמנת להמשיך אחרת המחשב לא ממשיך לבד.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9550 והם לא נותנים לי להוריד, מישהו יכול להעלות לי אותו לאיזה שרת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל כמה שניות המחשב קופא ואז חוזר לעבוד. המחשב די חדש פחות מחצי שנה נראלי אני לא בטוח. מעבד i3-2120 זיכרון 4GB כרטיס מסמך GEFORCE GTX 550 TI win 7 64bit הבעיה היא מהימים האחרונים. קניתי תמחשב מאייבורי
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מאז פרוק הלוח והרכבת גוף קירור :silentTower באיתחול של המחשב הוא נתקע .... הוא רושם CPu 1# p4. 2.666 ואז נתקע איפה שמגיע סריקת הזיכרון.... טוב.... סבבה אני דואג.... סוגר תמחשב.... עובר 10 דקות...מפעיל ופועל שוב אז עכשיו המצב קצת יותר טוב... התקלה חוזרת פעם ב... אבל עדיין קיימת איפה לדעתם הבעיה? אני מתאר לעצמי שאם זה נתקע בזיכרון\IDE אז הבעיה שם.....אבל אין סיבה שמשהו יהרס שם... גם החלפתי כבלים חדשים לכוננים השונים....
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקיי , מהיום בבוקר רק בוינדוס כל פעם משהו אחר מכבה לי את ההארדיסקים לאיזה חצי שניה ואחר כך הם חוזרים... כאילו נכבים ונדלקים מחדש אחרי פחות משניה... מזה !? האם וירוס יכול לגרום לזה? תולעת? זה רק בוינדוס , בעבודה שוטפת של הביוס הם דלוקים קבוע... מזה?!? יכול להיות שזה כתוצאה מזה שאתמול החזרתי את הביוס לDEUFULTS? אנשים זה דיי דחוף , אז בבקשה תענו , תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום=] יש לי כרטיס מסך geforce 6800 של leadtek ולא ברור לי אם יש לו VIVO לא כתוב כלום על זה על האריזה או באינטרנט אך על הכרטיס עצמו ליד היציאה של ה-s-video כתוב vivo ניסיתי לחבר הכל אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדרייבר של הvivo ... הוא מזהה אותו אבל לא מתקין אותו בשלמותו... אחרי שאני מתקין את זה דרך המנהל התקנים הוא עושה לי:cant start hardware code 10 ואין לי מושג מה צריך לעשות אני משתגע אם מישהו יודע משהו אז בבקשה שיעזור=] תודה :
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ומעבדה ישנים (2010) כרטיס מסך חדש יחסית (gtx970) ספק שהקנה עם הכרטיס מסך וכרטיס רשת של 1gb חדש מאוד (כמה חודשים). תחילה הייתי בטוח שההתקנה של הכרטיס רשת הייתה בעייתית כי הבעיות צצו איתו אבל עכשיו המחשב עבד זמן מה ולא היו בעיות כלל חשוב הבעיה חזרה. זה מתחיל בכמה פעמים שהמחשב ממש איטי ואז פתאום הוא לא עולה. ואז הוא מנסה להריץ תיקון אוטומטי ונכשל. לבסוף אני צריך לשים דיסק התקנה חדש של וינדוס והכל עובד אחרי איזה תיקון או שתיים של ההתקנה. כרגע המחשב חזר לחיים שוב אחרי אירוע כזה. יש לי כונן קשיח ssd בן 3 850evo 250gb. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחקתי כל תוכנה שנראית חשודה וגם התקנתי את הכרום מחדש ולא עזר.. תמונה להמחשה. (שימו לב לעברית המשובשת ומצד שני הם כתבו אישה עם ניקוד) יש למישהו טיפ? נראה לי שחשוב לציין שהאתרים לא קופצים אלא פשוט נפתחים מעצמם. לדוגמא אני הולך לישון וקם עם מה שאתם רואים בתמונה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מידע כיצד להגדיר ולהתקין שתי דיסקים קשיחים אחד מהם שיהי לגיבוי בשיטת מירור
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תוך כדי עבודה במחשב. הכונן הקשיח נכבה ונדלק מעצמו חשמלית. זה קורה בערך מס' פעמים במשך היום. סריקת Bad sector התגלתה תקינה והטמפ' שלו גם תקינה - כ39 מעלות. זהו הכונן הקשיח היחידי שאצלי במחשב שבו מותקנת לי מערכת ההפעלה. חשוב לציין שהמחשב עצמו עובד מצוין. מישהו יכול לעזור ?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי.. יענו ממש מעל ומעבר! כשאני נוגע בו הוא ממש רותח... ובמעבדה החליפו לי כל חלק אפשרי במארז, מאווררים, ספק כוח, כרטיס מסך אחר אפילו שמו! (כנראה בעיה בסלוט שלו או משהו.. או בהפניית הזרם לכ. מסך אולי..) החליפו לי הכללל ולא יודעים מה הבעיה... אין על הכרטיס מסך מאוורר כיוון שזה רק רדאון ATI 9250... ככה זה לא אמור להתחמם כלכך! יש פותרים לחידה..?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לבד. הכול עבד חלק עד אחרי חודש וחצי בערך אחרי הפירמוט שהמחשב התחיל לכבות את עצמו ולעשות רעשי צפירה רצופים כאלה מהמעבד. בישביל להפסיק זאת הייתי צריך ידנית ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב -לכבות את המחשב לחכות כמה שניות ולהדליקו מחדש. פירמטתי שוב את המחשב לבד. מה שקרה עכשיו זה שהמחשב עובד חלק כמה דקות עולה הכול מצויין ואחרי עשר דקות בערך -המסך מתכבה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט. או שהמחשב ממשיך לעבוד ורק המסך מתכבה. פתחתי את המעבד וראיתי שהכול עובד חלק חוץ אולי מאיזה מאורר קטן שלא כל כך חשוך לעין. בצבא לבן קטן קטן שלא מסתובב באמצע המחשב שאני חושב אולי שזה המאורר של הכרטיס מסך שלא מסתובב. מישהו יודע מה הפיתרון?איזה בעיה זאת?אשמח לתשובת כי ארצה מחשב בח…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה תופעה מוזרה במחשב שלי, המחשב נתקע פשוט , רק לעשות ריסט מהכפתור הדבר הזה פעם קורה אחריי 5 דקות פעם ישר בעלייה של המחשב ואפילו אם אני נכנס לביוס ומחכה 20 שניות הוא נתקע פירקתי את המחשב והרכבתי מחדש, ניסיתי לנקות, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן,שיניתי סלוטים,ניקיתי CMOS כלום לא עוזר לפעמים המחשב נדלק, יש צפצוף של ההתחלה ואז זה ממשיך והמסך נדלק ממש כשהווינדאוס עלה כמה פעמים קרה שהמחשב נתקע ואז הופיעו נקודות על המסך המפרט שלי:asus striker extreme core due 6700 asus 8800 gtx 768 2 giga gskill 800 hd wd 250 g לפני 4 חודשים רכשתי
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-