עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dj_poo,

חבר'ה יש לי מחשב של חבר כאן שכל פעם שהוא מחבר אותו לאינטרנט המחשב אחרי כמה זמן ואני מדבר זה תקופות יכול להיות שפתאום אחרי 3 דקות ויכול להיות אחרי שעה וחצי הוא נתקע או שהוא פתאום נכבה עכשיו שהוא פתאום נכבה זה לא בעיה אני יכול לעשות שיראה לי דוח שגיאות אבל עדיין התקלה שלו מאוד מוזרה דרך אגב המחשב עבר פירמוט מספר פעמים והבעיה לא נפתרה המודם ADSL הוחלף מספר פעמים ובנוסף פעם הוא היה מחובר דרך USB לרשת ועכשיו דרך אה כרטיס רשת ככה שאפשר לשלול את האפשרות של החיבור לרשת אני מאוד מעוניין לדעת עם למישהו ממכם יש מושג מדוע המחשב ככה ניתקע דרך אגב המחשב הוא מחשב בן שנה +- ככה שהוא לא מחשב גרוע גרוע יחסית בסדר תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  2. היו לי בעיות עם הכרטיס מסך ופשוט ניסיתי למחוק את הדרייברים ולהתקין חדש ועשיתי את זה אבל אז באו הבעיות שלא היו לפני היו חסרים לי קבצים(בעצם לא היו חסרים אבל הוידנאוס אמר שכן חסר) קיצר אני הלחתי והורדתי את אותם הקבצים: d3d8.dll ddraw.cll והדבקתי אותם וזה לא הופיע שהם חסרים אבל שהיה חסר KERNEL32.dll שניסיתי להדביק אותו גם הוא אמר שהקובץ הקיים בשימוש ואיאפשר להעתיק עליו אבל איך יכול להיות שהוא בשימוש אם כל התוכנות אומרות לי שהם לא מוצאים אותו? אני פשוט לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מאינטרנט מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש שום דבר לא עוזר :\

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום, לאחר פירמוט מחשב כאשר אני מנסה להתקין WINRAR, מופיע מסך כחול המחשב מאתחל את עצמו. מצ"ב קובץ DMP. אודה לעזרתכם. [attachment deleted by admin]

4. Started by HuGeMouTh,

היום בבוקר נכנסתי ל CABAL ONLINE והייתה בעיה קשה של ארטיפקטים. נכנסתי ל DIRT והכל עבד בסדר, לפי כמה דקות נכנסתי שוב ל DIRT וניסיתי לעשות את אותו מרוץ כמו בפעם הקודמת. בפעם הראשונה הוא אמר שלכרטיס מסך שלי אין מספיק זיכרון בפעם השניה המשחק נפתח אבל שוב הייתה בעיית ארטיפקטים קשה והמשחק עבד ב 3FPS. הרצתי את ATITOOL ל 10 דקות ולא הייתה אפילו בעיה אחת גם בזמן הצגת סרטים הייתה בעיה, כשניסיתי לגרור קובץ קובץ של סרט אחר המחשב נתקע לשניה. בדקתי וירוסים עם NOD32 והוא מצא 1. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, לפנות מקום ולסדר את הדיסק קשיח (דיפרגמנטיישן), הסידור דיי נכשל והמצב דיי רע אבל לא ניראה לי שזה כל הבעיה. אני משתמש בדרייבר 163.76 ומערכת הפעלה XP.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  5. שלום כבר כמה זמן יש לי כיבויי מסך אקראים ורק אחרי ריסט המחשב חוזר לעבוד.הזיכרונות חדשים ולכן אני פוסל את האפשרות ואת המערכת הפעלה התקנתי נקי מחדש. יכול להיות שהכרטיס מסך עושה בעיות?? את הדיסק הקשיח מחקתי לגמרי ולא פורמט אלה UNLOCATED אשמח לקבל פתרונות.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?

7. Started by arkadur,

במחשב החדש שלי היה 2 GB זכרונות (OCZ XTC REV 2 ), ב2 סטיקים הזמנתי 2 סטיקים נוספים, כאשר התקנתי אותם, במקום להופיע כ 4 GB, הם מופיעים כ3.5 GB אני יודע שחלק מכ. המסך גוזלים את חלק מזיכרון המחשב לטובתם הכ.מסך הנוכחי הוא X1550, האם הוא גם עובד בדומה לTC של NVIDIA? או שמא יש גורם אחר לבעיה? בכל אופן, לפני הוספת 2 הסטיקים החדשים, 2 הGB הופיעו במלואם.

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by marik,

שלום רב. בעייה כזאת: הייתה לי בעייה אם לוח אם שהייהו כבלים נפוחים ו החליפו לי את הלוח . עשיתי פירמוט למחשב התקנתי אנטיורוס KASPERSKI 6 ולאחר מכן עושה סריקה למחשב SCAN MY COMP וסריקה נעצרת ב 3% ב. בקובץ C:WIN/SYS/INFORMATION ולא עובר את 3 אחוז וככה הוא נשאר שעות . אני חושב עליתי על בעייה ,שמתי דיסק קשיח אחר אם אותם תוכנות והכל מתבצעה ב 100% . השאלה שלי האם הבעייה בדיסק קשיח למרות שאמרו לי בחנות שהם בדקו אותו והוא תקין . תודה אשמח לקבל תשובה

9. Started by tintin,

יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות. אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים. עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום. הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך) עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאו…

10. אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור

11. Started by vic1234,

הרכבתי זכרונות KINGSTON 512.\667 ובמערכת הפעלה הם מוצגיפ כ 448 למה זה? [attachment deleted by admin]

12. Started by yaniv.s,

הה לי לוח אם מסוים עם מעבד 3.0 לפני כמה ימים הבאתי מחבר שלי לוח אם יותר טוב משלי עם מעבד 2.6 ושמתי אותו אצלי במחשב.. המחשב עבד טוב.. אחרי זה ניסיתי להכניס את המעבד שלי ה3.0 והמסך לא נדלק המחשב עובד חלק המאווררים פועלים והכל ניסיתי להחזיר את ה2.6 למחשב והמסך עבד מה יכולה להיות הבעיה ?

13. Started by 9raviv9,

אני בדיוק מתקין דרייברים ללוח שלי (ASUS P5ל DELUXE) ונתקלתי בזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  14. אתמול אחר הצהריים קניתי חלקים חדשים למחשב את החלקים הבאים: Intel® Core2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ EVGA Gforce 8800GTS 320mb Superclocked ENERMAX LIBERTY 500w ועכשיו השאלות שלי הם: 1. עכשיו שהמחשב עלה אני נכנס לאברסט ורוב הפרטים מוסתרים לי כך: וגם ב CPU-Z זה ככה אני יודע שזה קשור לאיזה הגדרה בביוס אבל אני לא יודע איפה לחפש אותה אז תעזרו לי בבקשה?! 2. כל פעם שאני מפעיל תמחשב לוקח לו כמה שניות מהרגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה לרגע שהמאווררים מתחילים לעבוד והמחשב נדלק אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה בגלל הלוח או הספק?! 3. חיברתי את המחשב עכשיו אני לא יודע אם חיברתי נכון כמה חיבורים של החשמל בלוח יש תמונות שימו …

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by Goat17,

בן דוד שלי התקין כרטיס HD2600 חדש הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד הפסיק לעבוד.. יכול להיות שזה קשור לזה שהכרטיס אמור להוציא גם סאונד בHDMI? אשמח אם מישהו ישתן לי רעיון

16. איך יודעים שלא מגיע מספיק חשמל למחשב? אמור להופיע משהו על המסך? נורות אמורות להבהב? מאוררים צריכים להפסיק להסתובב? תודה,

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by Gil28,

לא מצליח להתקין את המודם הנ"ל אצל חבר (התקנתי לו ויסטה על המחשב החדש) יש דריברים חדשים? פתרון אחר?

18. Started by rafi_k,

שלום, גיביתי מספר כרטיסי זיכרון לרנק דיגיטלי של חברת wolverine. משום מה הכונן אמנם מופיע במחשב אך לא זוכר את מה שגובה בו, אבל, כשאני מדליק אותו הואהוא מציג את המקום הפנוי כפי שצריך, כאילו כל המידע נמצא שם (בהתחלה היה כתוב שיש 55 ג"ב פנויים, ועכשיו רק 50). החיבור הוא חיבור USB למחשב. כתובת הדיסק : www.wolverinedata.com שמו: flashpac 7000 series אשמח מאוד לשמוע פיתרון או תוכנה או מעבדה באיזור י-ם שתוכל להציל את הקבצים שנמצאים שם. הם מאוד חשובים לי. ערב טוב רפי

19. לפעמים המחשב נתקע בשלב של הביוס ולא מגיב, לפעמים מגיב רק אחרי 3-4 דקות, אבל מערכת הפעלה עולה טוב. המחשב פנטיום 4 3.00GHZ עם לוח אם ASUS P4S800D (המחשב בן 3 שנים אך הספקתי להחליף לו כבר ספק כח, קולר למעבד, מסך מחשב, והארדיסק) ועוד בעיה מוזרה. החלפתי הארדיסק אחרי התראת SMART, התקנתי מערכת הפעלה. העברתי את הDATA מהישן לחדש. בדקתי את ההארדיסק החדש במחשב אחר וקופצת לי התראת SMART על ההארדיסק החדש(במחשב אחר שניסיתי). במחשב שלי הSMART אומר שSTATUS OK. האם יש לי בעיה בביוס במחשב? בעית מתח בלוח אם?או ברכיב חומרה אחר? בתודה מראש!

20. Started by enzo,

לאחרונה המחשב נעשה איטי(וגם האינטרנט) ואף נתקע במצבים מסוימים (כמו למשל התקנה של דמואים חדשים) ואני לא יודע מה הבעיה.אני סורק כל יום את המחשב עם SPYWARE S&D עם TROJAN REMOVER עם SPYWARE DOCTOR ודואג להשאיר את הרג'יסטרי יציב עם REGISTRY MECHANIC. אני גם משתמש באנטי וירוס מקאפי החדש ופיירוול של JETICO . גם בהפעלה של המחשב כשמופיע השולחן עבודה הדיסק קשיח פועל בצורה מוגזמת ולוקח לו איזה 2 דקות "להירגע". אני לא יודע מה הבעיה המחשב נקי מהכל ועדיין איטי. אני גם שולט בתוכנות שעולות עם ההפעלה ויש שם איזה קובץ ctfmon.exe שנמצא ב-SYSTEM32 ואני לא יודע מה הוא עושה ואם להסיר אותו מהתוכניות שעולות עם הפעלת המחשב. צריך עצות נוספות ודרכים לפתור את הבעיות עוד היום......אני מחר סו…

21. Started by haimon_v,

שלום, יש לי מדפסת 3325 של HP מדפסת פשוטה ואמינה שעבדה לי מעולה עד היום. באחת ההדפסות נתקע לי הנייר , הוצאתי אותו וניקיתי את מה שנשאר. הבעייה היא שמאז המדפסת לא עובדת, כשאני שולח מסמך להדפסה הוא כותב לי "נייר תקוע" (אני עובד על VISTA). ניקיתי כמיטב יכולתי ואני לא רואה שום נייק תקוע. מה לעשות? אגב, ברוב ייאושי הסרתי והתקנתי מחדש את המדפסת אבל זה לא עזר.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by daphne_n,

אוקיי לפני שבועיים רשמתי כאן הודעה שהמחשב לא נדלק לאחר בדיקות מרובות הוחלט שזה הספק שמת, עכשיו לאחר שבועיים הוחלף הספק אך המחשב עדיין לא נדלק! בדקתי מתח עם פלוק, יש מתח! אפילו הנורה שמסמנת שהלוח אם מקבל חשמל דולקת, בדקתי את הנק' מתח של הלחצן הפעלה יש מתח!, אני כבר לא מבינה מה קורה.. למה המחשב לא נדלק?? מיואשת, ומקווה לאיזה תשובה טובה... דפנה ספק כוח 450 וואט של אנטק, לוח אם של אסוס דגם M2N-E.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום קניתי מחשב חדש עד פה הכל טוב עכשיו קניתי איתו 8800GTS התקנתי דרייברים והכרטיס נותן לי רק 3 רזולוציות לבחירה... לאח שלי יש את אותו כרטיס מסך(של אותו חברה) ואצלו יש הרבה רזולוציות לשינוי , התקנתי את הדרייבר הכי חדש מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שבמסך אחד (+עכבר ומקלדת אחת) יהיה אותו מחשב ? במקום לעבור כל שניה ממחשב למחשב ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים בווינדווס בסיום השם ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip, mp3..... דוגמא לשם קובץ + סיומת: dugma.exe תודה

דיונים חדשים בפורומים