עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Paci,

שלום רב, שאני מדליק את המחשב אז בזמן ההפעלה המקלדת לא פועלת בכלל וזאת הסיבה שאני לא יכול להיכנס למצב בטוח. וגם רציתי עכשיו לפרמט אבל כדי להפעיל את הדיסק כתוב "Press any key" והמקלדת לא עובדת. >< המקלדת מחוברת בUSB אולי זה קשור? ניסיתי לחבר ליציאה אחרת אבל זה לא עזר וגם ניסיתי מתאמים לחיבור הישן והם בכלל לא עבדו. תודה.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  2. 1. למה משמש הזיכרון? 2. מה זה GHZ וMHZ? מה הם עושים? 3. למה משמש המעבד? 4. למה משמש הלוח M? 5. למה משמש הכרטיס מסך? 6. למה משמש הארד דיסק? 7. מה זה אוברקלוק < בבקשה הסבר מפורט. 8. כל החלקים מתאימים? אני יכול להרכיב איך שבראש שלי מחשב וכל החלקים יותאמו? 9. איך העכבר האופטי עובד? 10. בלוח M יש פינים מיוחדים? שהם במיוחד לחלקים מסוימים? 11. מה זה DDR2 וDDR1? 12. מה זה PCI-I ו PCI-E? X: אני יודע חלק מהתשובות אבל בשביל לחדד את המידע יותר אני שואל. אני מאוד אוהב מחשבים וברצוני ללמוד עליהם כמה שיותר.. כמה שאני נשמע לך פה נוב, ניוב, נאב =] אני אשמח לראות פה תשובות מפורטות..

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by kfir1200,

שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by question please,

שלום לפורום נחמד לראות שיש מקום לפנות אליו כשיש מלאנ תקלות בגולם אבל האמת שהפעם אני זקוקה לשאלה פשוטה למדי לאו דוקא תקלה יש לי חברה בחו"ל, ארה"ב שיכולה לראות במחשב שלה עברית אבל לא לכתוב לדוגמא באי סי קיו היא רואה את העברית הפוך אבל באתר תפוז היא רואה ישר שאלתי היא מה צריך לעשות על מנת שהיא תוכל לכתוב בעברית? זה ממש חשוב לי אודה לכם אם תוכלו לענות לי תודה מראש שאלונת מאיה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הכול התחיל (נראה לי לפחות) כשנשבר לי הכיסא ששירת אותי כ5 שנים מול המחשב, נפלתי אחורה ובדרך הרגל שלי פגשה את מארז המחשב בעוצמה חזקה מספיק כדי לרגום לו להתקע, פה לא חשדתי עשיתי רסטרט, פה לא חשדתי מאוחר יותר שמתי לב שכשאני מעתיק דברים ממקום למקום (או ממדיה למחשב, או הפוך) זה מעתיק ממש לאט פה התחלתי לחשוד! קיצור, דיי לצחוקים כי הארד דיסק של 200 ג'יגה שהולך זה לא מצחיק! הורדתי ימבה תוכנות (snm, התוכנה של maxtorn, hd tune, hd tech...) ובכולן! הכול מראה בסדר (כנ"ל לגבי שאר חלקי המחשב) חוץ מהעבודה שההארד דיסק פועל לי על 3 מגה לשניה (במקום כ130 כשהו חדש, או משהו כזה....9 חיברתי אתמול הארד דיסק ישן של 20 ג'יגה מלפני X בריבוע שנים שעושה כולה 5200 סיבובים לדקה והסתבר.. שאפילו…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by moransas1,

שלום רב, קניתי רכיבים ממיטב היצרנים אצל יבואנים (אני לא קונה בחנויות רגילות). לאחר הרכבת המחשב שפרט לספק של ASPIRE אני מכיר כמעט כל חלק בצורה אישית, נתקלתי בבעיה בלתי מוסברת. המחשב נהיה איטי, אינו עושה כיבוי מסודר ולפעמים אפילו לא העלאת ווינדוס מסודרת. יש לציין שאין לי ספק שזה לא הווינדוס (שפרמטתי 5 פעמים לגרסאות שונות), אני חושד בספק. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by sonix123,

היום שהדלקתי את המחשב פתאום שמעתי רעש מוזר אף פעם לא שמעתי ויש לי את המחשב 5 שנים מחשב די ישן.... אני חושד במאורר של המעבד זה נשמע בבירור רעש של מאורר ניקיון מאבק יכול לפתור את הבעיה??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. כרטיס קול מובנה REALTEK על לוח אם abit אין לי שום בעיה נראית בלוח הבקרה עשיתי התקנה מחדש של הדרייברים יש לי מארז antec p-160 עם פנל אחורי ופנל קידמי למיקרופון ואוזניות ובשניהם המיקרופון לא עובד (האוזניות כן פועלות) מבקש את עזרתכם . תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. לאחר שהד. הקשיח בנייד שלי קרס נאלצתי להתקין על החדש וינדוס 7 32 ביט הכל טוב ויפה אך לא מצליח לבצע עידכונים אוטומטיים בדקתי ברשימת הסרויסים אך הסרויס עובד.צירפתי תמונה עם ההודעה אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by yuvalt3,

שלום , אתמול המחשב שלי עבד די בסדר רק שהתחיל לעלות ממנו ריח של משהו שרוף אח"כ הפעלתי אותו מחדש והוא פשוט קרס , כלומר הוא עלה כמו שצריך אבל אחרי עשר דקות בערך הוא פשוט קרס . אין באפשרותי להדליק אותו . זה נגרם כתוצאה של עומס יתר ? מה אני יכולה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by matan13,

שלחתי פינג וקיבלתי תגובה של 94ms. יש גם פינג ששלחתי למקום אחר וקיבלתי זמן תגובה של מעל 100ms . איך אני יודע מתי זהו זמן סביר ומתי זהו זמן תגובה לא סביר שצריך לבדוק ? מה זה ה-TTL ? קראתי ולא הבנתי כ"כ את המשמעות תודה.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by itaysk,

יש לי EPOX 8RDA+ והGAME PORT שלי לא עובד... ניסיתי כמה גויסטיקים וגם באחד מהם אמורה להדלק נורה כשמחברים לגיימפורט וכלום לא קורה.. הגיימפורט פשוט מת.. מה שאני חושש זה שזה לא בעייה של דרייברים אלא שהרכיב עצמו לא עובד כי הנורה אמורה להדלק ברגע שמחבקים את הגויסטיק עוד לפני שמגדירים. חיפשתי בביוס ויש אזכור ל גייםפורט יש לבחור בין 209 ל 201 ושניהם לא עובדים.. תעזרו בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. זה מחשב ישן יחסית, עוד מהדור האחרון של הC2D אני לא בטוח לגבי כל שאר החומרה, אך אני יודע בוודאות שהמעבד זה E7500 סטיק זכרון אחד של 1GB ואין כ.מסך נוסף (יש רק את המובנה שעל הלוח אם) המחשב של חברה שלי, והבעייה קרתה לה בעבר אך עברה מעצמה. ולפני שבוע בערך הביאו לה איזה הארד דיסק ישן בחיבור IDE אבל תקין לגמרי! שמתי לה אותו, והמחשב עבד חצי יום ואז זה שוב התחיל לקרות: המחשב נדלק, כל המאווררים, הלדים אבל אין פוסט. שום צפצוף. והמסך לא מגיב. אחרי כמה שניות נכבה ונדלק שוב וככה בלי סוף! ניסיתי כבר איפוס ביוס, הוצאה של כל חלק במחשב, החלפת ספק. מה שמעניין זה כשאני מוציא את הסטיק זכרון אז יש את ה3 ביפים שמעידים שיש בעיה עם הזכרון. ככה שהלוח נראה לי עדיין מתפקד. מחר אני הולך לנסות את הלוח…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  15. מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אז ככה אני אפרט את המפרט מחשב שלי לאחר מכן את הבעיה. לוח אם : gigabyte z370 ultra gaming זיכרונות : 16gb כרטיס מסך : msi rtx3070 נעבד : i7 8700k מסך : gigabyte arous 27 - 2k מערכת הפעלה : WIN11 אז ככה בשלושת העדכונים האחרונים של הכרטיס מסך , לאחר הסיום הרזולוציה הופכת להיות ענקית ללא אופציית שינוי . זה קרה בראשון וחזרתי אחרוה שיצאו עוד ניסיתי שוב ללא הצלחה , יש לציין שעד עכשיו לא הייתה שום בעיה. כן גם העדכונים הקודמים ב WIN11 לא הייתה בעיה. אשמח לפתרון למי שיש.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. יש לי מחשב WIN XP SP2 שבכל פעם בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה עושה לעצמו RESET ומתחיל לעלות מחדש. גם בSAFE MODE. זיכרון תקין ודיסק קשיח תקין. אני מניח שמדובר בקבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הרצתי CHKDSK וזה לא עזר. אני רוצה להריץ תוכנית כלשהי שתשחזר קבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הבעיה שפקודות כמו SFC אפשר להריץ רק מתוך ווינדוס. האמנם אין שום דרך לתקן קבצים של XP כשמערכת ההפעלה לא עולה? תודה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Andrey22,

יש לי ריסטים ואני צריך לפתוח קובץ dumprep כדי לדעת מה התקלה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  20. לא זוכר מתי זה התחיל אבל לפני שבוע בערך החלפתי כרטיס מסך וגם לפני זה הייתי מקבל את ההודעה אחרי ריסטרט\הפעלה רגילה. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול :> אז..מזה יכול להיות ? בעיה בוינדוס או אולי וירוס ?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by a1a1a1a,

אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא תפנו אותי. הזמנתי מחשב חדש בחלקים, כדי לבנות אותו לבד. תיקנתי ובניתי כמה הרבה מחשבים, אבל ישנים, אף פעם לא חדשים לגמרי. עכשיו לפני שאני הולך לבנות רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת,להזהר, לבדוק בבניה של מחשב חדש לגמרי. תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום... אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה, בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות. כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר, ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17") (יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!) יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by דנדן,

שלום לכולם, יש לי זכרון 256MB 333MHZ 2.5CL וקניתי עכשיו 512MB 400MHZ 3CL התקנתי את שניהם על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1612 וכל פעם שזה בא להפעיל את הWINDOWS המחשב קורס ועושה RESET ניסיתי להפעיל כל אחד מהזכרונות בנפרד, והם עבדו, אבל ביחד לא, יש למישהו רעיון למה לא ואיך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by the kon,

שלום לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתקע כל כמה שעות והייתי צריך לעשות ריסטרט ולהמשיך עד הפעם הבאה אתמול בערב הדלקתי את המחשב אחרי 4 ימים שלא עבד בכלל והתחיל להתקע כל מספר דקות. אני בדקתי וירוסים בשתי תוכנות שונות ולא היה כלום, הפעלתי את המחשב עם כרטיסי הזכרון לחוד(512*2 DDR2) וממשיך להתקע. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה המפרט הוא P4 3.2 512*2 DDR2 6600GT

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by vwgolf,

התקנתי מדפסת חדשה של לקסמרק וזה עובר דרך שרת. אני מדפיס מאוד עמודים ביום וזה מפריע לי. צרפתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר. תודה מראש, לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.