עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שמח וטוב לב הרכבתי היום מחשב חדש. אחרי שהרכבתי הכל, סידרתי כבלים וכו'. אני מחבר את המחשב לחשמל וקורה משהו מוזר... הנורה על הלוח, שאמורה לדלוק קבוע כשהלוח מקבל מתח, מהבהבת לה בקצב של כ-3 פעמים בשניה. המחשב לא נדלק. בכלל. ניסיתי להוציא זכרון, כרטיס מסך, מעבד (!) וכלום. הנורה מהבהבת ברגע שאני מחבר לחשמל. יש למישהו רעיון? (חוץ מלוח תקול). הלוח הוא ASUS P5K מחובר לספק ANTEC 500W.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  2. אשמח לקבל תגובות...

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by asaf556,

האם 67 מעלות לכרטיס מסך אחרי גלישה באינטרנט זה מסוכן יכול לגרום נזק או לא נורא ואם נורא מה עושים הכרטיס מסך הוא 7300 gs

4. זה התחיל היום: באתי לעדכן את קספרסקי אינטרנט סקיוריטי מהרשת, העידכון התחיל רגיל ופתאום המחשב איתחל את עצמו. בהתחלה חשבתי שזו בעית התחממות, בדקתי טמפ' ומאווררים - הכל תקין. לאחר האיתחול השארתי כמה דקות ע"מ לוודא שזו לא בעיית חומרה כלשהי... ניסיתי לעדכן שוב - ונחשו מה... שוב פעם איתחול. אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שאני ניתקל בבעיה כזאת מוזרה... האם מישהו מכיר את המחלה הזו ואיך מרפים אותה?

5. שלום אני חדש פה =) רציתי לדעת עם בעיות כגון אלה: http://www.youtube.com/watch?v=DXOX2ML05U0 קורות בגלל התחממות כרטיס המסך\המחשב? אם כן, אפשר בבקשה תוכנה חינמית ופשוטה שתוכל לבדוק לי את המעלות של רכיבי המחשב ואולי אפילו תשווה אותם לאחרים? חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי, אולי כדי שתוסיפו את זה לשם כי זאת נראית לי בעיה מאוד נפוצה תודה =)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום יש לי בעיה במחשב שצצה רק היום. המחשב טוען את הווינדוס ואחרי שהוא מסיים לטעון אותו המסך ניהיה שחור והמחשב לא עולה. המפרט הוא: לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ ספק: antec smart power 450w תודה רבה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by אוראלהזמיר,

היי חבר'ה. קיבלתי מבן דוד שלי את הלוח אם הנתון לעיל. עכשיו,זהו לוח לפנטיום socket 478 -4 השאלה והבעיה שלי הם כאלה. יש לי רק עוד ספק כח אחד בבית של פנטיום 3. חיברתי אותו ללוח,המאורר שעל המעבד נדלק אך אין מסך. מה שגם קרה זה שכשחיברתי את ההרד דיסק ללוח הוא לא עבד(כנראה מקצר או משהו דומה) עכשיו אני לא יודע ממש יודע ממה הבעיה נובעת.. אולי בגלל שהלוח הזה צריך הרבה כח והוא חייב לעבוד עם ספק כח רק של פנטיום 4 ולכן הוא לא עולה לי.. צירפתי תמונה שבה אני מראה איפה לא חיברתי את החשמל(כי זה ספק של פנטיום 3) זה אולי קשור לזה שאין מספיק כח של חשמל? אני לא יודע אם הלוח הרוס או שפשוט אני צריך ספק כח של פנטיום 4 תודה לעוזרים. תמונה מצורפת: http://img150.imageshack.us/my.php?image=000ky2.jp…

8. שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  9. שלום חבר'ה. קניתי לפני 6 לבין 7 חודשים מחשב חדש. מחשב משחקים שיריץ את כל המשחקים עד שנת 2007 וזהו מחשב בינוני ב-3000 ש"ח. המחשב בעל מעבד P-D 2.8GHz שלא היה צורך ביותר ובעל כרטיס מסך 7600GT. בקיצור, המחשב פעל ללא שום בעיה במשך כל ה-6 עד 7 חודשים, ואז יום אחד 'טיק' המחשב קפא ל-3 עד 7 שניות ואז 'פיק' הפעיל את עצמו מחדש. לאחר כמה פעמים שזה קרה המחשב לא קופא אלא פשוט מאוד עושה ישר הפעלה מחדש. לאחר שהוא עושה הפעלה מחשב הוא מנסה להדליק את עצמו (רואים שהוא מתאמץ) נכבה מדליק עד שתוך 2-3 פעמים הוא מצליח ושוב לפני שה-Windows עולה או אחרי שהוא עולה ואני גולש ו/או משחק הוא נכבה. בתור אחד שנבין במחשבים מספיק, בדקתי את כל בעיות התוכנה האפשריות. ולא היה ניתן להבחין בשום שינוי, חשוב שתדע…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני כבר זמן מה מנסה להתקין את כרטיס הקול שלי (GTXP) ולא מצליח! הורדתי את הדריברים מהאתר ופשוט כשאני מתקין את הדריברים המחשב לא מקבל אותם ואני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. למישהו יש רעיון ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by bumer,

דיסק תקין (של WD) בחיבור נכון . פורמט לא עוזר . מה יכולה להיות הבעיה וינדוס קספי

12. Started by Anonymous1,

יש לי שתי קשיים, א. בפקודת שליחה מופיעה הודעה "הערכת לא יכולה לחייג כרגע את המספר". ב. במספרים אחרים, בפקודת שליחה מופיעה שגיאה שאין תשובה, וגם בפקודת קבלה יש הודעה שיש שגיאה בקבלת הפקס. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by doktors,

שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט

14. Started by noamm,

לא יודע במה טעיתי הHD פורמט בתור NTFS הותקן XP הגודל אמור להיות 320GB ומזוהה נכון בביוס אבל בXP הוא מראה רק 127GB המון תודה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by cluber69,

כשאני מנסה לחפש מוש באתר מופיעה לי השגיאה הזו: http://img210.imageshack.us/img210/5963/13038655fw5.jpg למטה בשורה רשום משו על c/wundows/system 32/shdoclc מה זה אומר? איך אפשר לפתור תבעיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by BloodFist,

לפני כמה ימים המחשב שלו התחיל בפעם בכמה שעות לעשות ריסטים פתאומיים... עד שזה הגיע למצב שאתמול זה הגיע לווינדווס ריסט... הוא חשב שזה בעיה של חימום הוא פתח את המחשב ניקה שם מאווררים וכו'... אז כנראה שזאת לא בעיה.. כשהוא עשה סיסטם ריסטור זה גם עשה את הבעיה הזאת... יש לציין שעל SAFE MOD אין את הבעיות האלו... אלה רק כשמפעילים את המחשב רגיל. והוא עשה בדיקה של וירוסים ספייוורל וכו'... מה יכול להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  17. משום מה כשאני מקליט דרך הכרטיס טלוויזיה ומשתמש בכניסה של ה LINE IN בכרטיס מסך בלוח האם תמיד הקול יוצא מתושתש לאללה ועם פיקים מפריעים כאלה . ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר לא עזר . מישהו יודע מה הבעיה ?

18. Started by ofer40,

היי יש לי מסך סמסונג 971P ומערכת הפעלה VISTA וכשאני מדליק את המחשב המסך מנסה להסתנכרן על ANALOG או DIGITAL ומתכבה עד שה WINDOWS עולה ואז הוא נדלק. פניתי לחיון ואמרו לי לבדוק על מחשב אחר אבל לי נראה שזו בעיה אחרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת במסכי LCD בכלל ובסמסונג בפרט? מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  19. הטמפ' כרגע עם מארז פתוח ב IDLE היא 45-מעלות SYSTEM - (לוח). זה נראה לי מאוד חם אבל אשמח לשמוע מה היא טמפרטורה נורמאלית ללוח. בנוסף אשמח לדעת מה גבול הטמפ' אליו יכול להגיע המעבד (Q6600) כדי שאוכל להגדיר זאת בתוכנה של הלוח. מדי פעם המחשב מכבה את עצמו או מתריע על טמפ' גבוהה. תודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by shovel_xxx,

יש לי צורב DVD של LG דגם GWA-4161B הוא לא מזהה לי דיסק DVD+R DL בדקתי והכל הוא תומך ב DL וגם רשום עליו DVD+R DL והוא לא מזהה תדיסק שאני מכניס ... יכול להיות שהעינית נידפקה ?!?! הוא יחסית ישן נירא לי מ 2003 רק לידע כללי קניתי אותו מחבר שלי ואף פעם לא צרבתי בו דיסק DVD רק דיסקים רגילים .. חבר שלי צרב בו DVD אבל לא DL ...

21. Started by iouziel,

קודם כל, זאת הפעם השניה שאני כותב את ההודעה הזאת. בפעם הראשונה המחשב התרסק באמצע בגלל הכרטיס מסך, אז עברתי לכתוב על הלפטופ. יש לי מחשב מושקע. יש לו שכל (C2D E6700), ובית טוב לגור (מארז לא זול עם 2 מאווררי cm12), והוא גם יודע לצייר יפה (ASUS 7900GT). בשבוע-שבועיים האחרונים, התחילו התועפות הבאות: פיקסלים אקראיים מקבלים צבעים אקראיים ולא ממש מתאימים אחד לשני במהלך משחק (NWN2) כל מיני פוליגונים מתחילים לעוף לכל מיני כיוונים לא קשורים בזמן עבודה רגליה בVISTA המחשב לפעמים סתם מתרסק (כפי שקרה לי קודם), מציג את מסך המוות הכחול, וטוען שיש בעייה בנהג (driver?) של הכרטיס מסך כמובן שישר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדרייברים האחרונים... לא עזר. בדקתי גם והכרטיס עצמו לא מתחמם לי…

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום לכולם, אני כותב בפורום הזה כי אמרו לי שזו בעיית חומרה... יש לי מתאם USB אלחוטי של האינטרנט, וכשאני מחבר אותו מופיע לי מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 000000B8 וכשאני מחבר אותו למחשב שלי אז הוא עובד ולא עושה מסך כחול... דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שצריך טכנאי וזו בעיית חומרה... אז אני שואל כאן בתקווה גדולה שאתם תעזרו לי. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש לפני חודש ומדי פעם כאשר אני מריץ משחקים כבדים (world in conflict, bioshock, half life 2 ep2) המחשב מתרסק. (שאני אומר מתרסק אני מתכוון שהמחשב עושה REBOOT ולא הכוונה שנסגר על ERROR ויוצא לWINDOWS) כמו כן יש לי Desktop Utilities של Intel שבמהלך משחקים מתריע מדי פעם על חריגה מהמתח של ה 3.3V (מגיע לפעמים ל3.550) נראה לי גם שיש לי בעיה של התחממות יתר. הכרטיס מסך יושב בממוצע על 65 בIDLE ובאיזור ה80 בעומס. וגם הDesktop Utilities מראה טמפ' גבוהות באיזורים מסוימים של הלוח הם (מעל 80) לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שלי היא שיש לי מארז גנרי מעפן עם ספק גנרי של 500W. אני שוקל להחליף ולקנות Antec Sonata III אבל לפני שאני זורק 800 שקל אני רוצה להיות בטוח שזו אכן הבעי…

24. שלום רב יש לי מפרט הבא: מעבד: P4 2GHz לוח אם: GA-8IPE1000 Pro-G Gigabyte זיכרון: 2.5 GB כרטיס מסך: ATI 9800 Pro 256MB דיסק קשיח: WD 2500KS כוננים: 2 מאווררים: 5 של 80 Mm בהתחלה (כשנהרסו לי 3 דיסקים כשיחים, אחד של Seagate ושניים של WD שאני מחליף אותם באחריות) הדיסק היה מחובר לחשמל על אותו כבל ששלושה מאווררים וכרטיס מסך. שיניתי את זה וחיברתי אותו לכבל של שני הכוננים, וגם עכשיו הרביעי הלך לעולמו. אני יודעה שהם נהרסו בכך שהיו עושים את הקליקים המפורסמים, המחשב היה נתקע ולאחר הפעלה מחודשת הBios לא היה מזהה אותם. עם הרביעי הדבר קצת שונה: הוא עושה את הקליקים, אך החלונות לא נתקעים, אלה ממשיכים לעבוד רגיל, וגם בהפעלה מחודשת הbios לא עושה בעיות. אבל בדיקה מהירה של התוכנה של WD נכשלה…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by avi909,

יש לי מחשב AMD ATHLON XP 64 BIT 3800+ עם לוח אם של גיגה בייט דגם GA-M55plus-S3G rev. 1.0 כרטיס מסך של 8500 GT , יש לי 2 גיגה ראם. ומותקנת אצלי מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ,לפני כשבוע התחיל בעיה מסויימת. כשאני מכבה את המחשב הדיסקים הקשיחים נכבים אבל לוח האם והמעבד נשארים דלוקים, חשבתי שזה בעיה בגירסה של הביוס,אז עדכנתי אתו דרך אתר החברה, וזה לא עזר. חשבתי שזה בגלל כרטיס המסך החדש שקניתי אז הוצאתי אותו , וזה לא הבעיה. התקנתי XP כי חשבתי אולי שהווינדוס נדפק, אבל גם שם אתו הבעיה, אז חזרתי לויסטה ועדיין אותה הבעיה. משהו יוכל לעזור? זה קרה בעבר למשהו?

דיונים חדשים בפורומים