עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elior021,

היי, המחשב של ההורים שלי הגיע אלי במצב שאם אני מדליק אותו הוא מיד נכבה ורק אם אני לוחץ על הכפתור הדלקה מבלי לעזוב הוא נדלק וברגע שאני עוזב הוא מתכבה הוצאתי את הכפתור הדלקה וקיצרתי בין הכחול והלבן המחשב נדלק אבל לא הראה תצוגה החלפתי מפסק אבל עדין אותה בעיה נדלק עד הרגע שאני עוזב את הכפתור החלפתי ספק כוח אבל עדין אותו דבר, רק שאני לוחץ על הכפתור הרבה פעמים המחשב נדלק אבל לא מראה תצוגה, ניסיתי להדליק אותו בלי מקלדת בלי עכבר הוא נדלק אבל לא משמיע צפצופים ולא מראה תצוגה, אין כבלים שרופים או על הלוח אם. אשמח לעצות תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Doctor Robert,

היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by hagay,

לפני יותר חודש זה התחיל.. בלילה לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך והולך לישון.. ובבוקר אני קם ורואה פתאום בשולחן עבודה לפחות איזה 5-6 סירטונים שאני לא הורדתי.. בדקתי לפני שאני הולך לישון מה רץ במחשב ולפעמים רץ קאזה ולפעמים מירק וכמעט תמיד שום דבר לא רץ ... ועדיין זה ממשיך.. אני קם ומגלה סירטונים מכל מיני סוגים.. בשולחן עבודה שלי.. הרצתי נורטון 2003 מעודכן ולא מצא כלום.. הרצתי Ad-aware וגם לא מצא איזו תוכנית מוסתרת.. אני כבר לא יודע מה עוד לעשות.. יכול להיות שמישהו משתמש במחשב שלי בלילה???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by elior021,

ערב טוב אשמח לקבל חוות דעת לפני החלפת לוח אם תקלה - המחשב לא נדלק פעולות לאיתור התקלה 1. בדיקה של הספק כוח והחלפה לספק כוח חדש 2. ניתקתי את כל הכבלים + כרטיסים מהלוח אם השארתי רק את הספק כוח מחובר אליו וניסיתי להדליק את המחשב ללא הצלחה 3. על מנת להחריג בעיה בכפתור ההפעלה או בכבילה ניסיתי להדליק את המחשב דרך הלוח אבל גם אז המחשב לא נדלק 4. חשוב לציין שהלוח מקבל חשמל מהספק כוח אפשר לראות את זה לפי המנורות שדלוקות על הלקוח אם כשהספק כוח מחובר כרגע החשד העיקרי שלי הוא הלוח אם דגם לוח האם - ASUS P7P55D PRO

5. אז ככה, ביום שישי האחרון, בשעות הצהריים(אני יודע שזה לא רלוונטי, so sue me!) בכל אופן, ניסיתי להרכיב מחשב ישן שיש לי מהחלקים הבאים: cpu: AMD Athlon XP 2500+ Barton core mem: samsung 512DDR PC3200 400mhz cl 2.5 gpu: Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB mobo: Abit NF7 -SL PSU: Tsunami(generic) 350W Case: 3R system התוצאה: הפעלת המחשב מניבה תוצאות מוזרות, על הלוח נדלקות 2 מנורות בחלק התחתון האדומה הרגילה ועוד אחת ירוקה שלפני חודש(כשעוד השתמשתי בו, לא דלקה) בנוסף דולק גם השקע של היציאה האופטית, ניסיתי לאפס לו CMOS אבל ללא הועיל, הוא פשוט מסרב לעלות, אין תמונה על המסך. עכשיו, אציין שחלק מהריכיבים הנ"ל שהם: כ. מסך והזכרון הוכחו כעובדים כאשר הפעלתי אותם על מחשב אחר. א…

6. Started by mzlbat,

היי יש לי כרטיס מסך דגם 260 גיינוורד כבר שנתיים וחרשתי הרבה משחקים עליו , אבל היום התקנתי קרייסיס 2 ואחרי חצי שעה של משחק המחשב נכבה ולא מצליח להעלות את הוינדוס מחדש אפילו לא רואה דבר על המסך כנראה שהכרטיס לא נותן סגנלים למסך , הסרתי את הבטריה מעל הלוח ואיפסתי את הביוס וזה לא עזר תמיד הכרטיס היה מוציא רעש גדול בכל התחלה כי המאווררים היו עובדים על פול ל כמה שניות ועכשיו לא המאווררים מסתובבים רגיל בלי הפול באתחול מה לעשות ת מה אתם חושבים , הבעיה שאין לי מחשב אחר או כרטיס מסך אחר שאני ישים במקומו הכרטיס כבר שנתיים ויש עוד שנה אחריות , אם יצא דפוק איזה כרטיס ניוודיה שווה לו ותודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by M@or,

המחיצה הכילה מידע חשוב ופורמטה במהלך התקנת windows xp pro עם NTFS. האם יש אפשרות שהמידע לא אבד לחלוטין וכי יהיה ניתן לשחזרו? אודה לכל המוצא פתרון אפשרי. מאור.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. יוצא לי לקרוא לא מעט שירשורים פה , על אנשים שמחשב לא עושה להם פוסט . וזה לא משנה אם זה חומרה חדשה או ישנה , אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות זה איפוס הביוס נראה שיש אנשים (חלק ) ששוכחים מזה משום מה . או שלא מייחסים לזה חשיבות רבה . מהתעסקות לא קטנה בחומרה במשך השנים , אני לא יכול לספור כמה פעמים איפוס ביוס פתר לי בעיית פוסט ..

9. Started by קיפוד,

שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. היי, הבעיה התחילה אתמול בלילה כאשר כיביתי את המחשב כרגיל. הוא כבה כרגיל אבל כאילו לא כיבה את החשמל שלו. ז"א המחשב סגור, המסך כבוי אבל יש חשמל. המאוורר עובד, הכונן הקשיח החיצוני עובד, אפשר לפתוח את מגירת הדיסק. אבל המחשב עצמו כבוי. לא עזר שום דבר שעשיתי כולל עדכון ביוס... רק להוציא מהחשמל. אבל גם אחרי יום שלם כשהחזרתי את החשמל הכל חזר לעבוד כשהמחשב עצמו כבוי. פרטי המחשב: I5 3570 MSI B75MA-E33 Samsung SSD 840 8 GB זיכרון Crucial Radeon HD 7700 אשמח לעזרה.

11. Started by Vatos-Locos,

בימים האחרונים אצל חבר שלי כל פעם שנוגעים במארז בזמן שהוא מחובר לחשמל מקבלים "בזיקים" קטנים כאלה ביד וזה מעצבןןןן ומציק! למשל בברזל של המארז מרגישים חלש.. כמו מכות חשמל קטנות כאלה והכי הרבה מרגישים על הלוח אם מבפנים בחיבורים למשל של המדפסת (למשל בלוח אם הייתי צריך לחבר מחדש את המאורר והחיבור 3 פינים היה ממש קרוב לברזל שיוצא מהלוח ומתחבר למדפסת, הקונקטור הזה..) ושם קיבלתי חשמל ממש מציק.. יותר חזק מאשר סתם מקבלים בנגיעה מהמארז זה התחיל לפני בערך 3-4 ימים ושמוציאים את התקע מהשקע זה כמובן מפסיק.. למה זה קורה ומה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. אז ככה הבחנתי בכך כאשר חיברתי מסך ונגעתי בטעות בDVI של הכרטיס מסך והוא חישמל אותי קצת... אותו דבר יש ליד הכונן אם אני נוגע בברזל של המארז ועכשיו זה כבר במקלדת, אם מישהו מכיר SIDEWINDER X6 אז בצד יש מקום כזה לUSB ושם אם נוגעים זה מחשמל קצת... לא יודע מה זה. עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לחבר שלי בעיה ממש אבל ממש מוזרה אני והוא התחלנו לעסוק במודינג באתי אליו לחבר איזה מאוור והוא אומר לי יש לי חשמל במארז וגם במסך אני נוגע במסך עם רגליים חשופות לריצפה ומקבל מכת חישמול קטנה כמו שועושים לכם עם המציט עם אתם מכירים... כנ"ל המארז! הוא מוליך חשמל!! אני נוגע בחלק האחורי ומקבל מכת חישמול כל פעם מה אני עושה?!!? תעזרו לי בבקשה איפה הבעיה? במארז/ בספק?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by Ori5555,

אהלן המחשב שלי עמוס בחשמל סטטי וכל מקום שנוגעים בו מקבלים זרם כולל המקלדת שמחוברת אליו . מה אפשר לעשות ? תודה לעונים

15. Started by Talbnas,

אהלן, בבית שלי יש עמדת מחשב גדולה ע"ג שולחן עץ שמעליו זכוכית ובעמדה יש מספר מכשירים כמו מחשב, מדפסת, ראוטר, מודם וכו' (רובם מחוברים למפצל חשמל של 8 יציאות) המחשב הקודם שלי כל הזמן העביר חשמל סטטי אך חשבתי שהבעיה היא בגלל המחשב וגילו - לפני כחודש החלפתי מחשב מסך וכל היוצא בזה אך הבעיה עדיין נשארה. המחשב ולפעמים גם רכיבים אחרים מעבירים חשמל סטטי. מישהו מבין בבעיה ויש לו תובנות? פתרון אולי?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

לעיתים כשאני מחבר מחשב (מחבר את הכבלים שלו מאחורה), אני חוטף חשמל סטטי כשאני נוגע למשל בכבל רשת או בכבל של הספק.. איך אפשר להמנע מזה? האם זה מזיק? לעיתים יוצא לי לחבר מחשבים של אנשים ואני מתחשמל קצת למה?

• 18 תגובות
    • 7.9k צפיות
  17. Started by 69,

את המחשב השולחני שלי אני משאור תמיד דלוק. האם יש מניעה לחבר את הלפטופ לחשמל, ולהשאיר אותו גם תמיד דלוק (ימים ושבועות), או שבלפטופ המצב יותר רגיש ועדיף לכבות אותו ? שאלת אגב, כאשר הלפטופ מחובר לחשמל (סוללה מלאה), האם החשמל המסופק לו עובר דרך הסוללה ומשם לרכיבי המחשב ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by dj_poo,

שלום חבר'ה ותודה לעוזרים, אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה players כמו madiaplayer and bsplayer.. וכשאני מוריד דברים בטורנט זה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהו יש לי מחשב יחסית טוב עם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection. core 2 duo e8400 4gb ddr2 and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותי בצעתי איחוי דיסק וגם chkdisk וזה עדיין קורה איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה תודה מראש, עידן.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MATOK,

שלום לכולם. אתמול ניקיתי את המארז מבפנים,ופירקתי את כרטיס המסך ואת קירור המעבד. בפירוק המעבד הופרד בטעות מהקירור (ראיתי איזה חומר אפור שמדביק את המעבד לקירור). כשהרכבתי חזרה את הקירור 4 פינים של המעבד התעקמו,אז יישרתי אותם והרכבתי בעדינות את המעבד לתושבת שלו וכנ"ל את הקירור. הפעלתי את המחשב ו...חושך מצריים הכל שחור (המסך דולק הנורית כתומה). קראתי בפורום שיכול להיות שהכרטיס מסך לא יושב טוב,אז חיזקתי אותו והפעלתי ואותו הסיפור חוזר על עצמו. נראה לי שנדפק המעבד איזה SHIT. מה נראה לכם מכל העסק הזה?אני חייב את עזרתכם בדחיפות.

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שבת שלום לכולם הייתי שמח לעצה ממכם בתור מבינים בתחום... הדלקתי את המחשב הבוקר,נכנסתי אל היוזר שלי והעכבר פתאום קפא על מקומו...פשוט לא זז.אני לא מבין למה זה קרה אם הצלחתי ללחוץ על היוזר שלי בכניסה כדי לכתוב את הסיסמא וכך להיכנס... טוב החלקתי על זה,עשיתי ריסט,פתאום הכפתור ריסט לא עבד טוב וכל שנייה כיבה את המחשב,כיביתי הדלקתי שום דבר לא עזר,בסוף הוצאתי את המחשב מהחשמל לכמה זמן והחזרתי וזה הסתדר האם צריכה להידלק לי כאן נורה אדומה שיש חשש לאיזושהי בעייה במחשב? ועכשיו גם,שמעתי רדיו חיפה באתר mediaforest בשידור חי,פתאום זה נתקע,והייתי צריך לעשות ריסט למחשב מדובר על מחשב די חדש,אצלי מיולי 2008,מה שאומר שנה ושבעה חודשים... מה כדאי לעשות? בנוסף גם למשל כשאני מתחבר לפייסבוק אני רואה…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. [TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]שבוע טוב חברים. אני חושש כי הדיסק קשיח ה"חדש" (חמישה חודשים) שרכשתי עושה לי בעיות. זה התחיל מזה שאחרי הפסקת חשמל, המחשב ביצע בדיקת שגיאות על הכונן ואני חושש שהוא מחק קבצים והוציא קובץ בשם bootsqm.dat לבסוף. נכון לרגע זה אני מנסה להעתיק קבצים לכונן ומקבל הודעה שגיאה 0x8007045D. עזרתכם הדחופה. האם יש סיכוי שהכונן ביצע תיקון שגיאות ומחק טבלאות/קבצים ? מה יכולה להיות הבעיה ? כיצד אני יכול לראות (היכן שמור הקובץ) אילו קבצים נמחקו?? וכיצד אני יכול לפתוח את הקובץ bootsqm.dat?[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] חייב לציין שבעת כיבוי המחשב, המחשב כבר עשרות דקות נמצא על "יוצא..." כל שנאלצתי לכ…

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by No-One,

שלום חברים. מדובר במחשב נייד LG R380 של חבר,לאחר פירמוט עקב מושבת וירוסים במחשב שלו, התקנו וינ7 והמחשב על פניו עבר בצורה תקינה כמה ימים. לאחר מכן כאשר מערכת ההפעלה עולה, המחשב מציג מסך שחור, לפעמים עם הסמן של העכבר ולפעמים בלי ועוד תופעות משונות, פירמטנו והתקנו וחוזר חלילה כמה פעמים. אני משוכנע שיש לו בעיית חומרה כל שהיא, וכן מביני עניין שלא רצו לגעת ולהגיד מה הבעיה הספציפית בלי תשלום נכבד. אני חושד שההארד דיסק תקול, השאלה היא שאם אני מפרק לו את ההארד דיסק ומחבר אצלי, איך אני יכול לבדוק בוודאות שהוא אכן תקול(תוכנה או רעיון אחר) מאחר ואין לנו הארד דיסק נוסף לחבר אצלו לבדוק, הוא לא מעוניין לקנות חדש רק מצד הספק. תודה

23. Started by trojan,

נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום לכולם - קיבלתי כרטיס מסך חדש, אז נאלצתי להזיז את כל ההארד-דיסקים (2 הארד דיסקים ו-SSD אחד) למקום יותר נמוך במארז. - כשסיימתי הכל והדלקתי את המחשב, שמתי לב שמערכת ההפעלה לא עולה וה-BIOS לא מזהה את ה-SSD. מסתבר שנשברה חתיכת פלסטיק בתוך הקונקטור SATA של ה-SSD (Samsung 840 EVO 256GB). ניסיתי לחלץ את חתיכת הפלסטיק מתוך הכבל - והיא נפלה ואבדה (עדיין מחפש). הפינים עדיין תקינים. אלבום עם תמונות להמחשה: http://imgur.com/a/XlcBj/embed יש פיתרון כלשהוא? ניסיתי לדחוף שם חתיכת קרטון קטנה ולקבע את הכבל עם סלוטייפ, לא עזר בינתיים. אולי יש עוד משהו שאוכל לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.